Ahojte. Príšem kvôli názoru iných. S partnerom sme spolu rok a pól a čakáme bábätko. Ja som ten typ čo si dá na internet veľké veci ako naše zásnuby, to že je to vôbec môj partner a aj to že som tehotná. Je to môj prejav lásky a náklonnosti. On ho však nemá a ribi mu to extrémny problém. O to by ale ani nešlo, sú muži ktorí proste nedávajú fotky ma internet. Avšak u neho všetko ostatné si dá ale nás nie. Veľa cvičí takže najme svoju formu a výsledky z cvičenia. Neustále followuje nové baby, pacikuje a boli aj časy keď im reagoval na fotky. Jeho rodinu nepoznám, on moju áno. Jeho kamarátou nepoznám, on moje kamošky ano. Okrem toho mi 8 mesiacov tajil že ma dieťa s inou ktorú pravidelne navštevoval a ju rodina aj kamosi poznajú. Počas jednej hádky mi povedal že si na net nedával fotky aj kvôli jeho ex s ktorou to dieťa ma “aby som jej neublížil”. Jeho dieťa s ňou poslal celej rodine a celá jeho rodina vedela že čaká s ňou dieťa aj keď boli už rozodeni. U nás to tak neni. Keď si ja pridám na net s ním fotku musím ho naháňať aby povolil označenie. Neskutočne ma to trápi a prídem si neviditeľná keď mu o tom hovorím. Nejde o baby a jeho ex, ale skôr o to ze ja som hrdá ze som s ním ale mám pocit ze on vôbec.
@bessie12 ale ja to tak necítim že tu svadbu chcem teraz 🙂 takže nebudem riešiť niečo čo nechcem aktuálne… pre mňa je to len papier, dôležitejšie je alo sa cítim s človekom s ktorým som vo vzťahu
@miadi nooo nerobím úplne 😅
Ok, už verím ze je to vymyslene... 🤦♀️
Takze na zaciatku ti povedal o jednom a druhe tajil 8m on sa tym detom vobec nevenuje? Nema ich u seba ? Tak bude super otec mas pocit ?
pre teba je to len papier, ale v skutocnosti to "len" papier nie je. Ja by som riesila skor svadbu, ktora ani nemusi byt velka, ako nejake blbe "lajky" a fotky na facebooku. Priatelovi / snubencovi by som dieta neporodila a aj keby som ostala tehotna, tak urcite by nedostalo jeho priezvisko.
Baby, snad tomu neverite. 😂🤦
Nemyslite si snad, ze sa najde taka koza, co caka dieta s chlapom, co jej klame o druhom dietati... Nepozna jeho rodinu, kamosov... Hlavne, ze su zasnubeni 😂😂😂 jasne... A teraz tu o Cervenej ciapocke. A jedinne,co ju trapi, su fotky na FB 😂😂😂😂😂😂 joooj, Mile Bravicko 🤷🤦
@kukuk29
vsetci zavislaci zomru, pojdu na lexaurin a vyvinu ine zavislosti. Realita je hold casto tvrda ale taky virtualny svet toho znesieee.
Som hrda a stastna cez foto na fb ale v skutocnosti zijem s kktom narcistickym, ktory obdivuje svoje telo a ine zeny, je ohladuplny voci svojej ex.... Nemam slov.
@miadi áno o jednom s ňou som sa aj stretla všetko super.. druhé tajil … myslím že bude dobrý otec paneboze toľko mužov ma kopec deti na svete a vyberie si jednu ženu s ktorou si založí rodinu tu vôbec nejde o tie deti.. to s ním mám vydiskutovane a nejakým spôsobom spracované v sebe…
Určite, ved sa poznáte už 18 mesiacov...čas na svadbu.
@veronikaszabova neverim 😂berie to cele moc s humorom športovo. Mohol by mat aj 6 deti o ktorych nevie podstatne je ze ich nema na Fb tak je to ok.
Je to je super, takeho specialustu som tiez raz spoznala, bol skvely ako kamos na pokec, zatancovat si, na zabavu. Pozor - nie na sex a vztah !!! Reci v ramci srandy, ze by mi hned jeho tretie dieta spravil som brala usmevne. Ked mi hovoril o svojich (ne) vztahoch a pribehoch zo zivota, nasmiala som sa. Rovno som mu pivedala, ze je ozaj vtipny, vie spravit dobru naladu ale by som s nim vo vztahu nebola ani keby mi ho zlatom vyvazili. On sa ale detom venoval, zboznoval ich - to bolo jasne ako o nich hovori.
