icon

Zrútil sa mi svet

kabu33
4. mar 2013

ahojte, často vás tu čítam,vaše smutné príbehy a vždy som bola štastná, že ich nemusím riešiť,ale už som tu aj ja...s manželom sme spolu 7rokov, z toho sme 5 manželia a máme 5 ročného syna.Vždy som si myslela že my k sebe jednoducho patríme, samozrejme že sme sa hádali tak ako všade ale vždy sme sa udobrili a uistovali sa že sa milujeme, je pravda že teraz sme sa hádavali viac a niekedy ma prepadol pocit že toho mojho muža už nemilujem ale ked všetko prehrmelo zase bol moj zlatý mužík.Ale po našej poslednej hádke mi povedal že ma už nemiluje, že ma má stále strašne rád, ale že už ma nemiluje tak ako by mal, že s tou mojou nervozitou som to všetko pokazila,že on sa vždy snažil byt na mna dobrý a že ja som len stále škriekala a s ničím som nebola spokojná. v tej chvili som mala pocit akoby sa nadomnou zavrela zem som z toho úplne neštastná.S mojim mužom sme celých sedem rokov chodili von vždy spolu,on býval žiarlivý čo mi nevadilo ale teraz povedal že chce aby sme sa chodili bavit aj sami oddelene a že on už na mna nežiarli, stále len plačem a plačem,síce ma stále presviedča že sa o nás dalej bude starat, že nikam neodchádza,že budeme dalej spolu žit jak keby sa nič nestalo,tak ja viem že je to začiatok konca....pýtala som sa ho či sa mu páči niekto iný,povedal že nie a dokázal mi slúbit že ma nikdy nepodvedie-sexuálne...ale ked som sa ho spýtala či ma nepodvedie ani citovo,to mi už povedal že to nemože vedieť či sa nezamiluje.Ešte pred mesiacom sme si hovorili že budeme spolu do konca života a teraz.....bojím sa že spolu nebudeme ani do konca roka ☹ strašne ho milujem a bojím sa že ho strácam,on je úplne úžasný chlap aj otec,malý ho zbožnuje a sú spolu jak dva cecky,viem že aj preto je pri mne. Myslíte že to može byt kríza, ktorá by sa dala prekonat?Stalo sa vám to niekedy?A je to naozaj koniec alebo sa to dá časom dokopy?on mi povedal že milovat ma už tak ako na začiatku nebude, lebo som sa velmi zmenila. Som zúfalá ☹ ☹ ☹

Strana
z4
zeleny_cajik
5. mar 2013

Muz, ktory po mesiaci "vztahu" (da sa za mesiac hovorit o vztahu????) kvoli inej zene opusti manzelku a dvojrocne dieta a ani sa nepokusi aspon kvoli dietatu zachranit rodinu je jednoducho hajzel. Nic viac nic menej.

Ze si si s takym clovekom zalozila rodinu, hovori aj nieco o tebe. Ci je to naivita alebo bezohladnost alebo oboje, vies uz len ty.

ella555
5. mar 2013

Asi nezvlada premenu milenky na matku a tak, ked teraz si matkou, pravdepodobne si nasiel opat milenku, kedze tie nemaju starosti so starostlivostou o male dieta a domacnost su urcite kludnejsie a usmievavejsie a nie su nervozne. Z osobnej skusenosti muzovi zacne vsetko vadit, ked ma niekoho ineho, dovtedy mu nic nevadi a zrazu mu vadi na manzelke vsetko, porovnava a kritizuje. Ty si ale naozaj neber vinu na seba, myslim, ze na jeho strane je tej viny viac.

lady511
5. mar 2013

@kabu33 Ahojj..neviem aký je tvoj muž povahy ale ja som zrejme podobna ako ty,,,neikedy velmi vybuchnem,,som taka horuca krv..,všetko hned riešim s horucou hlavou...a moj je zase taky kludnejší tip,,sice aj on vie si dupnut,,ale nie tak ako ja 😀 ☹ a niekedy až ma mrzí čo vypustím z ust na jeho adresu,,aj mis me sa tak pohadali nedávno,,ja som na neho ziapala ako nepríčetná on bol len ticho(to ma vie najvaic nasrat ked je ticho)..a hrozne som mu nadala(riešili sme finančnu situaciu)proste mi rupli nervy a celí den am to potom škrelo.. ☹ čo mne sa bežne nestáva ale viem že vetdy som to prehnala..preto som si aj ja povedala že musím byt kludnejšia,,,,,lebos a nakoniec stane že pojde inam sa ukludnit,,že sa medzi nami niečo pokazí,,ked bduem taka histerka,, ☹ ☹ vždy som sa ho pítala či ma miluje či nemam odýst na pard ní,,,ale vžťdy povedal že nie,,,preto ta chápem,,že si určite nervozna,,,rodina,,domace práce,,,na nas ženy je toho niekedy privela,,ale tým že tvoj muž ostal s vami asi to všetko čo ste prežili nechce zahodit len tak,,všetky krásne chvíle,,spomienky,,,preto sa aj ty pousiluj,,,byt trošku miernejšia,,spravte si pekný výkend,,alebo len tak spolu všetci lebedte doma,, 😉

lady511
5. mar 2013

pardon za preklepy píšem cez mob... 😉

irriss
5. mar 2013

@ginger_fox
....chtela jsem dopsat: .."ve vyprodeji..." ale radeji pomlcim 🤐

milkaalex
5. mar 2013

lady511 krásne si to všetko popísala......ja som presne taká povaha ako ty...

