icon

Zlomil mi srdce. A teraz ako ďalej?

zuriva
22. máj 2013

Pred nejakým casom som prisla na to, ze manzel ma konto na pok*ci vyse roka a ze som na nic neprisla. On vsak pracuje aj z domu a ked som sa s tym viac pohrala, zistila som, ze okamzite, ked som rano odisla do prace, on si prezeral si profily aj s*xzoznamku. Pisal tiez zenam z nasho mesta, ake su krasne, a preco ich doteraz nestretol. ☹ ☹ ☹ Ten den som prerevala, a ked prisiel, tak som to nanho vyvalila.

on to zdovodnil tak, ze minule leto sme mali krizu, ze aj premyslal o rozvode a ze sa chcel niekomu zdoverit. /medzi jej nohami???/ Ta kriza, rozumej, bolo to, ze ja zo svojej vyplaty platim vsetko okolo domacnosti, inkaso, nakupy, stravu atd a on kedy tedy prispeje, pretoze mu jeho podnikanie nejde /bodaj by nie, ked hodinu presedi pri pokeci a dalsiu pri hrach/. V podstate ani neviem, aky ma prijem. Ja celu svoju vyplatu miniem, nic neusetrim a stve ma to. Takze ja som sa v lete pytala, co s tym chce robit,ako chce napredovat, atd. Takze tak. Chudak, z mojej strany to bol asi tlak na jeho ego. 😠 😠 😠 Hned som mu povedala, ze ked premyslal nad rozvodom, mal to riesit so mnou a nie s cudzimi pipkami.

No nic, v ten den sa mi strasne ospravedlnoval, ze on to tak nemyslel, ze nas nechce stratit , ze to bola len zvedavost, ze on by nikdy nic fyzicke nespravil...bla bla bla,je mi z toho zle. Samozrejme mi pri tom aj klamal, ze on nikdy ziadnu zenu ako prvy neoslovil, nie je to pravda, lebo mam dokaz, ze praveze on bol vzdy prvy. Tak v com vsetkom mi este klame??? Povedala som mu, ze ak nas nechce stratit, nech si konto vymaze. On povedal, ze tam ma aj fotky s jeho hobby a ze to nie je len o tom, proste to nejak zahral do autu, co sa mi ale nepacilo.

Cely dalsi den som premyslala, co teraz. Moje kredo je,ze neveru by som nikdy neodpustila. Nakoniec som si povedala, ze mu dam sancu. Snazila som sa to dat za hlavu, on zrazu zacal si ma viac vsimat, venovat sa mi, aj s*x bol zrazu uzasny /ale na druhej strane som pri tom myslela, ze kde si sa to naucil???/

Potom sa stala taka vec, ze siel na sluzobnu cestu. Este ked odchadzal mu vravim, nabijacku mas? Ze netreba, ze mu vydrzi mobil. V nedelu mu volam, nedalo sa dovolat. Ja uz nervozna, hned som myslela, ze bud nehoda, alebo milenka. Az podvecer mi zavolala jeho mama, ze mi ma odkazat, ze je ok a pride v noci. Este na nu som sa vykricala, ze preco jej volal. Ked dosiel, tak sa ospravedlnoval, ze mu skoncil mobil, ze nikto nemal taku nabijacku a ze si moje cislo nepamatal a preto volal mame. CHACHA. Mne hned napadlo, ze ci nevolal z mobilu dajakej frajerky...no proste je to hroza.

A teraz som sa dostala aj k jeho RP, viem, o com si pisal a s kym a smutne je, ze si pisal aj po tom nasom rozhovore. Sice uz nie ziadne narazky na s*x, ale aj tak ma to ranilo. Chcela som vsak dostat viac informacii, ci sa aj s niekym stretol.

