Ako vybrať darček pre budúcu nevestu na Vianoce?
Ahojte, chcem sa opytat - ak by ste boli ziena vo veku cca 25 rokov a dostali by ste na Vianoce takyto kozmeticky balicek - boli by ste s tym v pohode?
Ide o synovu priatelku. Su spolu mozno cez dva roky, takmer sa nepozname, jazykova bariera. Tento rok pridu k nam na Vianoce a ja netusim co jej dat. A v podstate ani synovi. Dospeli ludia, pracuju, kupia si co potrebuju. Nechcem sa ich moc pytat, co by chceli, radsej by som trosku prekvapko (aj ked mozno nakoniec skoncim pri otazke). Kludne napiste, co by ste vy kupili.
Dakujem.
@anonym_4ff764 majú vyložené na poličke predpokladám ...
Nechapem aky problem vidite na kozmetike? Ja mam radsej ked mi niekto kupi take sady co vyuzijem ako sprostosti co zapadaju prachom
@ariannazara ja naprikl pouzivam specialny sampon, moja segra ma kucerave vlasy tak ta pouziva specialnu radu. a sorry gliskur to urcite nie je.
takze vies ako by to dopadlo ? darovala by som to na charitu.
alebo sada kozmetiky. ved sama vies ze ani odlicovacie prostriedky alebo krem nemame kazda rovnaky.
vokra mi minule kupila suchy sampon z dixi a nejaky sampon , bola to sada. naco ? sudruhovai naco ?
a raz mi kupila obrus na stôl, a vies aky ? na obdlznik a ja mam okruhly stol. 😂
takže som jej ho poslala naspat že co ja s nim budem robit. nech si ho uzije na svojom stole. ja mam od maminky vysivane obrusy na sviatky.
Ten rituals vyzera fajn, ja tiez kupujem tieto sady svokrovcom.
@anonym_autor ja som povedala synovi nech odfotí parfum, ktorý jeho priateľka používa a ten kúpila.
Nechapem aky problem vidite na kozmetike? Ja mam radsej ked mi niekto kupi take sady co vyuzijem ako sprostosti co zapadaju prachom
@ariannazara tak niektori si nenakydame na hlavu alebo telo len tak hocico. Pouzivam sampony z kadernictva a kozmetiku na telo si musim vzdy otestovat, kedze mavam na nu reakcie, aj na hypoalergenne rady. Takze moj sprchac nestoji 2€ ale 20€.
Ziju ako cigani 😀 - kocuju medzi Slovenskom a Madarskom. Vtip, jasne. Este nie su v stadiu, ze by byvali spolu, raz su tu, raz tam, maju to vlakom na skok, prisposobuju sa robote.
Cokolvek jej dam - je to hop alebo trop. Vidim, ze nicim sa clovek nezavdaci, cokolvek kupim je zle.
No nic, ostava to na otazku. A ked sa nevyjadria, Rituals to isti. Ak sa im nebude pacit, nech sa ...
Zazitky nebudem kupovat - za prve mam obmedzeny rozpocet, a potom maju uz vela programu, pomedzi to robota, kupony maju obmedzenu platnost, nestihnu vyuzit a peniaze su v lufte.
Ja som asi vyrastala v inych podmienkach. Pre mna akykolvek dar bol darom a vazila som si, ze si clovek nasiel - aj ked len tu sekundu - spomenut si a vybrat uplnu malickost. Kozmetiku som vyuzila vzdy. Za mna rozhodne lepsie ako fotokniha - tomuto nepridem na chut. Dufam, ze toto nikdy nedostanem. Ostatne veci su vyuzitelne, aj keby to nebol moj vkus - rukavice, sal, sveter - to sa hodi, aj keby len na doma, ci do lesa. Aj to lego je este obstojne, je to kvetinka, tie potesia vzdy (aspon predpokladam).
Dakujem vam velmi pekne. Uz mam o starost menej - darmo sa trapit, vyberat. Bud sa trafim a bude spokojna, alebo nie. Ale tam uz nemam dosah.
Kúpila by som im nejaký spoločný zážitok. Wellness, večeru, pripadne podľa záujmov. Ďalšia možnosť za mňa, ak už nejaká kozmetika, tak nejaká kvalitnejsua, pripadne typický naša, napr z medu a podobne. Keď nie je zo Slovenska, možno niečo typický naše, ale vopred by som sa opýtala syna, či ju niečo podobné poteší. Napr kvalitný domáci med, medové sviečky, dobré ochutené oriešky,....
Kupujem buducej neveste parfem, aky mi poradi syn. Plus dostanu spolocny vacsi dar, ale oni uz spolu ziju. Na narodeniny jej posielam peniaze, nech si kupi nieco sama.
