icon

Zrútil sa mi svet

kabu33
4. mar 2013

ahojte, často vás tu čítam,vaše smutné príbehy a vždy som bola štastná, že ich nemusím riešiť,ale už som tu aj ja...s manželom sme spolu 7rokov, z toho sme 5 manželia a máme 5 ročného syna.Vždy som si myslela že my k sebe jednoducho patríme, samozrejme že sme sa hádali tak ako všade ale vždy sme sa udobrili a uistovali sa že sa milujeme, je pravda že teraz sme sa hádavali viac a niekedy ma prepadol pocit že toho mojho muža už nemilujem ale ked všetko prehrmelo zase bol moj zlatý mužík.Ale po našej poslednej hádke mi povedal že ma už nemiluje, že ma má stále strašne rád, ale že už ma nemiluje tak ako by mal, že s tou mojou nervozitou som to všetko pokazila,že on sa vždy snažil byt na mna dobrý a že ja som len stále škriekala a s ničím som nebola spokojná. v tej chvili som mala pocit akoby sa nadomnou zavrela zem som z toho úplne neštastná.S mojim mužom sme celých sedem rokov chodili von vždy spolu,on býval žiarlivý čo mi nevadilo ale teraz povedal že chce aby sme sa chodili bavit aj sami oddelene a že on už na mna nežiarli, stále len plačem a plačem,síce ma stále presviedča že sa o nás dalej bude starat, že nikam neodchádza,že budeme dalej spolu žit jak keby sa nič nestalo,tak ja viem že je to začiatok konca....pýtala som sa ho či sa mu páči niekto iný,povedal že nie a dokázal mi slúbit že ma nikdy nepodvedie-sexuálne...ale ked som sa ho spýtala či ma nepodvedie ani citovo,to mi už povedal že to nemože vedieť či sa nezamiluje.Ešte pred mesiacom sme si hovorili že budeme spolu do konca života a teraz.....bojím sa že spolu nebudeme ani do konca roka ☹ strašne ho milujem a bojím sa že ho strácam,on je úplne úžasný chlap aj otec,malý ho zbožnuje a sú spolu jak dva cecky,viem že aj preto je pri mne. Myslíte že to može byt kríza, ktorá by sa dala prekonat?Stalo sa vám to niekedy?A je to naozaj koniec alebo sa to dá časom dokopy?on mi povedal že milovat ma už tak ako na začiatku nebude, lebo som sa velmi zmenila. Som zúfalá ☹ ☹ ☹

happyfrog80
4. mar 2013

@kabu33 my sa ale pohadǎe tak raz za pol roka tak ze hresim na jeho celu rodinu aj na jeho 😀 a potom dobiedzam bo ma ticha domacnost nebavi 😀

asasasa
4. mar 2013

@kabu33 Pokial v tom je nejaka ina baba, tak to bude tazke. Mozno mu otvorila oci, ze vztah moze byt aj iny. Pokial v tom je tvoje spravanie, tak psychologom, manzelskou poradnou by sa to mohlo dat dokopy, keby videl ze napredujes a ze sa to vsetko moze vratit do starych zalubenych cias. Vela stastia prajem.

majka35
4. mar 2013

@sisaha

booože, ty ma budeš otravovať snád v každej téme ... v tej minulej si nenašla žiadne pochopenie u nikoho, tak toto je tvoj ďalší zúfalý pokus? 😝

ateh
4. mar 2013

@kabu33 moji rodicia sa prestali lubit po narodeni mojho brata. vie to kazdy okolo. brat ma uz skoro 30 rokov a oni stale spolu ziju. nie je to idealny vztah, ale mama povedala ze je to lepsie, lebo nam, detom mozu pomahat. keby sa vtedy rozviedli vsetko by sa len skomplikovalo. niekedy proste zamilovanost pominie ale nemusi sa tym vsetko skoncit. ak si Ta vazi tak bude s Tebou. nikde nie je napisane ze sa to neda napravit. nic sa neboj, ak mate byt spolu budete. ak sa nam nedeju veci ktore chceme tak sa nam stanu veci ktore sa nam maju stat.