A vcera to vyvrcholilo. Vecer sme sli na to, a ja som citila, ze je taky nijaky, ako keby uz mal s*x predtym. Vyhovaral sa, ze si asi neoddychol /poslednych par tyzdnov sme ho mali 1-2 x denne/ od minuleho dna. Ale to bolo na obed, tak sa mi to nechcelo verit. Tak som sa ho teda pytala, ci si ho vyh....l. Ze hej...Ja som v tom momente chytila taku zlost, vyletela som z izby a zacala som revat, pretoze som si ho predstavila, ako si prezera tie k.... na nete, miesto toho, aby pracoval. Alebo ze za nejakou bol. Proste som sa zosypala, a ked potom za mnou prisiel, tak som nanho nakricala, ze vsetko viem, co si s kym pisal, ze s jednou aj niekolko mesiacov, ze jej tam posielal pusinky na licko, a riesili to, ze sa stretnu, ked sa vrati na Slovensko...a ze si neviem predstavit, co teraz s nami bude. On ma uistoval, ze nikdy nic nebolo, ze si len pisal, a ze sa teraz hanbi a ze neratal, ze mu na to pridem. Ze nas lubi a nechce nas stratit a nemam si vela namyslat...ale mne jednoducho stale v hlave lietaju myslienky, ze keby som mu vtedy na to neprisla, kde by to az doslo, a ci naozaj k nicomu nedoslo, lebo vzdy, ked nieco podobne pocujem v radiu, ci v telke, ci sa rozpravame, ja mam na jazyku ustipacnu poznamku...prerevala som asi dve hodiny, nakoniec som ho poslala prec, ze nemozem ist ani do spalne, lebo mi je zle. Rano som vstala o 5. A teraz premyslam, co mam robit. Ako to prekonat a ci to chcem vobec prekonat. Zajtra ide napr.zas na sluzobnu cestu. A naozaj ide??? On mi povedal, ze mozem zavolat sefovi ci kolegom, ale som sa zasmiala, ci by on nekryl ich, keby boli s niekym a volala ich zena...a ja som clovek, ktory sa strasne takymi vecami trapi. Zlomil mi srdce a teraz fakt neviem, co mam robit. Nechce sa mi ist domov z prace, lebo tam bude on...mal si dnes konto zrusit a pisal mi pred chvilou sms, ze ma miluje, a ja revem. 😢

Baby, co mam robit? Ako to prekonat? Ako sa da odpustit a nezosaliet z celej situacie??? A da sa vobec na to zabudnut??? Mozem mu verit??????? 😢 😢 😢

heleninamama
28. máj 2013

@zuriva V prvom rade akceptuj realitu - klame, píše si s inými a aj s nimi spáva, robí to zrejme dlhšiu dobu, len ty si to zistila až nedávno. To sa stáva a dokonca často. Nevera vraj pre znamená Teba koniec. Tak sa cestou od psychológa zastav u nejakého právnika... Ak mu chceš dávať šance, ako radia baby, zmeň zmýšlanie - ak ide len o nezávazný sex, nerieš to, ak má s nejakou vzťah a sú v tom zapletené aj city - je len otázkou času, kedy to vyrieši za Teba. Ver mi, že tu nezmóžeš nič Ty a ani vaše spoločné dieťa.
Asi ma tu mnohé odsúdia, ale to že má Tvoj muž sex s inou ženou/ženami nie je to najhoršie, čo sa Ti mohlo stať. Podĺa mňa oveľa horšia a nebezpečnejšia je Tvoja závislosť na ňom - podľa popísaného je to neschopný parazit, ktorého už niekoľko mesiacov dotuješ. Pýtam sa prečo? Kvoli láske-ak nie je obojstranná, nemá cenu, kvoli dieťaťu-rozíde sa s Tebou, nie s dcérou, kvoli spoločnému majetku a závazkom-bez neho si poradíš, veď aj teraz píšeš, že má vyššiu spotrebu ako výkon. Zbytočne Ti tu baby radia ako zachraňovať niečo, ak on evidentne zachraňovať nechce. A reči o jeho zranenom egu, kritike... povedať volovi, že je vol, nie je urážka, ale pravda a za tú sa mu predsa nebudeš ospravedlňovať. Tak mu daj šancu príležitosť nájsť si nového hostiteĺa 😀
Z Tvojho vyjadrovania sa mi zdá, že si rozumná žena, zariaď si majetkove veci, dieťa a začni od znova. Ak Ti je okamžitý rozvod proti srsti a ešte sa naň necítiš pripravená - skontroluj účty, daj si, čo možeš bokom a jeho niekoľko týždňov/mesiacov nerieš. Nikto a on už vobec nemusí vedieť o Tvojich myšlienkach a plánoch.
A opakujem - nerieš čo robí, alebo sa chystá urobiť, či už sa rozhodneš ostať pri ňom alebo odísť. Realita je aj tak horšia ako Tvoje predstavy, len hlupaňa sa bude opájať ilúziou, že skončil pri sladkých slovíčkach a fotkách. Ak si naozaj bola prvá žena jeho života, má čo doháńať. Chlapi sex vnímajú inak ako my-chlap može mať dobrý sex aj so ženou, ktorú pozná hodinu. Chlap do toho hneď neťahá city a pokojne vie hrať na dve strany. A bude to robiť až kým sa mu na to nepríde. Chlap, aj keď manželku podvádza, na tom nevidí nič zlé, pokiaľ je mu s ňou dobre a neplánuje rozvod - a tomu Tvojmu dobre je. Preto verím, že ti pokojne urobí aj druhé dieťa, lenže Ty evidentne nezvládaš život s neverníkom. Nad tým sa zamysli. Kontrolovaním nič nedosiahneš, len budeš v neustálom strese. Kto chce oklamať, ten vie byť veľmi vynachádzavý, jednu cestu mu zahatáš, dve nové si nájde. Pred rokmi som mala podobný exemplár aj keď ešte nebol manžel, keď som sa ním prestala zaoberať, uľavilo sami, žila som popri ňom, starala sa o seba a keď som stretla lepšieho, odišla som. Veľa šťastia 🙂

