Zadaní chlapi na sociálnych sieťach
Ahojte žienky,
keďže trávim teraz posledné týždne i mesiace doma kvôli aktuálnej situácii, tak som znovu začala chodiť na jednu sociálnu sieť, aby som aspoň s niekým pokecala, i keď viem, že to nie je zrovna ideálne miesto. Podarilo sa mi natrafiť na pár slušných ľudí väčšinou však z opačného konca republiky, ale nie som typ, ktorý sa stretáva s kadekým, teraz vôbec. Na to by som si danou osobou musela dlhšie písať. Žiaľ, natrafila som aj na ženatých a zadaných, ktorí mi napísali napriek tomu, že v profile mám uvedené, že nepíšem so zadanými, keďže neuznávam vo vzťahu tieto typy sociálnych sietí. V priebehu 24 hodín som začala komunikáciu s tromi, od ktorých som sa neskôr dozvedela, že majú vážny vzťah, alebo sú ženatí a žena nevie, že tu ten jej trávi čas. Akože hnus. Prepáčte, ale mne by sa nepáčilo, keby že mám frajera a chodí na tieto sociálne siete. Už z úcty a rešpektu ku mne, keby mi to mal tajiť. Všimla som si dokonca u niektorých z vás, že aj tu sa sem tam objaví dáky príspevok, že si ten vás píše s nejakou. Osobne mi je z toho nanič aj za tie baby, ktoré o tejto činnosti svojich chlapov nevedia. Ja by som to brala ako zradu. A to nie som typ ženy, ktorá by chlapovi zakazovala kamošov či kamošky, či stretnutie s kolegami. Ak má však chlap ženu a prípadne deti, nech sa venuje im a nenaháňa cudzie ženské. Raz mi tam dokonca napísal jeden s fotkou a bol to muž mojej známej. Osobne ak zistím, že chlap na tejto sieti má niekoho (sám sa nikdy neprizná, až na moje dotazovanie), okamžite končím akúkoľvek komunikáciu. Rada by som vedela len, či to nejaká z vás tomu svojmu toleruje? Väčšinou sa chlapi vyhovárajú, že nič zlé nerobia, ale teda mne zrovna nepríde zrovna ok, že si hľadajú niekoho na pokec namiesto toho, aby sa mali venovať vám, svojim partnerkám.
Pekný večer.
@ofzuza Chápem, že ľudia sa cítia niekedy blbo a osamelo, aj chlapi. Aké v takomto vzťahu sa podľa mňa cítia osamelo obidvaja. Je nefer ísť sa vykecavat alebo vyplakavať cudzím ženam a so svojou doma prehovorí možno dve vety za deň. A doma sa tým situácia iba zhoršuje. Pochybujem, že vzťahu pomôže to, že jeden z nich chodí na pokec. Naopak, jeden ma v hlave ľudí z lojecu, ktorí ho ľahko namotajú a ten druhý v tomto štádiu je čím ďalej osamelejší. Zadaným je treba dat asertívne najavo, s kým predovšetkým, by sa mali baviť.
@ofzuza Nevidím, to je pravda. 👍 Ale je to nefér. Nefér voči partnerke i voči tej, ktorej sa hneď nepriznajú a ona zbytočne s takým chlapom vymení niekoľko správ. Neverím, že by to viacerým vyhovovalo, že ich chlap, ktorému varia, ktorému perú trenky, si vypisuje len tak na sociálnej sieti s inými. Ale tak to je vec každého. Osobne by som to netolerovala. A pokiaľ chcem písať s niekým, tak sa zadaným vyhýbam a končím komunikáciu. Nech si takých riešia potom ich ženy. Ďakujem všetkým za názor.. 😊
@ofzuza K tomu som sa vyjadrila už. Chodím tam pokecať. A nie, nie je mi to jedno a to z podstatného dôvodu, že by sa mi tiež nepáčilo, keby že mám frajera a chodí na tieto siete a vypisuje si tam, zisťuje, ako sa baba volá, čo robí a mňa ako svoju partnerku vôbec nespomenie. Tiež by sa mi nepáčilo, ak by tam chodil do sexzoznamky, ako to niektorí takí robia. Prekáža mi, že hoci to zreteľne napíšem, že nemám záujem o komunikáciu s takými, vypisujú mi, i keď ani fotku tam nemám a dávať si ju nemienim. Nie je mi to teda jedno, lebo sama som zásadová v tomto a ako zadaná by som tam ani nevkročila. .. Ok, v pohode už netreba túto tému rozvíjať.
@kikus7 vies co, tak Ti poviem. Presne toto robil moj prvy muz. Tesne po svadbe (!) som zistila, ze si vypisoval s desiatkami zien a tlacil im do hlavy kaleraby. Mnohym sa ani nepriznal, ze je zadany/zenaty, neskor, ze ma deti na ceste. Pritom v reali bol starostlivy, pozorny, intimny zivot sme mali kazdy den...samozrejme sme sa rozviedli. Z mojej iniciativy, on bol takto vysostne spokojny 🤦🏻♀️ No ale aspon mam 2 krasne sikovne deti a viem, na co si dat pozor 🤷♀️ Ja som si pred svadbou vobec nevsimla, ze zije takpovediac dvojity zivot...ani by mi to nenapadlo. No co, mlada, naivna, zalubena. Zivot ma naucil.
@moony99 ako som písala, keď je chlap sviňa, to je bohužiaľ bežne.
Ale my ženy sme považované za empatické, jemné bytosti... Mne by proste srdce nedovolilo niečo také spraviť, keď by som vedela, že má doma rodinu...
Takže tak som to myslela, že žena by to druhej žene nemala urobiť, pretože ak je naša ženská tvár práve takáto, tak by sa každá z nás mala mať na pozore. Žiadna nemladne. Aj my budeme časom staršie a nie tak atraktívne, ako nejaká 20-ka..
A mladá hlúpa hneď využije svojho tela a šarmu, aby dosiahla čo chce...
@oriesok02 to, že ze to niektoré zadané ženy nerobia, netvrdím. Mňa však iné ženy nezaujímajú, so ženami na zoznamke som si nikdy nevypisovala. A navyše som iná ako ostatné, staromódna, mám charakter, nikdy by som svojho partnera / manžela nepodviedla, keďže aj milovanie, resp.sex je podľa mňa to, čo chcem riešiť v živote len s tým pravým a jediným. Taká žena, ktorá podvádza svojho partnera/manžela, si dobrého muža nezaslúži. Ak máš problém s manželkou, musíš si to s ňou poriešiť. Treba si vyberať takú, ktorá má charakter a svedomie a nepotrebuje riešiť iného. Veľa šťastia.

@hopsadobrandejsa Nikdy som sa nepovažovala za extroverta. Nechýbajú mi diskotéky, nikdy som na ne nechodila, často som trávila čas sama a tiež udržiavam kontakt s kamoškami, ale tak tie väčšinou majú málo času aj bežne. Rodina a decķá, na kamošky už čas nie je. A knihu mám prečítanú za dva večery, proste chcem len rozprávať a písať s niekým, takže preto tie siete. 😉