Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa
Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?
@tomiholjubavi nejde jen tak zakazat IP, pokud je nekde napr. na mensi siti, ktera je verejne jako jedna IP, ale v ramci site je tam xx pocitacu a vnitrnich IP, ktere se zobrazuji pouze spravci site... strucne pokud se da ban na jeho IP, je mozny ze se tim zabrani pristupu vice lidem.
Damy tady vseobecne, pokud budou promazany prispevky, tak nejen jeho, ale i vase, protoze jste byli uz mimo OT.
@jabadaba aj ja uz som to urobila ....
@tomiholjubavi neverim, ze tohto exota tu uz nenahlasovalo x ludi. Az mam pocit, ze si ho tu admini "pestuju", aby nebola nuda... lebo inak tomu vobec nerozumiem... Co prispevok, to hnus... a najhorsie je naozaj to, ze odputava pozornost uplne inym smerom.
@didi44 S tvojim postojom k zene, s tvojimi nazormi na gynekologicke prehliadky, by som ja s tebou pozametala tak, ze by si nehlesol kamarat. Nieto by si si vrzol! O mna a mojho muza si papulu neotieraj, si a zostanes hovadom. Tak sa prezentujes a zrejme taky si. Teba by mala odstrcit kazda jedna zena, nic ine si nezasluzis. Si jeden grobian, sebestredny imbecil, bez stipky respektu voci druhemu. Macho pacho, ktory si o sebe mysli, ze ma byt vsade. Ale sa sakra mylis a je plne v rezii zeny kedy, koho a ci vobec niekoho povola k svojmu porodu! Necpi sa tam kde nepatris. Tam si mal skromne drepet na chodbe a modlit sa, aby bola tvoja zena v poriadku. A potom pocitit ulavu, ze bola a ze to zvladla. Velakrat staci ako opora uz len vedomost, ze blizka osoba je kusok od nas, hoci nie priamo pri nas. V istych situaciach je to prinosnejsie ako osobna pritomnost priamo pri hlave. Ale to Ty nepochopis, zranena jesitnost je svina, ta tebou teraz mava a zhadzujes sam seba tak, ze zakratko uz pouzitelny nebudes. A je mi luto tvojich deti. To je hnus, taky postoj k ich matke. Je velka pravdepodobnost, ze z nich vychovas rovnakych grobianov, co je smutne.
@didi44 a proč jsi si ty sám neřekl, že chceš jít za ní a nezeptal si se, zda už můžeš? věř, že ta žena má v tu chvíli uplně jiné myšlenky....já v těch bolestech ani o sobě nedávala vědět, a, že by ji bylo příjemné, že do ní někdo sahá? o tom silně pochybuji, když máš pocit, jako by tě někdo trhal!
Damy, prestante se rozcilovat, ja vas chapu, ale ta diskuse je uz hrocena uplne jinym smerem nez je jeji tema a v tom je mi lito jeji zakladatelky a tazatelky zaroven.
Zbytecne budete tahat vy nohu za sebou, ne ta osoba, ktera vas svym nazorem ci postojem rozliti. 🙂
@gepe ale nehovor, myslim, ze reakcie su uplne na mieste take ake su a su plne adekvatne. Tak pozrime sa, aka utlocitnost zrazu. Akurat, ze falosna. Tam Ta ma dvihat zo stolicky co pise tento exot a nie zopar nadavok na jeho adresu. To vies, s takym volom surovym sa budem spinit v rukavickach. Keby mu to natrelo zopar zien v realnom zivote a riadne, ostrejsie ako tu a vcas, mozno by sa z neho este dal vyrobit clovek. Ale uz je neskoro.
@jabadaba Tak a mam toho dost! Sama jsem zenska a tehotna. To ze na nej nereaguju tady pisemne je pouze z toho duvodu, ze mi proste za to nestoji a myslim si o nem, o jeho postoji k jeho pritelkyni atd. svoje.
Takze me laskave mila damo, nesrovnavej s nim! Rozhodne se nesnizim na jeho, ani vasi uroven, abych tady kydala hnuj, za to mi to nestoji. To ze on neprestane, je evidentni z poslednich nekolika stran a pouze se nad vami bavi, jak se nechate jim vytocit, nerikam ze neopravnene. Jen jsem podotkla, ze za odboceni od tematu atd. neponese nasledky v tehle diskusi podle meho nazoru jen on, ale i vy. Nic vic.
@jarka88 si predstav, on si mysli, ze trhanie plodovych obalov a roztahovanie krcka maternice je len zbezne vysetrenie, kedy by ho mala byt partnerka schopna zavolat. Kristove rany, vsak to su zasahy, pri ktorych idu zeny od bolesti vyskocit z koze, su zakazane WHO ako destruktivne a mimoriadne bolestive a skodlive a tento ...pip...si mysli aka je to parada! Do riti, ved to je surovec najhrubsieho zrna. este nech mi co to povie o super extatickom hamiltonovom chmate a budem mat definitivne dost!