mrva
4. mar 2013

podľa mňa je ponorka vo vzťahu normálna. My s manželom žijeme spolu v šťastnom manželstve, ale máme aj každý svoj vlastný život. On svojich kamarátov, ja svojich. Chodíme na dovolenku aj každý so svojou partiou, keď je on preč, o deti sa starám ja, keď som ja preč, stará sa on. A chodíme aj spolu. Cez víkendy tiež vypadneme každý zvlášť, deti sú u babiek. A keď prídeme, sme radi, že sme spolu. On niektorých mojich kamarátov ani nepozná, ja jeho tiež nie. Väčšinou chodím na chaty s kamošmi, je tam véééľmi málo báb a on chodí tiež na chaty, kde je riadna divočina- baby, striptíz a pod. Všetci naši známi rešpektujú, že sme manželia, nepokúšajú čerta, nikdy som muža nepodviedla, ani on mňa (teda myslím 😀 - ale v tomto prípade sa držím hesla, čo oči nevidia, to srdce nebolí, takže verím a nezisťujem podrobnosti ich hýrenia) Nechaj mu voľnosť, odviaž sa aj ty a Vaša láska sa z ničoho-nič objaví späť. Najviac zabíja stereotyp. Keby sa mňa snažil môj manžel držať doma, už by sme spolu neboli. Vzťah treba oživovať... Vieš, čo je najužitočnejšie na občasnom úniku od rodiny? Že keď sa vrátiš a uvidíš muža a syna, ako sú spolu, pochopíš, že nič lepšie na svete nie je, ako šťastná rodina 🙂 dopraj tento pocit tvojmu mužovi. možno zabúda, čo má doma 🙂

sisaha
4. mar 2013

@majka35 neviem o com hovoris...pripomen mi..

irriss
4. mar 2013

@kabu33

Necetla jsem vsechno..ale muj nazor je tento:

Tvuj manzel dostal silu..nevim, zda sam od sebe ci mu nekdo pomohl, ale dostal silu(radu) reagovat tak, aby jsi dostala posledni sanci.. 😉

Toto jeho chovani je znameni, prani..odkaz...prosba, touha a vyzva hluboka....
!!!!!! Mam Te rad...chci Te opet milovat ..ale Lasko, vrat se mi z zpatky.. 😉 😔 😔 😔
Hodne Stesti 🙂

luciferkax
4. mar 2013

Myslím, že z tejto krízy sa dá von - stačí sa posnažiť, iných ľudí zmeniť nemôžeš, nemôžeš si vynútiť lásku, môžeš však zmeniť seba - je len na tebe, či k lepšiemu, alebo k horšiemu. Tým, že preplačeš dni a noci, ho skôr odstrašíš ako prilákaš. Ber to tak, že je super, že pôjdete niekedy von aj bez seba, nevidím v tom žiadnu tragédiu 🙂 ja toho svojho veeeľmi ľubbim, aj svoje dve deti,a le tak či tak aspon raz za mesiac poviem: "chcem mať od vás aspon dve hodiny pokoj!" 😀 😀 a idem plávať, či bicyklovť, alebo len tak na pivo... 🙂

majka35
4. mar 2013

@sisaha ospravedlňujem sa, išlo o sisaku ... podobné nicky ... ale téma je o niečom inom, ja som svojím názorom už prispela

a teba poprosím, neosočuj ma tu za moje názory, ja si za svojím názorom budem vždy stáť, či ty budeš mať potrebu sa do mňa navážať, alebo nebudeš ... a tú "stíhačku" si vyprosím

sisaha
4. mar 2013

@majka35 nic sa nedeje...ja nie som konfliktny typ..., ano sisaku som aj ja zaregistrovala ako osobu, ktora sa rada vyziva... Ja som reagovala na tvoj styl "rozhovoru" na zeleny cajik... A vyznela si ako stihacka 😉, sorry ak sa ta to dotklo..

