icon

Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa

angelalone
7. feb 2013

Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?

didi44
Odpoveď bola odstránená
elebe
8. feb 2013

@angelalone rázne a jednoznačne povedať že si neželáš aby sa s ňou stretával a to bez diskusií 😠 a na argumenty typu že ona tu nikoho nepozná,odpovedať no a čo a koho to trápi,čo je ona zaostalá alebo nevie rozprávať že sa z nikým nevie zoznámiť? jasné že ak on bude chcieť,tak ajtak sa s ňou stretne,ale určite by som mu to neulahčila a nesedela len tak doma a čakala kým sa vráti,no to určite!! môj muž má tiež kamarátky,ale všetky poznám a sú aj moje kamarátky a chodia aj k nám a chodíme aj spolu von......je zaujimavé že ti ju nepredstavil!! a si si istá že je to kolegyňa? nepoznáš nejakého jeho kolegu u koho by si si to overila? a vôbec by som sa necítila ako stíhačka....raz si ťa vybral za manželku,spravil ti dieťa,tak nech je po tvojom boku....a že je vášnivý cyklista,či lyžuje,alebo rád zajde do baru? no a čo,aj ty si to robila a teraz keď čakáš JEHO dieťa tak to robiť nemôžeš a musela si sa toho vzdať.....a ak ťa nemieni akceptovať,tak ti taký muž akurát tak na nič!!

didi44
Odpoveď bola odstránená
blahova_andrea
8. feb 2013

nelíbilo by se mi to stejně jako tobě. ať ji venčí nějaký svobodný kolega. a noční telefonáty ženatým mužům? to už si slečna teda koleduje. pokud v kolektivu není žádný muž svobodný, tak ať ji někdo seznámí se svobodným kamarádem, kamarádkami manželky apod. taky nevidím důvod, proč ty by jsi s pupíkem měla sedět doma a tvůj muž by se měl věnovat cizí ženě takto často a intenzivně ať už z jakéhokoliv důvodu.

zamyslena41
8. feb 2013

@didi44
Tu Ti s Tvojim problemom nedokazeme pomoct, obrat sa na odbornika.

jurly
8. feb 2013

@angelalone Neodolatelne by som sa usmiala a suhlasila by som pod podmienkou, ze on bude suhlasit s mojim stretavanim sa s kamaratom mojej spoluziacky zo strednej, pretoze on sa tiez zhodou okolonosti teraz pristahoval a ona ma poverila jeho udomacnenim sa. A kedze mam kopec casu rada mu vyhoviem a verim, ze nebude mat nic proti. Ved hadam len nie je paranoidny 😉

didi44
Odpoveď bola odstránená
jabadaba
8. feb 2013

@didi44 citujem:
..."ked som ju priviezol do porodnice aby porodila mojho ocakavaneho syna, tak v opojeni ked s roztiahnutymi nohami absolvovala protekcne 4 mi prstekmi predporodne vysetrenie...pri oohlade na ludskeho amladeho gznekologa zabudla ma ako otca cakajuceho na porod zavolat k porodu... ..skratka na mna hodila kakac..a uprednostnila cudzieho..."

Ty si chory chuj! Bez urazky. Priklad toho, ze nie za kazdu cenu treba mat chlapa pri porode. Hnus! Takze tvoja partnerka si vlastne uzivala sparanie gynekologom vo vlastnom rozkroku a od samej slasti Ta ponechala na chodbe, kedze si chcela dopriat este jednu sparaciu rundu!!!! Ty si hovado, normalne hovado! Nic Ti nehovori stres z porodu, nic Ti nehovori fakt, ze zenam je neprijemna kazda gynekologicka prehliadka, obzvlast pocas rodenia! Ze zenam lezie na nervy neustala kontrola pocas tehotenstva!

Ty si sakra myslis, ze je prijemne lietat celych 9 mesiacov ako idiot na poradne a nechat sa neustale prehliadat od spodu? Nie, nie je nam to prijemne ty uchyl! Ba priam nas to ponizuje! Su aj zeny, ktore sa jednoducho na celu tehotensku poradnu vyseru a zjavia sa v spitale az k porodu a keby mohli, aj ten by si odkrutili mimo praciek lekarov!!!! A uz su aj take, rodia doma. Avsak su sledovane ako carodejnice, maju pomaly div ze nie zaznam, ze pozor! asocialne spravanie, zbystrit pozornost!!!! A Ty si tu hojis svoj tazky choromyselny mindrak a mas dojem, ze k porodu Ta zena nezavolala preto lebo bola od rozkose z paprci pana doktora v tranze!!!! A co tak sa zamysliet, ze sa situacia zvrtla tak, ze ani nepomyslela na teba lebo jednoducho nemala na to cas, podmienky a energiu?Mozno cakala, ze Ta zavola personal, ktory tam na to bol, nie zena! Lebo vies, ona RODILA Ty pako, kym Ty si si hovkal bez bolesti na chodbe! Smadna, hladna, vycerpana, ubolena!!!! So zastupom cudzich ludi okolo vlastnych genitalii, pricom Ti tito ludia pindaju do toho co mas citit, kedy mas citit, ci Ta nieco moze alebo nemoze boliet! Si v pozicii totalneho trotla nesvojpravneho a nemas ani energie sa branit, si totiz rad, ze vobec v danom okamihu si. Riesit este jesitneho magora, ktory si mysli, ze si zena v tom okamihu uziva, to skutocne je privela aj na vola!