@gepe
@hradnapani v tom pripade su admini spoluzodpovedni, pretoze nas frustrovany priatel sa dopusta trestneho cinu ohovorania a urazania na verejnom mieste.
Ohovárania podľa §373 Trestného zákona, ktorého by sa páchateľ dopustil tým, že o Vás oznámil nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť Vašu vážnosť u spoluobčanov, poškodiť Vás v zamestnaní, v podnikaní, narušiť Vaše rodinné vzťahy alebo spôsobiť Vám citovú a inú vážnu ujmu. Ak bol spáchaný verejne, napríklad prostredníctvom počítačovej siete, jedná sa o kvalifikovanú skutkovú podstatu s trestom odňatia slobody 1-5 rokov.
@gepe nechaj tak, OK? Neviem ako Ty, ja som slobodny, svojpravny clovek a reagovat budem kedy chcem a na koho chcem. OUKEJ? Ak Ty si uznala, ze reagovat nebudes, tvoja vola a slobodne rozhodnutie. Ostatnych neries a nebuchaj tu po stole stylom a dost. Si to vyprosujem tentokrat ja.
@tomiholjubavi tak pokud to beres takhle, tak 3/4 MK a to ceskyho i slovenskyho se dopousti trestneho cinu, nejen admini ale i uzivatele 🙂
@jabadaba Ja jsem taky svobodna, sveprava a budu reagovat kdy chci a na koho chci. 🙂 Vyprosuj si jak chces, nejsem cucak mlade co se urazi hned pri prvni prilezitosti, uz jsem z toho vyrostla davno. Pamatuj si jedno dobre: dvakrat mer, jednou rez.
Holky, neresilo se uz nekdy neco podobneho? Mam pocit, ze v jedne teme jsem neco takoveho uz cetla...
@gepe 3/4 MK asi este nikoho neurazila tak, ze by si dal tu robotu vyhladat ho a podat trestne oznamenie, ale minimalne z fora by ho vyhodit mali. prispevky nemaju ziadnu poucnu, ani radiacu hodnotu, nie su empaticke, nic nezistuje, nic sa nepyta, o nicom nechce diskutovat, jednoducho nepotrebuje forum, ale len priestor na svoje nekonecne urazlive tyrady a obecenstvo, aby ho pocuvalo. potreboval by odbornu pomoc a nie toto forum.
@jarka88 neviem si predstavit kvalitu jeho sexualneho uspokojovania, ked ziarli aj na predporodne gynekologicke vysetrenie jednym prstom 😀
@tomiholjubavi tak s tim muzu souhlasit. dokud na nej budou reakce atd., holt bude dal "řádit". A ano, forum ne, odb.pomoc ano.
@tomiholjubavi nie nie, skor je tu naplnena skutkova podstata nactiutrhania. Aj na to je paragraf.
@didi44 mozno mas pravo byt pri narodeni potomka, ale nie je to povinnost. Kazdy, kto podstupuje nejaky lekarsky zakrok ma pravo rozhodnut kto pri nom bude. Mozno si tvoja partnerka nezelala, aby si tam bol (mozno to bola posledna vec na ktoru myslela), a keby sa ten moj prezentoval ako ty, tak tam rovnako nie je..
Predpokladam, ze keby si bol u urologa, tak tam takisto nebudes chciet ju, aby sa pozerala ako sa ti pad doktor sprta v riťke a ty si predkloneny, ci?
@didi44 tak zamknout tuto diskusi by bylo dost zlé vůči tazatelce 😖 tazatelka tu má očividný problém se svým manželem a taky bych mu to nesvolila a misto toho se tu řeší něco zcela jiného.... zda tě nezavolala, tak jsi se na to měl hlavně optat jí a nenavážet se tu také zbytečně do nastávajících maminek, nejsem typ co se rád dohaduje atd. a promiň ,ale bylo dost nemístné psát, že si užívala prohlídku při porodu, ta bolest je opravdu nesnesitelná...tohle si hlavně vyřeště vy doma.....
@didi44 ved si založ vlastnú tému, niečo ako Didi radí, alebo tak..... tam ti môžu písať všetky nešťastnice, ktoré stoja o tvoju radu! veď je to nechutné plytvanie tvojím očividným potenciálom, keď sa tu jeden vzorný otec celého regimentu dobre vychovaných detí, verný manžel a nadaný psychológ snaží poradiť a nikto to necení! alebo sa radšej preregistruj na nejakú chlapskú stránku, som si istá, že sú ich stovky, kde ti ostatní chlapci budú tlieskať pri tvojich vyjadreniach o rozťahovaní nôh a určite sa tam nájdu aj takí megadebili, čo ti uveria, že si tvoja ženská užívala predpôrodné vyšetrenie!

@didi44 a ani sa necudujem, ze tvoja priatelka je tvojou priatelkou...takeho chlapa by som si na krk v zivote neuviazala a je otazkou casu kedy sa jej otvoria oci a posle ta tam, odkial si prisiel...