Ak je to real tema, nebud blbsia ako si bola doteraz a posli ho to prdele. On chce svadbu z nejakej vychcanosti.
A na co si vlastne hrda?? Na neho, jeho vysportovane telo aj ked charakter ma ako cisty chrapun?
Ostan radsej sama s dietatom, lepsie urobis.
Čakáš decko s chlapom, ktorého rodinu nepoznáš, má 2 deti, ktoré tajil, ale teba trápi, že ťa nezdiela na facebooku? Ja ti na rovinu poviem, že by som ti nedovolila ako mojej partnerke/partnerovi zdielať moje fotky na nete a označovať ma. Ani ja nezdielam takéto fotky na nete a neželám si, aby ich zdielal môj partner. Nevidím v tom žiadny zmysel. A v mojom okolí vidím, že najviac majú potrebu hrať sa na rodinky na nete tí, ktorým to doma až tak dobre neklape, ale okoliu potrebujú dokazovať, akí sú šťastní, kde boli, čo si kúpili, s kým sú vo vzťahu...
@breznica Tak ale tie zeny su tiez expertky ze si urobia dieta s takym..,este ta prva ok nevedela co sa z neho vykluje .. druha ok riskovala ale ta tretia? ( Dufam ze to nie si ty nechcem ta urazit.) Ja len nechapem autorka kde berie istotu ze nie je len dalsia v poradi? Cloveka ledva pozna nieco rok a pol .. nepozna jeho rodinu o nom vie len to co jej on nakecal. Je na najlepsej ceste byt single mama.
Chapem ze to ako sa s nim citis je dolezitejsie ako sobasny list. Ale ako sa mozes s nim dobre citit ked ta taji pred celym svetom?
Preco nepoznas jeho rodinu a priatelov? Ci ani to nie je pre teba dolezite?
Ste v nejakej sekte?
Plati na svoje 3 deti? Zaujima sa o ne? Ci ani to nie je pre teba dolezite?
Autorka,ja dufam,ze toto je iba vymyslene. Sice existuju hocijaki slabomyselni ludia, ale tato naivita a primitivnost,to snad ani nemoze byt pravda :D
Vies, preco si zeny myslia, ze je to vymyslene?
Lebo je naozaj tazke pochopit, ze nejaka zena moze byt tak naivna (ci hlupa? Zufala?), ze sa po par mesiacoch vztahu, kedy este ani len nepozna ziadne blizke osoby partnera - ani rodinu, ani priatelov, nikoho, zato vie, ze jedno dieta uz ma, vedomie snazi s nim otehotniet...
A po tom, ako zisti, ze pan dokonaly dalsie dieta tajil a ze su teda deti dve, s nim aj otehotnie..
Nuz, co dodat..
Blahozelam k vyberu partnera..
@andreatytler tak sobasny list si vacsinou vybavia ludia co sa citia milovani nie ako ona pise , ze sa citi neviditelna . . Ved aj je. Nikto z jeho kruhov ju nepozna. Ona sa snim chce pochvalit na FB a on snou nikde.Su zasnubeni no ona svadbu nechce. Lebo jej staci citit sa neviditelna. To dava logiku.
Na FB nechce byť označovaný, aby "neublížili" ostatným babám, ktoré sledujú vyšportované telo otca viacerých deti. Však o deti tu vôbec nejde... ?!
Prajem ti, aby si sa nesklamala a všetko vyšlo podľa tvojich predstáv. FB nerieš, on si vyberie ďalšiu novú, ktorú bude sledovať, nemusí ho zaujímať tvoj profil, tvoje zdieľania. A prečo by si ho mala označovať? I ja som bola naivná s ružovými okuliarmi a nejaká označená fotka by mi okuliare nezložila. A tvoji kamaráti a rodina ho poznajú aj bez oznacenia. Ty si anonym pre jeho rodinu a kamarátov, tak načo sa predstavovať ostatným? Je to úloha partnera. Nezabudni ho uviest do rodného listu, do budúcnosti nevidis
Zásnuby nič neznamenajú. Je to max.status. ale manželstvo si rozmysli, aby si nebola len matka č.3.
Atorka haloooooo ten chlap ma inú a ty si tak strašne NAIVNÁ až to vyzerá ako vymyslená tema
Nepoznáš jeho kamarátov, nepoznáš jeho rodinu, pretože si BOKOVKA, on ma oficialne inú zenu.
3 deti s 3 matkami ? Si si ista ze mà len 3? Nevola sa Kollar? Si robis srandu tu 😆