icon

Aké prstene si ženy želajú na zásnuby?

6. nov 2024

Mohli by ste mi dať nejaké tipy ženy? Aké sa vám napríklad páčia prstene / poprípade aký je vaš vysnený prsteň? Bol? Viem, že každý ma iný štýl, ale rád si pozriem toho viac.

pralinka25
6. nov 2024

Vystupene prstene nie su na denne nosenie. Zavadzaju v rukaviciach aj celkovo pri mnohych beznych veciach.
Ak chces aby ho nosila stale treba pozriet taky co sa nezachytava neskrabe a nema milion ryh v ktorych sa drzi spina.

madeincssr
6. nov 2024

Niekedy je menej viac a minimalizmus moze byt velmi elegantny (a aj prakticky a nadcasovy). Ale to velmi zalezi od vkusu milovanej - aky styl prstenov rada nosi. Niekto rad zdobnejsie veci, iny hladsie, jednoduchsie.

zobaka
6. nov 2024

Ahoj, nieco take, ak chce zlte zlato, tak v zltom

carrot_apple
6. nov 2024

ja mám niečo takéto
https://www.ezlatnictvo.sk/zasnubny-prsten-z-ma...
praktické na každodenné nosenie, mám ho vyše 14rokov
a obrúčku mám tiež jednoduchú takéto dačo s bielym zlatom

https://www.imoda.sk/pozlatena-damska-obrucka-1...
snubák stál vtedy 200e
a obrúčky 550 obe
ja niesom náročná
nosím ich , sú výrazné a nemusím nikomu ukazovať, že či očko je zirkón alebo diamant

ronie338
6. nov 2024

Ja chcem malý kameň, moja polovička trvá na tom ze veľký kameň. Malý kvôli práci, na veľkom sa trhajú rukavice a musela by som si ho dávať dole. Malý kamienok nevadí. Sestra ma modrý väčší kameň.

pralinka25
6. nov 2024

a este zo skusenosti cokolvek treba davat dolu sa presunie len do prilezitostneho nosenia a je vacsie riziko straty.

lenkakravcova
6. nov 2024

Ja by som nechcela prsteň, ktorý by stál viac než 500€.
Mám z toho zlý pocit nosiť so sebou niečo tak drahé. A už mi pár krát aj spadol do drezu, takže za mňa niečo do 500€ 😄😀 okrem toho sa mi nepáči ani ten princíp ukazovať lásku peniazmi v zmysle drahého šperku. Príde mi to "lacné".

Strieborný za 50€ mi úplne stačil a stále sa mi páči. 🙂

janetinka27
6. nov 2024

Ahoj, boli sme vybrat spolu a bola som najspokojnejsia. Vela zien tuzi po romantike, ale zaroven sa chcu z prstena tesit. Mna by mrzelo mat "skaredy" zasnubny prsten 😀
Ale musim povedat, ze sme boli v nejakom znamejsom zlatnictve a pani predavacka velmi pekna mlada zena (ale asi nepoucena) vzala pri plateni do ruk prsten, ktory som si vybrala, hmmm pekny a sup, nastokla si ho na prst a natiahla pred seba ruku a obzerala si ho na svojom prsteniku.
Nezmohla som sa na slovo 🙄 teraz mi to je uz jedno, ale vtedy ma to nastvalo.

nevenka
6. nov 2024

@carrot_apple tak oni su asi z inej cenovej kategorie, my sme to financne mali cca rovnako 🤪.
No a neodmietla som ani obycajny umely suter a ani partnera...🙊
Ale ved ako sa im paci a aky maju vkus a rozpocet,...toto su take otazky niekedy, ze az.

womankc
6. nov 2024

Ahoj, tieto typy sú nepraktické v tom , že sa všade zachytávajú. Ja som po takom túžila , môj mm mi venoval iný, priznám sa, že som bola sklamaná chvíľu, potom som si taký podobný kúpila obyčajný a vkuse som niečo zatrhaávala. Za mňa ten s tým štvorcovým kamienkom a s tými maličkými po bokoch , čo posielala ada_alica , ten posledný ... Je krásny , výrazný a predsa pôsobí nežne. A určite diamant. Všeobecne platí , že by mal byť v hodnote jedného partnerovho platu. Ale to je na každého možnostiach. Farbu zlata treba zvoliť takú, ako zvyčajne nosí priateľka

margotka17
6. nov 2024

Ja za seba poviem, že taký, ktorý by nebol veľký, že by mi nenatiahol ruku po koleno. Som za taký jemný šperk, čo ulahodí oku a je cisto z lásky 🥰

marianarem
6. nov 2024

Ja prstene nenosim a nemam teda snubny, ale keby som nosila a financne moznosti by boli neobmedzene, tak by som chcela od Annamaria Cammilli. Napr. takyto
https://gioielleriarosaspina.shop/en/products/a...
Ona casto kombinuje rozne farby zlata a krasne tvary robi.

eternity24
6. nov 2024

@tinqua krásny

stellariaaquatica
6. nov 2024

Nosí zlaté alebo strieborné? Vek?

