icon

Život ma štve

22. jan 2021

Asi sa len potrebujem vyrozpravat,lebo nemam tu ziadnu kamosku..
Stve ma cely zivot,lebo vsetko je na hlavu postavene v tomto state,lebo to je umenie najst si robotu niekde na jednu smenu v case co je dcera v skolke. Vsetci okolo sa robia iba mudri,ale nikdy to nemuseli riesit.
Mam pocit,ze vsetko je zle...snazim sa z dcerky vychovat slusne dieta a v poslednej dobe to je akoby ju nevychovaval nikto 😞
Citim sa ako skareda zanedbana zena-omyl prirody.Moje vlasy su ako chemlon,ktore treba kazdy den umyvat lebo su mastne,tvar mam samu ciernu bodku,pribrala som,zuby mam znicene,mihalnice kratke,obocie nevyrazne,...a na vsetko treba kopec penazi. Kde mam vziat na kozmeticku kazdy mesiac,na skusanie produktov,ktore by mi pomohli lebo samozrejme mi nikto neporadi konkretnu vec,na kadernicku, na ten perfektny jedalnicek aby som schudla alebo si udrziavala vahu. Nehovorte mi prosim,ze netreba na to vela penazi,lebo skusala som to a treba teda dost,na zubara ktory by mi spravil nove zuby,lebo moje su dolamane,skarede,lebo aj geneticky nemam mat po kom dobre zuby,..
Doma robim stale dookola to iste a nikto si to nevazi,dcera natrudi a povie,ze sak co aj tak kazdy den vysavam,manzel rozhadzuje v skrini veci,nechava ponozky v obyvacke.,,a povie ze on ma ine starosti a nie taketo hluposti riesit.sak co sak mozem sa dookola tocit a upratovat po nich
S manzelom sa v poslednej dobe hadame 😞
Keby nebolo 5rocnej dcery,ktora by zomrela zialom keby ma nemala,tak by som asi ukoncila svoj bezvyznamny zivot😢😞😭

Strana
z2
77daniela77
22. jan 2021

Ja som sa uz za svoj zivot presvedcila,ze hoci som len doma treba byt v ramci moznosti upravena....ano kvoli sebe a aj kvoli muzovi ak mi na nom zalezi.Treba byt sexi a nezanedbat sa za kazdych okolnosti....🤔

alvaluka
22. jan 2021

@77daniela77 suhlasim, ze aj doma a sama pre seba sa treba upravit, len by ma zaujimalo, kolko chlapov sa vyfikne pre svoju zenu, tak povediac len tak. Oholi sa cez dovolenku, da si parfem, oblecie si dobre padnuce rifle, pekne tricko. Ja takych chlapov vela nepoznam, ale to moze byt aj chyba u mna.

77daniela77
22. jan 2021

@alvaluka To mas pravdu,ved sa hovori ze staci aby bol chlap kus krajsi od certa😎Ja som si muza do urcitej miery vycvicila, ale vpodstate je tu aj fakt ze je mladsi odo mna a mne velmi lichoti ked ma chvali ze vyzeram lepsie ako jeho rovesnicky.....ale ja to mam asi v genoch po otcovi,on vzdy o seba dbal(jasne ze to neprehanal)🤔

kreata
22. jan 2021

Je mi veľmi ľúto, že sa tak cítiš. S manželom sa porozprávaj,že ti ubližuje, keď necháva po sebe neporiadok a o Tom čo ťa trápi, hovor pred ním úprimne o Tom ako sa cítiš. Popros ho nech jednu vec robí lepšie skús sa s ním na nej dohodnúť. Na svojom zovňajšku si nájdi jednu vec, napr.uces alebo pleť, a sustred sa na zlepšenie tej jednej nejaký čas. Všetko naraz by nevedela zmeniť žiadna z nás. Je prirodzené dať veciam čas. A pohyb veľmi pomáha, i na psychiku. Skús cvičiť doma, keď aj 5 minut denne. Alebo si ísť na 5 min.zabehat. Aj to stačí. Je to oveľa lepšie ako nič. A vybozkavaj si dcérku. Určite je rozkošná🙂

alvaluka
23. jan 2021

@77daniela77 kazdej zene zalichoti a dobre padne, ked ju chlap pochvali a veru aj ked ju pohladka, ked je v teplakoch alebo leginach na doma. Som na rodicovskej a to nosim denne uz rok takmer a priatel ma aj pohladka.
Skoda, ze autorkin muz to uz teraz nerobi, lebo by ma zaujimalo, ci on sa fakt upravi, ked ona by sa mala. Presne ako si napisala, u chlapa staci ak je krajsi od certa 🤨
Dobre si si nasla muza a vychovala 🙂

autor
23. jan 2021

@mondolina nemam PMS

autor
23. jan 2021

@marcellka32 dakujem velmi oekne za rady

autor
23. jan 2021

Dakujem vam vsetkym,ste velmi zlate.vcera sme si s manzelom sadli a porozpravali aa v klude a myslim si ze pochopil co chcem ja od neho a aj ja som pochopila co on odomna,tak dufam ze sa to teda zmeni. Uz vcera sa snazil a spravili sme si pekny vecer

amaro
23. jan 2021

@alvaluka Môj manžel sa holí pravidelne. Aj voňavku používa, aj sa osprchuje 🤔 aj zuby si umyje, aj nechty má upravené (=ostrihané a žiadna špina za nimi). Len rifle vymení za tepláky a tričko má každý deň čisté. Jediná zmena oproti pracovnému dňu, že si nie stále nagéluje vlasy. Každej žene zalichotí keď jej muž povie, že je pekná aj s mastnými vlasmi, áno. Ale ako som písala, aj žena sa musí cítiť pekná. Ja sa sebe s mastnými vlasmi nepáčim 🤷 Tak prečo by som to mala žiadať od druhých. Aj keď som na RD, každé dva dni si ich umyjem, aj nohy si oholím, hoci nosím len dlhé legíny, ak voňavku si dám. Začala som sa niekedy maľovať, hoci len doma som, proste len pre seba. A sem-tam si oblečiem aj niečo z oblečenia na von (krajšie tričko, svetrík).Minule som si dala len špirálu, troška lícenky a slušnejší sveter a manžel za mnou chodil ako jeleň v ruji. Nič extra ma to nestálo. A to nie som žiadna krásavica. Len som sa sama cítila výnimočnejšie oproti tým ostatným materským dňom a očividne to vyžarovalo až k nemu.

77daniela77
23. jan 2021

@amaro Ano,vystihla si to dobre,suhlasim s tebou.

77daniela77
23. jan 2021

Drzim vam palce nech date svoj vztah doporiadku,musite trosku na tom popracovat❤️

arianna25
24. jan 2021

Mozno potrebujes fakt trochu vypustit paru. Niekedy sa nam moze stat, ze si neuvedomujeme, ze sme nervoznejsie. A dieta aj muz to vyciti.

Strana
z2