icon

Zapeklitá situácia

12. feb 2023

Zrejme ma tu všetky ukrizujete,ale ja sama som nikdy netušila ze sa do takejto situácie dostanem.

Minulý rok sme sa presťahovali a spoznala som susedku, padli sme si do oka, velmi sme si rozumeli alé trávili sme cas spolu len vonku. Mame obe dve deti v podobnom veku , takže ked sme ich brali so škôlky kde chodia, vždy sme este dlho ostali spolu vonku. Veľmi sa teším ze mám takú kamarátku/známu.. naozaj jento skvelá žena a rozumieme si. Moc som sa z tohoto priateľstva tešila, pokým sme nezačali v lete bývať vonku dlho do večera a po práci sa k nam pridali aj naši muži.. no a tam je zadrhel.

Jej muz je veľmi charizmatický a sympatický pekný chlap. Ja teda poznám vela mužov,ale stymto sme si padli do oka hned ako sme sa zoznámili a zrejme prebehla chémia.. videla som ako na mna pozerá a mne sa tiež velmi páčil 😔 samozrejme nic som nedala najavo , niesom sviňa mam muza deti a kamarátku a nikdy hy som neriešila jej muža.. lenže v hlave som ho mala často,tesila som sa kedy pôjdeme zas von, kedy sa uvidíme. Proste neskutočná chémia a sympatie.. a bohužiaľ aj z jeho strany. Dokonca mi aj napísal ake v zárodkoch som to stopla, nemám potrebu si písať s jej dn

deti95060810
12. feb 2023

chlapi sú lovci.
to že mu nepovolíš ísť "ďálej" ty, nájde sa x žien čo na túto hru pristúpi.
robila som v mužskom kolektíve - z poniektorých sa mi chcelo vracať a nedajbože že sme boli spolu na nejakej akcii a bol tam alkohol- no fuj, to sa zvykli opúšťať aj muži o ktorých by to človek NIKDY nepovedal....
Ja mávam neskutočné šťastie na takýchto blbov. Doslova ich priťahujem .
Nič iné ako odmeranosť ti nepomôže....

katarinka89
12. feb 2023
kristinka92
12. feb 2023

vyhýbaj sa situáciám kde by ste zostali spolu sami, žiadne dojdi na kavu decká sa zahrajú a podobne. nereaguj na poznámky a náznaky.
zakaždým ta prepadnú blbe myšlienky, skus sa reálne vcítiť do situácie že by to bolo opačne. že tvoj muž a tvoja kamarátka…asi by si to nikdy nechcela zažiť vsak. dve rozbité rodiny, 4 malé deti, zrada od kamarátky a nevera manžela. treba si to zakaždým uvedomiť.

marion30
12. feb 2023

Možno chýba iskra v manželstve ??

drzaopica
12. feb 2023

Nepoznám vydatú ženu ktorej by sa to nestalo.Dalej nech to nepokračuje, lebo to skončí zle

ahhola
12. feb 2023

On je pre teba no. 1...tvoj starý... 2 ?🙆‍♀️ A ty si preňho next, len ďalšia z mnohých.
Môžeš si s ním zasúložiť, predbehnes tak tie, co už dlho stoja v rade na to isté.
Alebo sa teš z ich oboch, dobrí susedia.... výhra v lotérii a Poklad.

tosomja
12. feb 2023

Daj si otázku, čo chceš tým dosiahnuť.
Či ti stačia pohľady, lichôtky, alebo chces rozbiť rodinu, priateľstvo a aj tak zostanes sama.

fauko
Odpoveď bola odstránená
janinah
12. feb 2023

To kamarátstvo by som udržiavala v norme tak ako doteraz.Stretnete sa vonku s deťmi,pokecate a každá k sebe domov.Navstevy ,spoločne vikendy a pod.by som hneď v zárodku zrušila. A keď ti to pôjde cez hlavu,tak uťat celé kamarátstvo,moze ti to zničiť rodinu a to asi nechceš.

sancia
12. feb 2023

Ja by som poradila vždy v jeho prítomnosti "chváliť" svojho muža, resp. Stále vytiahnuť nejaké veci aj ohľadom manžela, že s manželom sme prešli film.... Neviem teraz príklad. Ale tahanie do konverzácie druhého chlapa...to chlapa časom prestane baviť počúvať 🙂 proste budeš pri ňom vyzerať že zbožňuješ svojho muža 🙂

lujza123
12. feb 2023

Mne sa to stalo viackrát v živote. Ja som proste expertka na platonicke lásky ♥️
Zistila som ze milovať môžeš aj viac ludi, dokonca aj cítiť nejakú chémiu... Ako to príde tak aj odíde, niektorí ľudia si proste niesu sudený. Ale môžu si ostať blízky, mat rad predsa neznamená aj vlastniť.

Keď si utriedis priority tak pochopíš ze to ide. Nieste ani prvý ani posledny ktorým sa to stalo, podľa mňa sú platonicke zamilovania bežne, len ľudia si to nechávajú pre seba.

