Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa
Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?
@stano4000 nie,ale ved na pokeci je tolko uchylov zenatych,obtazuju,vypisuju...mne sa to hnusi.som spokojna,mam krasnu rodinku,,proste mne je zle z tych znudenych starych ucyhlov ktorym len podviazat vajcia
@80472 vazne? tvoja ziadost o pomoc z minuleho roku znie ako ked ma niekto v gatkach od strachu nalozene...a ze teraz sa hrdis, ze mas viac? A coho mas viac? Bytu na hypoteku?...asi ina mu podrzala lepsie ako ty a ty si teraz dokazujes, ze este niekto o teba zakopne. presne ako tí chlapi o ktorých sa tu bavíme...si v jednej línii s nimi...obycajna chuderka...ja byt tvojim byvalym, tak grciam pri kazdom pohlade na teba.
@80472 kecas, to ti tady uz nikdo neuveri, jsi proste chudera odkopnuta a nemel uz ty hovna, dyt se ti prasi od huby😀
@stastenka42 onoje to aj možno v tom že nikdy si nedala zámienku na to aby sa to zvrtlo alebo si si dostatočne nastavila hranice. Predpokaldám že 42 je číslo zrkadliace tvoj vek , to je už iný level u ženy - ten lepší.
Vieš len dnes mladé dievčatá sú inak nastavené .
@viera27 to nedokazem posudit ci je to tak ako pise. niektore vety od angelalone mi skorej pridu take nijake, dohady, urcite maju odzite viacej a inych situaci v ktorej tato nedovera vznikla.
ja to beriem podla seba, aj my sme dostali noveho kolegu, ktory prisiel ku nam z daleka a v nasom meste nikoho nepoznal, no tak som s nim travil trochu viacej casu, kym sa nejako aklimatizoval. moja manzelka je na materskej s malym synom, trosku nam to ubralo casu ale chapala to. na druhej strane ja mojej manzelke verim, a ked sme 4 roky travili velku cast roka od seba oddeleny, pretoze chodila na tyzdnovky v chlapsko-zenskom kolektive, ani ma nenapadlo ze by mohla svoj cas vyuzivat nejako inac ako pracou a oddychom. spoznal som ju, nemam s nou zlu skusenost, beriem to ako to je, nemal som v hlave ze ma podvadza. jedna kolegyna v kolektive nemoze predsa rozhodit zdrave manzelstvo.
@stano4000 pises dobre, dostali sme noveho kolegu, cize osobu rovnakeho pohlavia..Ale nie mladu atraktivnu kolegynu, s ktorou by si mal v plane lyzovat, sankovat, ukazovat je mesto, korculovat alebo inak travit volny cas na ukor manzelky...Neverim, ze by sa jej to pacilo. Ved sa jej spytaj...
@stano4000 "jedna kolegyna v kolektive nemoze predsa rozhodit zdrave manzelstvo"
Samozrejme, že jedna kolegyňa v kolektíve v práci zdravé manželstvo nerozhodí, ale tá jedna kolegyňa s mojím mužom na kávičke, lyžovačke, prechádzočke, v súkromí pri pohári vínka, tak tá to už rozhodiť dokáže. A ty si sa venoval kolegovi, nie sexy mladej kočke...to je diametrálny rozdiel.
@haslerka27 nehnevaj sa na mna ale na pokec som chodil ked som mal 16 rokov, co je uz pekne daleko. kazdy si okolo seba vytvara svoju realitu, napriklad aj navstevovanim pokecu. kedze viem ake typy ludi pritahuje pokec, ako sa pokec stavia ku sukromnym udajom uzivatelov a na com zaraba, proste som ho zo zivota vypustil. to do coho sa zapajam a aky to ma vplyv na mna a mojich blizkych mam ja v rukach.
@stano4000 tiez tam nechodim uz prave preto...ale kym som chodila bolo to hrozne....neobranuj tu uchylov,ktori tam chodia zabijat nudu.ja som ho isty cas uzivala aj ako email schranku...a ty si tiez volajaky mudrlant
nerozlisujem medzi novym kolegom a kolegynou. su novi a streteni v novom meste a prostredi. pisem znova nemame vsetky informacie, nevieme ci s nim nema ine skusenosti. zdravy vztah toto nemoze rozhodit. su to bezne veci. prepacte baby ale ja som si zeny vzdy okukol kym som si nejaku vybral a najvacsi strach som mal z manipulativnych svin. asi mate nakukanych vela romatickych filmov ak verite ze dokazete manipulovat zdravym vztahom.
@haslerka27 pekne si to napisala.
@sisaha ja som to teraz urobila môjmu prechorenému manželovi , že idem večer von s bývalým spolužiakom - sexi chlap, slobodný - že ideme len do baru a že je sám a tak trocha smutný , že ho idem trocha rozveseliť.
Hm to čo mi povedal je nepublikovatelné 😀 😀.
Ale n apíšem to asi takto : Čo ma je po nejakom ko.tovi , nech si najde žensku .
Takže tvojej žene by nevadilo keby ideš s mladou sexy kolegynkou na drink do mesta ... silná žena, fakt obdiv, naozaj.
