icon

Zapeklitá situácia

12. feb 2023

Zrejme ma tu všetky ukrizujete,ale ja sama som nikdy netušila ze sa do takejto situácie dostanem.

Minulý rok sme sa presťahovali a spoznala som susedku, padli sme si do oka, velmi sme si rozumeli alé trávili sme cas spolu len vonku. Mame obe dve deti v podobnom veku , takže ked sme ich brali so škôlky kde chodia, vždy sme este dlho ostali spolu vonku. Veľmi sa teším ze mám takú kamarátku/známu.. naozaj jento skvelá žena a rozumieme si. Moc som sa z tohoto priateľstva tešila, pokým sme nezačali v lete bývať vonku dlho do večera a po práci sa k nam pridali aj naši muži.. no a tam je zadrhel.

Jej muz je veľmi charizmatický a sympatický pekný chlap. Ja teda poznám vela mužov,ale stymto sme si padli do oka hned ako sme sa zoznámili a zrejme prebehla chémia.. videla som ako na mna pozerá a mne sa tiež velmi páčil 😔 samozrejme nic som nedala najavo , niesom sviňa mam muza deti a kamarátku a nikdy hy som neriešila jej muža.. lenže v hlave som ho mala často,tesila som sa kedy pôjdeme zas von, kedy sa uvidíme. Proste neskutočná chémia a sympatie.. a bohužiaľ aj z jeho strany. Dokonca mi aj napísal ake v zárodkoch som to stopla, nemám potrebu si písať s jej dn

Strana
z4
autor
13. feb 2023

@777januska777 popravde som skor mala taky blbý pocit uz, motýliky ani nie, mám pocit ze tato diskusia mi otvorila oči a uz ho beriem ako hajzla. U nich sme neboli nikdy ani oni u nás,ale vonku mi prišli ze maju taky normálny vzťah,podpichovali sa,srandovali ,nikdy som si nevšimla zeby bol nejaký zly na nu on sa vascinou hral s deťmi,loptove hry atd. .. mozno sa len predvádzal,kto vie. No ona o ňom moc nehovorí.. iba co on je vždy v robote alebo na služobke. Spolu ich uz nevidavam skoro nikdy

Ale hej, myslím ze sa mi sprotivil a uz ho nevnímam ako príťažlivého chlapa ale ako slizkeho podrazaka

sono2
13. feb 2023

Tak, ja osobne si myslím, že ho nemáš mat čo medzi kamarátmi, mať jeho telefón.
Už len z dôvodu, čo píšeš.
Žiaľ stereotyp ma každý, my sme spolu 19 rokov a je to už také.
Ale, kto to tak nemá. Je to proste tak.
Ja napríklad som si nepripúšťala nikdy nič, z čoho by nebol osoh. Proste nebudem slintať nad drahým mercedesom, keď naň nemám.
Poviem si, že je pekný a pôjdem ďalej, nemám potrebu doňho sadať ani plánovať skúšobnú jazdu, mne to chvíľkové potešenie neprinesie nič.
Ty si do toho auta Žiaľ sadla a neviem načo!

autor
13. feb 2023

@toskanka toto mi napadlo, overiť si o co mu ide
len ak by sa dozvedeli moj alebo kamoška ze sme spolu kdesi sli, nemuseli by neskôr veriť ze medzi nami nič nieje

autor
13. feb 2023

@sono2 ako sadla ? Ja nemam jeho tel. Číslo.. mam fb. Ked sme sa spoznali s kamarátkou sme si fb vymenili a dali sa do priateľstiev. Ked som sa spoznala snim, on uz moj fb vedel od nej tak mi poslal žiadosť a neskôr napisal. Neviem kam som skočila do auta?

sono2
13. feb 2023

Sorry pochopila som, že máš aj číslo. Blokni ho.
No tak, si namotana, veď to vidno, ešte ta napada, overiť si, o čo mu ide. Veď to je jasne.

