Zoznámenie sa so ženatým
Dobry den dievcata.
Ku mne v skratke zijem v zahranici pred 3rokmi som sa rozviedla mam jedno dieta. Od rozvodu som sama.
Pred mesiac a pol som bola na Slovensku mali sme stretnutie zo spoluziackami a par sni nato som isla na festival s jednou spoluziackou.
Na festivale kedze uz 20 rokov zijem v zahranici som vela ludi nepoznala, tak som behala za kamoskou ona ma s kadekym zoznamila. Neskor vecer pri jednej kapele stal jej znami, isla ho pozdravit ja za nou a zoznamila ma s nim. On sa k nam pridal, doniesol drinky a zvysok vecera sme travili vo trojici.
Mal tam auto, tak ze nas hodi domov aby sme nechodili taxikom, nakoniec sme isli vsetci traja taxikom on tam auto nechal ze pre neho pride na druhy den. Ked som vystupovala z auta tak ma jemne pohladil po chrbte a povedal ze vidime sa zajtra.
Na druhy den mi pisal na FB ze ci ideme a o kolkej. Ja som volala kamoske ze kto mi vobec pise, ona mi povedala ze on jej este v noci volal aby mi dala meno ze mi chce napisat.
Slusne som odpislaa ze sa dohodnem s kamoskou a dam mu vediet. Takto aj pre nas prisiel najorv pre mna a po ceste sme zobrali ju. Cely vecer stal pri mne, respektive ma obcas jemne pohladil po chrbte. Neskor ked prsalo mi dal jeho mikinu. Tento vecer sme isli jeho autom. Odviezli sme kamosku a potom mna. Po ceste do mojho mesta isiel natankovat a spytal sa ci som uz bola na takom jednom vyhliadkobom mieste, povedala som mu ze nie, lebo som nevedela naposledy najst cestu.
Isiel mi ukazat kde to je a tam ma pobozkal. Ja som ho poprosila aby ma zaviezol domov. Este v ten vecer mi pisal, ze ho to mrzi ale ze si to cele nevie vysvetlit a ze nastala velmi zvlastna situacia.
V nedelu mi opät pisal ze co robim a ci by mi sme nesli na kavu, rad by mi to cele vysvetlil. Ja som pozvanie prijala a tak sme isli na peknu prechadzku pri jazere aj s kavou. Tam mi povedal ze vie ze sa chova ako pubertiak ale ze sam nevie co sa deje.
Ja som bola este asi 2,5tyzdns na Slovensku. Kazdy den sme sa streli a kazdy den mi napisal alebo zavolal. Ked som isla do Tatier na 4 denny pobyt tak prisiel vedla do dediny a kaudy vecer sa zastavil na veceru. (Bol tam pracovne) jeden vecer sme ostali u nas na apartmane a tam mi povedal ze mi nechce klamat a neni si isty ci to viem ze je este zenaty. Bola som v soku a aj sklamana, pretoze aj vo mne sa tie city vsetky dost burili a tiez som citila potrebu mat ho pri sebe. Ja som mu povedala ze si vazim aj ked neskor ale ze to povedal a ze obaja musime brat ohlad na ostatnych ludi okolo seba. Poprosila som ho aby odisiel ze chcem ostat uz v ten vecer sama. Na druhy den ma opät pozval na kavu. Zasa sme sa stretli a stretavali do konca mojej dovolenky. Nespali sme spolu, ale bozkavali sme sa a aj ked sme boli vonku tak ma vzdy drzal za ruku alebo okolo pasa. V den ked som odchadzala sa prisiel skoro rano rozlucit a povedal mi ze nech som trpezliva, nech dam tomu sancu a ze nie je vzdy vsetko tak ako vyzera na prvy pohlad.
Ja som to brala tak ze ked odidem tak sa to skludni.
Lenze odvtedy by nebol den kedy by mi nezavolal alebo nenapisal. Od rana do vecera sme nonstop v kontakte. Par dni dozadu sa dozvedel ze letim na Slovensko na predlzeny vikend. Uz planuje ako ma zoberie z letiska a aj zavezie, a kde vsade spolu pojdeme a co mi ukaze.
Ja neviem co si o tom celom mam mysliet. Ano je mi s nim velmi dobre, jeho zenu nepoznam, neviem aky maju vztah. Ja som mu povedala ze odmietam byt dovod na rozvod ze taketo vztahy nemaju vyznam. On si neda povedat. Na druhej strane po 3 rokoch samoty sa naozaj citim akoby som nasla dekel na hrniec. Ani neviem aku radu ziadam.
