Aký najhorší darček ste kedy dostali?
Ahojte, blížia sa Vianoce tak zakladám na pobavenie túto tému. Aký najhorší dar ste dostali? Nemusí to byť len vianočný dar môže byť aj z iných vašich sviatkov. Ja prispejem za seba - každé meniny dostanem istú sladkosť (minimálne 3 kusy od kadekoho) ktorá má v názve moje meno - je to za mňa tá najhnusnejšia sladkosť na svete a v špajzi ich mám peknú zbierku😄
My sme s muzom dostali ako svadobny dar od tety mojej svokry knihu o opere. Je to draha kniha, velmi cenena medzi milovnikmi opery. Pani ma cez 90 a dlho obiehala vsetky mozne knihkupectva, kym ju zohnala, lebo samozrejme tento typ literatury sa nevydava v hromadnom naklade. Jediny zadrhel je, ze my s muzom nemame k opere ziaden vztah...
Všimla som si že sa tu akosi často opakujú príbehy, kde vami darovaný darček sa k vám vrátil ako bumerang vo forme darčeka. Možno ten dotyčný rovnako hundral čo za blbosť ste mu darovali a tak vám to bez hanby vrátil späť. 😅 No ja len tak že trošku na zamyslenie či nebude niekde inde problém. 🤭
@lapalma tak toto neverim ze este niekto niekedy niekde na tomto svete prekona 😨🤣🤣🤣
Pred 2 rokmi som dostala od svokry pod stromček tricko s dlhým rukávom, bola som nadšená, fakt sa mi veľmi páčilo....na druhý deň volala svokra mužovi, že to tričko čo som dostala, si ona vlastne kúpila pre seba, že si to ježiško rozmyslel a mám ho vrátiť...
@gurags dúfam, že si ho nevrátila... grcať sa mi chce z tej ženy
@stanulienkat Ja tiež milujem kozmetické balíčky 😅
@angeli121212 vrátila, ale teda pekne sa ukázala. Moja svokra je prípad...
Staré niekoľkoročné semienka (hrách, mrkva, ....) so starou kuchárskou knihou asi z roku 70 a 50 ročný sveter, len 1x oblečený 😆👌
Ale nevadí, bolo to dobre myslene a bolo to od staručkej babičky.
Tie darčeky boli hrozne, ale bolo to zároveň milé
Super diskusia 😂
Pridám 2 top dary čo som kedysi dostala k Vianociam :
1. ľahká stredne veľká krabica, keď som konečne odbalila vnútri bolo jedno najlacnejšie tuhé mydlo z drogérie.
2. tri kusy bavlnených gatiek veľkosť snáď 5x z tržnice spolu s komentárom "ty máš veľkú rit, tebe budú dobré
@estellas Vies co, ona ma penazi praveze hrozne vela. Nemala deti a jej zosnuly manzel bol velmi bohaty, maju byt v Starom meste v BA. Vianoce predtym dala mne, bratovi a bratrancom do obalky po 50 euro. Co mi zas prislo vela na to, ze je to svagrina mojej babky. Dalsie vianoce mi dala toto. A tie dalsie nic... ale ja jej kupujem kazde vianoce nieco... zo sashe nieco handmade a med... vzdy sa potesi
Moja svokra mala 5 synov a posledné roky bola imobilný, tak každému pripadalo ako najvhodnejší darček dať jej deku…..keď zomrela, v jej byte bolo asi 80 nevybalených balíčkov s dekami
@gurags tak to sa teda ukázala... Dúfam že aspoň muž sa ozval. Čo si toto je strašne drzé
@katka700 bože ten komentár 😓 poniektorí ľudia sú riadne teľce
Ešte pridám ja jeden príbeh. Od mužov ho krstného sme ako svadobný dar dostali 49 ročnu sadu pohárov,ešte v tom originál CS balení. Bože čo som sa nasnímala a anhindrala že čo sú ľudia schopní ďalej posunúť. Ale...dnes už krstný nežije a ja s radosťou servírujeme kávu sebe aj návšteve do týchto šálok.
@83lenka83
aj ti to vysvetlila?? Ja by som ich nako iec pred vsetkymivytiahla a vratila jej ich so slovami - mama ako vzdy, ale eraz si tie "darovane" peniaze nemusiš pýtať ale dam ti ich hned sama!
Nech ma hambu a ostatni by vedeli aka je. Aj kontakt by som zrusila na narodeniny a vianoce len.
Ja som si raz nasla pod stromcekom darcek s mojim menom...ibaze niekto pouzil papier z predosleho roku, a na boku bolo meno mojho brata. A kedze sa nikto neozyval pre koho darcek vlastne bol, tak sme ho otvorili a s bratom sme si rozdelili co sa komu hodilo.
Istu dobu (tak v 10-14r) som dostavala darceky nie co by som chcela ja, ale co moja starsia sestra vybrala a poradila mame, pretoze ona v takom veku po niecom takom tuzila.
O veciach velkosti XL na moju xs-s postavu ani nehovorim...
No ja od svokry ponozky s mackami (vie ze macky nemam rada) a k tomu cierny caj (kt ked mi u nej nukala som povedala, ze nepijem :D) ale tak ak jej robia taketo sprostosti radost, tak mi je jej skor luto 🤷🏼♀️
Ked tu citam tie bizardnosti, tak to som na tom velmi dobre este :D Hrobove miesto je myslim vitaz 😂
Nikdy som nemala rada plysaky, ani detom som ich nikdy nekupovala, napriek tomu ich dostavali od pribuznych stale. Minule vianoce mi dal kamarat na vianoce darcek....no ked som to uvidela, usmev mi zmrzol...objimajucich sa plysakov....ze toto 44rocnej zene???
No len či ti tým kamarát niečo nechcel naznačiť... Ale ak sa aj mýlim, určite ti chcel urobiť radosť.
@rikarika 😂👍
Moja sestra ked mala asi 14rokov kupila babke pod stromček nožik😁a ja sice nie na vianoce ,ale na narodeniny som ako asi 10ročna furt kupovala mamke mydlo bolo lacne tak prečo nie🤣no mamke sa nahromafil plny šuflik mydiel.Raz mi citlivo naznačila ,ze nech jej uz mydli nekupujem a ja som sa hrozne urazila🤣
@evaachesa haha moze byt,ale mne sa vratila kniha ,ktoru ona mala velmi rada, dala nam ju na vianoce s tym,ze jej ju odporucila kolegyna, ze v nej najdeme to a hento a prezentovala nam ju vo velkom. Ze teda kupila i ona nam ju. Vtedy sme vraveli,ze ju dostala od nas minuly rok... Tak ona dostala jednu od nas a druhu rovnaku neskor a tak nam jednu dala akoze ju kupila...
Moj manzel raz dostal na vianoce od svojho brata tapku na palenku samozrejme vsetci z rodiny o nom vedia ze vobec nepije 😀 ani neviem co sme s nou spravili

Prekrásne