icon

Zistil som, že syn nie je môj. Čo teraz?

18. sep 2025

Zdravím, nick som si požičal od jednej známej, práve preto prispievam anonymne. Aby som ale začal s manželkou sme spolu 7 rokov a máme 7r syna. Náš vzťah začal ako kamarátstvo s výhodamy a ona otehotnela asi po tri mesačnej známosti kedy bol náš vzťah viac menej len o sexe. V tej dobe som bol šialene zamilovaný do jednej ženy, ktorá ma ale nechcela. Potom čo moja manželka otehotnela som sa jej samozrejme pýtal či je určite dieťa moje. Vždy tvrdila že rozhodne áno. O polroka bola svadba a potom sa narodil syn. Prvé roky to bolo fajn. Kaziť sa to začalo až posledný rok a ja som začal veľa vecí spytovať. Náš vzťah veľmi škrípal. Minulý mesiac sme boli s kolegami na chate a zastavila sa tu aj žena do ktorej som bol pred rokmi zbláznený, dlho sme sa rozprávali a ja som jej povedal o mojich pochybnostiach. Povedala mi že buď s tým podozrením budem žiť alebo si urobím testy otcovstva a budem vedieť. A ja som si ich urobil. Syn nie je môj na 99,8% úplne ma to položilo. Najprv som sa nechcel ani vrátiť domov. Teraz neviem čo ďalej. Neviem či hľadám vypočutie na správnom mieste. Asi to zo seba potrebujem dostať

anonym_946ef7
20. sep 2025

@anonym_autor a prečo si si tie testy nedal spraviť hneď, keď ste spolu iba spavali? Za mňa ste vinní obaja a doplati na to nevinne dieta.

anna777115
20. sep 2025
@tim23

@anonym_autor fuuuj koho si si to zobral? 🤢🤮

@tim23 Aký išiel, takú našiel. Nemaju si čo vyčítat.

anonym_067824
20. sep 2025
@sevrin

Vidíš, bol si šialene zamilovaný do jednej a obrábal si druhú.
Tá karma fakt funguje.

@sevrin takze on je na vine, ze jeho zena spala v rovnakej dobe s 2ma mužmi naraz?

sevrin
20. sep 2025
@anonym_067824

@sevrin takze on je na vine, ze jeho zena spala v rovnakej dobe s 2ma mužmi naraz?

@anonym_067824 ano, keby spal s tou s ktorou mal spať, tak ten druhý chlap by nemal príležitosť s ňou spať. Dáva to logiku, že? 🙂

domkakvet
20. sep 2025

@anonym_autor tak toto zaslo moc daleko, ked si bol zamilovany do jednej, tak si nemal byt s druhou, ale teraz radit je neskoro.

anonym_067824
20. sep 2025
@sevrin

@anonym_067824 ano, keby spal s tou s ktorou mal spať, tak ten druhý chlap by nemal príležitosť s ňou spať. Dáva to logiku, že? 🙂

@sevrin a ty vieš ako ze s nou nespal? Ona spala po 3 mesačnom vzťahu s oboma mužmi. Takze sama nevedela koho je dieta a nic nepovedala. To ze mal rád inú zenu neznamená ze s nou aj spaval ..

anonym_067824
20. sep 2025
@sevrin

@sevrin ci mi chces povedať, ze dospelá zena nevedela ze mala pohlavný styk v rovnakej dobe s 2ma mužmi? 🤔

anonym_c2ecb7
22. sep 2025

@anonym_autor 99.8% znamena, ze ak takych testov s takym vysledkom spravili 1000 na slovensku tak 2 otcom povedali nespravny vysledok. Definitivne ju konfrontuj. Spytaj sa jej: Existuje nejaky dovod, preco mi test otcovstva ukazal, ze nie som otcom na 99,8%? Plne chapem tvoje rozpolozenie, hlavne ak si si ju vlastne bral koli dietatu. Tiez by ma zaujimalo preco ti poradila tvoja vysnivana, ze si mas sravit test otcovstva - vie o niecom? alebo si uvedomila, ze ta chce a spomenula ten test, aby si bol volny pre nu.

grof_monte_christo
22. sep 2025
@anonym_c2ecb7

@anonym_autor 99.8% znamena, ze ak takych testov s takym vysledkom spravili 1000 na slovensku tak 2 otcom povedali nespravny vysledok. Definitivne ju konfrontuj. Spytaj sa jej: Existuje nejaky dovod, preco mi test otcovstva ukazal, ze nie som otcom na 99,8%? Plne chapem tvoje rozpolozenie, hlavne ak si si ju vlastne bral koli dietatu. Tiez by ma zaujimalo preco ti poradila tvoja vysnivana, ze si mas sravit test otcovstva - vie o niecom? alebo si uvedomila, ze ta chce a spomenula ten test, aby si bol volny pre nu.

