Žijem s klamárom a už nevládzem
Ahojte zienky, rada by som sa s vami poradila....ako dalej co si myslite , co by som mala urobit, alebo zmenit vo svojom zivote....Skusim vam v skratke napisat moj 2 rocny zivot s klamarom.....Zoznamili sme sa , osial ,laska, ktora trvala asi mesiac, ocaril ma....vraj zil v zahranici, na SK sa vratil koli tomu ze si chce uz zalozit rodinu,ma ustrerene penize, chce si kupit byt, kludny ,pokojny, doveryhodny....no ideal.. Po 3 dnoch od zoznamenia zacal u mna byvat, lebo vraj si nerozumie s domacou v prenajatom byte...Postupne sa zacali diat veci, ked nieco slubil, alebo sme si nieco naplanovali, tak sa vzdy zrazu nieco stalo a nic z toho nebolo...zrazu prisla exekucia jeho rodicov v hodnote 300 000 E..... , zrazu vyhral na lotte 500 000 e...a to sem riesili domy, byty....no proste same chore veci....zacala som byt uz obozretnejsia, vela veci s ami nepozdavalo, ale pri kazdej normalnej debate, ma vzdy ubezpecil ze vsetko je v poriadku a pravda...otehotenela som po 3 mesiacoch znamosti, tiez klamstovm, vraj je neplodny, lebo berie nejake lieky, comu sposobuju neplodnost....mama som uz 33, babo som chcela...a stale som mu este verila...zacali sme planovat svadbu....nedovera sa stupnovala, 3 dni pred svadbou sa mi ozvala z nicoho nic jeho byvala, stretli sme sa a zrazu som pochopila ze vsetko je loz, vsetko mi do seba zapadlo, tie iste klamstva a podobne..Svadbu som zrusila, vsetko priznal....chcela som sa rozist, bola som v 6 mesiaci tehu....Potom sluby ako sa zmeni , ako mu na nas zalezi, ze sme jedine co mame, bla, bla....okej ,povedala som si ze odist mozem vzdy, ze mu dam sancu, sama som tiez nechcela byt, ved uvidime.....Asi rok bola idylka, bol dobry otec, a take male klamsvta a blbosti som neriesla....Je to uz pol roka co sa v kuse hadame......mame 3 problemy....
1. nelubim ho, uz davno , vsetko sa po case vytratilo, po tych vsetkych sklamaniach, nespime spolu uz pol roka,ani on ,ani ja sa nesnazime....zijeme spolu iba koli malemu a zo zvyku asi....
2.klamstva.....posledneho pol roka sa to stale kopi a kopi, priklad....ideme 17.6 na dovolenku, 15. mi povie , ze nemozeme koli praci , ze pojdeme 24. 6., a 25 6 mi povie ze ideme 27. 6...a medzitiym ma stale uistuje, ze je vsetko zaplatene a ideme, a ked to uz ma prist, tak to zrazu nie je zaplatene a musi to posunut... Nemozem sa na nic spolahnut, nicomu verit, stale nieco slubi a potom sa zrazu nieco stane za co on nemoze samozrejme....Dalej, zobere mi auto na tyzden , vraj ide do servisu a na 3 .den ho vidm stat v garazi, ked som ho bola skontrolovat, ci tam nahodou nie je......Potom vraj mu meska vyplata, aby som zaplatila najom , ze mi hned vrati, nevrati , vrati mi to az po 2 tyzdnoch ublizovania,, nadavok ,nervov, klamstva ze uz mi poslal, a nikdy nic nepride....
3. mozno mi je aj neverny....posl. pol roka, zrazu ma viac prace, caste sluzobne cesty po SK, a musi tam prespat.....tak cca 2 krat do tyzdna nespi doma....ale to mi je uz jedno, ked je doma tak sa iba hadame, ked je prec aspon mam klud....
Moj drobcek ma 20 mesiacov, a je mi luto, ked ma stale vidi, uplkananu, utrapneu, alebo nas vidi stale hadat sa...Hadky vyvolavam ja, on nie, ale to preto ze zasa ma v nicom sklamal, a zasa sa nieco stalo, a zasa nemoze spat doma a podobne......uz som na nervy z toho celeho..Chodievam kazde 2 tyzdne k rodicom sa zrelaxovat aj na tyzden si oddychnut, ale vzdy k ed sa vratim znova a znova, prichadzaju nove veci, kedy som zasa a zasa sklamana.....on sa tvari ze je neviniatko a ze za nic nemoze, clovek by mu aj uveril ,ked ho nepozna...ale ja uz viem ze ZASA klame.....
