Ako usporiadať netradičnú svadbu na chate?
Ahojte,
chcela by som sa poradiť s tými z vás, ktoré ste nemali tradičnú svadbu (obrad, hostina, DJ, kulturák, reštaurácia, čepčenie, atď...), ale mali ste to poňaté tak uvoľnenejšie. Ide o to, že s partnerom máme obaja po 40tke, sme spolu asi 7 rokov. Svadbu by sme chceli v júni budúci rok, ale mne nie je po chuti práve tá tradičná verzia. Samotný obrad budeme mať v kostole, ale potom by som sa chcela presunúť niekde na chatu, ideálne na 2 noci a mať tam na prvý večer asi nejaký cattering - švédske stoly a druhý deň možno spraviť guláš, alebo objednať pečené prasa, prípadne nejaká opekačka a pod. Pre deti si predstavujem ihrisko, kde sa vedia zabaviť, super by bola možnosť menšej turistiky, prípadne ak by bolo dostupné wellness, bolo by to úplne super. Proste chcela by som to poňať ako uvoľnené stretnutie s rodinou, kde si môžeme všetci užiť spoločný víkend.
Mali ste to niektorá na tento štýl? Vedeli by ste mi dať nejaké tipy, odporúčania, čo by ste určite zopakovali, prípadne čomu sa vyvarovať?
Mali by ste aj tip kde takúto svadbu zorganizovať, prosím? Rátam s max. 70 ľuďmi. Ideálne stred Slovenska.
Ďakujem 🙂
P.S.: Téma je anonymne, pretože tu mám pár kamarátok, ktoré ešte ani nevedia, že sa idem vydávať a chcem im to komunikovať osobne.
@anonym_autor ahoj !🙂 mozem sa spytat ci ste nakoniec organizovali svadobnu party niekde na chate? My rozmyslame nad tym istym a tiez podobny pocet hosti.
Mozes mi kludne napisat aj spravu, budem velmi vdacna 🙂)
Dakujeeeem

Som jediná.ktoru by nelákalo ísť na takú svadbu a to rovno na dva dni?
@janinah veď to je ako výlet, kt. ti niekto zaplatí. Autorka písala, že sa všetci často navštevujú. Čiže si nemyslím, že by im prekážalo stráviť takýto čas spolu.