vavrikova
28. máj 2013

mam problem v manzelstvi sme zebrati 4 roki a le od januara nam to ide dole vodou neska mi povedal ze on kumne nic neciti zije somnou lebo nema na prenajon cela jeho rodina je proti mne aj jeho mama s ktorou zijeme v jednom dome nenavidila ma od prveho dna nemam kam ist som z cudziny tu nemam nikoho okrem neho a deti intimny stik sme nemali 70dni pred tim to nikdi nebolo neviem ado dalej je tu nekto kto vie vikladat karty ak ano spravte to pre mna prosim moj datum narodenia 29.11.1985 Miroslava a jeho 31.01.1984 volasa Peter.

zuriva
autor
30. máj 2013

vcera som sa konecne rozhodla a aj sa mi riadne ulavilo.manzel chodi od pondelka na fusky, vracia sa neskoro, uz spime, rano vstava skor a vcera rano som za nim zasla, sedel zase pri PC a hral hru 🙄 Nazlostila som sa, ci kvoli tomu vstava skor. Ze nie, ze ma trosku casu 😖 Proste zavislak...
No nic, vcera som mala volno, takze som nad tym dumala cely den, a vecer som mu povedala, ze chcem bud lahsie riesenie, rozvod, ze mi sice nebude lahko, ale takto s nim nedokazem viac zit. Klamal mi milion x, dava vinu mne, ze ako som sa v lete spravala, ze urobil skrat, ze to nic neznameno, ze ja z toho robim velku vedu... 😔 Alebo, ak mu na nas zalezi, davam mu sancu /uz ozaj POSLEDNU/ a pojdeme na terapiu ci poradnu. Lenze je to zdlhavejsie, nebude to za tyzden a som zvedava, ako sa teda bude tvarit, ak s nim teraz mesiac nebudem spat...mozno sa nakoniec rozhodne pre tu prvu moznost, ale aspon sa ukaze jeho charakter, nie? On stale opakuje, ze nas nechce stratit, ako nas velmi miluje, urobi hocico...tak nech vrati cas aspon do toho aprila, ked som na to prisla 1x, a a nech s tym ozaj prestane...a nech prestane klamat 😠
On stale nedokaze pochopit, ze zarobit v decembri 70 E je strasne malo, teraz vo februari zarobil 40 E. Stale sa ohana tym, ze v priemere zarobil nieco vyse 400 E, ale ja som z nich vela nevidela...od jula idem na urad prace, som ucitelka a asi od septembra pracu mat nebudem, no zhanat su budem akukolvek. Mne nevadi ani praca v sklade.
No nic, dakujem za vase rady a aj za vas cas.

victory1
30. máj 2013

@zuriva Liecit jeho zavislost je vyborny napad, ak na to pristupi, a dobry napad je aj manzelska poradna. Tym, ze si bude liecit zavislost na PC, moze sa samozrejme aj pracovne rozbehnut..ked uz konecne bude mat cas. 😀 Ale "terapia" odmietanim sexu...podla mna je to posledny klincek do rakvicky. Myslim, ze by mal vediet, ze o co vsetko pride, ak sa rozhodne pre rozvod. 😉

adri266
30. máj 2013

@victory1 a Ty by si dokazala s niekym spat, ak by si vedela, ze Ti bol alebo mozno Ti bol neverny??? Sexualne choroby, atd by Ti nevadili?

