icon

Zúfalstvo

janulka57
4. júl 2014

Ahojte.... Možno budem za debila, ale už som zo všetkého zúfala, tak som sa utiahla k takémuto kroku... Chcem sa vás opýtať máte niektorá skúsenosti s feng seuj? Čo si o tom myslíte? Sú to šarlatání alebo to naozaj funguje? Ďakujem 😔

Strana
z2
1andrea111
5. júl 2014

@janulka57 tiež by som to neriešila cez feng suej.

molnija1985
5. júl 2014

@janulka57 Riešiť všeobecné zúfalstvo pomocou Feng Seuj, je riešiť zúfalstvo ešte väčším zúfalstvom. Pokiaľ si skutočne zúfalá a nechceš o tom písať na rôznych diskusných fórach porozprávaj sa s blízkymi osobami (zadarmo) alebo navštív psychológa (10 - 50 eur/h). Ale naozaj riešiť problémy pomocou Feng Seuj to je ako riešiť krízu spoločného sexuálneho života pomocou masturbácie.

janulka57
autor
6. júl 2014

vďaka všetkým za rady.... no uvidíme..... celý problém v manželstve je v tom, že sa odmietam prispôsobiť manželovej rodine a nedarí sa mi od nich odtrhnúť sa, vadí im, že mám vysokú školu, že som emancipovaná, že neskáčem tak ako oni pískajú.... 😉 a môj muž ako keby to nevidel...

ivett1
7. júl 2014

@janulka57 ahoj, hm... tak skúsiť to môžeš - usporiadať resp. upraviť zariadenie v byte-dome podľa feng - šuej... ale či to bude mať úspech?...nemôžeš sa spoliehať len na to... ja som mala podobný problém dávno-pradávno s manželovou rodinou, ale skôr taký, že on bol príliš na nich naviazaný...z práce prvá cesta za rodičmi, či niečo nepotrebujú a bla bla bla a ...a teda vôbec mi nepomohli rozhovory s mm, ako tu niektorí "radia" ... lebo tie vždy skončili mega hádkou ... potom chvíľu chodil rovno domov, ale po čase opäť "že pomôcť" v dome a v záhrade ... deti boli maličké a ja doma na MD...tak mi to vtedy fakt nerobilo dobre... teda, niežeby tam trávil všetok čas, ale mne vtedy vadilo už len to, keď prišiel o polhodinku neskôr ... a vadilo mi to aj napriek tomu, že mi s deťmi vždy pomáhal ...a vlastne patrí medzi tých chlapov, ktorí bez problémov zvládnu starostlivosť o deti - aj teraz je s nimi doma "na prázdninách"🙂......tak ale rokmi - ako rástli deti, sa tá "naviazanosť" zlepšovala a zlepšuje ... a teraz ho sama vyháňam, nech vezme deti a idú "pomáhať babke a dedovi so záhradou a domom" ...😀 ...aspoň mám doma kľud ...
PS: ja som napr. bola zvyknutá, že keď poviem raz "neprosím si, alebo urobím to vtedy a vtedy", tak to platilo ...a svokra do mňa vždy hustila ...tak sme sa párkrát aj pochytili, že veď mám svoj rozum, nie som decko, keď som v tom čase dokázala šéfovať "pár ľuďom"... no, čo už mala som najmúdrejšiu svokru na svete (a aj mám...) ... pre ňu som zostala ..."fajnová..." tak, ale to je už trošku o inom...😀 ...
len som ťa chcela podporiť ... neviem, čo by si mala robiť ...či fakt len nejako "otvoriť oči tvojmu manželovi" ... keďže on to nevidí (tak, ale voči rodine - hlavne rodičom, sme všetci tolerantní a aj tie oči privierame nad ich správaním ...hlavne, keď vieme, že ich názory už asi nezmeníme a ani meniť nechceme...že ..."škoda času a energie"...) ...otázkou ostáva ako?...
čo sa týka smrti tvojho brata...tak to je smutné a tragické, ale pochybujem, že to súvisí s tým, že spal, tak ako spal... 😅 ... sorry...

frozenelza
7. júl 2014

Feng suej....noooo ja som sa podla toho striktne riadila niekolko rokov...a velke makove z toho...ci v oblasti lasky, ci prudenie energie v byte, ci v oblasti financii.....nic....dokonca sme kupili byt v najlepsej lokalite v svetovych stranach ktore boli naaaajlepsie 🙂.... V tom byte sa byvalo strasne..nakoniec sme ho predali...🙂. Jedine co stale mam je ze zrkadlo nema byt v spalni a oproti vchodovym dveram...ale to mi pride uplne logicke aj bez feng suej 🙂.....to vravievala aj moja prababinka....

kiki68
7. júl 2014

niektore veci podla feng suej funguju, mam to odskusane,napr. to ked je v spalni zrkadlo atd. Zalezi ako prisne to clovek chce dodrziavat,ale napr. kamos mal dlho problem s umiestnenim postele, stale sa mu dobre nespalo, tazke sny maval, stazoval sa mi asi 5 rokov a nakoniec sme tu postel ked som bola u neho otocili inak, trosku sme to nastudovali, poprehadzovali veci v izbe a bolo po probleme.
Tiez je dolezite zbavit sa voebc negativnej energie v domacnosti. a pekny nepriatel je aj elektrosmog,sa to nezda,ale tieto veci su potvora.
Ja davam na pocit z miestnosti,z domu atd. Ja nastastie sama citim,ak je nieco zle.

zuzana450
Odpoveď bola odstránená
zita19
13. júl 2014

@zuzana450 zeby reklama? Dala si to do dvoch tem...

Strana
z2