Poradte , da sa zit s klamarom?
velmi rychlo si naletela, nedala si tomu vobec cas, spolocne byvanie po 3 dnoch, tehotenstvo po 3 mesiacoch....
neustale klamstva....
ste manzelia a vraciate si peniaze?
ty nevies o jeho a on o tvojich, ked nevies ci zaplatis dovcu alebo nie?
prepac, ale ja to vidim na same ustupky uz od zaciatku (zatvaranie oci pred pravdou), viem, ze zena (vacsinou zena) dava stale sancu a dokaze prekusit vela, alebo aj nevidiet vela...., uz davno si to mala ukoncit a namiesto toho byt stastna sama s so synom ako nestastna so synom a takymto clovekom. Niet o com.
@michellkova myslim, ze odpoved vies... to vsetko co si tu popisala je ako zo sci-fi filmu, az sa tomu tazko veri, ze niekto taky vobec existuje a hlavne ze si schopna tak dlho zit s takym clovekom. A vobec, preco este uvazujes nad dalsim zivotom s clovekom, ktoreho nelubis? Ak je to to kvoli dietatu, tak tu na koniku je niekolko tem o tom. Lebo inak tomu vobec nerozumiem,, preco by si s nim mala este zit, a este k tomu s klamarom.
prepáč ale absolútne nechápem čo riešiš. od začiatku mu neveríš a nemôžeš veriť. ved by som s ním ani nespávala nie to sa ešte spoliehať na to že je neplodný? ešte raz-čo riešiš? svadbu ste nemali, finančne si asi nezávislá z toho čo čítam, lubiť ho nelubiš... nechápem.....dovidenia dopočutia..... a ako napísala @hradnapani až sa tomu ťažko verí že taký človek existuje ale nie on ale ty.....
Nechcem sa nikoho dotknuť, ale mne tieto príspevky napísané novo registrovanými akosi nesedia 😖 Príde mi to vždy ako vymyslené, len aby sa rozprúdili diskusie 🤐
@michellkova neda a ked mam byt uprimna, velmi sa ti cudujem, ze takyto vztah udrzujes, hoci mate spolu dieta. zivot v pretvarke a klamstve je nemozny. Skor, ci neskôr bude kazda lož odhalena. Vyhod ho, cim skôr, tym lepsie pre teba a pre dieta. Sama pises, ze ked nie je doma, mas klud. Tak do toho..
@michellkova sama vidis, ze sa s klamarom da zit, otazkou je dokedy 😒
odpoved co mas robit sama vies, zda sa , ze potrebujes aby ta niekto nakopol, tak ja dufam, ze tu napise niekto nieco, co ta spravne nakopne. vela stastia 🙂
@michellkova a preco s tym chlapom este stale si? 😕 dovera je vo vztahu zaklad... Ked pominie to blaznive zalubenie, tak potrebujeme k zivotu PARTNERA... Niekoho, komu mozeme doverovat, na koho sa mozeme spolahnut... Nechcem sudit, ale to ten tvo ani zdaleka nie je... 😔
@michellkova s patologickým klamárom sa nedá žiť.Mám v najbližšom okolí také dva prípady a ak chceš môžem ti opísať syndromy tých dvoch žien, ktoré sa po stý raz nechajú ťahať za nos...tak len tak okrajovo jedna má 30, roky chodí psychiatričke a druhá má 70 a už bola aj hospitalizovaná v pezinku.
Ver mi, rozídete sa, akurát je na tebe kolko % svojich nervov si dáš zničiť a akú časť života mu venuješ.
Nedá! Veď to veľmi dobre vieš...Píšeš, že si s ním ostala, lebo odísť sa dá hocikedy...tak prečo neodídeš?
@michellkova
Vis, pripomina mi to jednani snatkoveho podvodnika... ☹
Kdyz jsem se rozesla pred lety s mym soucasnym manzelem po nekolika letech, protoze i pres svuj pokrocily vek se nedokazal dostatecne odpoutat od sve maminky a zvolit vlastni cestu zivotem, vratila jsem se do CZ..nasla jsem si praci na zahranicni skole, kde jsem nastoupila jako ucitelka jazyka...