victory1
31. máj 2013

@adri266 Prvykrat to zistila v aprili..a nemyslim, ze by odvtedy spolu nespali...No a myslis, ze po mesacnej pauze by bol uz aj akoze vylieceny, ci?

iveett
31. máj 2013

MUZI MAJU ZENY ZA PIPKY !!!!! PRETO SI MOZU ROBIT CO SA IM ZACHCE ! TO ZENY SU NA VINE ,ZE SA TAK MUZI SPRAVAJU .KEBY ICH KAZDA VYHODILA NEBOLO BY TO ,CO JE DNES ......ZENY ANI NETUSIA CI PRAVE ICH MANZEL NEBOL SO SUSEDKOU.

vavrikova
31. máj 2013

kto mi poradi k mojej situacie 😢 😢 😢 😢

p.j.jacky
31. máj 2013

@vavrikova hladas lasku tam kde nieje!ak ti tvoj mm povedal co pises,karty ti nepomozu aby ta zacal zasa milovat.Skor vyhladaj pravnu pomoc,co deti atd(nepises ako stare mas deti,kolko,ci pracujes atd)

moonlight1210
31. máj 2013

@vavrikova co takto navrat do cudziny. tam nemas uz nikoho?
ale po spravnosti si zaloz svoju vlastnu temu, kde t budu radit. lebo to tu zahltis svojim problemom, akoby ti to tu patrilo. toto je tema zurivej. ok?

zuriva
autor
31. máj 2013

@victory1 dobry sex /1-2 x denne/ dostal po tom, ako som na to prisla 1x v aprili, a aj tak stale chodil na pokec a pisal si s jednou...vsetko sa stalo kvoli tomu, ze si nevie krotit svojho vt*ka, tak nech mi teraz dokaze, ze to vie...lebo co ked sa zas v buducnosti niekedy pohadame??? Zase to bude riesit rovnako???

Ja si neviem predstavit sex bez lasky a teraz by to tak bolo. Milovala by som sa s cudzim clovekom, ku ktoremu citim hnev a nenavist, lebo svojho manzela teraz nespoznavam 😔

matozazzo
31. máj 2013

@zuriva Bude to tazke, ale ak chce vas vztah zachranit, trvaj na svojom, nech pred tebou vymaze konto a dohodnete sa, ze vecery budete travit spolu, nie on za PC... Inak nema sancu, ale musis si za tym stat. Ak ta ma rad a chce vztah zachranit, urobi to. Na muzov niekedy treba zatlacit, aby pochopili, ze je to vazne. A co sa tyka finnacii, aj moj muz bol isty cas bez prace, mal krizu, ale aby mi doniesol 40 eur a ja vsetko tahala sama, sorry, to nie je chlap, kde mina peniaze? Preco vsetko platis ty? Daj mu zoznam a posli na nakup, ked povie, ze nema peniaze, ty povedz to iste a jednoducho, nech ich zabezpeci, nech sa rozhybe!!! Ste spolocne na lasku, zivot, pre deti, ale aj na starosti, problemy a staranie sa o domacnost atd... Toto si v 1. rade musite ujasnit, lebo inak on citi, ze ma vyhodu a nemusi sa o nic starat 😒

zuriva
autor
31. máj 2013

@matozazzo on uz konto zrusil /viem to, lebo dokazem zistiti, kedy bol naposledy prihlaseny/. Ale problem je, ze sa moze registrovat pod novym menom a ked uz bude teraz opatrnejsi a bude pouzivat len svoj laptop ako vtedy rano, tak mu uz na novy nick nepridem.
A vies, s chlapmi je to tak, moze sa tu na nas cely vecer usmievat, hrat sa s dcerkou a rano na ceste do prace si moze odskocit do auta na jednu rychlovku za 30 E. Take sumy padali v RP 😔 Ved ja som az do aprila netusila, ze sa cosi take deje, spraval sa ku mne normalne, normalne so mnou spaval, hral sa s dcerkou...Takze vo mne ostava nedovera,ktoru neviem, ako prekonat. Mozno to na terapii poriesime.,..
A tie financie, to ze som ho ziadala, aby sa rozhybal, prave to bolo /podla neho/ spustacom jeho *skratu* 😠 😠