irriss
4. mar 2013

@majka35
@sisaha
Uz jen pusa chybi... 😀
Majka. 😉 .Sisaha je jednou z tech,co tu jsou pro kazdeho 🙂 i na ukor sveho 😉 .....a za jeji existenci zde ji vdeci nejedna "zoufala MK maminka"
Jsem rada, ze jste si to vyrikaly,ze doslo k pouhemu nedorozumeni.. 🙂 🙂

sisaha
4. mar 2013

@irriss ale @irriss - zas neprehanaj... 😀 😀 😀
cmuk 🙂

figurka1985
4. mar 2013

7-rocna kriza.... prehrmi, len treba pretrpiet 🙂 nie ste jediny taky par, vztah úrechadza roznymi obdobiami... a ked vydrzite, vhupnete do inej vztahovej dimenzie... 🙂 drzim palceky 😉

taleia
4. mar 2013

@kabu33 Ja zrovna prozivam to same, ale bohuzel jsem v pozici tveho muze☹ Akorat ze my nejsme manzele, tak nemam motivaci se nejak snazit...
Ztratila jsem k nemu lasku. Predchazelo k tomu nekolik let jeho neprijemnho chovani, vzdy pravdu jen on, caste kritizovani, pocit, ze jsem neschopna, hned zvysoval hlas, nenechaval me vyslovit muj nazor atd. Casto unaven a nervozni a nikdo nic poradne nedelal, jen on. Ackoli ja jsem se starala o deti, snazila jsem se udrzovat aspon tu domacnost, aby mel zazemi, ale stejne jsem mela pocit, ze nic neni dost a dobre.Tak ve mne ten cit proste pomalu umrel. A on na to dosel, az me zacal ztracet. Objevil se totiz nekdo treti, a tim to vse zacalo... My jsme se o tom umeli bavit, jen kdyz jsme se napili, ale aspon jsme ventilovali vzajemne pocity. Dost nas to narusilo a vubec nevim, zda se to podari vratit zpet...Ja uz nemam vubec chut, protoze jsem poznala, ze to muze byt i jinak.

Ty jsi dobra v tom, ze mas snahu to resit, treba ten psycholog atd....To muj partner by k psychologovi nesel. Zacal se ale snazit doma tak, ze mi nosi snidani do postele, pomaha, s cim muze, fakt se ted snazi, ale z me strany tam ten cit uz proste neni, nevim, jak ho vykresat zpet, mam pocit, ze jsme jen spolubydlici. On je z toho strasne spatnej, ja mam poct viny, ze ho nicim, ale fakt tomu predchazelo nekolik let, kdy to bylo opacne a on s tim nic nedelal.

Je to strasne tezky, ne-li nemozny, zacit znovu citit to, co bylo na zacatku, a pokud by tam mela byt treti osoba, obavam se, ze je to nemozny. Taky jsem si rikala, mame spolu deti, budeme se snazit zustat spolu, treba casem ten cit nejak znovuobjevim, ale jemu to nestaci, on chce, abych ho milovala, coz ted fakt nejde. Zkusim ti napsat par postrehu, jak by se dalo ted reagovat.

Skus se snazit zjistit, co ho na tvem chovani tak stvalo, a zamer se na tyto veci, klidne zajdi i za psychologem, pomuze ti vyznat se v sobe.

Neplac, i kdyz te to moc boli, zkus ty smutky nejak prekonat, musis mu ukazat, ze jsi silna a "nad veci" (me strasne zranuje, kdyz partnera vidim, jak se z toho hrouti, je mi to skoro "neprijemne". Kdyby se snazil vypadat sebevedomeji, tim spis by u me mohl vyvolat obdiv ci touhu se k nemu opet priblizit, vypadal by "zadaneji"). Proto se hezky oblekej, namaluj, zasportuj si (to pomuze i psychice).

Mozna tim spoustecem u vas taky mohla byt nejaka treti osoba, odpovidala by tomu ta jeho touha travit cas oddelene, s tim se bohuzel neda nic delat☹ Mozna ale treba se dpmluvit na pravidelne stravenem case jen vy dva, plus kazdy sam. Rozhodne ho "nestihej", on se v tom asi strasne sam placa a tim stihanim bys ho jeste vic hnala pryc.

Dej mu cas, uvedom si, ze je dlouhodobe frustrovanej. Ty jsi frustrovana az ted, kdyz to prasklo, on uz to v sobe nosi delsi dobu, byt to nedaval najevo.