dai
5. mar 2013

@kabu33 prepac, budem aj ja za zlu... proste sa to tvojmu muzovi asi stalo opaet - bude si zase musiet svoju novu lasku obhajit - ved je to take romanticke - a kedze vies ake je to krasne tak by si sa mala tesit s nim☹

ako nikto z nas asi neda za seba ani za svojho muza ruku do ohna - pokial teda je trosku realisticky a vnima dobu aka je... ale ak podlahneme svojim citom neberuc ohlad na nikoho naokolo ( ako ty si nebrala na tu manzelku a hlavne to male dieta - uz teda ani nehovorim o tvojom muzovi ktory sa zachoval ako uplny charakter ), tak musime ratat s tym ze ani na nas a nase deti sa nemusi v buducnosti brat ohlad...

svetllana
5. mar 2013

@ginger_fox Keby ju poľutovali bez znalosti jej získania manžela, tak by to neboli harpie, ale normálne súcitiace baby 😉. Harpie by boli tie, ktoré by ľutovali aj napriek znalosti tohto faktu.. 😎

yidaky
5. mar 2013

@cecil36 S tym len suhlasim. A este k tomu, ked je tam manzelka a dieta. No kazdy sme ini 😖. Mozno bola moc mlada a "naivna", co ja viem. Tazko sudit, ked nevieme ako to bolo. No na vsetko treba aspon dvoch /autorka a manzel/, ktovie ako to bolo. A myslim, ze on mal byt ovela viac zodpovedny este v predchadzajucom manzelstve. Len tak sa neodchadza od manzelky s dietatom /ex/ po 1 mesiaci. V tom sa asi zhodneme 😉 . Mne sa len zda hnusne, ako na nu "utocia", ze jej tak treba. Ved naozaj nevieme ako to bolo. A velku vinu ma podla mna je nezrely a nezodpovedny manzel.

cecil36
5. mar 2013

@yidaky vies ako to byva, ak si muz vezme milenku, miesto milenky zostava volne 😉

ginger_fox
5. mar 2013

@svetllana ja ju nepoľutujem ani tak ani tak. Každý si je strojcom svojho... Človek má byť vyrovnaný sám so sebou, potom nepotrebuje virtuálne búchanie si do pŕs a ani poklepkávanie si po ramene od súcitiacich 😝

dai
5. mar 2013

@yidaky myslim ze s tebou v tomto vsetky suhlasime - ze ten chlap je total nezrely a nezodpovedny... a samozrejme ze on ma na tom najvaecsi podiel - on sa vykaslal na manzelku a dieta...
na druhej strane ona o tej manzelke a dietatku vedela - chodila s nim len 1 mesiac a akceptovala aby odisiel od svojej rodiny - neviem , skus sa do toho vzit... najdes si priatela, chodis s nim 3 tyzdne , dajme tomu ze ti hned nepovie ze je zenaty a ma dieta, ale potom ti to povie s tym ze ty si laska jeho zivota a ta zena je otrasna a neda sa s nou a chce byt len s tebou.... prepac, ale po 3-4tyzdnoch vztahu naozaj len velka naivita a mladost ( hlupost?) alebo nenormalne vzburene hormony a k tomu co som menovala predtym, by teda mna primaeli pri takom muzovi zostat aneposlat ho kade lahsie...
opakujem - on jej to nenaserviroval po roku, dvoch zreleho normalneho vztahu, ale po par tyzdnoch pravdepodobne len sexualnych kontaktov...teda autorka pisala laska na prvy pohlad - tak pardon...

ja predpokladam ze presne to sa mu deje aj teraz - proste niekde vo dverach sa zase na prvy pohlad zalubil a od tej chvile je manzelka aj dieta pre neho vedlajsie... teraz len caka ako to naservirovat aby nevyzeral mozno aj v ociach svojich rodicov ci kamosov ako uplny debil...takze autorka ma este tak 2-3 tyzdne cas pokial pochopi ze ta dalsia zena je laska jeho zivota a to predtym bol len omyl... aj ked este autorka moze mat stastie ze ta nova zena jeho zivota bude mat kus charakteru a po poznani reality sa zachova inak ako ona sama a jej milovaneho manzelika odkopne... tak ako si to taketo typy zasluzia

yidaky
5. mar 2013

@dai Suhlasim, mam na to aj rovnaky nazor 😉. Tu nie je o com.