@moonlight1210 Nuž o zvládaní to veru nie je, len načo míňať čas popri práci na čítanie názorov, ktoré ma nezaujímajú.
@kristi40270 och moja je mi to veľmi ľúto z dvomi maličkými detmi.Bože že si ten tvoj nevie vážiť zdrave detičky.Ale ide za nejakou prepáč k... a p.... nepochopím že odlakala maličkým deťom otca.Ale ver karma je zdarma vrati sa jej to.
Wau tak to je dobrý že pozval aj svoju ešte zákonitú na stretnutie s tebou a bol tam aj ON. Zda sa mi to také neuveriteľne že jeho ešte manželka príde na stretnutie s nejakou ženou o ktorej jej povedal.A už pišeš bolo podane na rozvod a stiahli to a znova podali dívne.Si si ista že bolo stretnutie ešte z jeho manželkou.Nenahovoril nejakú dalšiu v poradi.Nechce sa mi veriť že ešte jeho žena by prišla na stretnutie s jeho búducou.Dívne ešte som nepočula že ešte nerozvedený chlap pozve svoju manželku na stretnutie zo ženou s ktorou si chce začať vzťah .Divne cele.Keby mi to povedal môj muž že príklad sme v rozvodovom konani a našiel si nejakú že pod zoznámim ťa s ňou tak by som kukala jak sova a že či je pri zmysloch toto sa mi zda take neuveriteľne.
@kristi40270 aj ja som si tým prešla, viem aké to je... Verím, že ten pravý ešte na teba čaká.. Prajem ti veľa síl♥️😪
@dilino obaja maju novych partnerov. Aj ona. Tak preto tsm bola aj ona pretoze chcela sama.
@dilino, @janickacrazy
Jasne. Uplne sci-fi ten dodatok o stretnuti v trojici.
Autorka, preboha ved ty mu zeries navnadu aj s navjakom. To nebola manzelka. Taketo teatro by uprimny chlap nepotreboval robit. Uprimny chlap by pockal kym sa rozvedie a potom zacal vztah. To stretnutie bol akoze jeho rukolapny DOKAZ toho ze si s nim mozes zacat aj napriek tomu ze je zenaty. Ked mu budes po 3 rokoch ako milenka vycitat ze si s nim zabila tri roky a on je stale zenaty... on ti len sucho povie: "ved si to vedela, co sa rozculujes?" A ak by to aj bola vsetko pravda, tak aj tak od neho ruky prec. On a jeho manzelka nie su normalni. Je tam nieco velmi zhnite v tom state Danskom.
A toto vsetko ti mal problem povedat hned na zaciatku? Normalne, otvorene?
@dilino Je to zvláštne, ale môže to byť pravda, hlavne ak obaja k sebe už nič necítia a riešia si svoj život každý, len sa ešte nerozviedli. Poznám taký pár, že sú zobratí, ale každý si ide svoje, normálne komunikujú. Poznám aj takých, že sú už niekoľko rokov rozvedení, každý si rieši svoje, ale ešte stále bývajú v jednom byte. Sú rôzne osudy.
@zuzanockamt Ano, ale kedze k sebe uz nic necitia a kazdy si ide svoje, nemaju preco ist na stretnutie s novou nadejnou frajerkou toho druheho. To proste nie je realne aby chlap prisiel za manzelkou ze: "Zlatko, velmi chcem zbalit jednu babu ale ona ma obavy z toho ze som este zenaty. Isla by si so mnou a dosvedcila jej ze uz medzi nami nic nie je?"
@andreatytler Čudovala by si sa 😂
Nevidím problém v stretnutí v trojici, je to fér voči vsetkym navzájom.
@eva8 konecne niekto kto to pochopil. Nie nesiel ma ukazat jeho este manzelke aby ma odsuhlasila. Ani to nebolo planove dopredu sa stretnut. Jednoducho to tak vyslo.
@moonlight1210 tak asi ocividne ano ja som vzdy blokla debatu ked chcel nieco vysvetlovat a povedala mu ze sa porozpravame ak prodem pretoze do telefonu mi moze povedat hocico. Na jednej strane som to jednoducho neriesila. Neviem tak to jednoducho bolo.
