Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa
Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?
@80472 verim tomu ze nejaky cas ta toto moze bavit, ale ako dlho? A potom ked pride ten cas, ze by si sa rada usadila a ten cas skor ci neskor pride), budu k dispozicii stale len tie tipy zenacov nespokojnich so svojimi manzelkami...ja by som potom uz mala velku nedoveru k muzom....Zostanes doma s dietatom, sebavedomie obcas na bode mrazu.... ale mozno budes mat stastie ako velmi vela zien, ze tvoj muz ta bude stale povazovat za atraktivnu, bude si ta vazit a pomahat ti a radsej bude travit cas so svojou rodinou ako natriasat sa na cudzej rohozke.... drzim palce 😉
kolegynka @80472 sa velmi myli, ked rata vsetkych muzov za bezmozgove organizmy, co si lubia pichnut do prvej, ktora da. vacsina normalnych chlapov by zenu s tvojimi "skusenostami" uz ani nechcela, pretoze s takymi mat sex musi byt, ako pchat vtaka do morovej jamy 😕
ale este viac sa mylis, ked si myslis, ze vydate zeny su sluzticky a handry. nie vsetky placu doma do vankusa. su aj take, ktore by si nechcela nasrat a ver mi, ze staci, ak sa ti skrizia cesty len s jednou takou 😅
@tomiholjubavi Potom, nech sa nám príde pochváliť🙂
..jestli jste si vsimly, devcata.."CIslova DAMA" zmizla..zrejme prave rozdava nejake to sve cislo..
8 0 4 7 nebo 2 😉 ?'
@irriss sak to, tuto cislo si inkasuje okrem sebavedomia aj to co doma pan uz davno ma. Akurat, ze chudera domaca panicka. A s poctom zagarazovanych starych kraksni rastie pocet bonusov k tomu. Suma sumarum si cislo zaklada na rakovinku hrdla delozniho lebo HPV je svina a je pomerne casty. Staci par vymenenych "fusakli" a riziko stupne. No ale to uz ako kazdy chce, sme si strojcom svojho stastia. Kazdy ma na vyber. Ale teda, nemenila by som s takou promiskuitkou. Brrrr, az ma striasa. Zakazdym iny vtak, iny mores, ina velkost, ine praktiky, ine sajrajty za predkozkou, iny telesny puch....eee. Ze sa jej chce a este ma pocit aka je ona hrdinka a ostatne tazke chudinky. No, nie som si ista, kto je tu k polutovaniu. 😀
@irriss Nejaký to práve potreboval, tak musela bežať, slúžka🙂
@petrisorkaa
no zacinam byt nervozni..muj jeste neni doma... 😀 😀 😀
@petrisorkaa nejaky potreboval ustajnit...lebo domacu rohozku uz zunoval a prestal bavit. 😀
@irriss ani môj🙂
inak damy, neviem ci ste si vsimli tu zhodu, ale vzdy ked tu je cislova dama, odmlčí sa frustrovany parohač a opačne...zacinam byt podozrievava 😀 mam pocit ze frustrovany parohac si mysli, ze vsetky zeny su kurvy a cez cislovu si prihrava na smeč :D
@tomiholjubavi
mas na mysli diddiho?? 😉
@80472 ale anooo, jasneee. Pozri, kazda z nas vie roztiahnut nohy, na tom nie je fakt nic tazke, na to VS netreba. Kazda z nas vie prasit chlapov z pokecu, na to tiez nic netreba, len sa zaregistrovat a hned zacnu IPcky blikat s podobnymi chobotinami ake tebe natlacili do hlavy. Kazda z nas vie byt sama, staci sa rozviest a hotovo. Ale ty keby si sa chcela vydat, tak sa mozes aj na hlavu postavit, ci ta vobec niekto bude chciet. Ty si cajocka co si "akoze" uziva, ale tebe ziaden z tych chlapov nezveril polovicu svojho majetku ako svojej zakonitej. Tebe donesu bonbonieru a raz za cas nejake "vsimne" za sex 😀 . Teba svojej rodine nepredstavi, teba na ples ci k obchodnym partnerom ako partnerku nevezme 😀 . Ty cucis doma a cakas kto kedy chut na teba dostane. Bez pravneho naroku, bez ucty jeho rodiny a znamych, bez moznosti dedenia, rozdelenia, teba nik ku lekarovi nevezie a nekrmi ta pri chripke vyvarom.... A ty si fakt myslis ze si na tom dobre? Vsak zopakujem, ja mozem mat kedykolvek to co ty. Ty nemozes mat to co ja. Mozes mat iluziu a spermie na paplone, to je tak vsetko 😀
@irriss ano toho co zarypava do kazdej prispievatelky a uraza ju ako sa so vsetkymi pelesi
@tomiholjubavi
zkusime ho zavolat...ale ja ho zrovna dneska rano nekde pochvalila, ze zmenil pozitivne svuj slovnik, ze @didi44 ??
@viera27 excelentne napisane. bravoooo...virtualny potlesk 🙂
@ritusuk zbytocny kus masa okolo vaginy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@80472 😀 no dobre, Ty si odbornicka. Ba priam profesionalka. Statisticky, podla tvojich zaverov, ze neexistuje verny muz, potom si ojela vsetkych na Zemeguli. Len tak sa da totiz spravit pozorovaci zaver. No a to potom znamena, ze si uz riadne ojazdena. Genitalne bradavice, HPV, herpes genitalis, chlamydie, syfilis....karcinom krcka maternice. Hm, dobra prognoza. Len tak dalej. A kegelove cviky k tomu, nech Ti nevyplajda posva.