Tak sa nad sebou zamysli, ak mas v sebe kuska sebareflexie a nie si uplne zdegenerovany a prides na to, ze dlhujes svojej parnterke jedno obrovske ospravedlnenie! No mam z teba dost. A teraz utekaj do redakcie nahlasit ako som Ta zdrbala, chod a pozaluj sa, daj ma vymazat a poplackaj si! Otras!!! 😝

camelinka
8. feb 2013

@didi44 nemam ve zvyku urazet a provokovat,ale ty si dobry chuj fakt 😕 😕 😕 😕 😕 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

camelinka
8. feb 2013

@jabadaba amen

didi44
8. feb 2013

@sisaha ....xi..xi....no na ine ako slovo komplex som od teba necakal...a keby si videla aky maly je ten moj..komplex.. 😀 😀

kacenka1111
8. feb 2013

@jabadaba to je debil

jabadaba
8. feb 2013

@didi44
..a doplnim, ze ona si velmi dobre pamata kto bol pri porode...hlavne ked nim bol ten..ku ktoremu chodila 9 mes..roztahovat nohy..a za posledne dva to bolo kazde 2 tyzdne...a zaraza ma..ked ja som nakoniec ten zly...vraj mal si tam byt..mohol si vediet...tak najlepsie je hodit to na toho druheho....na partnera...ved to je zvykom zien...robia to tak vsetky..

Boha, Ty si vazne hovado!!!! Asi sa dnes doblijem! A vies co, takeho kripla idem rovno nahlasit do redakcie ja sama! Je dehonestujuce, aby si posobil na zenskom fore a urazal zeny! Fuj! Tvoja mater by si zasluzila, ked Ta vychovala k tajej neucte voci zenam a tvoj foter detto. S nim mala tvoja matka asi bohovsky zivot!!!

No a este mi sakra pripominas jednecho podobneho uchyla zo SME Martin 33! Identicke dvojcata alebo jeden a ten isty. Hnus!

kacenka1111
8. feb 2013

@didi44 myslim, ze ti je tak 15! to xi xi a wole a podobny hovinka pisou nactky na stredni na fejsbuků...blbce

jarka88
8. feb 2013

😀 😀 no co je tohle zač? dámy asi toho víme méňe než tento ,, pán´´.... užívat si v době porodu? je vidět, že si tím neprošel, to je názor totálního primitiva!!!!

monikajaco
8. feb 2013

@jarka88 presne na to som myslela ze dalsia z mudrych teorii debilneho muza !!

monikajaco
8. feb 2013

@jarka88 podla toho co tu on sam pise by som skor povedala ze ho tam ani nechcela mat a vobec sa jej teda necudujem .....

anos18
8. feb 2013

@jabadaba Dobre si to nandala didimu. Mysli si, ze pre zeny je slast gynekologicke vysetrenie, toboz porod. Nemam slov.
@didi44 si myslis, ze je to prijemne? Aj po porode vysetrenia su strasne ponizujuce. Skus si Ty dat vysetrit ritny otvor, aky z toho budes mat pozitok. ☹

yvanielka
8. feb 2013

Toto sú tie choré predstavy mužov, že ženy si gynekologické prehliadky užívajú a ešte na pôrodnej sále v kontrakciách, moje nervy...

elebe
8. feb 2013

@kacenka1111
@jabadaba presne som aj ja chcela napísať že čistý psychouš 😠 😠 😀 😀 chúďa jeho priateľka

jabadaba
8. feb 2013

@jarka88 taky by si zasluzil vystrelovaci dazdnik do analu a stlacit tlacitko. Potom od neho cakat, ze nas k svojej extaze zavola! A este sa aj ofucat, ze tak nespravil. Vsak si tak uzival a bez nas! Hajzlik jeden pocmarany. Si mysli, ze deti robit a rodit je len rozdiel v pismenku! Podaktori chlapi by si zasluzili parat za ziva, bez nadsazky a vypalit im jednu po hube vcas. Jeho mater s fotrom na to akosi pozabudli, mali ho skopat do modra, ked to bolo ziaduce.

