icon

Aké pečivko a koláčiky pečiete na Vianoce?

kopeccc
25. nov 2017

Podelíte sa ?

Strana
z7
misinka0611
25. nov 2017

Medovníky mám už napečené a plánujem ešte vanilkové rožky a možno ešte niečo 🙂 Ja veľa toho piecť nechcem/nebudem, sme len 2 dospelí doma a náš syn kt. bude mať 3 mesiace to ťažko bude jesť 😄🎄🎅🏻🎁

dandelion9
25. nov 2017

Medovníčky, medové rezy, kokosové guľky, kokosovú roládu, linecké kolieska.

katusik22
25. nov 2017

Medovnicky, medove rezy, parizske rozky, macie oci,rafaelo gulicky.

mircalla
25. nov 2017

@misinka0611 Ziadne, davam si napiect. Pre mna je to strata casu

bosorkabb
25. nov 2017

Žiadne, dávam si piecť. Mňa pečenie nebaví a u mňa strata času. Tak dám zarobiť niekomu koho to baví.

mircalla
25. nov 2017

@bosorkabb Presne, to radsej idem s deckami von ako travit x dni pecenim

lavieenrose
25. nov 2017

dievcata ale ona sa nepyta ci je to strata casu alebo nie...ja velmi rada peciem a varim aj pre rodicov svokrovcov a ostatnu rodinu bavi ma to a velmi tesi ze im chuti..ja sa s tebou podelim a moje recepty ja som tento rok zatial nepiekla a neviem kolko toho upeciem nakolko drzime dietu

beky1813
25. nov 2017

Vanilkove rozteky, medovnicky, linecke kolaciky, puncovkovy kolacicek, kokosove gulicky, suhajdocky

dagaz
25. nov 2017

@mircalla
@bosorkabb
@mircalla dievcata pre vas strata casu a pre mna uzasne spraveny cas so synom v kuchyni. Musime, vykrajujeme,pecieme a zdobime. Vas strasne rychlo bezi a ked bude mat 14 urcite somnou uz piect nebude. Pustime si vianocne pesnicky a spustime druznu debatu o vsetkom moznom. Zajtra medovnicky. Potom linecke , pardubicke pernicky, kokosove jeze.

lavieenrose
25. nov 2017
bosorkabb
25. nov 2017

@dagaz ja ti to neberiem. Veď ak ta to baví tak super. Mňa bavia iné veci tak robím tie. A pečenie prenecham iným. Ja už len konzumujem, aj keď ja toho sladkého zjem minimum.

lavieenrose
25. nov 2017

islove torticky sa plnia kremom a daju sa aj lekvarom ,to su potom linecke..ak by si nieco nevedela po mne precitat tak rozlustim

terka1607
25. nov 2017

@dagaz Uplne suhlasim, uz sa tesim ako budeme s dcerkou spolu piect, pre mna neodmyslitelna sucast vianoc 🙂

kopeccc
autor
25. nov 2017

@lavieenrose wau super ! Milujem tieto ručne písané recepty ! 😘

kopeccc
autor
25. nov 2017

@xxxxxnnnnn ďakujem

misinka0611
25. nov 2017

@lavieenrose Súhlasím 👍 Pre mna je to tiez relax a najväčšia odmena je ked chutí. Stihnem ist s tym dieťaťom aj na prechádzku aj upiecť takze o tu prechadzku ukrátený nebude 😂 Akurat minule ked sme šli okolo jedného obchodu kde predávali vianočné pečivo tak som skonštatovala , ze v mladosti našich starých mam by sa neužívivili a teraz predávaju kilo za 15 EUR 😄 Hold nová moderna doba, ale nekritizujem tých co objednávajú, len nesúhlasím s tvrdením ze strata času. Nie nieje, patrí to k Vianociam, k chystaniu a tá vôňa 👏🙂

lavieenrose
25. nov 2017

@kopeccc odkedy som stratila jeden recept na kolac na nete poctivo zapisujeme overene recepty ...lebo je aj vela takych co nevysli..

mircalla
25. nov 2017

@dagaz vidis, ja idem radsej na plavaren alebo na klzisko. so synom radsej riesime matematicke ulohy a robime rozne pokusy (teraz sme vyrabali krystaly) ako pecenie kolacov
Takze radsej to dam robit niekomu, kto si to uziva. Pre mna je to smrtelna nuda

lavieenrose
25. nov 2017

@misinka0611 moja sestra si dala tiez upiect kolace...a cukrarka mala tolko objednavok ze v strede decembra ju odviezla sanitka co bola prepracovana a na vianoce nemala ani jeden kolac 😂

terka1607
25. nov 2017

@mircalla Tak potom nechapem preco komentujete prave tuto temu 🙂

lavieenrose
25. nov 2017

@mircalla tak nechapem preco si aj otvarala tuto temu...asi aby si sa podelila o svoju nechut...

terka1607
25. nov 2017

Ja robim medovniky, linecke, rafaello a nutelove gulicky, karamelove kosicky, trubicky plnene karamelovym kremom, pusinky, a kazdy rok vyskusam aj nieco nove, nech mame na obmenu 🙂

misinka0611
25. nov 2017

@lavieenrose Cukrarka si naložila viac ako zvládla. Si ma len utvrdila v tom, ze je to dobrý biznis chcela zarobiť co najviac sa da, zrejme piekla vo dne v noci ked takto dopadla 😓😄

kopeccc
autor
25. nov 2017

@lavieenrose presne tak

mircalla
25. nov 2017

@terka1607
@lavieenrose Je mi dost jedno, co vy dve chapete alebo nechapete. Ja zase nechapem posadnutost pecenim 4 tyzdne pred Vianocami a celu hysteriu okolo Vianoc a Vianocnych priprav. Nedavno tu jedna riesila, co bude jest na Vianocnu veceru, kedze dojci. Ale nech sa paci, vymienajte si receptiky. Asi mam ine priority

lavieenrose
25. nov 2017

@kopeccc islove torticky to je recept od mojej maminy...napriklad muzova starka ich ma totalne hrozneeee nejedle a tak isto aj linecke...a to je "stara skola"

lavieenrose
25. nov 2017

@mircalla ja nepeciem 4 tyzdne pred vianocami a keby nemam malu dcerku ani by som sa tak netesila ...ja sa najviac tesim ako jej sa bude pacit stromcek, stedra vecera a darceky ako jej bude chutit kolacik ..a to ze ja to spravim vlastnymi rukami ma bude hriat o to viac pri srdci..nemam hyteriu z toho...

kopeccc
autor
25. nov 2017

@lavieenrose presne tak ,veľa receptov je zlých a tie naj je naj si zapisovať

mircalla
25. nov 2017

@lavieenrose Ja som tiez rada, ze deti sa potesia stromceku a darcekom. Ale nie je pre mna podstatne, ci mam vlastnorucne napecene kolace. Ani to, ze nepeciem, neberiem ako zlyhanie, jednoducho je to uplne nepodstatne Podstatne je, ze tie kolace mat budeme a kvalitne straveny cas s detmi - ja sa snazim travit co najviac casu vonku aj v zime. ked si vezmem, ze cez tyzden som v praci, a potom aj tak velku cas vikendu stravim varenim a upratovanim - tak sa na kolace radsej vykaslem a venujeme sa inym veciam

Strana
z7