@anonym_c2ecb7 Keby tebe vyšiel test na 99,8 % a žena by sa ti priznala, ze spavala v tom čase ešte s ex, mala by si ešte pochybnosti? Alebo necitas ďalej diskusiu.

anonym_c2ecb7
22. sep 2025
@grof_monte_christo

@anonym_c2ecb7 Keby tebe vyšiel test na 99,8 % a žena by sa ti priznala, ze spavala v tom čase ešte s ex, mala by si ešte pochybnosti? Alebo necitas ďalej diskusiu.

@grof_monte_christo S tym priznamim to tu pisal kedy? Citat 12 stran je trocha moc. To stihol napisat clanok nam a az po napisani clanku sa spytat? to mi pripada tocha vymyslene

anonym_4ee4a4
22. sep 2025

@anonym_autor ako sa to vyvíja? Dohodli ste sa nejako? A čo malý? Ako to berie? Držím palce!

grof_monte_christo
22. sep 2025
@anonym_c2ecb7

@grof_monte_christo S tym priznamim to tu pisal kedy? Citat 12 stran je trocha moc. To stihol napisat clanok nam a az po napisani clanku sa spytat? to mi pripada tocha vymyslene

@anonym_c2ecb7 Chod na stranu 8 úplně dole to píše.

anonym_4ee4a4
22. sep 2025
@grof_monte_christo

@grof_monte_christo áno, len chcela som vedieť, čo odvtedy, či to má nejaký ďalší vývoj...

mamutka
22. sep 2025

@anonym_autor čo sa týka dieťaťa, bolo by najlepšie ísť najskôr za detským psychológom a poradiť sa, ako mu to povedať. Mám syna v tom veku a viem ako je také dieťa krehké. Ma čo robiť aby si udržal super vzťahy v škole, lebo deti sú rôzne a stretáva sa tam aj ten “tvoj” určite so všeličím. Úplne to tých drobcov zamestnáva a doma potrebujú bezpečie a stabilitu. Toto by ho zlomilo. Preňho si otec, celých 50% jeho vesmíru. Poraď sa prosím s odborníkom, lebo zlomenych duši je už na svete dosť. Ide len o teba a o chlapčeka, ktorý za nič nemôže. Ale to čo sa dozvie ho poznačí na celý život. Ide o to, ako sa to dozvie. Čo najmenej zničiť jeho pocit bezpečia. Vy ste sa ako dospeli zahravali vtedy so životom akoby to nemalo mať následky a nemozes robiť prekvapeného, že osoba s ktorou nikdy nešlo o lásku, len o to aby si mal koho pretiahnuť sa s tebe aj zachovala ako taká ku…a. Čo si si vtedy vybral, to sa ti do života dostalo. Potrebovala živiteľa, to bol celý jej projekt.

anonym_c2ecb7
22. sep 2025
@grof_monte_christo

@grof_monte_christo diky, uz to mam. Takze namiesto ziadania o odpustenia a vysvetlenia sa dockal tohto: "Potom mi ale veľmi rozhodne oznámila že ak jej urobím hanbu rozvodom a tým že sa syna vzdám tak ho už nikdy neuvidím že čo som to za chlapa.". Pekne manipulativne. Vyhrazanie a atakovanie jeho mozskeho ega aj ked v takom rozpolozeni asi clovek povie vselico.

tim23
22. sep 2025

@anonym_autor ako sa máš? Čo nové?

autor
23. sep 2025

Veľa z vás sa zaujímalo, čo si vážim. Posledných pár dní bolo náročných, manželka vzala syna k jej rodičom a povedala im ako som ju mlátil a podobne, nikdy som na ňu nevztiahol ruku, kričal som to áno no neudrel som. Svokor sa našťastie postavil na moju stranu že ma pozná a verí mi, keď som mu to po telefóne vysvetlil. Žena ostala tam a sama podala návrh na rozvod ako mi svokor oznámil, k malému ma nepustí a ja určite nechcem robiť dusno lebo do telefónu na mňa navrieskala riadne. Len svokor mi povedal že je ako tak v poriadku, poslal som mu lego.

puertorico
23. sep 2025
@anonym_autor

Veľa z vás sa zaujímalo, čo si vážim. Posledných pár dní bolo náročných, manželka vzala syna k jej rodičom a povedala im ako som ju mlátil a podobne, nikdy som na ňu nevztiahol ruku, kričal som to áno no neudrel som. Svokor sa našťastie postavil na moju stranu že ma pozná a verí mi, keď som mu to po telefóne vysvetlil. Žena ostala tam a sama podala návrh na rozvod ako mi svokor oznámil, k malému ma nepustí a ja určite nechcem robiť dusno lebo do telefónu na mňa navrieskala riadne. Len svokor mi povedal že je ako tak v poriadku, poslal som mu lego.

