Zoznámenie sa so ženatým
Dobry den dievcata.
Ku mne v skratke zijem v zahranici pred 3rokmi som sa rozviedla mam jedno dieta. Od rozvodu som sama.
Pred mesiac a pol som bola na Slovensku mali sme stretnutie zo spoluziackami a par sni nato som isla na festival s jednou spoluziackou.
Na festivale kedze uz 20 rokov zijem v zahranici som vela ludi nepoznala, tak som behala za kamoskou ona ma s kadekym zoznamila. Neskor vecer pri jednej kapele stal jej znami, isla ho pozdravit ja za nou a zoznamila ma s nim. On sa k nam pridal, doniesol drinky a zvysok vecera sme travili vo trojici.
Mal tam auto, tak ze nas hodi domov aby sme nechodili taxikom, nakoniec sme isli vsetci traja taxikom on tam auto nechal ze pre neho pride na druhy den. Ked som vystupovala z auta tak ma jemne pohladil po chrbte a povedal ze vidime sa zajtra.
Na druhy den mi pisal na FB ze ci ideme a o kolkej. Ja som volala kamoske ze kto mi vobec pise, ona mi povedala ze on jej este v noci volal aby mi dala meno ze mi chce napisat.
Slusne som odpislaa ze sa dohodnem s kamoskou a dam mu vediet. Takto aj pre nas prisiel najorv pre mna a po ceste sme zobrali ju. Cely vecer stal pri mne, respektive ma obcas jemne pohladil po chrbte. Neskor ked prsalo mi dal jeho mikinu. Tento vecer sme isli jeho autom. Odviezli sme kamosku a potom mna. Po ceste do mojho mesta isiel natankovat a spytal sa ci som uz bola na takom jednom vyhliadkobom mieste, povedala som mu ze nie, lebo som nevedela naposledy najst cestu.
Isiel mi ukazat kde to je a tam ma pobozkal. Ja som ho poprosila aby ma zaviezol domov. Este v ten vecer mi pisal, ze ho to mrzi ale ze si to cele nevie vysvetlit a ze nastala velmi zvlastna situacia.
V nedelu mi opät pisal ze co robim a ci by mi sme nesli na kavu, rad by mi to cele vysvetlil. Ja som pozvanie prijala a tak sme isli na peknu prechadzku pri jazere aj s kavou. Tam mi povedal ze vie ze sa chova ako pubertiak ale ze sam nevie co sa deje.
Ja som bola este asi 2,5tyzdns na Slovensku. Kazdy den sme sa streli a kazdy den mi napisal alebo zavolal. Ked som isla do Tatier na 4 denny pobyt tak prisiel vedla do dediny a kaudy vecer sa zastavil na veceru. (Bol tam pracovne) jeden vecer sme ostali u nas na apartmane a tam mi povedal ze mi nechce klamat a neni si isty ci to viem ze je este zenaty. Bola som v soku a aj sklamana, pretoze aj vo mne sa tie city vsetky dost burili a tiez som citila potrebu mat ho pri sebe. Ja som mu povedala ze si vazim aj ked neskor ale ze to povedal a ze obaja musime brat ohlad na ostatnych ludi okolo seba. Poprosila som ho aby odisiel ze chcem ostat uz v ten vecer sama. Na druhy den ma opät pozval na kavu. Zasa sme sa stretli a stretavali do konca mojej dovolenky. Nespali sme spolu, ale bozkavali sme sa a aj ked sme boli vonku tak ma vzdy drzal za ruku alebo okolo pasa. V den ked som odchadzala sa prisiel skoro rano rozlucit a povedal mi ze nech som trpezliva, nech dam tomu sancu a ze nie je vzdy vsetko tak ako vyzera na prvy pohlad.
Ja som to brala tak ze ked odidem tak sa to skludni.
Lenze odvtedy by nebol den kedy by mi nezavolal alebo nenapisal. Od rana do vecera sme nonstop v kontakte. Par dni dozadu sa dozvedel ze letim na Slovensko na predlzeny vikend. Uz planuje ako ma zoberie z letiska a aj zavezie, a kde vsade spolu pojdeme a co mi ukaze.