kika112
31. máj 2013

@zuriva este ta obvini ze on chudak ti musel zahnut lebo si ho k tomu dotlacila? Prepac, ale to je ubohe... Ty si mu spustila skrat... Keby si od neho nechcela aby nieco zarobil, iste by sa nic nestalo... Uraza ta tym, ze si o tebe mysli ze si taka hlupa, ze mu na to skocis. A za dalsie chce v tebe vyvolat pocit viny, ze ty za to mozes, NIE ON. Bud je chlap a postara sa o rodinu /v tom pripade nema robit zo seba obet po ktorej niekto chce nemozne skutky/ alebo je obycajny povalac co sa rad necha vydrziavat a obskakovat. Ja by som mu uz neverila. Zvaz si, ci to budes vediet uniest, ci uz odteraz az na "veky vekov" ti nebude v hlave vrtat ze co asi robi... ci s tym budes vediet zit. Moze chvilku hrat poslusneho a vzorneho, ale ked klamal viackrat... mozno to nezvladne a urobi to zas. Mozes mu dat doveru, ale ak ju opat sklame, uz sa nenechaj obalamutit. Vzdy sa da rozhodnut inak, cas na rozchod je kedykolvek.
Co sa tyka sexu, nechut nanho je pochopitelna. Akurat si neviem predstavit sex 2x denne 😀
Nech sa rozhodnes akokolvek, drzim palce. Si silna, takeho chlapa nepotrebujes... Nech je fer a hra narovinu, ziadne klamstva!

zuriva
autor
6. jún 2013

vcera sme boli na psychologickej poradni. Baby, ja som len oci otvarala, co tam moj manzel zase narozpraval.
1, napad na pokec dostal z televiznych novin, kde hovorili o tom, aky je to kazic vztahov. Vzal si teda uzasny priklad
2, najnovsie uz tvrdi, ze krizu sme mali od vianoc 2011, lebo mi kupil rovnaku knihu pod stromcek a ja som /podla neho/ skaredo reagovala. Pritom som ho pred Vianocami ziadala,nech mi knihy nekupuje, mam ich plno a nepocuval ma. A ja neviem o tom, aby sme sa od vtedy nerozpravali. Ak ano, tak si zasluzi Oscara za jeho spravanie, pretoze som si nic nevsimla pri sexe, pri rozpravani sa, pri spolocnych chvilach...a ked sme uz boli pri takom vyberani spolocnych spomienok, tak som jej povedala o tom, ako som raz v Anglicku nasla mys v izbe, kde spala mala, utekala som za nim a on na to povedal, ze to su piskvori, takze su to nevinne zvieratka a dalej hral hru... 😔 Ja som teda s placom pozabijala 9 zvierat /mysi sa bojim a mam k nim odpor/. Ked sa ho teda psychologicka pytala, preco ich nepochytal, ze nevedel ako... Mam teda ja tvrdit, ze mame krizu odvtedy??? Hnevala som sa, ale odpustila som mu. A zivot ide dalej. On sa ma vcera pytal, ci je to take strasne odo mna pytat, aby som mu dala este jednu sancu. JA mu mam teraz odpustit? A preco mi teda on neodpustil tie knihy na Vianoce v r. 2011????????
3, kriza trva preto, lebo v priemere 4x do tyzdna na neho vybrechnem ako na psa. No ja som len oci otvarala, kde k takemu cislu prisiel a som sa ho pytala, kedy naposledy to bolo, bol ticho 😔
4, kym nedavno vravel, ze ta dotycna z Pokecu mu je lahostajna, vcera tvrdil, ze je to uz jeho dobra kamaratka...
5, pokec si hned v aprili nezrusil, lebo som na tom velmi netrvala. Som vtedy zrevala na neho, ze som mu vtedy jasne povedala, ze bud pokec a zeny, alebo rozvod. Co bolo na tom nejasne??? 😠 😠 😠
Atd...Odisla som stamadial v slzach a sla som sa prejst, lebo som to vsetko prezivala odznova. On sa mi vonku znovu ospravedlnoval, aj potom vecer, ze nas miluje, ze nas nechce stratit, bla bla bla.
A este jedna vec, ked sa ma psychologicka pytala, co je pre mna na tom najhorsie, povedala som jej, ze to, ze klamal cely cas. Ale doma som si uvedomila, ze najhorsie je to, ze vinu stale hadze na mna. Ja som ta, ktora sposobila krizu, a on len na to reagoval. Som na neho vecer kricala, ze kedy si to somar uvedomi, ze je to len jeho vlastna chyba. Tak zas len opakoval, ze mu je to luto, a ze urobi vsetko pre to, aby sme boli spolu...ale ako to dokazat prekonat to? nemysliet na jeho zradu? Ze som mu dala sancu a on to posr...l? Ako prekonat tie pochybnosti, ci to bolo ozaj len o pisani a ci sa s niektorou nestretol? On mi tam ponukal, ze mi da vypis z mobilu...ale predtym tiez vravel, ze mi da heslo od pokecu, ze tam nic take nepisal a co som vsetko nasla...
Som teda zvedava, co sa bude diat na dalsi tyzden, lebo psychologicka sama povedala, ze mame viac problemov ako len ten pokec... /ked sa ho pytala, ako je na tom teraz s pracou, povedal jej, ze zrusil zivnost a na otazku, ci si uz zacal hladat novu pracu, povedal, ze este nie, ze teraz beha po uradoch....myslim, ze jej doslo /
Psychologicka sa ma tam pytala, co by mal on spravit, aby som mu zacala verit. Len som krutila hlavou, ze sa neda robit nic, len mi vymyt mozog 😠 Ako sa da taka vec zahodit za hlavu???

