Zahľadel sa do mňa ženatý kolega
Ahojte zienky
Poradte...mam kolegu, zahladel sa do mna. No je zenac, ma doma dve vyzenene pubertalne decka a male babatko
Zdoveril sa mi ze hoci svojy zenu ma rad aj drti tak neni vobec stastny
Ona ho ide zodrat zivi ich musi im staviat dom stara sa o tie decka vraj aj dost pribrala a je starsia a tak, vsetky tie klasika reci
Problem je ze sme sa uz boskavali a on sa zalubil no ze ju opustit nemoze ani to bsbatko
6 mesacne je este dost male, to mi ver 😅. Nas ma 13 mesiacov a spim asi tak 4 hodiny denne. Staci?
Ona ho ide zodrat zivi ich musi im staviat dom stara sa o tie decka vraj aj dost pribrala a je starsia a tak, vsetky tie klasika reci
Aj jej verziu poznáš? Jej verzia je tiež taká, že on je ten chudák, čo všetko musí? Lebo pokým jej verziu nepoznáš, tak kľudne aj všetko čo ti rozpráva môže byť blud. Rečičky, aby mal aj pomimo domu nejaký pravidelný pich. Podľa mňa tieto reči má 80% ženatých, ktorí si hľadajú bokovky. A super (pre nich), keď nájdu naivku, ktorá tomu verí a pustí si k sebe chlapa, ktorý má doma ženu a malé dieťa. Ak ťa miluje a ty jeho, nech odíde od ženy, požiada o rozvod a potom s ním niečo maj. Dovtedy by to bolo pre mňa tabu.
Baran starý 😂 Tak ti treba, na keru onu si sa nechala? A tie dristy o nestastnom manželstve 😂 Sak pockaj, raz ich stretnes v aqua parku alebo kde a az ti zle pride, ako sa bude mat k svojej zene 🙂 Lovu zdar!
Tebe by sa páčilo keby tie takto niekto pobalamutil muža a doma by si mala malé bábätko?
Predpokladam, ze si velmi mlada a naivna. Inak by ti bolo jasne, ze zacat si so zenatym kolegom a este k tomu v skusobnej dobe je ta najvacsia kravina, aku si mohla v novej praci spravit. Ak mas v sebe posledne zvysky moralky a zdraveho rozumu, tak to okamzite ukonci a zacni sa obzerat po novom zamestnani skor, ako to praskne a teba vyrazia v skusobnej dobe. Este stale mas moznost vyhnut sa aj velkej zivotnej chybe = zavesit si na krk bezcharakterneho zufalca, ktoreho jedinym problemom su momentalne plne vajcia, ktore potrebuje u niekoho vytriast a maskuje to tlacenim kalerabov mladej naivnej kolegyni, ktora sa javi ako lahka korist.
Jasne, ze ti povie, ze je nestastny v manzelstve. Co si myslis? Ze ti povie: vies,mam doma skvelu zenu, ale aj s tebou by som si rad vrzol??🤣😁 Oni su vsetci neboraci a nestastni. Naco si robil decko, ked je nestastny?
Že zaľúbil, haha. 😄 To ti tlačí do hlavy preto, lebo ťa ešte nepretiahol. Neboj sa, potom prestane. Klasika, malé dieťa, málo spánku, málo pozornosti, pravdepodobne žena po pôrode s pár kilami navyše a pán charakter si už hľadá zábavku. Usmiať sa, zakývať na rozlúčku a viac nekomunikovať.
Asi máš málo práce v práci, vypýtaj si viac práce a nebudeš mať čas na somariny...neviem, ja som v skúšobnej dobe nevedela, kde mi hlava stojí, aby som sa všetko naučila (ale netuším čo robíš ty za profesiu)
@stanulienkat presne, ináč mohli by byť viac kreatívni, nie? Ale že sa vždy nájde nejaká trúba, ktorá im to zožerie aj s navijakom 🙉
@elizabet173 aaano, vsetci su strasne nestastni v manzelstve. Len by ma zaujimalo, ci sa niekto pytal aj tej manzelky, ze ako velmi je ona stastna s takym blbcom, co vybehne po kazdej pipine, co pozna 2 mesiace. Musi byt nadsenim bez seba ta zena 🤦♀️ a pipina si este mysli, ze ako sa on strasne zamiloval 🤣
@barborachors a ešte aká to bude kočka.🙂
Poradit v com? Ako mu dat najavo nezaujem? Jedine rozhovorom.. Nic ine nepomoze..
Kedze zrazu okaty odstup bez vysvetlenia by isto neurobil dobrotu..