@stano4000 vies,ty netusis ake to je nosit pod srdcom dieta,ake hormonalne zmeny tebou lomcuju...a ked autorkin muz ide v tomto stadiu robit spolocnost inej mladej zene,to nepadne dobre nikomu...je to o charaktere a naozaj uprimnej laske....kazdy sme nejaky,sme ludia,ale vsetko je o vzajomnej ucte.ak si manzel vazi svoju manzelku,nejde robit spolocnost kamoske ktora nie je ani vazne chora,ani nie je neviem co,proste sa nudi v novom meste.navyse ak ho doma caka tehotna zena,ktora nosi pod srdcom jeho dieta.to urobi len debil najvacsieho kalibru
@80472 ja Ti neviem, sluzka nie som, robim veceru ked sa mi chce, ked sa mi nechce tak sa neobtazujem. Nezehlim, pan si zehlia sam. Neupratujem, len ked sa mi zachce, alebo to robime spolocne s muzom. A to vsetko v monogamnom zvazku, v manzelstve, cudneeeee.....a ani ma to nestoji extra namahu, svoje propriety si setrim a nemusim si ich vysuchavat do zodretia zakazdym s inym. Holt, kto ako si zariadi. Niekto aby nemusel byt za sluzku, musi byt za matracu. Blbe, toto, velmi blbe. 😝
@sisaha ten stano mi pride ako jeden z tych ktori chodia a lovia a doma ho caka manzelka a dieta...unudeny typ ktory navstevuje taketo zenske fora,lebo sa nudi,a nevie co so sebou.je prioblizne 8 rokov zenaty,stereotyp v praci,par kamosov.je unudeny z kazdodennych cinnosti a potrebuje si nieco dokazovat.pise tu anonymne a presviedca vsetkych ze nie vssetci maju postranne umysly..pisse pritom totalne nezmysly
@stano4000 zdrave nie, to mas pravdu. Ono ja si ani nemyslim, ze tam napriklad k nevere dojde, to len fakt malo ludi je takych chrapunov, ze popri tehotenstve/cerstvom dietati. Ale myslim ze urcite tam ide o flirt a o "znackovanie" si uzemia a chlapov na nom dotycnou. A rozhodi to manzelstvo nie kvoli nevere, ku ktorej naozaj ani nemusi dojst, ale kvoli nedostatocnej opore manzela. Zeny a hlavne tehotne chcu byt na prvom mieste v rebricku svojho manzela, su zranitelne, citia sa nepekne, neaktivne a potrebuju preto plnu pozornost od partnera bez akehokolvek zavahania. A tento trosku poskuluje pomimo, mozno mu to len nedochadza, ale skor by som povedala ze sa mu to paci.
Je super ze mas take manzelstvo a ze nevahas ani pri manzelke, ani ona pri tebe. Ale to je o sebavedomi. Ziarlivost je vzdy o sebavedomi, co som zatial odkukala. A vy ho mate asi navzajom dobre 😉
@haslerka27 mozno ani zenu nema...preto sa jej nemoze spytat ako by sa na to pozerala ona...
Ja by som toho svojho hnala kade ľahšie keby toto stváral !!! Tiež si myslím že to nie je normálne takto chodievať von so slobodnou kolegyňou a hlavne ked má doma tehotnú manželku, ktorá potrebuje mom. jeho prítomnosť a lásku viac ako kedykoľvek predtým.... Neviem či ste si to všimli ale muži takéto veci nechápu, že prečo by nemali chodiť von so slobodnými kamoškami.. no oni asi neviedia aké mrchy dokážu poniektoré ženské byť..
@angelalone citala som manzelovi tvoj uvodny prispevok a dobre sa pobavil ze ake kaleraby ti tlaci muz do hlavy. Nedovol to. Vylety vo dvojici na tom nie je nic nevinne.
mas pravdu netusim ake je to nosit pod srdcom dieta, a dokonca ani nemam hormonalny system zeny. este raz pisem, autorka neuvidla vsetky fakty o tom preco svojmu muzovi nedoveruje. ja sexi kolegyne mam, ale tym to pre mna hasne, oci mam na pozeranie, srdce na spravnom mieste a mozog v hlave. myslim ze by sme to mohli pekne ukoncit, este si tu pekne dalej rozoberajte aky je ten jej manzel ale sviniar. pekny vecer vam prajem damy.

@angelalone citala som len uvodny prispevok a mozem ti napisat len tolko, ze v z i a d n o m pripade to nedovol! mam kolegynu, ktora takto rozbila uz 3! manzelstva!!! tiez nova v meste, v praci, nevinne stretavky, chlapi s nou zacali chodit na bicykel, lyzovacky atd. a bum-bac, ani sme sa nenazdali a bol z toho vztah! a bud rozvod (v 2 pripadoch) alebo odlucenie...
viem, ze jeden kolega s nou sem-tam zbehol na tenis uplne nevinne, ale to ju poznala aj jeho zena a sem-tam ju zobrali (tu kolegynu) so sebou na lyzovacku - takze v tom mal asi jasno.
a najvacsia pikoska - chlapik 2 mesiace po svadbe sa rozvadzal kvoli nej - lebo na skoleniach tiez kavicky osve, pivko osve atd a uz to islo..... nie, nie, v ziadnom pripade! toto ja mam s drahym uz prediskutovane, ze toto by som mu v ziadnom pripade netolerovala. ani chlapom by sa to nepacilo v opacnom garde - tak to jednoducho musi akceptovat! raz si s tebou zalozil rodinu, tak sa ma venovat tebe a nie nejakej cudzej babe! a co, ked ty nemozes ist na bicykel ani na lyze?! tiez by si, mozno, rada isla...a nemozes... nie vlastnou vinou. aj on je za to zodpovedny, ze nemozes ist sportovat, tak nech je natolko solidarny, ze aspon ten rok obetuje! potom vam mozno na tie tri hodinky niekto z rodiny babo postrazi a pojdete.... ale takto.
druha vec je, ze by ti mohol aj klamat, povedat, ze ide s kamaratom a isiel by s nou - tak to si potom tiez prever 😉