Ja si skôr myslím, že moonlight sa pýtala na čas keď si sa s ním stretla v Tatrách a povedal ti že je ženatý.. 4ri dni ste sa stretávali, bozkávali, trávili spolu čas a ani raz ste neriešili, že je v rozvodovom konaní a že so ženou nežije? Vtedy si len vedela že je ženatý a nič viac si neriešila? Popravde, mne je to naozaj jedno, ty vieš ako to je naozaj, len reagujem na písane..
@jana_eyre_2 nie od momentu kedy mi to povedal tak ja som to stopla. V prispevku to znie iritujuco ze sme sa nadalej stretavali bozkavali atd. Ano stretavali sme sa , ja som si drzala odstup. Ked mihol tak ma chytil a pobozkal (ziadne vasnive bozkavanie) a ja som kazdym dnom sa snazila o mensi telesny kontakt
Veď ok, aj keď si si držala odstup, mali ste šancu rozprávať sa osobne, mohol to vysvetliť už vtedy, hneď ako ti oznámil že je ženatý.. neviem či je tvoj príbeh pravda alebo nie, avšak znie mi to ako v telenovele, keď sa dvaja nevedeli porozprávať v jednom diely, ale roztiahli to do 5tich dielov a ukazovali len šokované pohľady v obrazovkách.. ale ako vravim, ty vieš ako to je, tvoj život je to a iba ty ho budeš žiť..
@janickacrazy presne ....a si myslím že je to vymyslené
Ano, na to sa pytam.
Preco to nevysvetlil hned na druhy den. Ked mal pre to uplne normlane, logicke vysvetlenie. Stacili by mu dve vety.
Ci aj vtedy si mu povedala, ze nechces nic pocut?
Tak toto je jedna ďalšia nevydarená evitovka.
@zuzanockamt no ved áno veľa je takých čo po rozvode bývajú dalej spolu a každý má svojho partnera.
@moonlight1210 Mňa keby začal bozkávať 40 ročný muž, by mi zablikala žiarovka a prvé čo sa ho opýtam bude či je rozvedený, alebo,.....a nie že som zaľúbená a rozmýšľam potom čo to znamenalo jak pubertiačka,...dospelý človek si na začiatku vyjasní veci,...Mám pocit že sa tu bavia násťročné . A možno im to dá aj niečo do života,..
@ollynka nie bohuzial nie sme naozaj nastrocni. Je to tak ako to je a ako bolo. Proste sme obaja si uzivali tu chvilu a nikdo nic neriesil v tem moment. Mozno sme mali mozno nie. Ja som vychadzala s toho ze ak by bol zadany tak to snad povie🤷♀️ V ten moment som nad tym neuvazovala ako teraz s odstupom casu
@ollynka Ak je to realita, tak mozem povedat len tolko, ze autorka nie je sama k sebe uplne uprimna. No presviedcat ju o tom nebudem.
Autorka, ano jasneeee kazdy zadany ci zenaty chlap najprv potenciálnej milenke povie o svojom statuse😂😂boze to je ozaj vyhovorka hodná 15 ročnej .nechapem len jednu vec, ze po tom co ti oznámil ze je zenaty, preco si sa ho na to viac nepytala?nezistovala?neinformovala?priamo tam na mieste s nim... načo cakat na dalsie stretko, aby si mohol vymysliet milion päť vyhovoriek, vymyslov a možností?to je ozaj ako telenovela roztahana zbytocne jedna myšlienka na 10 dielov 🤦🏼♀️🤨
@andreatytler ..asi tak...

Citujem: Ja som vychadzala s toho ze ak by bol zadany tak to snad povie"
Ved povedal, ked ste boli v Tatrach. Ty si ho hned posla prec a ked ste sa nasledne stretavali, tak si ho vzdy stopla ked zacal na tuto temu...
😀😂😀 Ja sa tu dobre bavim...
Ci on mal povedat nieco taketo: "Preboha zena, ved ma uz konecne pocuvaj. Ja som zenaty! Rozumies? Zenaty. Zijem s inou zenou a sme manzelia. Slubili sme si navzajom vernost a teraz bozkavam teba.
Ty by si na to len nechapajuco zaklipkala ocami a povedala: "Ja, ja nechapem Eduardo. Co sa mi snazis povedat?"

Dobrý román si vymyslela ... 😃 Ani zápletka a rozuzlenie deja nechýbalo 😃😃 🤦🤦