Lasku si mu nevyznala, nic si mu neslubila, tak sa nemas za co citit zodpovedna.. Ze je nespokijny so zivotom, to si musi poriesit sam
Ako vyzeralo to zrútenie? 😁Nenamyslas si to trochu? Možno ho len zamrzelo, že mu nevyšiel pich a je velmi zlý herec. Nemyslím si, že sa na teba namotal, len skúša, či dosiahne svoje a ty si sa skôr namotala na jeho kaleráby a myslíš si, že je z teba hotový. Ale aj tak nechápem čo riešiš. Pokial ti tak veľmi ide o prácu (ak už nie o morálku - tomu bozkávaniu absolútne nerozumiem), tak jedine riešenie je ho odmietnuť a neriešiť, ako sa vyjadrili baby vyššie.
chceš byt jeho milenka? Len sex a hotovo?
To su potom asi všetcia rovnaký,alebo maju tu istu manželku😀
Taku otrepanu pesničku vytiahol,no mohol ju aspon okorenit
@neanonymna ináč vieš že aj mňa presne toto napadlo?
Dve staršie deti, manželka staršia,on má okuliare...
Ak to tak naozaj je,tak autorka je blázon
To sa už začali prázdniny? 😁
Stretávas sa s ním v práci na obede a už ste sa bozkávali 😅 On sa nenamotal, vyuzil príležitosť to len romantické duše veria že muži sú ako pan darcy z austenovej 🤣
ja toto nechaapem. nech by bol kolega hocijaky samec, ale ked viem , ze je zenaty (a este k tomu ma dieta/deti) tak proste si necham zajst chut a nic take nedopustim . ked ty budes raz vydata, priberies po porode, tak si na tuto zivotnu situaciu spomenies ,a budes trpnut doma na materskej ,ci sa ten tvoj "LEN" nebozkava niekde v robote s kolegynou. plus chcela by si jeho? pana kolegu? ktory toto dokaze robit vlastnej zene? takto ju ohovarat a koketovat s kolegynou/tebou? ked to spravil jej , spravil by to aj tebe .
anita, si to ty ? 😀
@bilancia presne tak rozmýšľam aj ja!
Chlap ktorý je zadaný je pre mňa tabu,môže dristat dve na tri...
Inak,to naozaj len veľmi inteligentná žena môže napísať vetu ako "no až tak krátko po pôrode nie je ,bábätko ma pol.roka"
Ja sa hanbím za ňu, aj to ako opisuje ľudí,aj všetko okolo ... Normálne sa prefackat pred zrkadlom a prehodnotiť priority v živote
A ešte narýchlo prebrať základy gramatiky možno, nie je BOSK,ale BOZK
Ale no, tak ON sa zahladel... A ty sa s nim bozkavas preco? Ci on ta donutil? Alebo s hocikym, kto o teba prejavi zaujem takto davas?
Prepac ale mne by staciloto, ze sa takto vyjadruje o svojej rodine... Je to uboziak a chudak.hanba mu... A kazdemu takemuto chudacikovy, ktory nieje stastny🙄🙄🙄
Autorka, zrejme lutujes do akej situacie si sa dostala,e hlavne svojou vinou! Po 2 mesiacoch v novej robote si sa velmi rychlo nechala obalamutiť, ono byt milá,a vypočuť si niekoho je o.k ale takto naivná? Toto je ponaučenie pre tebe a lekcia do ďalšieho života. A ešte, mne sú ľudia, ktorý na mňa, hned pri zoznámení vybafnu cely ich svetabôľ,a rodinné taje,vrcholne nesympaticki,a ženatý chlap s deťmi,by bol u mna po kydani na jeho zenu, úplná nula.

Aspon mas poucenie do zivota ked ti nejaky chlap zacne blabolit aky je nestastni s partnerkou ci manzelkou.. ze nemusis mu robit utesitelku a proste ho nepusti k sebe do takej intimnej veci ako je bozkavanie. Nie je do teba zalubeny len Ta chce vyuzit. Jeho zena moze byt uplne super co ty vies ? Len on je zrazu otcom a zivitelom nejak neskoro mu docvaklo ze taky zivot nechce ale to je uz jeho problem ktory musi vyriesit so zenou. ( ale pravdepodobne jeho zivot je uplne ok a chce ho len chce aj inu šušku popri tom.. tak to skusil na teba . A nejaky jeho plac ci “zrutenie” ze ty ho nechces 🤮nech aj skoci z okna - nebola by to tvoja vina. Tvoja vina je to ze si bozkavala zenateho, ale uz to snad chapes ze to proste nema nic s laskou ani stebou ako takou. A uplne Kludne z vysoka nanho ser, A naber Trochu viac hrdosti a sebavedomie aby ti Taketo trapne pokusy od zenacov uz nikdy nerobili problem.