icon

Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa

angelalone
7. feb 2013

Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?

martikrudna
7. feb 2013

necitala som vsetky komentare... ale neda mi to nenapisat svoj nazor. Neni mozne aby sa zdravy dospely chlap kamaratil s dospelou zenou bez toho aby v tom neboli vzajomne sympatie. Na tuto temu sme sa s manzelom bavili mnoho krat a je to aj jeho nazor. Ked sa vyjadrim k uvodnemu prispevku, tak dotycny pan je "nadrzany ako parkova veverka" a slecna si je toho velmi dobre vedoma. Takych ako ona je hroooozne vela a su to len vypocitave mrchy.
Ruku na srdce, ktora z vas by sa "ujala" skaredeho kolegu v praci ktory je sam opusteny. Musel by to byt sakra fesak a nieco k nemu citit aby ste s nim travila dobrovolne svoj volny cas na ukor vlastnej rodiny...

80472
7. feb 2013

@viera27 vieročka, pre pááááááána jááááána .-)))) ty si fakt taká naivná ? 🙂))) predstavovanie rodine a chobotiny okolo toho??? dík, to už mám za sebou...nikdy som po tom netúžila, ani ked som mala 15, ani 20, ani 30 a napriek tomu som sa tomu nevyhla🙂))))))))) toto néééé 🙂)))majetok mám podelený spravodlivo .-)))))) teda, aby som bola úprimná, mám viac .-) a právny nárok? to všetko je poriešené už 🙂 dakujem, už si neprosíííím .-) no predstav si, že ma vozí 🙂 tam, kde aj nepotrebujem, ale chcem, práve sa mi to hodí, takže si ušetrím naftu vo svojom aute .-) bonboniéra??? 🙂)))ň neblááázni, to možno manželky dostanú ...na valentííííína 🙂)))) krmiť vývarom???? 🙂))) mám ruky, nie som kačička, ktorej treba cpať do zobáka .-)))) .....spermie na paplóne???? tam ich je škoda .-)

tomiholjubavi
7. feb 2013

@irriss jeeej irriss, prosim preloz to aj nam 🙂 aj ja by som chcela vediet ako sa povie po tanzansky zbytocny kus masa okolo vaginy...nikdy nevies kedy sa to zíde 😀 po chorvatsky to je: badavi komad mesa oko pičke 😀

kacenka1111
7. feb 2013

@tomiholjubavi oko pičke 😀

irriss
7. feb 2013

@tomiholjubavi

aspon to posledni slovo je mezinarodni 😀
jinak mi to zni neco jako:
volny preklad Tveho prekladu: badavy ci bodavy komar micha ocko v picke.. 😅

kacenka1111
7. feb 2013

@80472 proc se v kazdy diskuzi musi objevit takoejhle debil...to nemas co su**t, nebo co? jsou doma u manzelek?

opica89
7. feb 2013

@80472 joj ja ta už nemožem citat lebo ty rozmyslaš pi... nie hlavou.... si chora!!!!!!! radodajka... zle mi je z teba!!! tebe prajem aby sa ti toto vsetko vratilo 1000nasobne zato aka spina si.... stavim sa že ten tvoj tiež urcite chodil sa mladsou a za krajsou a teraz si riesis svoje komplexy... a rohozka si jedine ty co hra druhe husle...

tomiholjubavi
7. feb 2013

@irriss ano chorvatstina je smiesny jazyk, kolkorat som chytila zachvat smiechu z niecoho 😀 ale ked nim na teba laskavo rozprava tvoj milovany, tak ti pride krasny 🙂

80472
7. feb 2013

@kacenka1111 no proto, milá dámo, aby ste se nesušili při chabejch třech stranách....-)))))) tak ich máte už osum .-))))) ten čechizmus is very goooood .-))))))))))

80472
7. feb 2013

@opica89 skontroluj mužovi vrecká a tajné skýše, možno nájdeš zopár prezervatívov .-)))))

kacenka1111
7. feb 2013

@80472 takze ejden obrovsky trapny FAKE😀 no jo, co ti zbyva, chlap o tebe ted nezavadil, radsi je doma u svy rodiny a tobe pi*a schne jan Sahara, co😀 chudero

80472
7. feb 2013

@kacenka1111 možno 🙂 je čas večere 🙂))) snád si nemyslíš, že im budem variť a chystať večeru ja .-))))))))

viera27
7. feb 2013

@80472 Aky majetok to mas? Pozri moj zlaty, ked sa chces bavit, tak nezabudaj na google a na to, co kde pises....

80472 baby, ak viete niektorá poradiť, poprosím vás. som čerstvo rozvedená, s ex nemám žiadne spoločné dlhy ani žiadny majetok spoločný, máme spoločný len byt, ktorý sme nadobudli po uzavretí manželstva a nadobudli sme ho prostredníctvom 100 % hypotéky, teda celú sumu nám naň poskytla banka. ja som dlžník, on je spoludlžník a bohužiaľ stále bývame v tomto jednom byte. on nechce odísť, ja s dcérou neodídem už len z morálneho hľadiska, lebo on si našiel milenku, ale bývať s ňou nechce, tak nám naďalej strpčuje život pod jednou strechou. navyše ja nedisponujem žiadnym majetkom, nemám nič, len sporenie pre dcéru a ja ho nemám z akých prostriedkov vyplatiť. ako by sa toto dalo riešiť???? ak ste niektorá niečo podobné riešili, prosím poraďte. mám samozrejme aj nejaké info z banky ako postupovať, ale ak sa nájde niekto kto sa vyzná, poteším sa každému príspevku. ďakujem.

