Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa
Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?
@angelalone a hlavne nemaj v prípade, ak budeš proti tomu a bude z teba robiť stíhačku pocit viny, lebo ty máš pravdu, to si pamätaj, to že ty nemôžeš ísť na bicykel je normálne a čakáš JEHO dieťa tak nech si z toho nerobí alibi. Je to chrapúnske a ja by som už len pri prvých náznakoch vybuchla, že nech sa venuje MNE, či je normálny. Hlavu hore, bráň sa, si v práve.
Spytaj sa manzela, ci by takto ochotne vytrhaval z nudneho zivota v cudzom meste aj kolegynu, ktora by bola mala, tucna a skareda..... Ak by aj taku v praci mal, myslim, ze by ani nevedel, ze existuje, lebo by ju prehliadal 😀 Takze uz len napad tvojho mm by mne zdvihol tlak na 200. A to vobec nie som ziarliva a kamaratim sa napriklad aj s mm ex.
@zazvorka87 tak tak a to riadny
@viera27 vbec to nemusi byt vymyslene.... skor je to pomerne bezne... ze doma zenuska s detckami a jej muz, stredny manazer, prip. sef, cez pracovnu dobu s pani personalistkou (presne podla popisu vyssie) si to rozdavaju v kancelarii a este sa ani nezamknu ... 😀 😀 😀 😀 a takych som ja za svoje posobenie v ramci IT firiem videla dost len s istymi obmenami...
baby pisete ze nech ju pripadne zoberu spolu nakavuu TO BY BOLA NAJVECSIA CHYBA AKU BY UROBILA TO V ZIADNOM PRIPADE KAVICKOVANIE Z NIEKYM KTO MA ZALUSK NA MOJHO MANZELA JA UZ BY SOM JEJ DAVNO ZAVOLALA ZE CI JEJ N..........E!!!!SORY ZA VYRAZ ALE TOTO MA DOSTALA SOM STOHO VIAC VYTOCENA AKO TY
ja si myslím že zrejme sa mu táto dievčinka zapáčila preto sa hned postavil do pozície záchrancu a milého kolegu ktorý jej pomože sa adaptovať 😠 no a teraz treba rýchlo konať pokial nebude neskoro 😉 takýto nezmysel preboha ktorá žena by toto tolerovala??? a tá slečna tiež asi nie je stovka ked vobec toto robí 😠 lebo normálna žena by toto nespravila !!!! ale tvoj muž teda má odvahu ti poviem 😀
@angelalone Nedávno jsme se o něčem podobným bavili s manželem. Měl se ke mně domů stavit manžel od kamarádky, ale na poslední chvíli mu to zatrhla. Říkala jsem to manželovi a manžel mi na to říká: "Víš, né že bych ti nevěřil. O tom to není. Ale proč zbytečně pokoušet štěstí. Každý by měl být pořád opatrnej, já ji to schvaluju."
No a měl pravdu. Stůj si za svým a zvlášť teď když jsi těhotná a nemůžeš a nebudeš mu moci poskytovat "comfort". Lehce by mohl šáhnout po šanci jinde i když by třeba nechtěl.
@angelalone Ja fakt nemám slov. Na zaplakanie :-/
jeho zaujima ta zenska,a nie len zo sucitu chce s nou stravit cas,kedy by mohol byt s tebou,ale tak otvorene ze ti to tak vysvetli ako naivnej skolacke ze na tom nic nie je? no ja si myslim ze ked on to tak vysvetli sebe aj tebe tak ked bude medzi nimi nieco aj to si tak vysvetli ze ty si na vine lebo ....bla-bla -bla...hm ...neviem co by som robila na tvojom mieste...asi by som mu vysvetlila ze co on chce to nie je v ramci normy..ja by som navrhla ze by som sa s nou rada zoznamila....???hm??ved nic na tom neni...
Manžel má podivné přemýšlení... Zeptala bych se ho, jestli by to nevadilo jemu - nebýt těhotná, zajet si s mladým, hezkým, svobodným kolegou na kole - sama, stavit se na pivko, sem tam na kávu a jiné...
Přece si nebude hledat zábavu sám, ne? 😝
A to nemají žádné podnikové akce, kde by šli všichni a vytáhli ji mezi lidi? Překvapuje mě, že ona slečna o to vůbec stojí... Mě by to bylo blbé, tahat budoucího otce z domu kvůli tomu, že nikoho neznám....a nemám se jak zabavit.
No, v tom je něco víc. Manžela stopro přitahuje a pak už stačí jen příležitost.
Ovšem pokud bude chtít podlehnout, podlehne... 😖
uff, silne kafe. Ja by som teda kludna nebola, aj ked nie som -"stihacka"... Z takych kamaratstiev sa urcite vykluje nieco viac..Chlapi su jednoduchi, nevedia, ako im zeny dokazu pomutit hlavu. Najhorsie je, ze vsetci chlapi takym "kolegyniam" veria. Mrcha jedna mrchata, a prepac, ale tvoj chlap sa sprava ako samaritan, ale na zlej strane. Cakate spolu dieta, tak nech sa venuje tebe. Musis byt tvrdia, lebo takym benevolentnym pristupom si bude robit co sa mu zachce. A samozrejme, zakazane ovocie chuti najlepsie, a navyse, ked je to nejaka mlada a atraktivna- chlapi vtedy nerozmyslaju hlavou, ale perom....