Ja neviem co si o tom celom mam mysliet. Ano je mi s nim velmi dobre, jeho zenu nepoznam, neviem aky maju vztah. Ja som mu povedala ze odmietam byt dovod na rozvod ze taketo vztahy nemaju vyznam. On si neda povedat. Na druhej strane po 3 rokoch samoty sa naozaj citim akoby som nasla dekel na hrniec. Ani neviem aku radu ziadam.
Iné by bolo keď by aj bol ženatý ale nežili by už spolu ,a čakali na rozvod...Ale ak spolu stále žijú v jednej domácnosti a povie že sa ešte nestihol rozviesť to je zas iná situácia...Inak takých je po svete čo majú doma ženy a myslia si že sú neodolateľný a behajú za každou sukňou..Oblbuju,, sladkými rečami a oni to majú akosi v sebe že vedia motať a motať...Mala som takého kolegu ktorému nevadilo ani to že manžel pracuje v tej istej firme ako my..A nemal problém ani môjmu mužovi otvorene povedať že sa mu páčim a myslel že mu naletim a budem a neho paf 🤣🤣🤣🤣🤣no chlapec sa prerátal (doma žena a dve deti) takže tak...A keď som nepodľahla ja tak išiel ďalej...To su proste klamári a vždy budú... Nevravím že sa nemôže stať keď je človek vo vzťahu/manželstve nespokojný že sa naozaj nemôže zaľúbit ale nemalo by sa to stavať 🤷A to že ti nepovedal hneď že je ženatý je tiež divné a myslím že sa s tebou len zahráva...
@solange7 tahala akoze sorry ale to znamena ze ak je chlap zenaty tak nesmie ist na kavu, pokec a jednoducho uz nikam? Nic v zlom ale teda pre mna je rozdiel ci s nim aktivne spavam a vediem vztah alebo sa normalne bez niecoho stretavame
@elizabet173 nie to neocakavam ale nechapem to moralizovanie. Ak som vydata a stastna tak v prvom rade nic nehladam a s nikym neudrzujem ziadny vztah ktory by sa vyvijal inym smerom. Za cele roky mojho manzelstva ma to ani nenapadlo a to som mala okolo seba dost muzov.
@123andy123 nuz ked sme sa zoznamili nevedela som ze je zenaty alebo vo vztahu. Nemal to vytetovane na cele a obrucku nemal. Ako vies ze mam uz jedno nemamzelske dieta? Kde si na take nieco prisla? Neviem ci s kavy alebo telefonatu sa plodia deti!
A vieš o tom, že existujú chlapi, ktorí sú v manželstve stastni, svoju ženu by nikdy neopustili, len si potrebujú pomastit ego, vytriast sa na takej ako si ty, trosku niečoho nového a potom sa vrátia domov k žene... ktorá sa možno nikdy nič nedozvie. Vieš, že aj takí sú? Nemoralizujem Ta, rob si co chceš. Každý nech si robí čo len chce. Pokiaľ si ty pevné nohami na zemi ( co pochybujem) je všetko ok. Voči žene nemusíš mať výčitky, keby nenamota teba, namota inú...
@zuzanockamt presne toto je to co mi vrta hlavou. Ja som nenapisala ze cakam ze sa kvoli mne rozvedie, ja neockavam od neho nic. Nemame voci sebe ziadne zaväzky. To co robi on musi vediet on. Ja nie som ten, ktory pride domov a tvari sa ze je vsetko ok. Ani ten kto si vecer lahne vedla zeny. Ja som mu nepovedala aby zenu a deti opustil, ani aby si na mna nasiel cas. Ja som dokonca ani nebola iniciator stretnuti. Len premyslam co sa musi v cloveku odohravat ked toto robi. Pre mna je podstatny rozdiel ak si idem uzivat a niekoho namotam lebo chcem sex alebo sa s niekym stretavam bez ocakavani
@lalenka33 ja som sa dozvedela neskor ze je zenaty. Potom sme medzi sebou nemali ziadny intimny kontakt.