meshell
5. mar 2013

@kabu33 Ahojky, tvuj příbeh, jsem řešila asi pár týdnu zpět. Byla jsem ale přesně v opačné roli jako ty. Odcestovala jsem od svého muže a otce našeho syna 500km pryč na 3 týdny. Měla jsem pocit, že bych ho v zubech vynesla,jak mi jeho chování leze na nervy. Mnohokrát jsme se o tom hádali a povídali si. Já mu to sice nikdy neřekla, že ho nemiluji, ale v hlavě se mi to točí často. Když nastal týden, kdy jsem měla odjet, bylo mi po něm smutno a to jsem byla ještě s ním doma, ale řekla jsem si, že když budu od něj zjistím či ho ne/miluji. POslední den doma jsme se milovali jako blázni, dovtedy jen 1-2x za měsíc od doby co jsem otěhotněla. Jenže když jsem byla pryč, smutno mi nebylo a to bylo strašné zjištění. Dokonce jsme se pohádali přes soc. sítě. Řekla jsem mu co se děje, co mě na něm štve a on slíbil, že už takový nebude, že se mi bude více věnovat a hlavně i našemu synovi. Byly to jen slova. Jsem zpět a nic se neděje, stále ten jistý ,,jeho´´ stereotyp. I tak spolu nekdy zažíváme pěkné chvíle a já vím, že ho miluji, ne tak jako na začátku, to se asi nikdy nedá, ale miluji. Co mi jen lítá hlavou je, že toto asi nebude do konce života, ne takto. Je třaba udělat zásadní změny v životě. Starej se o sebe, buď pro něj vyzívavá. Nejen tak, že se učešeš a oblečeš sexi, ale příjemná a nevyčítavá. Sama se musím někdy krotit, abych i já nebyla jen raketa co po něm vylítne, někdy raději prohltnu, jdu se uklidnit a neřeším to. Zkus to, pokud nemá někoho jiného. Nepodezírej ho, že za někým chodí, pokud to nevíš jistě, ale dala bych si trošku pozor, na tu náhlou volnost po večerech. POkud se opravdu chystá jen někde s kamaráda, proč ne, běž i ty, ale tam by to mělo podle mě končit. Držím palce a nech se i ty dobívat, chlapi jsou neradi dobívaní 🙂 muj to tvrdil 🙂

pingu1
5. mar 2013

@kabu33 my sme manzelmi 5,5 roka, spolu sme 11, mame dceru a cakame dalsie. kazdym dnom si uvedomujem, ako je dolezite sa starat o vztah hlavne po svadbe.... HLAVNE. aby clovek nepadol do toho stereotypu... neviem co nas caka, ale robim vsetko preto, aby sme boli obaja spokojni

lulka12
5. mar 2013

@kabu33 No a už si si mohla urobiť názor aký zodpovedný je ten chlap, keď po mesiaci odišiel k tebe od ženy aj od dcérky. Ušiel pred zodpovednosťou v čase keď už mal fungovať ako otec.
Ex manželka bola si nervózna ako ty teraz a lepšie sa mu zdalo založiť si nový vzťah.

Veď do "SRDCU NEROZKÁŽEŠ!!!!"

Len či budeš taká chápavá aj do budúcna. Je mi ťa úprimne ľúto , lebo sa sama chceš presviedčať, že ten chlap stojí za starosti....
Možno si obhájiš aj prípadné rozpadnutie rodinky ..... Proste sa to stáva 😠 😠 😠

Neviem ako si obhájiš pred rodičmi

sendy182
5. mar 2013

@kabu33 🙄 😨 .......odtrhla si jablko zo zakázaneho stromu......ja ťa nejdem súdiť nie preto ti píšem..........len vieš a cítiš čo si urobila ty robí ďaľšia v poradí..........sklamanie..... 😕 😔 ...no držím ti palce......ty už vieš aký bude priebeh.

selecta22
1. apr 2013

@kabu33 ako vas pribeh pokracuje ?

natsa
12. apr 2013

@kabu33 začni sa správať inak.Bud milá,ale nepodkladaj sa.hlavne neškriekaj.Ak sa pohádate taj jednoducho v tichosti odiť a porozpravjte sa ked sa uklidníte,pretože v návale hnevu si ozaj možete rečamy velmi ublížiťDrž si odstup,nájdi si svoje zaujmy a prestan sa vašim vztahom zapodievať a trápiť.

lune
8. feb 2020

@kabu33 Netrapilo Ta, ze si dvojrocnemu dietatu zobrala otca? Kam sa podel Tvoj charakter? Po mesiaci akozevztahu si zmenila svoj zivot, svoje priority, opustila priatela, rozbila rodinu...bola si svojim muzikom ista a teraz si zufala? Zmenila si sa, omrzela ho, prisiel stereotyp. Dievcata Ti to uz naznacili...nie si jedina a ani nebudes v jeho zivote a riadne sa pre to vytrapis..je mi jasne preco sa Ti to deje..

lune
8. feb 2020

@kabu33 Aachh taky stary prispevok, skoda ze sa nedozvieme ako to dopadlo..Pekny vecer vsetkym 😉

liliana8
5. nov 2023

@kabu33 Autorka, ako to u vas dopadlo?

lamadore
21. dec 2023

@kabu33 Náhodou som sa začítala do tvojho príbehu,tak ako aj iným tu na MK.Už prešlo veľa rokov odvtedy a máš aktívny účet.Môžeš nám dať vedieť,ako si dnes žiješ?

Strana
z4