Za 3 dni som prišla na hazardných hrách o 700 eur
Pekný večer prajem, musím sa vyrozprávať tuto lebo doma a moji blízky by má zabili. Ako som mohla prísť o 700€ všade vždy šetrím pohŕdala som hazardnými hrami a prehrám 700€ za 3 dni veď to je choré nenavidim sa. Má niekto rovnaký príbeh ? Ja mám pocit že sa potrebujem dať liečiť lebo ma to ťahá ďalej a ďalej… bože čo mám robiť ako si povedať dosť nikdy tie peniaze nevyhraš naspäť. Veľa ľuďom som vždy dohovárala keď mali problém s týmto… veď prehráš na hrách prídu k tebe iným spôsobom peniaze sa točia život nekončí. PREČO SA JA NEVIEM PODĽA TOHO RIADIŤ 😭
Ja tu u nás v dedine poznám ne jedných,ktorý žijú zo dňa na deň.Pracujú len,aby to potom mohli hodiť do stroja,alebo hrať v online kasíne.Niektorý kvôli tomu sa stali alkoholikmy,alebo berú drogy,lebo nevidia s toho východisko.Rodina im rozpadla,chodia kopať na stavby,alebo za drobné čo potom prehrajú,prepijú,prefetujú,po domácnosťiach pomáhať,teda pracovať.To je choroba-gamblerstvo.Netvrdím,že si,ale ak ťa to ťahá,tak konzultuj s lekárom o tvojom probléme,kým nebude neskoro.Držím ti palce,a veľa šťastia,aby si sa s toho dostala.
podla mna je ale fajn, ze si si aspon takto uvedomila, ze proste nejaky problem tam je. nic ineho len sa zatat a s tym prestat
Ja som bola ešte davno závislá na MK, nevedela som sa dočkať v jednej veľkej téme na odpovede, proste to nutkanie, či odpoveď prisla. všetko ostatné bolo druhorade. Ale to bolo krátke obdobie, keď som sa potrebovala zorientovať v súkromných problémoch. Zorientovala som sa, prešlo to. Teraz som tu na krátenie chvíle, alebo keď ma niečo zaujme a chcem sa podeliť.
Táto to téma má zaujala, ďakujem za ňu, týka sa aj môjho okolia. Preto sa pýtam. U tej rodiny to dopadlo tak, že mamička posiela peniaze na jedlo, u inej dieťa kradne peniaze rodicom
@mamula20 ou, dakujem. Akože, klobúk dole, že si to tak zvládla. Ako dieťa si mamu ovplyvniť nemohla. Čiže dotyčný musí chcieť sam? Okolie mu musí pomôcť, nasmerovať ho. Ale násilím sa to nedá. Rodič na dospelé dieťa dosah už nemá.
To dieta odišlo robiť do zahraničia, raz vyhralo vyše 20 000, hneď ich rozhadzalo, odvtedy je závislý, v práci zarobí a nemá ani na jedlo. A viem, že teraz bola "móda" stávkovanie u mladých. Oni si neuvedomujú riziko. Ako ich rodičia môžu zastaviť? Čerstvo plnoletí 😔
Ako sa dá bloknut OP na hrách?
Čítala som príspevky autorky. Bloknutie OP asi nestačí, keď môžu hrať na iných kontách, na iné OP. Tak vlastne aj klamú a stratí sa prehľad o stávkovani, kamaráti budú mať v Tom zmätok, kto, čo, ako, kde... Či? Máte s tým skúsenosti?
@ autorka naozaj ďakujem za úprimné slová. Veeeelmi na teba myslím a prajem všetko dobré. Si odvážna baba. Možno by bolo dobré aj opustiť túto diskusiu, aby si pri čítaní nedostala opäť to nutkanie. Pomohla si ostatným. A okolie ti snáď pomôže znova tomu neprepadnut 🍀❤️🌹
Ak mozes,napis kludne.