u2jana
13. feb 2023

Ach jaj, ty nič neoveruj, žiadne schôzky bez toho, aby to parneri vedeli.
Teba by som za “kamošku” fakt nechcela… a myslim, že ani ona, keby vedela, čo sa deje…

autor
13. feb 2023

@u2jana pisem na margo toho co mi písala @toskanka... Napadnúť mi napadlo ale hned som si zmietla z hlavy takúto myšlienku a uvedomila si ze to je kravina. Tak kľud

soldi
13. feb 2023

@zmrzlinka2021 ano, to "hovno" 😀 ma novu frajerku. uprimne, nechapem ju. dat sa dokopy s chlapom, ktoreho odkopla zena napriek styrom spolocnym detom, ku ktorej ma zakaz priblizenia, bol sudne vystahovany z vlastneho domu, to je tolko red flags.

tazko sa mi veri, ze by sa on vo veku 43 rokov zrazu otocil a stal sa z neho dobry clovek a partner.

llucciaa
13. feb 2023

asi by som precitla a nechala to tak, začala si držať odstup a venovať sa len sama sebe a svojmu vzťahu. Sú veci od ktorých je lepšie cúvnuť a neriešiť a zbytočne si nekomplikovať život.

lenkike
13. feb 2023

@autorka Nečítam diskusiu, ale vždy sa ľahšie radí inému... skús si predstaviť, že ty si na mieste kamarátky a ona na tvojom. Ako by si sa cítila? Čo by si chcela, aby ona urobila v takejto situácii? Je škoda, aby ste úplne prerušili kontakty, bývate vedľa seba, máte deti v podobnom veku, bolo by ťažké obchádzať sa a ignorovať sa...ja by som asi napísala dlhšiu vysvetlujúcu správu jej mužovi, niečo v zmysle, že nechceš prísť o priateľstvo s jeho ženou, že si rozumiete a máš ju rada, ale že ak sa nedokáže on ovládať a nedávať ti návrhy, tak budeš musieť prerušiť s nimi kontakt. Dúfam, že si mu nepovedala, že ani on tebe nie je ľahostajný, pretože potom už chlap fakt nemá veľmi zábrany 🙄 a ešte mu odporuč, nech si váži, koho má doma. Ste obaja dospelí ľudia, nemôžete sa nechať ovládať chémiou...teda môžete, ale aké by boli dôsledky...😕 Problém je v tom, že dnešný svet zabudol, čo je láska, že to nie je chémia, chvíľkové pobláznenie, ale je to rozhodnutie robiť toho druhého šťastným, zotrvať, obetovať sa, hľadať najprv jeho dobro, nie svoje...ak toto robia vo vzťahu obaja, niet šťastnejších ❤️ držím vám prsty, nech to je aj váš prípad 🙏

dianka555
13. feb 2023

Čakal ťa a pozval na kávu lebo si je tebou istý, že to chces aj keď píšeš že nie. Rátaj s tým že to bude na teba skúšať ďalej. On sa môže správať slušne pred vami, jeho žena si určite už niečo všimla a vie aký je. Možno to už ani nerieši alebo horšie by bolo že majú otvorený vzťah. Mala by si to hneď ukončiť, stačí mu povedať, sú rôzne spôsoby.

toskanka
13. feb 2023

@autorka Podľa mňa sa v tom len motas, ani čihi ani hata. Ja by som toto mala v sebe aj s ním už dávno vyriešené. Kto chce, hľadá spôsoby, kto nie, hľadá dôvody. Howgh.

katarinka89
13. feb 2023

@toskanka to preto sa v tom motá lebo jej to imponuje- ako každej žene....ale.....medzi flirtovanie a neverou je teda sakra tenký ľad

katarinka89
13. feb 2023

@dianka555 nieje si istý ale vidí, že niečo z jej strany tam je a možno aj preto, lebo ho rázne nezmenila.....tak ako som napísala vyššie 👆- imponuje jej to ale....tam treba len rázne odmietnuť a potom dá pokoj

dianka555
13. feb 2023

@katarinka89 veď áno, len či autorka naozaj chce aby jej dal pokoj. Musí sa ubrániť, ak keď podľa jej písania je to dosť nebezpečná situácia. Môže sa jej stať že podľahne, stačí že sused zmení taktiku. Keďže vie ako na ženy.

