Ako zvládnuť krstiny, keď kojím?
Ako zvládnuť krstiny?hostiiii a kojenie?
@janickacrazy chybou dnešných superžien a supermatiek je,že o pomoc nepožiadajú..asi z hrdosti....je to nerozumné,rodina a kamošky sú aj na to,aby pomohli ak treba
my sme krstili minuly tyzden, nie je mi celkom jasne co to ma spolocne s kojenim... ved kojenie je najjednoduchsie, nic nemusis ohrievat, niekde sa zasijes ak ste v restike, nakojis a bavis sa dalej. ja som domov hosti ani nevolala, boli sme len v restike, mam dost starosti okolo 3 deti, nie to este obskakovat 15 ludi a umyvat po nich riady. takze sa treba uvolnit a uzivat si zivot a nerobit z komara somara 😉
@katrinka8 dobrý deň. A kde ste v reštaurácii kojila bábätko. Neviem si to predstaviť. A podla čoho vybrať reštauráciu. My plánujeme krst.
@kristina28918 - no moje deti majú už 8 a 5 rokov, tak si to nejak moc enpamätám. Možno preto, že som to nikdy neriešila, že ako budem kojiť - proste som si vždy vedela niekde nájsť nejaké miesto. Ale pri krstoch sme mali v reštaurácii zarezervovanú 1 miestnosť, keďže nás bolo viac, uzavretá spoločnosť, a kojila som dieťa v takej miestnosti, čo susedila s tou "našou". Ale v každom prípade, aj keby som nemala k dispozícii uzavretú miestnosť, tak by som sa dala niekde nabok, plienkou sa nejak prikryla nakojila bábo podľa potreby. Určite som reštauráciu nevyberala podľa potreby kojenia - normálne podľa toho, kde chutne varia + sme chceli detský kútik alebo ihrisko (v máji to bolo vari), lebo boli aj netere a synovci, tak aby sa nenudili len za stolom. Už keby som mala nejaký mega problém, že sa nemám teda kde uchýliť, šla by som do auta - ak teda niekto potrebuje také naozajstné súkromie. Neviem, Ja som nemala potrebu toto riešiť. Najmä pri mladšom určite nie, keďže sme chodili veľa vonku a na výlety so staršou, nemohla som sa stále obmedzovať na to, že "čo ak bude treba malého nakojiť" - veď to by sme nikdy nikde nevyšli. Vždy a všade sa mi dalo decentne nakojiť bábo. Skôr sa mi zdal potom problém s prvými príkrmami, keď som musela plánovať, kde mu to jedlo dám, aby som ho mohla ohriať a nemal to úplne studené a pod. veci okolo toho. Ale aj to sa dalo poriešiť. Všetko sa dá, najmä v dnešnej dobe 😉 Netreba si dopredu maľovať katastrofické scenáre a vyrábať zbytočné problémy. Neboj sa, zvládnete to, len sa musíš naladiť na to pozitívne, že sa chceš stretnúť s rodinou, s priateľmi, užiť si pekný čas, osláviť krst (a tešiť sa, že nemusíš po tej oslave upratovať, na ňu variť, chystať... 😀 )

@marthuska Tak jedináčikovi može pomocť sesternica alebo nejaká dobrá kamoška, vždy sa niekto nájde a ked nie, tak už zostáva len tá reštika. 😉