Mne by sa páčila aj poukážka na degustačnú večeru napríklad. Ak si z okolia BA, tak na zľavomate je široký výber či druhov kuchyne, alebo netradičných miest na lodi/ na UFE, na Kamzíku a poväčšine je na výber aj vegetariánske menu, ak majú také chute. Som za, aby si sa však radšej opýtala syna, to bude najistejšie.
Ziju ako cigani 😀 - kocuju medzi Slovenskom a Madarskom. Vtip, jasne. Este nie su v stadiu, ze by byvali spolu, raz su tu, raz tam, maju to vlakom na skok, prisposobuju sa robote.
Cokolvek jej dam - je to hop alebo trop. Vidim, ze nicim sa clovek nezavdaci, cokolvek kupim je zle.
No nic, ostava to na otazku. A ked sa nevyjadria, Rituals to isti. Ak sa im nebude pacit, nech sa ...
Zazitky nebudem kupovat - za prve mam obmedzeny rozpocet, a potom maju uz vela programu, pomedzi to robota, kupony maju obmedzenu platnost, nestihnu vyuzit a peniaze su v lufte.
Ja som asi vyrastala v inych podmienkach. Pre mna akykolvek dar bol darom a vazila som si, ze si clovek nasiel - aj ked len tu sekundu - spomenut si a vybrat uplnu malickost. Kozmetiku som vyuzila vzdy. Za mna rozhodne lepsie ako fotokniha - tomuto nepridem na chut. Dufam, ze toto nikdy nedostanem. Ostatne veci su vyuzitelne, aj keby to nebol moj vkus - rukavice, sal, sveter - to sa hodi, aj keby len na doma, ci do lesa. Aj to lego je este obstojne, je to kvetinka, tie potesia vzdy (aspon predpokladam).
Dakujem vam velmi pekne. Uz mam o starost menej - darmo sa trapit, vyberat. Bud sa trafim a bude spokojna, alebo nie. Ale tam uz nemam dosah.
@anonym_autor ziju v kraji kde su termalne kupele vstup nie je drahsi ako ta sada. alebo ako bolo spomenute ta vecera degustacna pre oboch.
Mne by sa páčila aj poukážka na degustačnú večeru napríklad. Ak si z okolia BA, tak na zľavomate je široký výber či druhov kuchyne, alebo netradičných miest na lodi/ na UFE, na Kamzíku a poväčšine je na výber aj vegetariánske menu, ak majú také chute. Som za, aby si sa však radšej opýtala syna, to bude najistejšie.
@anonym_autor ak kozmetika išla by som do tohto balička https://purityvision.sk/products/bio-ruzova-sad...
a
@ariannazara ale musi sa ti trafit do toho, co pouzivas, nie?
Ak to môže byť niečo drahšie, tak nejaký wellness, masáž. Kozmetický balíček by som jej určite nedávala.
Takéto balíčky kupujem rodine 5 minút pred Vianocami ale oni o tom vedia a je to len symbol pod stromom. Úplne (pre teba) cudzej osobe je lepšie opýtať sa. Neurazí ale ak nepoužíva čo kúpiš zbytočne vyhodené peniaze.
@sissy27 tak stale to moze vyuzit za par dni na SK. Ja napr do zahranicia kupim veci, co v AT v DM nedostat. Urcite znacky nemate na SK a urcite nemame my. Ale 25 eur napr je ako kupoj lahko zlikvidovat. Ja len, ze mne tieto kupene kozmeticke sety trcia v kupelni a po case sa toho zbavim v ramci nejakej charity. Ze to zabalim napr s vecami pre dieta a ide to prec.
@kiki68 super, baba príde možno na 2-3 dni a aby sa ešte naháňala do lokálnej dmky nasilu si niečo vybrať a ťahať to domov, lebo tam také určite nemajú 😀 a je to tiež presne darček typu "nechcelo sa mi vymýšľať, tak tu máš poukážku".
@anonym_autor nekupovala by som kozmetiku - ja napríklad mám alergie a nie všetko znesiem. Mne svokra dala prvé sviatky taký set na manikúru - pilník, oleje, lesticky, za mňa najlepší darček od nej. Ale opýtaj sa radšej syna.
Este mozno nejaka sada medov, teraz su rozne prichute, pokial nie je alergicka 🙂 nie je to drahe a zje sa to...
@anonym_autor kozmetika je fajn ale skôr ten rituals. Šampón nemusí sadnut každému.
uprimne, kozmetiku by som nedavala, kazdy pouziva to svoje overene (mne napr. z niektorych samponov viac padaju vlasy). baby vyssie dali super tipy.
@anonym_autor mne dala mužova mama pred dvomi rokmi kozmetický balíček, tam je položený neotvoreny. Ja musím používať vyskúšanu kozmetiku, mám citlivú pleť. Ja sa žiadnym veciam nepoteším, lebo si priebežne kupujem, čo potrebujem. Poteším sa lístkom na koncert, do divadla..
