Žijem s manipulátorom a nechcem, aby sa tak ku mne choval
ahoj,chcela by som poradit,zijem s manipulatorom vyse troch rokov,ale len nedavno som prisla na to spravne pomenovanie prenho"manipulator".dost somnou nacvicuje,ziada odomna veci ktore on sam nerobi,chce aby som sa riadila jeho pokynmi,aby som robila veci tak ako on chce,a ked nie tak sa toho napocuvam.tolko nazvov pre mna dokaze vymysliet pomenovani,aka som sprosta sliepka...atd.ja ho lubim,no neviem ci chcem takto zit,je to tazke.on je najmudrejsi.ja niesom zrovna ten sebavedomi typ,ale od kedy som s nim mam pocit ze som hrozny neschopny clovek,ze som asi hlupa.tolko toho co by som o nom vedela povedat,baby ja sa nemam s kym porozpravat,som na materskej,nemam ani kamaradky,nechodim von.dusi ma to.chcela by som rady ako sa chova aby to medzi nami boli lepsie,nechcem si stale nechavat skakat po hlave.zijeme u jeho rodicov,su fajn,vela krat ked sme sa hadali si ma aj zastali,ale nechcem aby si mysleli ze sa lutjem alebo ze som chudiatko..
@janickacrazy nie ja sa staram ako len viem,niesom dokonala,ale robim vsetko,umrela by som keby mi ju zobere,aj ked mam este dve.a asi ta najstarsia to vnima ma sest rokov.ja len dufam ze sa len vyhraza
máš dovolať so svojou prijebanou mamou????? Ja žasnem.... Clapec čo má HOVNO a žije u svojich rodičov diktuje svetu? Pošli chlapca ku mne nech mu dám pár facek aby sa spamätal kde je sever 😀
@mikinko223 to dufam.takto to naozaj dalej nejde.neviem co dalej ako co bude,chcem pre deti len to najlepsie,a zatial som im privodila len same zle veci.. ☹
@janka1806 Pri snahe odist sa jeho agresivita len zvysi. Ale co chces zit alo afganska zena? Bez kontaktu s vonkajsim svetom?? Spamataj sa, dievca. Zacni balit, vezmi doklady a vypadni. Pre Teba je normalnou alternativou, ze nam nebudes pisat, lebo on nechce??? Haloooo.. Spamataj sa!!!
on ma spocitane kilometre??? chce ti zobrat telefon a notebook??? o tvojej matke sa vyjadril, ze je prijebana???
a ty si stale s nim?????????? dost, koniec. Nemam slov, nevladzem.
@janka1806 Prepáč, ale máš pocit, že takto sa chová človek, ktorý miluje? Mne keby povedal toto môj chlap, tak sa zbalím a odchádzam. Prečo neskúsiš odísť k vašim kým je v robote a potom by si videla ako sa chová. Ale podľa mňa sa nezmení. A nechcem byť prorokom, ale aby ťa časom nezačal biť a neviem čo ešte.
@janka1806 je mi ľúto čo prežívaš, ale skús využiť kým je on na tej týždňovke na pobalenie seba a detí a uteč od neho. Ak som dobre rozumela tak ani nie ste manželia, čo znamená, že si úplne slobodný človek a on nemá právo takto s tebou zachádzať. Neznič sebe a deťom zvyšok života. A rodičom sa priznaj, že nič nie je tak ako sa zdá a vyzerá. Určite ti pomôžu a nevyhodia ťa. Len pozbieraj v sebe aj ten posledný kúsok odvahy a začni konať. Nerada by som sa niekde dočítala, že nejaký chmuľo utýral ženu a matku troch detí. Drž sa!
no tak baby - radkyne......JANKA ma jeden jediný problém a to je STRACH....keď toto prekoná, bude v suchu, ale toto vsetko musí ONA pochopiť a chcieť to naozaj riešiť a bez strachu a nervozity čo bude...keď bude
všetky postupne jej radíme jedno a to isté dookola, a myslím, že aj ďalšie príspevku budú podobného rázu
nechcem riešiť či bola šiši, ked s nim začala žiť, lebo sa málo poznali a hned dalsie dieťa...pretože toto už nevyriešim a nie je to ani význam tejto diskusie
a to nie je vsetko, pretože ked prekoná STRACH z neho, že čo urobí jej, tak príde STRACH kam pojde, potom STRACH, či uživí deti, potom STRACH .....no a niektoré z tolkých STRACHOV jednoducho radsej ostanú pri chlapovi ako je TENTO !!!! smutné... 😠 😠
No čítam tvoj príbeh, ak Ti možem poradiť, zbal sa a odísť bez slova k rodičom,... Daj zákaz sa priblížiť ku tebe a dievčatám, ako čítam to je imbecilitou, magor, a total debil. ak si sa mu vzoprela tak tá isto zmláti... Na čo to je dobre, ochran si deti. A bez preč od neho, rodičia ti na čas pomôžu...rozmýšľať či ukratis malú o otca je blbe... Ked vidíš ako sa chová a nemá problém dát ti jednu, s takýmto psychopatom by som nebola ani 5 minút, chorobne žiarli na Teba... Asi sa boji aby sii sa náhodou s nejakým chlapom nestretla...
Janka chces sa len vyrozpravat alebo to naozaj riesit??..odpovedz prosim sama sebe a mysli na svoje deti,ktore v neskorsom veku mozu byt tiez jeho cielom manipulacie.Realne zhodnot situaciu,ci mas kam ist,ak sa rozhodnes odist od neho,ci Ta ma kto podporit..
Toto vobec nie je dobre,ze sa neozyva... 😠 ☹
no tak mozem hned napisat ako to dopadne, sa tiez stazovala s akym chujom zije, uz bola akoze pomaly jednou nohou z bytu a zrazu je v skupine s augustovym porodom a uz nedala vediet co ako dopadlo, z toho mi vyplyva,ze s blaznom ostala... tuto to dopadne rovnako.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/tazke-rozhodnutie-2/
@eryykah ano bohuzial su medzi nami aj zeny,ktore,ked im ser..na hlavu,tak miesto uteku otvoria usta.
Ahoj Janka tu sú moje rady:
1/ Porozprávaj sa z jeho rodičmi, oni ho najlepšie poznajú a poriadia, pomôžu. Musia vedieť ako sa správa a hlavne, že ti to vadí.
2/ Povedz to aj svojim rodičom, však keby bolo najhoršie kam by si šla????
3/ Možno by ti pomohli aj mediátori......
Držím Ti palce......
baby.ja viem presne čo táto žena prežíva máte pravdu strach !je velmi silny ja som toto tiež prežila a pov.vám že žena kt.toto nezažila nevie o čom to je. je to velky psych.nátlak na ženu prebdené preplakané noci,stres,nespavost,nechut,podráženost,bolesti hlavy,................takáto žena može mat násladky na cely život a aj ked niek.napr.povie ved su to len slová neber si ich k seba ale ona ich počuje jej podvedomie ich počuje takže sa to nedá.ked zostane s takymto človekom zanechá to na nej taky psych.stav že sa bude musiet aj cely život s toho liečit a nepomože psycholog ale psychiater.niek.ženy to riešia neverou a iné alkohol .a ine sa utiahnu a už neveria nijakemu mužovi.maju problém nadviazat kontakt s okolím a nemaju chut íst medzy ludí.
ak chceš niečo vediet alebo poradit ja ti z vlastnej skusenosti pov.aky su takyto k.....

@janka1806 toto hranici so psych, tyranim!!!! Dieta ostava matke , sudcovia nemavaju zlutovanie s takymito darebakmi.