icon

Zrušili sme dovolenku a muž chce ísť s kamarátom piť

16. júl 2022

Muž má konečne po dlhom čase dovolenku.
Mali sme ísť na dovolenku, ale museli sme to zrušiť.
Teraz za mnou prišiel z tym, že kamarát ho volá cez tú dovolenku piť.. A môj muž chce samozrejme ísť. Keď chodí do práce, sme spolu malo, väčšinou som sama s deťmi. Nahnevalo ma to, muž sa tvári, že sa hnevám neoprávnene. Čo si o tom myslite?

Strana
z2
judit47
16. júl 2022

Ved napis odkial si a dame ti tu hned itinerary na tyzden.Ak to mate od vcera zrusene hned dneska si mala mat lajstro s aktivitami, nie cakat co by chcel mozno robit.

Rano oznamit ze o 9tej sa odchadza tam tam decka nachystat a ist to iste ine dni…jasne ze sa mu pocas peknych dni a volna nechce sediet doma a rozmyslat co by sa asi tak dali ist robit.

Kde ste boli dneska? Je 13hod takze teraz spia krpci ale kde ste boli doo?

marcellka32
16. júl 2022

Veď ty ho necháš tak, má vlastnú oddychovú aktivitu, akú? Spánok? Ak spal v noci, tak cez deň sa treba venovať malým deťom...on je rodič rovnako ako ty...aby sa chlap opijal 4x mesačne a na druhý deň bol nepouzitelny-a doma malé deti, tak to teda nie...veď 4x mesačne je každý piatok pod obraz boží, to je u mňa už závislosť na alkohole, pomaly ale isto to k tomu vedie

ropucha6
16. júl 2022

@autorka, tak potom co som napisala…nech si ide, ale dva dni sa stara sam o deti. Hadam to zvladne 🙂

kitycat
16. júl 2022

No urcite ste nezrusili dovolenku pri vode vcera vecer... Tak preco ste nehladali nieco v horach?

To je zase neriesitelna situacia... On nehovoril, ze by ste teda mohli ist niekam inam?

hermiona12
16. júl 2022

Je to smutné, áno má si oddýchnuť ale ty to potrebuješ tiež a hlavne ten spoločný čas je veľmi dôležitý aj pre deti . Skús sa s ním porozprávať, navrhnúť nejaké aktivity pre vašu rodinu , zaplní ten čas a vyriešené. Keď on "nevie" tak zariad to tak ako vyhovuje tebe a deťom.

stanulienkat
16. júl 2022

Pises: pracuje v našom meste, ale keď nieje v praci spí, alebo ma vlastnú oddychovú aktivitu.

Vy máte oveľa oveľa väčší problém ako to, že ste zrušili dovolenku, alebo chce ísť na pivo s kamarátmi. Treba manžela spacifikovať a zamestnať v domácnosti, ty si slobodná matka s tromi deťmi. Z toho jedno je veľké a lenive. Už si mala mať zajednany wellnes s kamarátkami a na týždeň mu nechať deti nech si poradí.

mamadievcatiek
16. júl 2022

O rok ked ti skončí RD tak ako si to tvôj muž predstavuje? Že on po práci bude spať alebo pôjde piť? A ty po práci s vyplazenym jazykom rýchlo po deti,varit,prať,upratovať,venovať sa deťom? Keď budú deti choré on nebude s nimi doma na očr? Bude aj tebe tolerovať kamošky a môcť mať čaj aj pre seba? Budeš si po praci môcť aj ty pospať? A čo tvoja dovolenka,bude ti tolerovať keby si chcela robit to čo on? Opytaj sa ho na toto všetko.Ak je rozumný tak sa nad tým zamyslí.Zatiaĺ sa tvoj muž sprava tak ze deti sú len tvoje,všetká robota aj starosti sú na tebe.

jana_eyre_2
16. júl 2022

Tak nájdi chatu v lese namiesto vody.. úprimne by som mu pekne vytmavila, že je otec rodiny, manžel ženy a má s rodinou tráviť čas.. nie je puberťák aby sa musel ozierat 4x do mesiaca s kamošmi.. mal ostať slobodný keď chcel žiť ako slobodný mládenec.. takéto veci ma vedia normálne nasrať keď to čítam..

mamadievcatiek
16. júl 2022

@stanulienkat Absolutne súhlasím.

autor
16. júl 2022

@kitycat včera nám doktor zakázal vodu. Takže zrejme včera sme ju museli rusit

loginexistuje
16. júl 2022

toto si pisala predtym
tak 2 dní bude mimo. 1 piť a druhý skapínat... za mesiac je asi 7 dní doma a z toho 4 dní s kamosmi
tak ako to je ?