autor
13. feb 2023

No hej,imponovalo mi to a dvihalo sebavedomie, pretože sa mi páčil a priťahoval ma. Dnes mi poobede napísal na fb ze ci som si to nerozmyslela.,ze ma zhodou náhod aj cestu tadial kde ma mala tanečnú,tak som mu na to razne odpisala ze nie ďakujem a ze keby potrebujem odvoz tak poviem svojmu manželovi.

Tak snáď to nejak pochopil. A da uz pokoj.

adam7122023
14. feb 2023

@autorka Za to veľká pochvala!

srdeenko19
14. feb 2023

Ja poznám jeden až priam "neuveriteľný" príbeh. Žena s mužom - manželia, s jedným malým dieťaťom, čakala ďalšie. Muž-sused s manželkou a dvomi o trochu väčšími deťmi. Tá prvá tehotná žena s tým susedom sa do seba buchli, aj spolu spávali a dokonca ani nevedela, či je to dieťa mužove alebo susedove. Dávala si robiť testy, ešte keď bolo bábätko v bruchu. Nakoniec to dieťa bolo mužove, ale rozviedli sa aj tak a sú spolu s tým susedom doteraz. Prešlo už niekoľko rokov. Vyzerá, že sú šťastní, aj 5x do roka na dovolenke, bývajú spolu v novom dome. Ja to asi beriem a vnímam tak, že to bol zrejme osud a patria k sebe.

autor
14. feb 2023

@srdeenko19 toto sa stálo aj v mojej rodine. Niekedy je to osudové spojenie. 🙂

@adam7122023 ďakujem 🙂

theabloom
Autor odpoveď zmazal
dianka555
14. feb 2023

@srdeenko19 osud ako osud, ja ako chlap to zhodnotím takto. Možno sa zaľúbili do seba, a prvá manželka kde býva? Tiež v novom dome? Predpokladám že ťa žena je z tvojej rodiny a ak nie, sú na vine aj oni dvaja, búchali sa do seba lebo osud. Mali manželstvá a láska tam očividne nebola, takže osud a špekulanti, samozrejme nový dom aj dovolenka 5; krát za rok , chlap je šikovný. Lepšie sa skočí na vtáka s plným mescom. Aj s radosťou spávať so susedom. Nechcem nikoho uraziť, tiež by som bol rád keby sa mňa ulakomila milionárka, a čo keby že rozbijeme dve manželstva, patríme k sebe lebo osud a plný mešec.

srdeenko19
14. feb 2023

@dianka555 Nie, nie je to z rodiny. Ale! aj ten jej prvý manžel bol "bohatý" , podnikateľ a hýčkal si ju. Takže niekde tam bol problém, boli zobratí máličko, len pár rokov. A žiaľ so ženou, ktorá ostala podvedená neviem čo je, určite to bol pre ňu šok a nečakala to. Boli to susedia a navštevovali sa, kamarátili a zrazu ostala bez muža. áno, je to kruté, ale zrejme tá láska k pôvodným "manželom" nebola dostatočne silná.