.. Spýtaj sa radšej syna, čomu by sa nevesta potešila, aby si nekúpila niečo, čo zapadne prachom.
kup jej lego botanical nejaký malý kvietok alebo stromček...
@biba_18 to fakt? U mňa by to išlo hneď do koša, načo blbosť, na ktorú bude šalát prach?
@anonym_autor prečo sa neporadis do synom?
Co má rada, vo ju baví..
@anonym_autor prečo sa neporadis do synom?
Co má rada, vo ju baví..
@beronsche pretoze pre mna su Vianoce aj o prekvapeniach. Toto cele - ahoj, co chces na Vianoce - je take hnusne, nutene, len aby dostal kazdy presne to co chce. Clovek aby sa bal nieco kupit sam od seba, lebo obdarovany ohrnie nosom. Naco to aj balit, vkladat pod stromcek, ked aj tak uz dva mesiace vedia, co dostanu?
@anonym_8065d9 každý sme iný. mňa by napríklad nepotešila ani tá rituals sada ...
@beronsche pretoze pre mna su Vianoce aj o prekvapeniach. Toto cele - ahoj, co chces na Vianoce - je take hnusne, nutene, len aby dostal kazdy presne to co chce. Clovek aby sa bal nieco kupit sam od seba, lebo obdarovany ohrnie nosom. Naco to aj balit, vkladat pod stromcek, ked aj tak uz dva mesiace vedia, co dostanu?
@anonym_autor to fakt takto reagujes na môj príspevok?
píšem ti, porad sa do synom, čo priateľku bavi a čo má rada. Z toho sa už vieš odraziť.
Kde tam vidíš, opýtaj sa jej, čo chce.
Darčeky s prekvapením su super, AK sa trafis. Cize musíš vedieť aspoň zhruba, co má daný človek rád..
Nemôžeš očakávať, že blbosť uuuplne mimo záberu záujmu, či niečo narýchlo schmatnute v obchode (ako tá Pantene sada), potešia takým tým dojemným spôsobom.
Za mňa akýkoľvek kozmetický balíček hovorí jasne - nevedela som čo ti dať, ani sa mi až tak nechcelo rozmýšľať, toto bolo v akcii pred vianocami, nech sa páči. Povinnosť splnená.. 🫣
@anonym_8065d9 každý sme iný. mňa by napríklad nepotešila ani tá rituals sada ...
@biba_18 mňa tiež nie, syna by som sa spýtala, akú hudbu priatelka preferuje, alebo ci ma rada wellness a zapojila ho do výberu darčeka. Aj to foto jej parfému nie je zlý nápad a kúpiť jej ho
@anonym_autor to fakt takto reagujes na môj príspevok?
píšem ti, porad sa do synom, čo priateľku bavi a čo má rada. Z toho sa už vieš odraziť.
Kde tam vidíš, opýtaj sa jej, čo chce.
Darčeky s prekvapením su super, AK sa trafis. Cize musíš vedieť aspoň zhruba, co má daný človek rád..
Nemôžeš očakávať, že blbosť uuuplne mimo záberu záujmu, či niečo narýchlo schmatnute v obchode (ako tá Pantene sada), potešia takým tým dojemným spôsobom.
@beronsche ako reagujem? Som ti slusne odpisala. Ak mas iny dojem, tak ma to mrzi. Ano, opytam sa, ale uz teraz viem odpoved - NIC. Nic nam nekupuj, mame vsetko. Takze aj tak tym nic nevyriesim.
@anonym_autor mňa by to tiež nepotešilo, u nás sa nepýtam, ale zvyknem dávať napr. Fľašu lepšieho vína z vinárne, kvalitnú čokoládu, napr. Lyra. Na toto sa mi ešte nikto neurazil.
@beronsche ako reagujem? Som ti slusne odpisala. Ak mas iny dojem, tak ma to mrzi. Ano, opytam sa, ale uz teraz viem odpoved - NIC. Nic nam nekupuj, mame vsetko. Takze aj tak tym nic nevyriesim.
@anonym_autor nemyslela som, že reagujes neslušne, ale skôr , že reagujes na niečo, čo tam nie je.
Ty sa nemáš pýtať, "čo mám kúpiť".
ty sa máš pýtať: " Janko, čo má tvoja Zuzka rada? Aké ma koníčky? Čo ju baví? Čo robí vo voľnom čase?
Číta, vyšiva, pletie, cvičí, vari, behá, chodí do divadla, sedí na gauči a pozerá tv? Má rada kávu, čokoládu, víno?
Aby si zistila, aký je to typ človeka a potom už vieš vyberať...