A pak uz nezbyva nez doufat...

wifina
4. mar 2013

@kabu33 nečítala som príspevky ostatných, možno ti to už baby písali, ale nie je v tom iná osoba? Teda každý druhý deň tu pribudne téma, ktorá začína podobne, často je tam nejaká kamarátka, kolegyňa, stará láska a zatiaľ sa vždy potvrdilo, že v tom bola nevera. Nechcem ťa zbytočne strašiť, ochladenia, hádky bývajú v každom manželstve, ale to že chce chodiť sám von a že hovorí, že už ťa nemiluje naznačuje, že je tam tretia osoba. Tieto znaky o tom veľa hovoria. ☹ Na to, či chceš zistiť pravdu, pátrať, musíš prísť sama.

veronkaj
4. mar 2013

ten názov témy veľmi dobre poznám, zrútil sa mi svet niekoľko krát, - keď mi zomrel otec ako dieťaťu na základke, ked som sa vydala a môj muž ma udrel len pre to, že som sa oň bála, ked som prišla o deti pri každom jednom a hlavne ked som vedela že už je mrtve , ked mi povedali po narodení mojej dcéry že mám rakovinu a vždy som to musela predýchať, vyplakať sa a začať rozmýšlať čo ďalej.

to, že Ti manžel pred mesiacom slubuje večnú lásku a o mesiac ťa už nemiluje no ono to nie je behom sekundy - to sa človek neodmiluje jedine keby si niečo veľmi závažné urobila a tak to bolo možno povedané v návale hnevu v danej situácii a myslené v danej situácii alebo ako sa vraví že vtedy človek povie čo si myslí, vyplač sa, ok a potom si daj rande s mužom najlepšie niekde vonku a porozprávaj sa s ním, slub že ťa nepodvedie fyzicky??? a podobne že sa bude o vás starať ?? no skús to z tvojej strany ? aj z jeho pozrieť na tieto slová otázne dokedy, sadnúť vyjasniť si prečo reaguješ ako reaguješ, čo konkrétne sa jemu nepáči a skúsiť nájsť kompromis a vysvetlenie. Nech bude ako bude stále to tam vo vás niekde bude a vzťah prechádza fázami a zamilovanosť najväčšia odíde a nahradí ju iná stránka ako porozumenie, opora, dôvera a láska tam vždy určitým sposobom zostane a kludne chodievajte von aj samostatne ved sa bude aspoň na teba tešiť a volnosť určitú vo vzťahu treba.
Svet sa ti nezrútil to len prišlo sklamanie, zrútila sa ti časť tvojho vysnívaného vzťahu lenže láska a prejavy sa nedajú ani nakázať ani vydupovať len na nich treba zapracovať a aj to musia chcieť obaja
hore hlavu, máš zdravé dieťa, môžeš chodiť, hýbať sa, dýchať a vidieť a ostatné je na tebe