@anonym_autor a ty sa teraz ako cítiš? chýba ti malý ?

reela
23. sep 2025

Som zvedava, ci bude mat tolko drzosti aj dat predbezne navrh na urcenie vyzivneho pre syna.
Inak tu teraz pochybujem, ze ju bil ten sploditel dietata ako ona tvrdila... ked teraz tvrdi, ze si ju bil... comu uz ani jej vlastny otec neveri.

betulinka1
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ten maly tomu nerozumie. Mozno aj jemu povedala, ze si ju bil. A ako si sa rozhodol? Budes za dieta bojovať? Si v rodnom liste, vychoval si ho a lubis ho a on teba tiez….sud ti urcite umožní aby si sa s nim stretával

strelkyna1
23. sep 2025
@reela

Som zvedava, ci bude mat tolko drzosti aj dat predbezne navrh na urcenie vyzivneho pre syna.
Inak tu teraz pochybujem, ze ju bil ten sploditel dietata ako ona tvrdila... ked teraz tvrdi, ze si ju bil... comu uz ani jej vlastny otec neveri.

@reela Podla jej doterajsieho konania absolutne nema chrbtovu kost a urcite bude ziadat mastne vyzivne a cast majetku. Ale tak uvidime, tiez som zvedava, ako to dopadne.

ivik4
23. sep 2025

No to je chudera roka...

anonym_4b454c
23. sep 2025

7rocny rýchlo zabudne...ty začni nový život.

mamutka
23. sep 2025
@anonym_autor

To je špina. Chudák dieťa bude vyrastať s takou mrchou. Lenže výživné by iste rada pýtala, ved peniaze jej nesmrdia. To si neviem predstaviť ako sa zachová, keď jej dôjde, že vlastne nemôže vyskakovať a pýtať peniaze, keď dieťa nie je manželovo. Aj keď papierovo je autor otcom a dieťa sa narodilo v manželstve. Jedna ludra a koľkým ľudom dokáže ničiť život 😞

autor
23. sep 2025

Samozrejme že mi chýba ale svokrovci bývajú tri hodiny cesty takže sa len tak otočiť nie je sranda aby ma vyhodila. Keby boli bližšie tak idem skúsiť. Svokor mi povedal, že už informovala toho svojho ex, že syn je jeho, ja toho chlapa vôbec nepoznám a ani neviem ako sa volá žeby som ho skúsil kontaktovať a slušne sa nejako dohodnúť.

eternity24
23. sep 2025
@anonym_4b454c

7rocny rýchlo zabudne...ty začni nový život.

@anonym_4b454c 😅😀 to určite , zabudne na vlastného otca

reela
23. sep 2025

Otazka je, ci autor moze ziadat nejaky styk so synom, ked bude chciet pozadovanie zapretie otcovstva. Nebude mat povinnost platit vyzivne na syna, ale zaroven nema ani narok na sudne upravene stretavanie, nie?

grof_monte_christo
23. sep 2025
@anonym_autor

Samozrejme že mi chýba ale svokrovci bývajú tri hodiny cesty takže sa len tak otočiť nie je sranda aby ma vyhodila. Keby boli bližšie tak idem skúsiť. Svokor mi povedal, že už informovala toho svojho ex, že syn je jeho, ja toho chlapa vôbec nepoznám a ani neviem ako sa volá žeby som ho skúsil kontaktovať a slušne sa nejako dohodnúť.

@anonym_autor A syn teraz ani nechodí do školy? Ked svokrovci bývajú tak ďaleko.

reela
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ma fascinuje ako rychlo teraz riesi bio otca, lebo jej pravdepodobne doplo, ze od teba pravne (ak zapries otcovstvo) nedostane na maleho ani cent. Tak teraz jej nevadi kontaktovat muza, ktory ju udajne podla jej slov bil a oznamit mu, ze dieta je jeho... akoby sa nebala, ze tu je riziko, ze bude bit aj jej syna. No... aspon vieme, ze na 99% tie reci o bitke boli klamstvo, aby sa pred tebou urobila chrumkava, ze preco si vybrala teba za otca a nie jeho...

reela
23. sep 2025

Tiez neviem, ci sa nebude dat nejako znizit v pripade rozvodu jej podiel na majetku nadobudnuteho pocas manzelstva z 50% na nejake mensie cislo, ak dokladujes, ze vedela, ze ta celu dobu klamala a ty si zatial vychovaval kukacku a vyzivoval kukucku obycajnu.
To uz treba nejakeho sikovneho pravnika na toto, co by povedal viacej. Ci je to vobec mozne a do akej miery a co vsetko treba dokladovat.