@vsauce_ ja to neriesim ako to doma ma. Pretoze to beriem momentalne tak ako to je. Ja som v zahranici on je na SK. Ked poletim opät na SK tak uvidim ako sa to posunie a co bude. Nechavam to tak otvorene. Vsetko sa stalo velmi rychlo a ja aj chapem cloveka, ktory mozno nebol spokojny ze to nie je mozno lahke rozhodnutie. Ale to je jeho vec, jeho moralka on s tym musi byt spokojny. Pretoze ja nemam zaväzok doma.
Evita, si to ty?
Je pravda, ze zavazky ma on, nie ty. Na druhej strane, neviem, naco by mi bol zrovna zenaty chlap, nic serioznejsie z neho nebude a na nezavazne stretavanie sa najde dojst inych. Ale vsak co by chlap neskusil, nejaka sa vzdy chyti 🙂
@zdenka11081983 ano viem ze taki su a presne to tak aj na jednej strane beriem. Ze to neriesim. Ja si neviem predstavit lahnut vedla partnera do postele ak som ho predtym podvadzala.
Raz som počula, že lepšie je ľutovať, čo si spravil, ako ľutovať to, čo si nemal odvahu urobiť. Sme cynické a hneď každý chlap, čo sa rozvádza je kurevnik, klamár.....možno je to tak ale vždy je aj možnosť , že stojíš pred niekým, s kým ti bude super dobre.
Hm.. a ľahnúť do postele s niekym, kto par hodín predtým spal so svojou ženou si vieš predstaviť? Áno, vy ste tento level ešte nedosiahli..
Len bozkávanie. Čiže bozkávas ústa, ktoré predtým... Týmto všetkým som si prešla, síce inak ako ty... Ja len to, že tieto situácie sú veľmi ťažké, na všetky strany. Tu ja nemám rada, len to, že však čo.. tu ľahostajnosť. Nesudim ani Teba, ani jeho. Bodaj by Ti ten nadhľad vydržal...
Zdá sa mi, že tu píšeš iba preto, lebo sama vidíš, že to nie je loser, čo vyvadzate, a chces sa obhájiť, že je to vlastne v poriadku, lebo ti to vyhovuje. Kamarátky sa na kamaráta nespytas, vraj ti je všetko jedno, tak prečo vypisuješ na MK?
Keď by ti záležalo na ňom a na vzťahu, riešila by si to inak. Je rozdiel íst na kávu a je rozdiel sa stretávať po bozkávaní sa s niekym, keď vieš, že je ženatý. Čas traveny s tebou by mal venovat rodine. Však načo niečo povedať manželke, keď sa už vyrozpráva tebe?
Doprajem ti vzťah, ale nie na úkor iného, t.j. vyjasniť si situáciu a nie sa tu obhajovať, že si vlastne obet
Ono to, že teraz nemáš žiadne očakávania, neznamená, že ti to zachviľu neprerastie cez hlavu.. Ak ti je s ním tak dobre, tak sa to veľmi ľahko môže stať... Sama píšeš, že sa mu snažíš dohovoriť, že takýto vzťah budúcnosť nemá (ale aký vzťah, keď o žiadny vzťah nejde a len sa nevinne stretávate??) , takže niečo ti na tej situácii očividne nevyhovuje, ja teda nevidím dôvod v nej zotrvávať... Vzťahy sú všelijaké, ale minimálne by mal mať snahu celú situáciu vysvetliť a teba by malo zaujímať ako to vlastne je - neznamená to, že na neho tlačíš, či ho uháňaš - máš na to plné právo... do vzťahu, ak má mať budúcnosť by sa malo vstupovať s čistým štítom... Z čisto sebeckého hľadiska, aj keď som štedrá, o chlapa sa deliť s jeho manželkou nemienim...
@larisalarisa mozno aj ty mas doma takeho, s ktorym bude niektorej dobre....
Ty nic, ty si lietadlo. Verim, ze karma ta dobehne, namotas sa na neho, on ta odkopne a tebe zostanu oci pre plac.
@stanulienkat možno s tebou....
tak ja zas na to mam iny nazor. Keby vsetko fungovalo v manzelstve tak, ako ma, nebolo by to teraz tak ako to je. Nemal by potrebu kontakvoat ju dennodenne. Mozno sa chce rozviest, mozno nie. Skor ci neskor bude jeden sklamany. Vy neviete nic o tom, aka je jeho zena, neviete nic o tych ludoch a hned sa do autorky pustite ako take supy, aka je to rozbijacka rodiny.