Nevim, jak je to mozne, ale dotycny si me vyhlidnul..nikdy jsem se nedozvedela, kdy a jestli mne sledoval delsi dobu...
nabidnul mi velmi pekne zamestnani..
Byl zavodnikem Rallye a potreboval prekladatelku, muj sen o zivote mezi CZ a Italii se splnil doslova pres noc...
Zacala jsem jezdit s velmi znamym Rallye Team, citila jsem se jako princezna na kazdem okruhu, protoze mezi nami splanula Laska...
Zkratim to...
dotycny byl podvodnik...a uz jsem to sem kdysi psala...prave "spolceni" s jeho druhou milenkou mne osvobodilo..
prichystali jsme na neho pasticku...
t.j. Kdyz ona davala klice do zamku (necekane se vratila), ja jsem ho prichystala v loznici tak, ze nebylo mozne zapirat..
I kdyz zapiral 😀 😀 😀 😀
Dotycny lhar skoncil na nekolik let ve vezeni za "recidivitu podvodu v nekolika smerech...
A KTO pomoze mne..?tiez to nemam lahke v manzelstve naljlepsie co mozes spravit, 😎 nebat sa pozbierat odvahu zahodit vsetky spomienky a city a odist. 😉
ja to nejak nechápem asi... pripúšťam, z lásky sa asi dá "pretrpieť" veľmi veľa... ale píšeš, že ho neľúbiš! finančne sa na neho tiež spoliehať nemôžeš.... fakt neviem, čo riešiš? 😕 mysli viac aj na Vaše dieťa... takýto vzťah rodičov mu určite neprospieva
@danjelca
Vis, ubehlo sice uz 14 let..ale jeste dnes me doslova boli hlava z tohoto "zivotniho romanu"..stacil jen jeden jediny podpis z Lasky a mohla jsem si jit sednout i ja...
Omyly z lasky jsou ty nejhorsi..nastesti mi uz nebylo 20 let a mela jsem cosi za sebou... 😉 a urcite mne nekdo "nahore" ochranil...jinak si to neumim vysvetlit..
byla to pro mne krizovatka s kopancem, kdy jsem pochopila, ze moje cesta vede jinudy..ze mam dat zpatecku...
Po nekolika dnech - co jsme uskutecnily tuto pasticku ..byl silvestr, bylo mi strasne...ale muj soucasny manzel to nevzdal...i kdyz vedel 😉 nebo tusil, nabidnul mi straveni Silvestra na Sicilii ..s tim, ze mne predstavi sve mamince..
Tento telefonat a nabidka se odehral ve 12:30hod , v 16:00hod. jsem si sla vyzvednout letenky ...a ve 20:00hod. jsem uz se synem sedela v letadle....smer ostrov...
Letadlo se porouchalo, meli jsme moznost odmitnout a premistit let....jen ja a muyj syn jsme cekali , nez technickou zavadu opravi...
Nasedli jsme do letadla smer Rim...kde na nas uz dlouho cekalo male letadlo smer ostrov Sicilie..
Letusky s nama bezeli po cervenych kobercich urcenych pouze pro Vip a politiky...nastoupili jsme do letadla, kde nam vsichni tleskali...i pres to, ze letadlo melo velke meskani..
Sopka Etna svou erupci vsak zapricinila zdrzeni letadla v nebesich..pilot nekolikrat krouzil nad a stuarti primo nad sopkou na Silvestra otvirali sampanske, kterym oznamili Stastny Novy rok..
Tato romantika skoncila po prijezdu na Hotel...kdyz jsem si sla ukladat veci z kufru do skrine..otevrela jsem skrin a nebyla to skrin, byl to vchod na plaz...
Muj soucasny manzel diky teto oslave Silvestra ziskal me srdce...navzdy 😔 zpet 🙂
@mamutovazena
Nejhorsi je, ze NIKDO ti nepomuze...bud jeho snaha ti pomoci nebude stacit nebo ji neakceptujes..z toho vyplyva, ze jen v Tobe se musi zrodit ten nejsilnejsi duvod a den, kdy reknes DOST..