Ahoj,tak poviem Ti svoj pribeh anonymne. Robila som casnicku v jednom meste,v podniku sme mali aj automaty. Kolega zavisly,vela zakaznikov hracov. Dohovarala som mu,ci mu to za to stoji,vsetko do stroja nahadzat a chodit ako zobrak. Ja proste nikdy ani alkohol,hazard,vzdy som si setrila,odkladala. Skrat prisiel v jeden vecer,mala som manko na inventure,nie vela 70€ (neskor sa prislo na to,ze som zabudla priratat jeden sud) Preplo mi,v tom bare,kde som robila som si dala 2x fernet a ze zarobim na to manko na automate. Neviem co ma to napadlo. Bar byval otvoreny do 22:00 kolega tam bol so mnou do rana,naschval,ako keby skodoradost,ze baba,co si setri,nech tiez nieco prehra.Hru som hrala najvyssiu,teda jedno otocenie 5€ ked sa niekto pyta ako sa da prehrat 700€ za 3 dni. Ja som tam nechala presne tolko za noc. Potom aj prisla vyhra 350€ ale uz som 350€ prehrala,takze som chcela vyhrat viac,nakoniec som odisla s 0. Nasrata na cely svet,ako prave mne mohlo takto prepnut,tyzden som bola v izbe zavreta,doslova som plakala do vankusa aka som bola je***ta. Tie predstavy co vsetko som za 700€ mohla mat,alebo len nasetrene o tu sumu viac. Boli pohnutky v praci,take tie myslienkove pochody,ze to musim z toho automatu dostat spat,nie chciet vyhrat viac,ale iba tu sumu o ktoru som prisla. Ze ved skusim 50€ hodit,ze uz ci som prisla o 700€ alebo 750€ ma nezachrani. A potom som si povedala dost,sama sebe som si nadala,zmier sa s tym,prisla si o 700€ a uz ich naspat nedostanes,akurat sa zamotas do zacarovaneho kruhu a budes plakat nad daleko vacsou sumou. Nasledne som sa potrestala,miesto letnej dovolenky,som mala 2 prace. Bude tomu uz asi 8 rokov,pre mna stale trpka skusenost. Hocikedy si na to spomeniem, aj po rokoch. Dnes mam vlastny byt bez hypoteky,dobru pracu,celkom fajn zivot si zijem. Ale viem pochopit ludi,ktori do toho spadnu,zahrala som si len raz a mala som co so sebou robit,aby to nepokracovalo. A zaroven nepochopim ludi,ktori vobec jediny krat s tym zacnu,teda ani sebe,doteraz si to neviem vysvetlit...Ak mozem poradit,tak sa len zmierit s prehratymi peniazmi o ktore si prisla a v ziadnom pripade necakat,ze pri dalsom hazarde ich dostanes spat,akurat tak prides o dalsiu sumu a tak dookola. Dnes vyhras 500€ zajtra prehras 1500€ Je to zavislost taka ista ako zavislost na drogach a alkohole. A poznam ludi,ktori su vdaka tomu na dlazbe,na samom dne,bez penazi,bez byvania.Nastastie osobne takych poznam len slobodnych,bez rodin a aj to je smutny pohlad. Clovek sa na tie peniaze narobi tvrdo a potom to tam za jediny den necha vsetko...Lahko,az prilis lahko do toho clovek padne...
môžme si napísať?
Kôli špekulantom čo špekulovali ako zarobiť na hazardných hrách sa posunul rozvoj v matematike. Vďaka nadaným matematikom dnes vieme že pravdepodobnosť výhry je veľmi veľmi nízka.
Myslíte že by pomohlo keby sa na školách viac učila matematika a tak aby ju deti pochopili?
Keby ste si vedeli vyrátať aká je šanca že tipnete poradie prvých piatich koní z 12 v dostihu, tipli by ste aj tak? Alebo posielali každý deň sms do radia expres? Či dali ticket na euromiliony?

Ja som kedysi upratovala hernu. Majitelia mi ponukali, nech si skusim zahrat 🤣 to urcite... A nie raz volali do firmy, aby dosli prenastavit automaty na vacsiu pravdepodobnosť výhry, lebo ze nikto nevyhrava 🤣 takze tolko k tomu...