no jednoducho neviem, co dalej. Su chvile, ked myslim na dcerku a nas spolocny zivot a rozmyslam, ake mu dam kriteria, ze si nesmie mazat historiu, nic predo mnou tajit, ze sa nam ma viac venovat, hladat si job a pod...a potom si to vsetko zas premietnem, ako v tych spravach opisoval nas vztah, mna, moje spravanie za ucelom, aby ho lutovali ci co.... Ako ma to urazilo a stale uraza, ze take nieco povedal pred cudzimi ludmi a keby aspon pisal pravdu...Ako si nevie sam priznat, ze on je deb*l a ze tym ohrozil nas vztah, nas zivot...ze mozno nasa dcerka bude musiet vyrastat s rozvedenymi rodicmi...
Vecer som si to tak preberala v hlave a rozmyslala som, ze mozno ten pocit krivdy, ktoru citim, prebije len pocit viny. Spytala som sa ho, akoby reagoval, keby som sa teraz s niekym vyspala, lebo prekonavame krizu a kvoli JEHO spravaniu ku mne by som potrebovala urobit toto...mlcal. Ved co by na to mohol povedat? Urcite by mi neodpustil...

Takze, zienky, co by mal spravit, aby som mu odpustila? Aby som mu znovu verila??? On tvrdi, ze spravi hocico...tak sem s radami, prosim

barbora01
6. jún 2013

@zuriva co mas robit? to si dufam napisala len zo srandy. Mas sa nanho z vysoka vysrat a zacat konecne zit normalny kludny zivot

amima
6. jún 2013

tak,tak,ako hovori barbora01 a zacat si vazit samu seba

heleninamama
7. jún 2013

Čo máš robiť? Zájdi ku kaderníčke, kozmetičke, na nákup nového oblečenia, vyber sa s dcérou na dovolenku... Daj si proste pár týždňov pauzu, obehni kamošky, ktoré si prešli rozchodom, potrebuješ sa porozprávať a dostať nad vec a vedomie, že nemáš len Ty jediná takýto problém pomáha. Nájdi si nejakú novú prácu a začni si obzerať mužov vo svojom okolí. Určite sa nájde nejaký, čo ťa zaujme. Nie je všetkým dňom koniec, netreba ani príliš tlačiť na pílu. Mysli na to, že máš svoju hodnotu a inteligentná samostatná žena s jedným dieťaťom nie je zlá partia. Tento chlap Ti aj tak nič nedáva, myslím že každý bude lepší ako nezamestnaný lenivý pako, ktorý sa odbavuje za počítačom - tým nemyslím, že máš brať hneď prvého, čo Ti skríži cestu. Ja tvrdím, že je niekedy je lepšie pokazenú vec zahodiť a kúpiť novú, ako donekonečna opravovať starý krám a neustále tŕpnuť, kedy sa zas porúcha a tak je to aj zo vzťahmi. A hlavne sa zbytočne netýraj myšlienkami, čo by bolo keby... ako ubližuješ dcére, čo povie rodina a pod.