ale normalne napis okres a dame ti typy ako nechapem kde je problem chodte spolu s detmi a moze ist vecer aj na pivo ale pride v takom stave ze sa na dalsi den venuje detom a sam lebo ty ides zasa inam

sarahh09
16. júl 2022

No čo dal na prvé miesto kamarátov.
Smutné, že mu to nedochádza.

sasa1310
16. júl 2022

Mne by sa zhnusil tým, že voľný čas nechce stráviť so mnou. A dosť by to narušilo vztah

queen_mary
16. júl 2022

@judit47 rano oznamit, ze o 9 sa odchadza. To je tak na hadku 😀 ved normalne nech to naplanuje, povie mu plan na tyzden, ci je s tym on ok, jeden vecer mu necha pre seba a kamosov a hitovka. Nechapem, co tu vlastne riesi.

queen_mary
16. júl 2022

@sasa1310 ja si celkovo neviem ten vztah predstavit, ked on po praci spi, alebo ma vlastne oddychove aktivity. A myslim, ze tam bhde nejaky problem na oboch stranach.

mamadievcatiek
16. júl 2022

@sarahh09 Dôjde mu to až keď príde o ženu. 7 dní v mesiaci je doma a z toho 4 pije. Aký to je rodinný život? Žiadny.

diamond007
16. júl 2022

Veď si to prestriedajte... Jeden večer nech ide on a jeden nech ty.
Za to že ste mali ísť na týždeň preč snáď nečakala že týždeň ti bude sedieť vedľa riti 🤣🤣🤣🤣
Joj aké sú ženy majetnicke... Zaujímalo by ma či by sa nahneval aj tvoj muž keby si mu povedala že večer ideš von s kamoškami.

mamadievcatiek
16. júl 2022

@diamond007 Mňa by zaujímalo či sa on venuje deťom a či sa o ne stará? Alebo len spí a venuje sa sebe a kamarátom.

batwoman
16. júl 2022

Akoze mne nepride nic cudne na tom, ked chce stravit chlap cas s kamaratmi, tak isto ho moze travit aj zena podla seba, ale asi mate skor iny problem.

mariska1989
16. júl 2022

Noo prvom rade chlap chodí do práce tiež potrebuje vypnúť . nesekla si sa s tým koľko X ide do mesiaca piť? Lebo to pije potom každý víkend ?

sarahh09
16. júl 2022

@mamadievcatiek ja mam niečo podobné doma.
Nepije ale športuje a ešte zlá som ja lebo závidím ..
Deti rastú a ani si to neuvedomuje..

retatka
16. júl 2022

Mo mne sa nezdá normálne ,že v rámci svojej dovolenky nemôže ist von s kamošmi .Čo má pri Tebe sediet 24/7?Ved nech ide ,jeden deň on ,další deň ideš ty .Jedine čo by mi vadilo ,že sa pokazde ožere a na další deň je nepoužiteľný .Veď sa stáva alkoholikom …Aj žena ,aj muž by mali mat svoje koníčky a nie lepit na partnerovi .Dohovorila by som mu ,s tým ožieranim.Niekto ide športovať ,niekto relaxuje v kruhu priateľov ,je to ok .

barborachors
17. júl 2022

Dalsia, co ma doma alkoholika. A este dve deti s nim ako bonus... Tu je každá rada zbytočna.

h2
17. júl 2022

V tej chvíli, ako by som zistila, že kvôli dcerkinej diagnóze musíme zrušiť dovolenku pri vode, by som začala vybavovať inú destináciu: hory, hrady, zámky, jaskyne, ZOO... Možností je milión. Prečo zostať doma?

lucitta9
17. júl 2022

mna by to nastvalo…ak by sme museli zrusit program rodinnej dovolenky a moj muz by hned vyrukoval s tym ze on ide s kamaratom pit miesto toho aby hladal nahradny program…no do biela by ma to nas.alo. Ako by to vyzeralo keby si to aj ty urobila? Ze ides s kamoskou nakupovat a vecer na drink? To by sa mu pacilo? Ved raz je to rodinna dovolenka tak hladam moznosti ako ju stravit s detmi a manzelkou a nie pri najblizsej prilezitosti si dohadovat program s kamosom 🤦🏻‍♀️

lenka_xy
17. júl 2022

Keby mi chlap chodil s kamarátmi piť, tak už by to nebol môj chlap. Aby sa dospelý človek s rodinou a deťmi chodil ožierať, tak to je totálna hanba a pre mňa úplne neprípustné. A už úplne za hranicou môjho chápania sú tie skvelé obhajujúce argumenty, že však musí aj vypnúť, lebo chodí do práce 🤦🏻‍♀
Oveľa väčším problémom tu je podľa mňa tento jeho "koníček", nie jedna zrušená dovolenka.

Strana
z2