Ja som si vždy vybrala ten vzťah ktorý mam, lebo sme spolu roky, poznáme sa dokonale, je to doslova moja druhá polovička a to za žiadnu chémiu ani platonicky ošiaľ nevymenim

u2jana
12. feb 2023

Stopni to. Najdi si inu kamosku, k tejto aj tak nie si uprimna, tak na co ta falos?

autor
12. feb 2023

Ďakujem, rozmýšľala som aj nad tým ukončiť kamarátstvo ale je mi to ľúto. ine kamarátky tu nemám a velmi si rozumieme. Aj deti sa maju radi... Budem musieť začať byt odmeranejsia a nejak si ho vyhodiť z hlavy a nestavat si vzdušné platonicke zámky... V živote by som nedovolila aby som si kvôli chemii zničila rodinu a život druhéj rodine. Uvedomujem si ze tadialto cesta nevedie.

Hej v manželstve nam chýba iskra , je to stereotyp a práve preto ma asi priťahuje ten druhý , .. snažím sa teraz poslednelu dobu oživiť manželstvo,... No zatiaľ neúspešne,muz moc nemá záujem.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
12. feb 2023

Zacni s nim raz nezavazny rozhovor na tuto temu. A nadhod, ci si vie predstavit, zeby taku vec urobila jeho zena s tvojim muzom. Takto po sebe nenapadne pokukovali vo vasej pritomnosti a mysleli na seba.
Mozno potom jeho pocity k tebe rychlo ochladnu. A hoci ti to bude chvilku luto, ochladnes k nemu po chvili aj ty.

lavinis
12. feb 2023

A otázka?

dianka555
12. feb 2023

@autorka možno aj tvoj manžel má záujem o susedu, len si si to nevšimla. Dobre si urobila, radšej obmedziť kamarátstvo, kamarátka nie je hlúpa, určite to časom pochopí. Sused má aj iné v zálohe.

marca12
12. feb 2023

Tak sa nestretavajte aj s manzelmi. Stretavajte sa vy dve s detmi. Obcas,ak bude aj manzel pri vas nejako to zvladnes. No podla toho,co pises,uz sa ti mal davno zhnusit,ked mas take zasady. Tvoje pocity au normalne,je normalne,ze stretneme chlapa,ktory nas bude pritahovat,len si to treba rozumne odovodnit,mat svoje zasady.

gertrudaosem
12. feb 2023

Nechápem prečo by stval kamošku proti tebe? Asi je tam toho viac keď sa bojíš o toto??

autor
12. feb 2023

Ved mám zásady.. stále to píšem,..problem mam v podstate sama so sebou, pretože sa mi ako chlap veľmi páči a priťahuje ma. Takuto chemiu som zažila naposledy ako pubertiacka. Takže ma to veľmi hnevá a mam výčitky. Nechcem snim reálne nič, nestojí mi to vzrušenie zato ... Len ho mam v hlave ako múzu. A chcem ho z nej odstrániť.

autor
12. feb 2023

A trápi ma ze aj viem naňho zabudnúť ak ho dlhšie nevidím,ale keď ho stretnem tak som potom ešte pár dní mimo... proste Chcela by som toho človeka odstrániť zo života a nekomplikovat si ho.

autor
12. feb 2023

@gertrudaosem neviem, to mi len tak napadlo

autor
12. feb 2023

@marca12 najlepšie nje ked sme len my dve s deťmi ,ale viem ze v lete bude často snami .. jedine sa tomu vyhýbať.

adam7122023
12. feb 2023

@autorka
Prepáč, ale z tvojho písania mám pocit, že si z neho taká hotová, že sa rútiš do katastrofy a pri prvej príležitosti ho vyklepeš ako sušenú kukuricu.

autor
12. feb 2023

@adam7122023 ked mám byť úprimná.. nebyť našich rodín a zavazkovy, išla by som hned na to 🙃☹️

h2
12. feb 2023

O vlastnom mužovi nepíšeš vôbec nič. Ako keby on nebol vôbec dôležitý, oňho tu nejde, on je len samozrejmosť. Smutné.

adam7122023
12. feb 2023

@autorka
V každom prípade držím palce nech to vydržíš.

autor
12. feb 2023

@h2 s mužom mame posledný polrok dosť stereotyp.. tuzim to znenit,velmi túžim aby opäť bolo to napätie medzi nami a iskrenie. Chýba mi byt ženou ..len on tomu akosi nechápe. Vraj on je spokojný,ja nie

dianka555
12. feb 2023

Už som ti písal že ak na teba zatlačí tak mu sama a rada vlezies do postele, rob si už ako chces a nevyhovaraj sa na manžela keď chces kefovat inde. Manžel nechce tak ja idem inde cmulat.

h2
12. feb 2023

Hm, vzťah s manželom škrípe posledného pol roka. Čo bolo pred pol rokom? Leto, kedy si spoznala kamoškinho muža. To je ale náááhoda!