tomiholjubavi
8. feb 2013

@jabadaba
@camelinka
@kacenka1111
@jabadaba
@jarka88

baby uplne ho ignorujte, ked vam aj nieco napise, absolutne ziadna reakcia, ani jeho prispevky si nevsimajte. je to fakt daky frustrovany parohac a masti si svoje posramotene ego tym, ze uraza tehotne zeny. do kazdej diskusie sa zapaja, odvadza pozornost od cloveka, ktory naozaj potrebuje pomoc a uraza vsetky z nas, pritom ani jednu nepozna a nikdy ani poznat nebude. jeho spravanie nie je prijatelne a je proti pravidlam fora. mali by sme informovat admina, nech zakaze jeho nick, aj vsetky dalsie pripadne nicky iduce z jeho ip adresy.

anos18
8. feb 2013

@didi44 Uz som Ti to raz pisala. Naco sem chodis? Co vobec robis na fore pre zeny, ked ich iba urazas a povazujes vsetky za k.....? Nemusis nas obtazovat svojimi sprostymi nazormi. Zato, ze si Ty nestastny este nemusis zneprijemnovat zivot inym. My tu za to nemozeme, aky zivot zijes.

jarka88
8. feb 2013

@monikajaco no taky bych se k tomu příklonila, jestli předvádí takové scény, kvůli tomuhle, tak bych se bála, že ji bude kritizovat i při porodu a ještě by ji prudil..tak co, líbí se ti to a určitě si to užíváš....je mi z toho zle!!! opět se ukázalo, jak primitivní lidský druh dokáže být.... 😖

jabadaba
8. feb 2013

@anos18 ano, tento psychopat si mysli, ze zena nema co ine na robote len behat po gynekologoch cele tehotestvo a nechat si prezerat genitalie! A este tu poukaze hovado na to, ze tam jeho priatelka ku koncu chodila kazde dva tyzdne ako by to bola jej vola. Sama si isto urcovala frekvenciu poradni, lebo travit cas s rozcapenym genitalom je fasa! Hadam aj castejsie to mohlo byt do paroma, len kazde tri tyzdne a potom dva tyzdne po dobu 9 mesiacov je straaaasne malo! Do pekiel s takym .....urezat mu cocota a nalozit ako safalatku do kysleho nalevu!

jarka88
8. feb 2013

@jabadaba souhlasím....!!

monikajaco
8. feb 2013

@tomiholjubavi ako je mozne ze niekto taky vobec moze byt na takomto fore .... nepochopim .... a uz vobec nie preco je tu chlap ...ja si neviem predstavit aby moj muz tu vobec bol zaregistrovany ...on ani evie ze takato stranka existuje a nie este aby sa tu registroval a robil zo seba totalneho debila .... fakt je posahany ...

sisaha
8. feb 2013

@didi44 mas pravdu, tvoj komplex je nemeratelny... Patris do skupiny chlapov, o ktorych by som ani bycikel neoprela..

jabadaba
8. feb 2013

@tomiholjubavi uz som informovala a poziadala o zasah. S tym, ze by som ocenila, aby adekvatne reakcie na neho ponechali, pretoze su plne na mieste.

didi44
8. feb 2013

@jabadaba ..nuz mila moja...to co som po tych prehliadkach musel znasat doma o tom nepisem....a ak ty si vydata, tak ak sa ten tvoj nezobudi..tak nechcem vediet ako dopadne...mna totiz netrapi, ze moja priatelka roztahovala 9 mes. nohy...ani to neriesim ako sa citila...keby chcela a kazda co chce sa o tom doma s partnerom podeli, aby to prekonala...Ale ja som riesil otazku postoja k partnerovi, ktory bol pri porodoch..a ktory nakoniec pri porode nebol nie kvoli tomu, ze nechcel a nemal zaujem zdielat s partnerkou v zlom aj dobrom, ale nebol..lebo som bol odstrceny zenou, ktora na jednej strane vystonava ako ma potrebuje a vo chvili kedy by som bol oporou ma oserie....co povazujem za falos hlavne s ohladom na to, ze so svojou materou telefonovat dokazala , ale mne zavolat..prid..za mnou vediet nedala..., tory ja ti nadavat nebudem aj ked mam na jazyku vyberany slovnik ty mi nestojis ani za deravy gros... 😀 ...tym chcem povedat to, ze bez ohladu na cokolvek mi bolo odoprete to, na co ako otec dietata mam...pravo..a to je byt si pri narodeni potomka..