Aké meno ste vybrali pre vaše dieťatko?
Aktuálny trend mien sa stále mení. Zaujímalo by ma aké mená pre detičky sú dnes najviac používané.
Ked som cakala dvojky,Nina bola jasna,je to moje birm.meno a pouzivala som ho od strednej ako druhe meno-Samuel sa mi prisnil.potom sme sa bavili s tym mojim,ze ak by sme mali este niekedy babo,tak to bude Zoja-to sme nevedeli,ze som uz tehotna.ale akonahle som sa to dozvedela,vedela som,ze to bude baba,Zoja a cela tata.a je tak,uz je medzi nami🙂
Matej a Tereza. Máme typické slovenské priezvisko, tak sme zohľadnili, aby sa mená hodili k priezvisku. Keď som čakal dcéru, rozhodovala som sa medzi menom Natália a Tereza, ale teraz je veľa dievčatiek, ktoré sa volajú Natália, tak sme dali meno Terezka. A keď som sa nevedela rozhodnúť, aké dievčenské meno mám vybrať, tak sa mi snívalo, že to bude dievčatko a volá sa Terezka.
Martin. Strasne som chcela Gregora alebo Jergusa ale drahy nesuhlasil a tiez sa mi velmi paci Timotej
My sme sa rozhodovali medzi Alexandrou a Natáliou ale nakoľko máme dlhé priezvisko tak sme zvolili Natálku 🙂
ahojte super temička kedže tiež čakáme bábo a stále nevieme aké dáme meno,Máme doma Viktorku,a teraz nevieme. 😒
ahojte, chcem sa spýtať na Váš názor, mám jednu dcérku, ktorá sa narodila presne v deň mojich narodenín, takže oslavujeme spolu, teraz čakáme druhé dievčatko a veľmi sa nám páči meno Ela, lenže má meniny presne v ten istý deň, ako má dcérka a ja narodeniny.
Myslíte, že nášmu druhému drobcovi môžem dať toto meno, že staršiu dcérku" nepripravím každý rok o jej narodeninový deň."?

my sme sa este nerozhodli na mene, ale paci sa mi Daniel a Leon 🙂 ...dievcenske:i Lilly a Lara 🙂