lenkaa33
4. mar 2013

@kabu33 ahoj, mrzi ma, co asi prezivas. Len ti chcem povedat, ze to ze ti slubil, ze ta sexualne nepodvedie nic neznamena. Sluby sa davaju na to, aby sa porusovali.... aj tak sa to da povedat. Ak ti dokonca povedal, ze ti nemoze slubit, ze sa nezamiluje...tak akoze, ked sa zamiluje, tak sa na ten svoj objekt bude len z dialky pozerat? alebo sa budu bozkavat??? co nie je sexualny podvod? Nechapem. Pretoze, ked sa zamiluje, tak jemu bude uz uplne jedno, ci ti nejaky slub o sexualnom podvode dal alebo nie. Zas taky spravnak urcite nie je a bude to silnejsie ako on. akoby ti dal najavo, ze je otvoreny nejakemu novemu objektu, do ktoreho sa moze zamilovat. Velmi zle znamenie. Nebolo to v navale zlosti? A mozno uz ten objekt aj vyhliadnuty ma a mozno nejake bozkavanie prebehlo, ale nie s.x .( zatial ). Nechcem ta strasit, rada by som ti napisala nejake povzbudive slova, ze to prejde, neboj. Uz aj to, ze neziarli. To su vsetko take znamenia, co ti dal, ze aj ja mam obavy za teba ako dlho to vydrzi. Vies, on obvinuje teba, ze si skriekala a bola nervozna a ty si to zabila v nom. Ale na vsetko treba dvoch. On nech sa netvari na obet a neviniatko a nech nedava celu chybu na teba. Pako! Nech je chlap a nech povie ako sa veci maju a nech si nevymysla blbe vyhovorky ako mu to vyhovuje. Po prve, muzi neradi vidia, ked zena place v takychto situaciach, otravuje ich to. Na tvojom mieste by som sa vyplakala este den, dva a poriadne, nech vsetky slzy idu za tie dva dni z teba von, pretoze potom koniec slzam. Vybuduj si imunitu voci tejto situacii,musis sa pokusit.Viem, ze je to tazke, ale to by bolo idealne. Vyplac sa a potom sa dohodni s kamoskou a oznam mu den dopredu ale v ten den rano, ze vecerides von, ze bude s malym doma on. Hadam si nemyslel, ze budete chodit von oddelene znamena, ze ty budes cucat doma s malym a on si bude chodit von. Pekne mu povedz, ze potrebujes sa ist von vyventilovat. Nespovedaj sa mu s kym a kde. Pretoze velakrat je to nasa chyba, ak sa opyta, tak mu povedz, aby si nerobila tajnosti, ale urcite nie sama od seba. Ak by ti volal vecer, urcite by som mu nezdvihla, ale zavolala spat po 15 minutach. Daj sinejake vinkos kamoskou, aj dve, aby si sa uvolnila. Pekne sa nahod. Prid domov uplne v pohode. Nieze prides uplakana. Uplne v pohode prides domov a ked sa opyta, ze kde si bola, tak kludne povedz kde a skym, ale ziadne podrobnosti. Nech si nieje taky isty....a MOZNO po par takychto vyletoch sa zacne obavat , ci tu jeho zenu niekto neoslovil vonku. Urcite si nemozete robit naschval a teraz sa obaja zacat flakat. pretoze to moze zle skoncit. Rob aj spolocne programy a snaz sa byt taka viac usmievava a uvolnena a obcas zahadne pozri na mobil akoze si nieco citas a usmej sa primtom, ale nie stale. Povedz kamoske, mech ti v nejaky cas , ked budete mat spolocny program posle nejaku sms s nejakym vtipom, keby nahodou si to vsimol. Musis to urobit tak nenapadne, mozno si to nevsimme alebo mu to bude jedno. Ale omtyzden o dva, ked si to vsimne a sa to bude opakovat, mozno ho to zacne zaujimat, uvidi ta vysmiatu a v pohode. Ak mu to budejedno, tak je to na zlej ceste..... uvidis. jednoducho sa vyplac este dva dni ,, povedz si, ze ides bojovat o rodinu trocha inymi zbranami ako placom, pretoze vermi, plac ti nepomoze, prave naopak, este mu zacnes liezt na nervy. a povedz mu, ze si sa naplakala dost a takto nemiemis stravit zvysok zivota placom a trapenim a beries to tak, ze ste rodina a budete a asi potrebujete mat nejaky oddych od seba. Co je fajn, mozno vam to prospeje a si za. Ale ze ked sa dozvies, ze za tymto celym sa skryva nieco viac a nebol uprimny a hral blbu hru a vyusti to do rozvodu, tak mu to pekne vsetko spocitas. a chod s nejakou kamoskou von, potom naplanuj nieco spolocne ako rodina, venuj sa rodinke 100% a povedz kamoske, nech ti posle sms , ktoru simty pozries vo chvili, ked sa vsetci nejako zabavate alebo ste v nejakej blizkosti, Usmej sa popod nos, odloz telefon a dalej sa venuj rodinke, A taketo nieco podobne urob doma, napriklad ked je v miestosti on, ze si budesnieco na mobile pozerat a usmej sa na par sekund, odloz telefon. Urcite to nerob napadne, len tak letmo. Ak simto nevsimme prvy, druhy, tretikrat, na stvrty si to vsimne a na piaty mu to pride trocha cudne. Ak mu na tebe stale zalezi. A zacni si zapisovat vsetky pdozrive jeho vylety, spravanie. Aby si si pripadne spatne mohla dat veci do suvisu. takto by som to asi urobila ja 😉Drzim palce, nech to nie je nic zle a nech sa to cele vyriesi a opat vrati do starych, vylepsenych kolaji.

didi44
4. mar 2013

...toto nevymyslis... 😀 ..to je zivot....