@asocial dajme tomu, ze v ich manzelstve nie je vsetko ok, je podla teba spravne riesit to takto, ze si chlap narazi bokovku? Pre mna su takito chlapi uboziaci.
@asocial bezdovodni kurevnici este stale nevyhynuli, nezabudaj na to...
@katkati jasne, to je taký istý názor ako že gayov a lesby obhajujú len tí, čo boli, sú alebo budú gayovia a lesby alebo že vraha môžu obhajovať len tí, čo sú alebo budú vrahmi ( a pritom vieme, že človek dokáže zabiť aj v sebeobrane alebo keď ho niekto týral a pod - tým ja nechcem nič obhajovať). Len nie je všetko také čierno-biele, sú aj výnimky...
@jolien88 To áno. Ale ak máš normálneho vysporiadaného človeka, svoje problémy si porieši a uloží všetko na pravú mieru. Je fajn si začať s niekým novým, ale už nie sme deti na strednej škole. Dospelí ludia by sa mali k sebe vedieť trochu chovať. Áno, možno má manželku nejakú harpyu, ale zase autorku nezaujíma čo sa okolo toho deje a predsa sa sem spýtala otázku, takže zase tak lahostajné to asi nebude. On by si mal ale predovšetkým upratať u seba doma. Možno budú tvoriť nakoniec skvelý pár, alebo bude z neho taký ten "dobrodruh" čo rád skúsi zas niečo nové u niekoho iného.
@vsauce_ presne mas pravdu. Ja sa ho nejdem pytat na detaily pretoze naco? Mam si ublizovat? Mam sa trapit a namotavat? Udrzujeme normalny kamaratsky vztah a ak by mal ma zaujem to rozvijat tak si musi upratat. Preto to nie je pre mna podstatne
Uvidíš, čo sa z toho vyvrbí, alebo ti nakoniec do cesty príde niekto ešte lepší 🙂
Po prve, vlastne nerozumiem naco bola tato diskusia zalozena, co si sa chcela dozvediet? Ved si stale ides svoje a na vsetko mas svoju pravdu…
Po druhe, zlozime vsetku naivnost sveta: panko je dokonaly kurevnik ako z katalogu akych su tisice, ty si prenho idealna korist, pretoze byvas v zahranici nebudes kvakat hore dole a nedostane sa to k jeho zene..ze vyhliadka za mestom za splnu mesiacika, umrela som😂😂 ty mas 15 rokov? Mozno by si bola velmi prekvapena ako im to v manzelstve funguje a ako doma zenu ofukuje..len je to notoricky suknickar a vzdy bude mat romaniky, ked nie teba tak druhu, pripadne ma rozrobenych viacero naraz.
A teraz otazka na teba, bud si velmi naivna, alebo velmi zufala, pretoze takyto chlapsky geneticky kiks by si si vedela predstavit do vztahu, do manzelstva? Ty doma s deckom a on obhana sukne cez celu republiku? Ak ano, tak potom som nic nepovedala…
@momoftwo najhoršie, že baba zo zahraničia a drbne tu, že jej ženatý kanec restauroval kostolík v Tatrách prednedávnom. Moc nie diskrétne ci? To nie ako kopa robotníkov ako u nás tuto vedľa na stavbe... to jeden, možno dvaja a dosť...
Ja som to nemyslela zle... Moze byt, ze chlap, je zenaty, ale "len" na papieri. Dlho uz spolu neziju..atd.
To musis ty zistit ako to je. Normalne skutocne. Spytat sa ho na to. Nazoaj zistit co a ako. Ale celkovo je to na tebe. Proste ak to ma s "byvaolu" poriesene a este stale nie supapierovo rozvedeny je ina vec (vtedy je to ok chlap, nemusi kazdemumanzelstvo vyjst) ale ak proste ona onicom nevie a klamalby ju o vsetkom takje to debil. Ale to. Vieme asi kazda. To netreba ani dalej rozoberat.

@lalenka33 Obhajujú milenky väčšinou tie, ktoré boli, sú alebo budú milenkami.