Neni to lehke, neni to snadne, ale musis se rozhodnout TY..jinak nikdy nebudes se svym krokem spokojena 😉
@michellkova nehnevaj sa ale keby si neprecitam ze mas 34rokou tak si asi myslim ze si nejaka 15rocna neskusena pubertiacka ktora naleti kazdemu debilkovi co sa zanou otoci!!!ale ok dobehol ta a to riadne takze skoda pismen co si napisala radsej rychlo od neho utekaj lebo ta oklame aj stym ze vobec existujes......a ty uveris 🙄 🙄
@apoloma
Na setkani s podvodnikem nehraje vek zadnou roli..
Podvodnik je ten nejmilejsi clovek na Svete, snasi Ti neustale modre z nebe..dokud neprocitnes... 😉
@michelkova procitla...a to je dulezite..a urcite neni pozde..pokud se "neupsala dablovi" a nenese hmotne zodpovednosti spolecne s nim 😠 😠 😠 😒
p.s. Bohuzel maji takove Kouzlo, ze i kdyz je tim nejosklivejsim clovekem, jeho styl, mluva a charme Te doslova okradou o zdravy rozum..😉
@irriss ano ono sa to ťažko preglga ale zato sa naučíme vnímať lásku a oddanosť ktorá je zapozlátkom.
Inak myslím že títo podvodníci maju aj nejaké presné pomenovanie, je to patlologické a pozor!!!!: žiadna žena / i ked ste to vy🙂)))/ ich nezmení...po neuspechu zmenia stanovište a presedlaju svoje city v priebehu pár dní.../ to aby ste si nemysleli že nebodaj sa budu trápiť)
..zazila som podobne skoro vo vsetkom az do toho momentu,ze ked zistil ze ja to chcem ukoncit posnazil sa....a na ceste bolo dalsie babo...nebola sanca to s nim zvladnut-nespolahlivy...ukoncila som to,dlho otravoval,najskor podobrom,potom po zlom...dnes som uplne inde vydala som sa, mam dalsie dieta...dalsia chyba-manzel moje dieta piprial,jeho rod nie-uz nikdy dvojake deti lebo ,,rodina ´´ ich rozdeluje...Takze to ukonci a pozor na dalsej ceste,drzim palce..len tie deti stoja za TO
@apoloma
Ver tomu, ze ROZUM ani VEK s tim nesouvisi..ja osobne Ti preju tuto realitu nepoznat a nemuset se presvedcit o tom, ze co rikam, je proste pravda 😉
p.s. Jsou to profesionalove a odbornici v danem oboru a pokud TY sama se v danem oboru nevyznas, nepoznas, ze jde o podvod..
To je jako bys chtela kontrolovat ucetnictvi a pritom neumis pocitat....
Stanes se blbeckem a zaroven snadnou obeti 😉
@michellkova nastahoval sa k tebe po troch dnoch? teda, som rada, ze mi mama stale hovorila- drz si odstup, nech ta chlap dobija..aspon na cas, kedy ho lepsie spoznas... keby tak robila viac zien, tak by na tomto forume bolo o polovicu menej takychto tem..utekaj od neho prec, kym ti neurobi druhe dieta
@apoloma no tak je to ťažké lebo si 1. zamilovaná
2. podvodník apeluje na tvoje dobré stránky, čiže ty aby si urobila čiaru sa musíš vnutorne vzdať "dobrej predstavy" o sebe
3. človek už niekedy ani nemá síl všetko skúmať a vidieť...a za istou hranicou je už tá žena pacient, čo pravdu ani nezvláda psychicky..začarovaný kruh
@lucinocka
Moje kamaradka k sobe nechala nastehovat kluka, ktereho poznala na diskotece v ten samy vecer...
1. narodila se jim dcerka
2. po roce se narodila dvojcatka..
Vsechno bylo jako v Pohadce..NIKDY se ani nepohadali...dokud se pres noc nenastehoval k dalsi...ke sve pracovni asistentce😉
Bez jakychkoliv znamek neshod mezi nima.. ☹
@irriss dobre, my sme sa tiez s mm rozhodli zobrat po tyzdni, ked sme sa spoznali..ale chvalabohu presiel rok, kym som sa ja prestahovala k nemu, 3 mesiace sme zili v spolocnom byvani a tak sme sa rozhodli vziat.. keby mi nieco ,, smrdelo" beriem nohy na ramena a bezim uz pred svadbou...a z otehotnenia som mala dostatocne panicky strach, takze ,, nahodne oplodenie" u mna neprichadzalo do uvahy.. vzdy mi nad hormonmi vyhral mozok🙂

napis mi jeden dôvod preco s nim este si..najdes ho? 😅