Aký je najhorší vianočný darček pre ženu?
Aký je najhorší darček, ktorý môže žena na Vianoce dostať alebo aký je najhorší darček, ktorý ste dostali?
Kožené zimné rukavice o dve cisla väčšie a model ala 85ty rok na poľskom trhu 🫣 a aby mužovi nebolo ľúto dostal tiež, vtedy som sa nezmohla na slovo lebo sa mi chcelo strašne smiať fakt boli mega škaredé 😬
ked som sa este len zoznamila s mojim exmanzelom, tak ma predstavil aj jeho sestre. ja som mala cca 20 rokov, ona mala 33. velmi sa prezentovala, aka je bohata a pompezna a ako vseto musi byt dokonale = snobka ako vysita proste. a isli vianoce a cely tyzden dopredu mi hovorila, co pre mna uzasne ma, ze ako sa mam velmi tesit.
a ja uplne v strese, lebo vsak som si nechcela urobit hanbu. a co kupit niekomu, co vsetko ma? moj prijem bol poskromny ba takmer ziadny, kedze som bola studentka.
tak som vymyslala, rozmyslala a nakoniec som takmer cele svoje financie obetovala za honosnu obrovsku zdobnu vonnu sviecku, lebo svagrina si potrpela na zariadenie domacnosti. myslela som na to, ze ona ma pre mna urcite nieco drahe a exkluzivne a musim sa jej nejako vyrovnat.
no a teraz prislo k rozbalovaniu darcekov. otvorila, pozrela, ohrnula nos a odlozila bokom. moje sklamanie bolo neopisatelne! ale vyvazoval ho pocit zvedavosti, ze co som dostala ja. ked je taka sklamana, tak urcite mi dala nieco mimoriadne.
otvorila som balicek, a tam - zalozka do knihy! 😀
nebol to uplne ze najhorsi darcek, ale jednoznacne to bol darcek, pri ktorom som citila najvacsie sklamanie 😀
a od tejto istej svagrinej som raz dostala este asi viac uleteny darcek. prisla s velkou pompou, obrovskou darcekovou taskou, nadherne vsetko zabalene, ocividne sa s tym vyhrala, tvarila sa ako keby minimalne zlatu tehlicku mi doniesla. a vnutri boli miniaturne vzorky kremov 😀 ale ze naozaj miniaturne, boli to tri tuby, kazda vo velkosti asi pol malicka 😀
Moje čudné darčeky na narodeniny boli servítky, svetelná reťaz na baterky na stromček z pepca ( narodeniny mám v lete) srdiečko z prútia.. káva akú nepijem.. Pomarančova metaxa-tvrde nepijem.. Pracovné rukavice do záhrady.. menšia veľkosť ako mám ja 🙂
@ja_bb Už som myslela, že som sama na svete, čo nenávidí wellness... V saune som bola raz ako mladá, a bolo mi tam tak zle, že odvtedy nikdy viac, a keď si predstavím vírivku alebo bazén, kde sa máčajú všelijaké rite, je mi z toho fyzicky nevoľno.
Ja som dostala od svokry mlyncek na kavu,hoci odkedy sa pozname,vie ze ju nepijem🤣 A ja zas viem,ze jej to niekto dal a ona to len posunula. Milujem tieto kolujuce darceky😂
Ja sa teším zo všetkého, ale jedno prekvapko som zažila aj ja citrónovú sviečku proti komárom z drogerie musim podotknut ze to bol darcek od realne bohatej osoby.
Kamarátkina mama dostala mikrovlnku a panvicu. 🤦🏻♀️🤷
@iwesska treba vrátiť svokre späť 🙂, ja som raz tak vrátila podarovanú už otvorenú voňavku (tiež dostala, otvorila, ovoňala a posunula mne)
@janulka420 mne sa tento systém nedarovania nič veľmi páči, hlavne ak ide o dospelých, ktorí si sami kúpia najlepšie, čo potrebujú. Avšak v mužovej rodine neuchytiteľné, žiaľ. A úprimne mám naozaj radšej nič, ako totálnu kravinu... mnohé som už začala vracať späť, no nie teda ako darček, ale niektoré osoby majú svoju hlavu, aj keby traktory padali. To človek pochopí, až keď má takých ľudí v rodine.
@janulka420 Tak by to malo v mojom svete ideálne byť. 🙂
Úplne hocičo čo by bolo kúpené, len aby bolo čosi kúpené
@janulka420 my to riesime s partnerom tak, ze v mene toho druheho podporime nejaku nadaciu, chore deticky, ci nejaku zbierku na ukrajine. Tento rok on neda mojim detom nic, miesto toho s detmi vyberieme nejaky darcek pre dieta z detskeho domova
@papaya1234 ja ako nefajčiarske som dostala od otca popolník s logom nemenovanej zn čo deň pred tým vyhral na tombole v krčme
No, my sme už mali v novembri zduteho pána domacnosti😀, dcéra pozerala robotický vysávač a muž sa stále vyhovaral, nakoniec z neho vypadlo, že chcel ten vysávač kúpiť ako darček pre mňa, tak som naho zazrela, a hovorím, jasne, budem s ním spinkať, alebo sa ním nechám prejsť, aby som pekne vonala, pripadne si ho zavesím na krk. No pako.
Teda vy ste nevdacne🤪ja, keby som dostala wellnes, poukážku na masaz som veľmi rada.Ja som raz dostala od muža tenisovu raketu😉lebo on v začiatkoch nášho vzťahu chodil hrávať tenis a ja v ošiali lásky som mu povedala, že niekedy by som išla s ním.Nikdy sme spolu neboli hrať a po rokoch som ju predala, na narodeniny som dostala in line korčule .Ja sa vždy poteším nausniciam, retiazke na ruku, keď sa pýta čo chcem a poviem, tak povie, že mám toho plny suflik tak čo sa pýta?
Ale ja mám rada aj spotrebiče, posteľné prádlo čokoľvek.Aj tak to, čo chcem si kúpim sama pod stromček😆
@stanulienkat nie nevynahradila. od nás dostala darček normálny, ja by som sa hanbou prepadla. chvalabuhu, už dlhšie nie sme v kontakte a to bývame +ťé metrov od seba. proste sa nepoznáme
150 metrov
@papaya1234 mňa sa boja, vždy darčeky nadiktujem ( knihy je gro 😃😃)
@rusalkablack Ja len neznášam vodu a zimu,takže po skúsenosti,že po saune som sa mala umyť ladovou vodou a medzi saunami behat a medzitym vychladnut a mrznut,no na co. Bazen a virivka by sam o sebe nebol problém,keby som z neho nevysla mokra a studena :D
Na divne darceky je expert moja svagrina…ja sa vzdy snazim (teda snazila som sa, uz na to kaslem) a ona: letne kratke pyzamko XS (jasne ze bolo male), obrovska nevskusna plastova vaza, prehoz na jednolozko (mame len manzelsku postel), kucharska kniha s receptami zi zemiakov….
Gaťky pre 10 r..mam 41
Moja svokra dostala kedysi, ani neviem od koho, taku drevenu dekorativnu sošku mačky asi 40 cm a sadu s pemzou a solou do kupela a hubkou z morskej riasy pomenovanu "Turecke kupele". Nasla som to u nej v skrini, tak som sa chechtala, ze asi z nejakej nostalgie to rovno nevyhodi

Ja som za praktické dary, minule som si od svokrovcov vypýtala panvicu ;)