Ja mam uzasneho chlapa, ktory ma kazdy den uistuje v tom, ze som pre neho jedina. Aj ked to viem, mam stale oci na stopkach... Ked vidim, ze mu ocko zahne, dovolim... ale keby to prehnal, hned ho slahnem po riti....
Na tvojom mieste si zozeniem cislo tej "kolegyne" a zavolam jej, spytam sa na rovinu- ci nema s kym chodit vonku, az so zenatym chlapom, ktoreho doma caka tehotna manzelka. AK je normalna, najde si ineho samaritana... 😉
drzim palce 🙂
Kočky, súhlasím s Vami..no z druhej strany, tiež som prišla do firmy po rozchode s mojim a jeden ženatý sa mi venoval, obedíky, večere, hodinové telefonáty... Ja som mala toho strašne veľa na srdci a on proste rád počúval... Prisahám na svoj život, že medzi nami nič nebolo.. No... ale tu môže padnúť názor, že nie som ani mladá ani atraktívna 😀 no to je veľmi relatívne 😉
..ti muzi su drzi jak opice..nieco take predostriet svojej tehotnej manzelke..ja by som si myslela, ze si robi srandu a keby som pochopila ze nie, vazne by som sa zamyslela nad jeho normalnostou..akoze halooo mlady pan, nie som ziadna hysterka, ani stihacka, ale seno NEŽERIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zo začiatku to môže myslieť úprimne..a tipujem že sa doma nepochváli že už by ju chcel aj ..
no a peknej zábavnej babe na samote na bicykli odola iba Chuck Norris 😀 😀 😀
žiadne kamaratske vztahy medzi muzom a zenou neexistuju, a toto je extrem, aby si ty bola doma tehotna a on si s nou uzival po baroch/lyzovackach...a este ti povie, ze mas paranoju? zle si si vybrala :(
@angelalone no ani náhodou....navíc, když tyto aktivity teď nemůže provozovat s Tebou.....Ty se musíš kvůli těhotenství omezovat a on si ještě najde "kámošku"....někdy mi přijde, že ti chlapi myslí fakt kolenem.... 😀
Treba vyckat, kym ju jeden z nezistnych zenatych kolegov nabucha a zrazu z nej bude taka ista "stihacka", ako tie, co maju doma.... Chlapci v praci maju nove vzruso a skusaju, co sa im u manzeliek prepecie....
@angelalone a čo takto navrhnúť manželovi, že keď je taká sama, aby sa spriatelila s tebou a nie s ním? toto sa podľa mňa neskončí dobre, keď mu to dovolíš....to si naozaj myslí, že ty si taká naivná a budeš s tým len tíško súhlasiť? pekne drahému ukáž, kde je sever......
Vďaka, baby, ste zlaté a som rada, že nie som jediná, kto takto uvažuje. Viete, môj manžel je veľký dobrák a ja mu dôverujem...ale jej teda nedôverujem ani trošku 😀 Ja na jej mieste by som teda na také niečo ani nepristúpila, mala by som zábrany tráviť voľný čas so ženatým mužom a trošku by som brala ohľad aj na manželku... A ešte ide o to, že kým som nebola tehotná, žili sme s mužom dosť aktívne, veľa sme športovali, chodili do prírody...on by v tom rád pokračoval, aj keď ja už nemôžem...a nevidel nič zlé na tom, aby mu kolegyňa pri tom robila spoločnosť. Zato vo mne vrelo poriadne...
@eaka hm, mne by to ale asi aj tak vadilo ako manzelke, ze moj muz pozyva na obedy a vecere miesto mna cudziu zenu a ze namiesto toho, aby travil cas so svojou rodinou, hodinu telefonuje s niekym, s kym bol cely den v praci... Al nepoviem, keby slo o niekoho, koho uz pohna dlhsiu dobu, kamosku alebo niekto z rodiny, chapem, ze chce aspon takto pomoct v tazkej chvily, ale uplne cudzej osobe? To asi nie....

@angelalone wau... Toto je silna kava. Tvoj muz nech sa skusi vcitit do tvojej koze a nech si predstavi opacnu situaciu. Navrhni mu, ze mozete najst termin, kedy by ona mohla prist k vam na kamaratsku navstevu, pripadne ju zoberte so sebou do kina, ale urcite nie pravidelne travenie spolocneho casu osamote... Preco cica mica vlastne prisla sama do cudzieho mesta?
Je pravda, ze ked budu chciet, tak spolu budu, to je ten smutnejsi fakt, takze na jednej strane by si mala razne trvat na svojom, ale na druhej nebyt neprijemna... Terba najst ten soravny sposob....