maminecka2
30. apr 2015

@zuriva Ahoj, ako to s Vami dopadlo? Dala si mužovi ešte ďalšiu poslednú šancu alebo si to sekla a išli ste od seba? Kamoška má doma niečo podobné, tak by ma zaujímalo ako Vám to dopadlo.

haslerka27
30. apr 2015

dost by sama to dotklo..chapem,ze si smutna.co ti poradit,neviem.asi pevne nervy,pokec s nim a podmienky...toto chlapec robit nemoze....

zuriva
autor
5. máj 2015

@maminecka2 v skratke: S pokecom prestal, potom vsak zacal hrat internetovu hru, kde mal dalsich kamosov a kamosky, a ked to preslo do takych rozmerov, ze vstaval polhodiny skor rano, aby stihol skontrolovat stav hry a potom hral nonstop od navratu z prace az do noci, povedala som mu svoje.
Jedneho pekneho dna s tym sekol. Asi dva mesiace vobec nehral , no minule som ho prichytila, ze rychlo vypina stranku, ked som prisla do miestnosti. Priznal sa, ze z casu na cas kontroluje, ako to tam ide tak, aby som o tom nevedela 🙄

Som nadalej s nim, spavame spolu, ale neodpustila som mu to a nikdy mu to neodpustim, a takisto mu uz neverim. Stale sa v mysli pohravam s myslienkou rozchodu. Ako som pisala, ostala som s nim kvoli dcerke.
Ak by som mala financnu istotu, bola by som sa s nim rozisla hned, lebo za tie nervy a pocity to nestalo. Mam pocit, ze som ostarla o 10 rokov, zmenil ma a zmenil moje vnimanie vztahov a lasky.

Takze kamoske bud oporou, nech sa vyreve na tvojom pleci /ja som nemala nikoho, kamoskam aj rodine som sa hanbila to povedat 😔 /, ale pomohlo mi pisanie tu a pomohli mi aj kocky, ktore mi pisali rozne nazory .

Chodili sme aj na poradnu, ale ta mi velmi nepomohla, skor som tam o nom zistila dalsie otrasne veci a jeho blbe nazory na mna a nas vztah.

maminecka2
5. máj 2015

@zuriva Joj, to je mi ľúto. Snáď sa ešte spamätá a uvedomí si čo je dôležitejšie. Chápem Ťa že si dala aj tú stoprvú šancu, žena a ešte matka myslí aj na okolie, hlavne deti. Nie je jednoduché zostať sama s dieťaťom.
Kamoška tiež dostala sľuby, tak uvidíme.
Drž sa, držím palce nech sa všetko aspoň znormalizuje a nejako to prekonáte.

timea7
5. máj 2015

@zuriva na čo ti je taký muž ?!?! Keby si ho poslala do čerta pred dvomi rokmi, už si dávno niekde inde.

marca12
10. máj 2015

@zuriva s takymto clovekom som prezila par rokov,nastastie k svadbe nedoslo.tusila som neveru a dozvedela som sa o nej od uplne cudzieho cloveka.take ponizenie neprajem nikomu.potom sa pavucinka zacala pekne rozmotavat.zrazu som zistila,ze vela ludi vedelo o jeho aktivitach,len mi nikto nepovedal.vtedy som si krasne vyselektovala skutocnych priatelov.nahodne som zistila,ze chodil na pokec,kedy na to mal cas,dodnes neviem.ja neodpustam,neviem odpustat.a toto ponizenie,co spravil tebe by som nedokazala odpustit.ze vsetky pipky z vasho okolia vedia o vasich problemoch,ktore vznikli len na zaklade jeho jesitnosti a privelkeho ega.bohuzial mas len dve moznosti.snazit sa zabudnut a dat mu moznost,aby si ta ziskal spat alebo sa rozviest.pokial si len pisal este sa da odpustit,ale ak ta aj fyzicky podviedol,to uz je na zvazenie.pre nieco s tebou ostal,takze mu zalezi na tebe a zrejme sa naozaj potreboval lenpolutovat tym chuderkam trapnym.

zuriva
autor
14. máj 2015

@timea7 mas pravdu, asi som privelmi zbabela, ale rovnako viem, ze by som uz ineho chlapa nehladala a tak mam aspon sex zdarma 😎
@marca12 dakujem za Tvoj prispevok, ak by som nemala dieta, tak nevaham, ak by to bolo len vo faze chodenia, tak dovi dopo.

