icon

Aj tieto šaty sú ako župan a vulgárne na svadbu?

28. júl 2022

Ahojte este raz, zalozim novu diskusiu ohladom tych siat, aby ste nemuseli hladat v diskusii. Co myslite? Aj tieto su ako zupan? Je to slovenska vyroba a kvalitnejsia o moc.

Strana
z2
sense
28. júl 2022

Mne sa páčia...

zoeeoz
28. júl 2022

Pekne sú🙂

zoeeoz
28. júl 2022

@cerz dcéra je v nich nádherná 🥰

cerz
28. júl 2022

@stanulienkat nemám sa prečo uraziť ,ja tam tehotenské bruško nevidím a len tak ,,hlúpo,, asi stojí

cerz
28. júl 2022

@zoeeoz ďakujem 😉

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
elementissa
28. júl 2022

@cerz dcéra bola tehotná? Pravdepodobne áno, dosť jej na foto trčí bruško do priestoru. Trochu som si priblížila tú foto a je dosť vidno, aké ich mala nakrcene, čo je pri tomto materiáli najhoršia nevýhoda - stále je to zhuzvane. A mne to napriek peknej farbe stále pripadá ako nočná košeľa :( :( strih by nebol taký zlý - pravdepodobne chcela zvýrazniť tehotenské bruško, čo jej aj parádne vyšlo. Ale ten materiál... Pre mňa osobne je satén len a len do postele :D nemôžem si pomôcť

66simonka66
28. júl 2022

Sú krásne.

cerz
29. júl 2022

@elementissa nie nebola tehotná 😀
A ani po pôrode nebola " dieťa v kočíku je moje"
Každému sa páči niečo iné ,ja si zas neviem predstaviť ísť takto do postele 😂

sabina_71
29. júl 2022

Ja som mala podobne ale pod kolena a každý mi ich vychválil. Ak sa ti páčia daj si ich, podľa mna nie su zupan

elementissa
29. júl 2022

@cerz ok, v každom prípade tie šaty zvýrazňujú brucho, keďže aj mladé, pomerne stihle dievča na nich vyzerá tehotne. Autorka čo sama o sebe tvrdí aká je tučná a pribratá v nich určite vyzerať dobre nebude. Vieš, ja by som si také šaty mohla dať tiež. Som vysoká a nosím XS, na mne by vyzerali ako na tej modelke na obrázku. Napriek tomu si stojím za tým, že je to nočná košeľa. Je to samozrejme vec vkusu. Ale objektívna pravda je, že toto je typ šiat, kde musíš mať postavu ako tá modelka na obrázku. Lebo ak nie (viď aj tvoja dcéra, ktorá je celkom štíhla, ale nemá dokonalé modelingové miery), bude v nich vyzerať ako tehotná, keďže satén zvýrazní každú jednu nedokonalosť.

mirkava
29. júl 2022

Juuj červené kraaaaasne. Mne by bolo jedno ze možno pôsobia trošku ako župan. Páčia sa mi, dala by som si ich na svadbu. Nejaký šperk tesne okolo krku a pekne vysoke topánky 😊👍

katka700
29. júl 2022

Ak sa ti páči tento strih šiat, tak prečo nie. Len by som možno zvážila dať si ich ušiť z iného materiálu. Tenký veľmi lesklý polyesterový satén bude vždy vyzerať lacno.

gale987
30. júl 2022

@cerz Dcéra je v nich krásna a vôbec nevyzerá ako tehotná, tieto strihy s pásikom vedia trosku zvýrazniť bruško stačí menštruácia alebo byť trochu nafúknutá.. Ja osobne nosím xs som štíhla ale ako píšem napr počas menštruácie mi vystúpi bruško co je úplne normálne a nebudem hneď na každú co nemá vysekane brucho pozerať jak na tehotnú 🤦‍♀️ satén je takisto pekný materiál, v minulosti sa veľmi používal na blúzky a potom sa stal obľúbeným materiálom na nočné košieľky, takisto ako napríklad aj bavlna takže určite nepatrí satén len,, do postele,, práve naopak teraz je veľmi in 😉

terus00
30. júl 2022

Na tých troch, ktoré si pridala má modelka vždy ruky dohora, aby bol výstrih napnutý a lem je prekladaný, čo naozaj vyzerá ako na župane. Šaty, ktoré pridala @cerz sú o dosť krajšie a vhodnejšie

kata305rina
1. aug 2022

Ja som mala tie olivovom zelené na svadbe ,určite lacnejšie iba také obyč a bola som spokojná cítila som sa super a vôbec mi to neprišlo ako župan

martul
1. aug 2022

Nemusíš schudnúť, skús inú látku prečo stále len satén

ankare
1. aug 2022

Mne sa nepáčia

kata305rina
1. aug 2022
h2
1. aug 2022

@cerz Tvoja dcéra podľa mňa vôbec nevyzerá, ako tehotná, ani, že by mala veľké brucho. Neviem, čo sa babám sníva. Možno ten dojem vytvára padavá nariasená látka sukne spolu s tým, ako má zložené ruky. Vyzerá normálne, ako pekné, štíhle dievča. Na tých šatách mi skôr vadí, že sú strašne dokrčené.

iwesska
1. aug 2022

Musis teda schudnut? 😳 Ja ze ked si si vybrala taketo saty, tak mas postavu ako bohyna. Tento "zupan" rozhodne nie je na zakryvanie nedostatkov. Hodi sa iba a len vysokym zenam,ako je modelka na foto. Inak ozaj iba ako ten zupan muzovi do spalne. Je tolko krasnych siat,co vedia zakryt nedostatky,preco silou mocou ist do siat,ktore ich zvyraznuju? 🤔

cerz
1. aug 2022

@h2 ďakujem si zlatá 😉
A áno aj dcéra sa hnevala že sa veľmi krcili ale to možno aj tým že sme zmokli tak šaty boli vlhké .

klaudinkad
3. aug 2022

Očividne si ich kúpiť chcete a keďže zakladáte kvôli tomu ďalšiu diskusiu, na názor ostatných aj tak nedáte. Keď sa Vám tak páčia, kúpte si ich, niekomu to bude pripadať ako župan, niekomu sa budú páčiť, môže Vám to byť jedno. Mne osobne by vadil materiál, možno niečo podobné iného materiálu by nepôsobilo tak županovo.

lylyjana
3. aug 2022

mne sa pacia a vobec podla mna nevyzeraju ako zupan. Ked si k nim das pekne sandale na opatku a pekne upravis vlasy a makeup, neviem si predstavit, ze by vyzerali vobec ako zupan

Strana
z2