dianka555
14. feb 2023

@srdeenko19 no presne, láska možno chýbala podnikateľ jeden aj druhý finančné zabezpečenie , výpočtová, zaľúbená susedka tak o nič neprišla, ale určite by nebola láska taká silná keby ten druhý bol skladník s 1000 euro výplatou a dve deti z prvého manželstva . Skutočnú lásku našla až pri tom druhom. Ale povedzme si či žena alebo chlap , kto by nechcel vychovávať deti v dobrom prostredí, ak by boli deti šikovné tak ľahšie by sa im zabezpečilo vzdelávanie v zahraničí, nech skúsia svet , naučia sa jazyky, viac možností. Môže sa človek aj z chudoby vypracovať. Ale tak podnikateľ taký čo sa mu darí má kamarátov ktorí môžu aj menej šikovnému dieťu nájsť dobrú prácu, čo by slobodná mamička a skladník ktorý nemajú také šťastie a môžu to byť aj veľmi šikovní ľudia finančné nemôžu poslať dieťa do školy v USA. Vidím to v mojej práci. Riešil som raz jeden prípad dieťa v základnej škole, prišla si po dieťa slobodná mamička a učiteľky hneď to je len tá predavačka , prišla bohatá mamička a ony sa jej doslova pchali do zadku. Musel som sa potom ozvať, nedalo mi to. Tak som im povedal a koho by ste učili keby neboli robotníci a predavačky, kuchárky, upratovačky. Zazerali na mňa a e.mail čo na mňa potom napísali. Ešte mi urazene povedali že ony sú viac ako robotnícka trieda. A ja som sa ich slušne opýtal, nech mi vysvetlila v čom sú lepšie? Že som si nič nevšimol.

blondtana
15. feb 2023

@autorka Napíšem ti to takto, mala som kedysi chlapa, lásku na prvý pohľad (obojstrannú) a tá chémia...fungovala neskutočne, motýle v bruchu, elektrina, keď sme sa dotkli, podlamovali sa kolená a strácal svet, keď sme sa objali, pobozkali, ale k životu to nestačilo, nedostatok sebavedomia a strach, že toho druhého stratíme nás rozdelil (pri prvom probléme sa mi otočil chrbtom), po rokoch, keď som chodila s terajším manželom sme sa stretli a išli na kávu, stále tam bola tá chémia, stále sa mi z neho podlamovali kolená, ale keď ma chcel pobozkať, cuvla som, tlačil na mňa, aby som sa s priateľom rozišla a než som si to utriedila, tak on zas pri prvom probléme otrčil chrbát a ja som si uvedomila, že je dôležitejšie mať po boku muža dobrého, spoľahlivého, ktorý pri prvom probléme neujde, ako toho, z ktorého padám na zadok....uvedom si čo máš doma a čo ti ponúka sused a podľa toho sa zariaď 😉

dianka555
24. feb 2023

No čo autorka? Odolavas? Sused je doma? Či na v zahraničí?

autor
6. mar 2023

@dianka555 nedávno odcestoval opäť. Inak hol doma. Stretla som ich s kamarátkou, zhodou nahod sme mali rovnakú cestu kde aj ja s detmi ,tak sme sli spolu,.. neviem co si mam myslieť,on je velmi spoločenský a priateľský , takže vela sa pýtal , rozprávali sme sa akoby sme sa poznali 500rokov. V podstate si velmi rozumieme. Nebolo to uz ,, flirtovanie,,ale normálne rozhovory. Kamarátka tiež vyzerala ok, asi je na to zvyknutá ze je taký spoločenský.. občas pri rozhovore na mna zmurkol a tak.. ja sa priznám, bolo mi snimi príjemne.

dianka555
6. mar 2023

@autorka dobre pre teba, ak sa takto správa pri viacerých ľuďoch tak je proste taký typ, možno si sa mu aj páčila alebo len ako kamarátka. Neohrozis si aspoň manželstvo keď už nie je pokušenie. Predstavy to je len jedna vec to máme všetci.

retatka
6. mar 2023

Je to taký typ spoločenského extroverta,takto kamarátsky sa správa asi ku všetkým ženám ,či mužom no vôbec to nemusí byť záujem o niečo viac …niekedy si to ženy aj nedobre vysvetlia a myslia si ,keď je chlap priateľsky ,že majú o ne záujem .Nie ,pri tomto type chlapov to vôbec tak nemusí byť.

Strana
z4