timea7
14. máj 2015

@zuriva tak to by som nedokázala....prinajmenšom by sa mi protivilo spávať s niekým, kto možno spí s inou ženou, bála by som sa, že niečo chytím....taký muž by ma teda nepriťahoval 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

lencici
14. máj 2015

@zuriva ja som mala doma tiež také čudo...raz som odpustila a to bola moja najväčšia chyba..urobil to zas a to práve vtedy keď som si myslela že už šťastnejšia byť nemôžem....ja som kojila našu 2 mesačnú slečnu a on si vedľa nás na posteli dohadoval kávičky...a to bol koniec....teraz som už rok sama na dve deti a som šťastná...

dejna131
14. máj 2015

necitala som celu diskusiu, ale mne sa stalo to iste :( Zistila som, ze priatel ma tajne konto na skype kde si pise nechutne perverzne prasaciny so zenskymi.. stihla som otvorit jednu konverzaciu a plakala som ako diva, uplne sa mi zhnusil... Ale odprosil ma, ze sa za to hanbi, ze sa to uz niiiiikdy nestane, ze si zmaze to konto, ze on tam vlastne ani nechodil odkedy sme spolu, ze sa tam bol pozriet a len par sprav napisal... A nedovolil mi pozriet si to konto, ze by sa hanbil. Tak mi na druhy den vypisoval ze si ti konto zrusil ako straaasne ma miluje a nech mu odpustim. ... Dlho ma to trapilo.. ale odpustila som, ani som mu to nejak nepripominala, aj som casom sama zabudla... a par mesiacov neskor som si pozrela jeho historiu v pocitaci (ktory si vzdy velmi strazil, ani jeho heslo na pocitac som nevedela) a zistila som ze ma tajny ucet na pokeci a pise si tam kazdy den s vela babami nechutnosti... hned ako odidem z domu, mozno obcas som aj bola doma... aj som zistila ze je dost zavisli na porne .. taku hodinu denne zvykol pozerat. A pritom sme spolu spali kazdy den, hocikedy kedy chcel. Citala som aj cast z tych perverznosti co si pisal s tymi zenskymi a tak sa mi zhnusil, ze som myslela ze umriem od zialu .... uplne som bola znechutena a sklamana, lebo uz raz mi prisahal ze to nebude robit.. a bum on ma cely ten cas klamal .. mal tam albumom kde mal fotky svojho vtaka a tak. Vazne mi zlomil srdce na 100 kusov. Napisala som list na rozlucku a odisla. On ma nahanal az ma nedohonil a zas neodprosil, prosikal prosikal, ze on nevedel ze mi to ublizi,... dokonca zasiel tak daleko, ze mu prislo akoze straaasne zle na srdce, ze ak s nim nepojdem domov tak dostane infarkt. Tak som mu odpustila, nechala sa uchlacholit ako to uz nikdy nespravi a ako ma miluje. Mozno mesiac na to som zistila ze pokec mal sice zruseny ale ten SKYPE nemal a zas sa tam prihlasil nieco pisat. Zas mi to zlomilo srdce, ale to uz vo mne skoro ziadne emocie ani dovera nezostali. Tak si ten ucet teda vymazal. A par mesiacov na to som zistila ze si na pokeci spravil novy ucet... vraj NIE kvoli pisaniu, ale ze si potreboval spravit e-mail. No .... a teraz je to uz moj byvaly a mala som odist uz davno. Chrapunske hovado. Fuj. Ale to nebol len jeden z dovodov rozchodu, on bol vazne jeden nechutny patologický klamar. Ale toto je tvoj manzel. AK si naozaj zrusi ucet a prestane tak prvy krat by sa dalo odpustit.. .ale aby si nedopadla ako ja. Drzim velmi palce, viem ako sa citis

nuvaring
15. máj 2015

@modrazaba ako vieš že nevystraja?

timea7
15. máj 2015

@dejna131 taký primitív ti hádam srdce zlomiť nemohol...vypisovať prasačiny na pokeci...to je na úrovni pubertiaka, ty si urobila chybu, že si mu odpustila, mala si ho poslať do čerta hneď, maximálne mu dať jednu šancu, takýto pako sa nezmení.