veronkaj
4. mar 2013

lenka33 - správať sa tak aby mal začať dôvod žiarliť nie je riešením možno v 20 tich ale inak ak už má určité roky a rozhlad nie , môže to totiž brať aj inak - že práve možno to že asi ak niekoho má reagujete naňho tak podráždene a podobne a že ked nemá snahu riešiť ich krízu ale skôr jej nie je cudzie ked vzbudzuje sympatie u iného asi tak veľmi o ich vzťah nestojí. pozor všetko má dva konce . Vzbudiť žiarlivosť a podobne áno usmej sa pri spoločných nákupoch na predajcu ked si budeš niečo pýtať, uprav sa nech ked si ťa bude prezerať zistí že si pekná a zapne mu že sa môžeš páčiť aj inému ako jemu a ak si to neuvedomí tak môžeš ešte k tomu pridať jeho sklamanie. Chlap totiž vie, že ak sa rozhodneš pre niekoho iného nepomôže si, ale ak budeš robiť veci obyčajné a zároveň milé ako napr. nezabudni napr. na pusu na dobrú noc a povedz ľubim ťa bude nad tým rozmýšlať viac ako nad tým čo ti došlo do telefonu.

kabu33
autor
4. mar 2013

ďakujem vám všetkým veľmi mi to pomáha, moj muž už raz rozvedený je a nebudem tajit že kvoli mne...má s bývalou ženou 9ročnú dcéru, odišiel od nej ked malá mala 2roky, na syna je strašne viazaný a myslím že nechce aj jeho nechat trpiet rozvodom, preto so mnou ostal. jeho bývalá mi vtedy napísala že božie mlyny melú pomaly ale isto a mám pocit že mne už veru melú...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
bibianka
4. mar 2013

Podľa môjho názor je to bežná kríza. Stojí za to sa zamyslieť nad určitými vzorcami správania, ktoré sa pri bežnom stereotype do správania nenápadne vlúdili a môžu manželovi vadiť, ale nejdi do druhého extrému a nerob zo seba chuderu a neponižuj sa. Pozormýšľaj nad sebou, ale tak, aby si si vážila sama seba, tj. múdro. Ak k sebe nebudeš mať sebaúctu, nebude mať ani partner.
Mch, tiež si priznala, že bolo obdobie, keď si mala pocit, že ho už nemiluješ. Teraz sa to stalo jemu. Rozdiel je v tom, že on Ti to povedal, ty vtedy jemu nie (ženy a muži skrátka nie sú rovnakí). S veľkou pravdepodobnosťou to prejde aj jeho, len ten vzťah by potreboval trošku oživiť a pre partnera spríjemniť.
Okrem toho, čakať, že partnerský vzťah bude celý život rovnký ako na začiatku je naivné - mení sa a vyvíja a z toho dôvodu by ste asi skutočne mohli zájsť do poradne, aby vám to obom objasnil odborník, vysvetlil vám, čím prechádzate a pripravil vás aj na budúce možné krízy. Hlavu hore, toto nie je situácia, z ktorej by si sa mala cítiť na dne, to je život.

yidaky
4. mar 2013

@kabu33 Dobre baby, pisete, ze sa ma zmenit, ze byt k nemu milsia a atd. No mna by zaujimala aj druha strana. Ved kvoli niecomu "musela" vyvolavat tie hadky? Mozno bola unavena z roboty, z domacnosti...alebo co ja viem. Proste bola asi s niecim nespokojna a potom sa maju snazit obaja. Nie len ona sa tvarit milo, masirovat mu ego a vsetkemu sa prisposobovat 😒 . Ved tie hadky snad neboli len kvoi jej nude. Hm kabu, tak ako? Samozrejme sa nechcem nejako rypat vo vasom sukromi, necham na Teba nejake bliezsie vysvetlenie. Ci naozaj si len Ty na vine celej Vasej krize. A Tvoj manzel by si tiez mohol uvedomit, ze mate asi trochu ponorku. No to by sa malo riesit inak a nie emocionalnou sprchou manzelky. A je jasne, ze po xy rokoch uz to nebude medzi vami ako na zaciatku. No kazdopadne, drzim palce a zelam vela sily.