80472
7. feb 2013

@kacenka1111 juuuuj...nemá čas byť SAHAROU .-))))ň

kacenka1111
7. feb 2013

@viera27 juchááááááááááááááááá🙂

mangel_ka
7. feb 2013

Keď niečo takéto čítam tak sa mi otvára nožík vo vrecku!!! Môj bývalý mal tiež takúto "kamošku"...nebola to síce kolegyňa, ale frajerka jedného jeho kamaráta a rozumeli si, ok nevadilo mi to, chodievali sme von ako partia, bola síce blonďatá, obrovské kozy, v kuse našpúlené pery, výstrihy atď. ale bola s ňou sranda, aj keď s každým flirtovala..no ale potom sa s tým kamošom rozišla a môj bývalý ju začal utešovať. Najprv som si hovorila veď dobre - nebudem fúria, budem v kľude, nič na tom nie je...lenže potom tiež. Začali spolu často chodiť na kávičky, do mesta, na prechádzky, vyberal s ňou darček pre mamu atď., raz ho zavolala aby s ňou išiel vyberať plavky a podprsenku, jasné že bol s ňou aj v kabínke!! To keď som sa dozvedela tak to som už vybuchla ako sopka. No a nakoniec som ich prichytila u nás doma na gauči in flagranti. Tiež to začalo len kávičkou a prechádzkami.

80472
Odpoveď bola odstránená
opica89
7. feb 2013

@80472 nie som na take veci odkazana 🙂 a ked mu treba sa kurvit tak mi zato taky chlap nestoji.... a toho sa nebojim vie velmi dobre o co vsetko by prisiel....

kacenka1111
7. feb 2013

@80472 aha, takze se tady mstis, ty chudero! kamzel ti jeb*al mladsi verzi a ty ses z toho pos/****rana!!! devcata, omluvam se za sprosta slova, ale kdyz ona je proste magor😀

kacenka1111
7. feb 2013

myslim, ze tady by meli asi zasahnout admini, neni to prvni ani posledni diskuze - duplicitni nicky, napadaniapod...uz jsem upozornovala, ale asi to nikdo nebere vazne😀 damy, proste si toho blba nevsimat

ritusuk
7. feb 2013

@irriss priznavam,ze ritusuk znie vseliak,hlavne pre ten suk na konci,ale! 🙂 prave meno mam Rita(reakcie typu 'ako pes?' pocuvam dodnes🙂,moji priatelia ma volaju Ritus a uk je united kingdom,priznavam,nedomyslela som to😀 nech ziju emocie!

sisaha
7. feb 2013

@viera27 ako sa hovori, na kazdeho raz dojde....aspon sa mi potvrdilo, ze je to nejaka zakomplexovana odhodena chudera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

viera27
7. feb 2013

@80472 trapas, co 😀 😀 😀 ?

80472
7. feb 2013

@kacenka1111 JO, JO KAčENKO .-))) šUP-šUP AD CZ RIPABLIK .-)))))))

tomiholjubavi
7. feb 2013

@viera27 chuda, teraz mi je jej luto ☹ ktovie co by taka skusenosti spravila s nami... ☹ ale prave to je na tom nepochopitelne, ze vie ake je to svinstvo a ako to boli, ked muz podvadza manzelku a aj tak to dopraje pocitit aj inym zenam 😠 tymto sa radi do rovnakej kategorie ako jej manzel 😅

irriss
7. feb 2013

@ritusuk
uz jsem pozadala admina at mi muj prispevek vygumuje.. ☹
jeste jednou se moc omlouvam..nechala jsem se unest 😔

80472
Odpoveď bola odstránená
stastenka42
7. feb 2013

Dievcata,budem trochu oponovať,ja mam 15 rocny vztah,myslim ze pevny,ale cez to vsetko mam cisto muzske kamaratstva bez vedlajsich umyslov,a musim povedať ze preto lebo su muzi menej klebetni a zavistlivi,moj partner o tom vie,pozna ich a doveruje mi. Nezamysleli ste sa niekedy nad tym preco muzi vyhladavaju aj kamaratky? Mozno sa im chce rozpravat aj o niecom inom ako o dennodennych starostiach? Preco myslite hneď na neveru?

sisaha
7. feb 2013

@80472 zbytocne sa zhadzujes viac a viac...ako to, ze si tvoj muz nasiel milenku, ked si taka dokonala? Pravdepodobne ta druha bola krajsia, mladsia, nebola hadra a sluzticka ako si bola v manzelstve ty? Ach, je mi ta fakt luto... a vies co? nie...TAK TI TREBA!!! Tvoj pribeh...ako sa zo zienky kurva stala...

stano4000
7. feb 2013

@haslerka27 neznasas? to znamena ze sa ti stalo nieco take iste?

80472
7. feb 2013

@sisaha NIKDY som nebola žienka .-))))) možno preto....ani slúžka .-))))))potrebovala som sa ho zbaviť, však to už pochopte .-))))