deedaa
6. nov 2024

@tamtamka26 rovnaký problém mám aj ja. Všetko sa mi zachytáva o snubák, už som pár krát nechtiac škrabla syna pri prebaľovaní...
Za mňa isto niečo praktickejšie by som prijala

naily
6. nov 2024

Ja som chcela obyčajný nejaký strieborný. Nezáležalo mi na tom. Manžel mi kúpil z bieleho zlata so zafírom. Vravel, že je to predsa veľký krok a v budúcnosti by mi bolo ľúto, že kúpi niečo obyčajné. A vieš čo aj mal pravdu a normálne vybral taký aký sa mi páči. Má očko a rada ho nosím aj v práci mi ho chvália. Kamarátky čo mám tak každá má iný snubak ale každej sa páči ten jej aj sme zhodnotili, že každej pristane ten jej. Jedna má žlté zlato, očko briliant vedľa malé kamienky asi tiež diamanty. Druhá má žlté zlato a rubín jedno očko, tretia má biele zlato a taký ako bol Twilight lebo bola blázon do tých filmov. Ešte mám známu čo má žlté zlato a diamanty zasadene vo vnútri , pozdĺž prsteňa. Chcela praktický. Takže išla by som určite do diamantu a už len popremýšľaj čo by sadlo tvojej láske. Držím prsty. A veľa šťastia v spoločnom živote. ❤️

milka1988
6. nov 2024

Manžel nemal peniaze na prsteň, boli sme na začiatku na Tom zle. Dostala som ale drotik s korálkou s tým že raz mi ho kúpi keď zarobí. Vôbec mi to nevadilo mám ho dodnes 🙂

betulinka1
6. nov 2024

Za man ten prvy z tych troch co si dal na fotkach. Podla mna najmenej vytŕča a nemusel by sa vsade zachytávať. Za mna nejaky co nevytŕča aby som sa vsade nezachytavala. Mam sice klasika diamantik ale moj muz nikdy nebol kreatívny. Ale mna by potesil aj farebný briliant, diamant, smaragd. Moja mama mala ruzovy a proste vzdy vynikal medzi inymi prsteňmi. Podla mna ani nejde o cenu. Ja by som sa bala nosit nejaky extra drahy prsten, pre mna by uz bolo 5000€ na bezne nosienie vela. By som sa bala, ze ho stratím. A zase nechcem ho drzat ani doma v trezore. Ved daj este nejake typy co sa ti paci.

sisska96
6. nov 2024

@kitycat tieto sú krásne

luba98
7. nov 2024

Môj zásnubný bol príliš tenký, takže časom sa poohynal a nakoniec praskol a predtým mi vypadol aj ten diamant,bol príliš maličký takže sme ho ani nenašli.

sjun
7. nov 2024

Najprv si odsleduj ci nosi zlato biele alebo zlte alebo ruzove. A potom nic nepokazis jednoduchym prstenom s ockom bielym (diamant, zirkon). Ak je tvoja partnerka mozno trosku odvaznejsia aj do farebneho ocka mozes ist ale musis vediet aka farba sa jej paci (zelena modra ruzova cervena zlta atd vela moznosti a podla toho vybrat kamen). A potom ju podotykam ju nechaj vyblaznit pri obruckach 😂.lebo uz je uplne normlane ze zena ma inu ako muz tak nech si vyberie.

trisha_r
7. nov 2024

Nemôžem si dať ruku do vrecka 😆 nemám rada prstene, ale čo už 😂😂

nominka86
7. nov 2024

Pekné sú všetky 3,ale bude sa jej všade zachytávať,tým,že je vystúpený. Zájdi ku zlatníkovi,poradí Ti a vyrobí 🥰

kacena1991
7. nov 2024

Mne sa pacia jednoduche jeden suter a dost, nic precackane kde je milion kamienkov po celom prsteni

katusiik
7. nov 2024

Ja mám takýto a som nesmierne spokojná, žlté zlato s diamantom. Nezachytáva sa veľmi. Nosím ho s obrúčkou na jednom prste.

h2
7. nov 2024

Neodmieta sa prsteň, odmieta sa chlap. Ak je chlap OK, na prsteni nezáleží. A naopak, toho nepravého nezachráni ani "kilový" diamant.

lulamx
7. nov 2024

ak by som nosila prstene, velmi by som chcela odtialto: https://hanykasickova.sk/sperk-na-mieru/

andrea2323
7. nov 2024

@lulamx poznám to, to sú nádherné šperky 😍😍

deborahzelenkava
7. nov 2024

ja mam rada jednoduchy dizajn a ten prvy z tych troch na prvej strane diskusie mi pripada ako pre olasssku ciganku. Takze jedine ten druhy alebo ten treti. Ale ako tak ti poviem, tiez mam briliantovy zasnubny mam 12 briliantov a hadaj ako casto ho nosim? nenosim. Vadi mi. Ako tu niekto pisal zachytava sa o vsetko aj o textil, a vytahuje mi vlakna. Takze ho nenosim. Obrucka mi je mala a manzel svoju stratil. Okrem toho,zlte zlato by som si nedala ani zadarmo na seba. Takze co ti to pomohlo? Nijako, kazda zena ma iny vkus. Ja som tazky minimalista co sa tyka mody. Takze mam dost striktne poziadavky na sperky, hodinky aj oblecenie vo vseobecnosti.

deborahzelenkava
7. nov 2024

Ah teraz citam, ze nosi sperky od Cartiera, lebo ty si jej kupil. No musel si dodat, ze si ich jej kupil no chapem 🙂 ty si dragov brat, ten superpopularny bohaty businessman? :D Lebo potom nechapem, ak jej kupujes sperky na urovni Cartiera, co sa tu jebes s nami a so slovenskymi eshopmi. Pekne nabehni do Pariza do Cartier a nech si slecna vyberie ;)