kabu33
autor
4. mar 2013

ja už veru ani neviem prečo boli tie hádky..no úplne prvé vadenice boli práve kvoli jeho žiarlivosti,že ma nepúštal na babské jazdy po večeroch,vždy chodil so mnou🙂)cez den som mohla s kamarátkami zaskočit na kávičku,na pivečko , ale v noci doma alebo s ním, kolko sme sa len zato nahádali a potom som si zvykla chodili sme von nie samé baby ale aj s našimi mužmi a už ma ani nenapadlo chodit bez neho a zrazu bum a možem a ešte mi milost pán povie, že ved tak som to vždy chcela...no a potom sme sa už hádali úplne o ničom podstatnom,ja som bola nervozna on rypol ja som vybuchla,máme dost rozdielne povahy takže ja som povedla moj názor, on sa zhrozil, povedal svoj ,ja som sa zhrozila a už sme boli pohádaní🙂)))no blbiny...

bibianka
4. mar 2013

Teraz som si všimla, že je rozvedený a ako k tomu došlo... No tak to by som sa cítila menej "bezpečne" - čo urobil raz, môže pokojne aj druhý krát, zrejme to nebude ten Verný typ chlapa, bez ohľadu na to, čo hovorí... Bývalej manželke zrejme tiež nasľuboval vecí...

bibianka
4. mar 2013

@kabu33 Vieš čo, rob, čo Ti vraví - choď sa večer baviť bez neho a on nech sa zatiaľ stará o malého. Mám tušenie, že dlho mu to vyhovovať nebude 😉

kabu33
autor
4. mar 2013

@bibianka my ešte bývame u našej mamy, kedže staviame dom.....von pojdeme obaja, malého uložíme,on pojde po svojich, ja po svojich a potom sa stretneme doma...takto to bude akože prebiehat..a to ma ešte pred mesiacom chodil čakávat aj ked som išla so psom von večer a teraz mám chodit proti noci sama,že nech si zoberem taxík!!!!

bibianka
4. mar 2013

@kabu33 Ten náhly obrat vyzerá trochu podozrivo 😒 Ale budiž, skús sa baviť a nevypytovať sa ho, kde bol a čo robil. Tvoja dobrá nálada, prípadne i pochvala, ako to dobre vymyslel a že si sa veľmi dobre bavila a uvoľnila môžu byť celkom slušným podnetom, aby začal rozmýšľať aj on nad sebou 😉

anavila
4. mar 2013

@kabu33 ahoj...ŽIADNA kaša sa neje taká horúca ako sa navarí...ver, mi , prejde trošku času a upokojí sa to..za ten čas použivaj nenapadne svoje zbrane a skus byt taka, aku ťa miloval, predtym ako si sa zmenila...ja som na tom podobne, aj ja mam super manzela, ale vies kolko krat som mu ja povedala ze ho uz nelubim? ze ho priam neznášam?? tiež sa musel citiť zle, ale to bolo len chvilkove, tvoj muž ma mozno sam so sebou problem a nevie co chce, vzdy tu bol pre teba, mala si ho, tak si s nim zametala, a jemu krátka pretiekol pohár....neboj sa, bude všetko ok, len to tak nenechaj, nerezignuj, zmen svoje spravanie, ale nie umelo, prirodzene, a nie naraz ale postupne...neboj sa...bude dobre

zuzanka.zuzu
4. mar 2013

verím, že toto nie je kríza, ale prosba o zmenu... každý sa každým dňom mení a možno sa tvojmu mužovi nepáčia zmeny, tak sa skús uberať iným smerom. vlastne ti sám naznačil, čo by sa mu pozdávalo 😉 choď sama von. prvý krát normálne oblečená s kamoškou na 2 hodinky. druhý krát sa pekne nahoď a choď na 4 hodinky (hoci len do kaviarne s kamoškou na čaj, ohákni sa ako keby ťa tam mal čakať tvoj muž na prvom rande). tretí krát sa obleč totálne zvodne (ale daj si záležať na tom, aby manžel vážne veril, že ideš s kamoškou! nechceš predsa zbytočné hádky, že on ti sľúbil vernosť a ty si sa čudne zmenila) ospravedlň sa a povedz, že nevieš, kedy prídeš ale možno okolo pol noci a prídi domov o pol hodiny neskôr než sa dohodnete!! ver, že tvojmu bude vŕtať v hlave, kde toľko si 😀 😎 možno bude na začiatok aj podráždený, lebo si uvedomí, že jeho ženuška tu nebude na pána spasiteľa dokonalého čakať večne, ale podľa mňa ty už nemáš čo stratiť... 😅