icon

Aký najhorší darček ste kedy dostali?

2. dec 2023

Ahojte, blížia sa Vianoce tak zakladám na pobavenie túto tému. Aký najhorší dar ste dostali? Nemusí to byť len vianočný dar môže byť aj z iných vašich sviatkov. Ja prispejem za seba - každé meniny dostanem istú sladkosť (minimálne 3 kusy od kadekoho) ktorá má v názve moje meno - je to za mňa tá najhnusnejšia sladkosť na svete a v špajzi ich mám peknú zbierku😄

konikmodry111
27. dec 2023

@evaachesa 😂 ja som bola nastrata jak tur a vyhodila som ho 🤣

evaachesa
27. dec 2023

@konikmodry111 to snáď nieeee. 😱😂
Môj je niekde zastrčený hlboko v skrini u rodičov. Akože normálne som zvedavá či ho tam ešte nájdem. Najbližšie pôjdem pozrieť. Možno už po toľkých rokoch 😬 bude mať aj hodnotu. Odložím pre syna..🤣🤣🤣🤣

kalifka
27. dec 2023

Ja som mala narodeniny a s manželovej strany som dostala všetky možné mliečne dezerty a pritom roky nemôžem mlieko 🤣

ckatka
27. dec 2023

@evaachesa áno hej, mame zbrojaky a obaja chodíme strieľať, chcela som si novú vybrať podľa seba....vybral mi on. Nevadí, zvykla som si

ckatka
27. dec 2023

@madeincssr asi hej...vieš ako....dilinko...ale tvoj dilinko....😂😂😂
Občas sa prekona...nedávno mi kúpil firmu...takže ma odpustené všetky doterajšie hovadiny...😂😂😂😂

liv1
27. dec 2023

@h2 tiez som si myslela, ze ta uz nic netromfne 😂😂 ale @lapalma tebe sa to podarilo 😁😁
@ckatka sada na gelove nechty pre chlapa to dorazila 😂

ckatka
27. dec 2023

@jaskolka hej tak nejako to je....on nemá čas chodiť po obchodoch, takže len raz ide nárazovo do nákupného centra a berie co vidí...alebo náhodou narazí na "super" webstranku a všetkým objedná niečo odtiaľ (a potom ma celá rodina napríklad plastové dosky na krájanie alebo sady koreniciek....)
Ľudia s vintage drevenou kuchyňou dostávajú sklonerezove doplnky....ľudia s moderným interiérom retro zariadenia....
Ľudia s teplým štýlom farieb dostanú studenomodry obrus a podobne. Potom to len schovavaju kade tade lebo nikto to nechce 😂
A čas od času to vytiahnu keď prídeme....
Resp gril co kúpil mojej mame...za 10 rokov použil Lennon len raz u nich.
Kuchynské náradie ktoré kúpil svojej mame, použil tiež len on. Karafa na víno ktorú kúpil otcovi, tam stojí nepoužitá dodnes (nikto u nich víno nepije a keď náhodou tak z fľaše)

ckatka
27. dec 2023

@evaachesa ono sa to väčšinou nejako "zasmodrcha".
Resp nájde sa tomu využitie...my napríklad ten hnusný hriankovač samozrejme používame. Ale mam ho zavretý v skrini. Keby bol biely, bol by na linke a používal by sa častejšie. Karafu na víno svokra používa ako vázu vonku v altánku 🤷‍♀️
So športovým náradím cvičí on a aj s vecami ku gitare...
Sveter som tuším posunula a malú bundu som si bola vymeniť

evangelina0
27. dec 2023

Tak ja som dostávala od bývalej svokry oblečenie aspoň o 3 čísla väčšie, podľa jej vkusu, úplne mimo ten môj, farebne, strihovo, materiálovo. Ale pre mňa vrchol bol, keď som dostala kožušinou vestu veľkosti 2xl (nosila som S) a kožušiny som zásadne nenosila. Keď som to rozbalila, môj pes na vestu hneď zaútočil. A kamoška dostala v čase rozvodu silikónový obal na uhorku. Veľmi sme sa na tom bavili, že nízkonákladový vibrátor

mamkalentedkova
27. dec 2023

@judit47 presne tento názor zdieľam ,čo sa tých kaziet týka .Radšej pekne darčekové balenie čaju ako toto 🤦🏽‍♀️

tmonika
27. dec 2023

@h2 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mamkalentedkova
27. dec 2023

Moja svokra nám pravidelne..vnuckam a.mne dáva pletené šály ,úplne otrasné ..mimo náš vkus ,veci zo sekáča ,ale najhorší darček bol pre mňa pol roka po pôrode na Vianoce ,keď som dostala osobnú váhu ...
A to ,akože naozaj nie som nejako náročná ...ale toto ma dorazilo .

mamkalentedkova
27. dec 2023

@h2 strašne dobre som sa pobavila 😂😂😂,
Ale zlato má predsa obrovskú hodnotu 😂😂😂😂
Napríklad moje obe dcéry majú z banking h zlatých zubov vyrobené náušnice ,ale teda ,dostali ich už v podobe náušníc 😂😁

evangelina0
27. dec 2023

Jaj a zabudla som, keď som sa rozvadzala a bola na tom.financne biedne, otec sa ma pýtal, že čo mojej dcére. Mu vravím, že jej topánky treba. A on, či má prepichnute uši. Vravím, že nie, nechce. A hádajte, čo dostala? Náušnice, ktoré nenosí doteraz prešlo už 7 rokov odvtedy pomaly..myslím, že boli kdesi v akcii

majki_ki
27. dec 2023

Ja som raz od susedy dostala Doxy lizatko ktoré predtým zlizala ona až tak, že malo už v sebe prazdne dierky, bolo naspäť zabalene v obale, zrejme si to vďaka pokročilému veku nevšimla :D

cafelatte
27. dec 2023

Ja od svagrinej na Vianoce tu smradlavu sviečku proti komárom. Ale ona to robí cele roky takto, cely rok zhromažďuje co podostávala a potom na Vianoce to delí svokrovcov a mne s mužom. Ako po 3 rokoch som toto zarazila, keďže sme dostávali misung len aby euro ušetrila, pritom vlastnia 3 domy v meste. Včera u svokry som zahliadla pod stromčekom tašku od svagrinej a zas sami grc, čaj po záruke, bonbonieru co dostala od niekoho ako prezent. Alebo robi tak ze z dovolenky donesie balik cukrikov, odbali a do tasky nam hodi par kusov ako darcek. Niektorí ľudia nemajú hanby a hrajú sa na chudákov.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
27. dec 2023

@cafelatte prave takito ludia, co opisujes, ze maju dostatok financii takto skrblia na darcekoch. Lebo ved by im menej ostalo na ucte nie? Ale ano, suhlasim s tebou, ze toto je uz prilis. za mna radsej nedostat nic, ved sme dospeli, kupime si co nam treba, nepotrebujeme vianocne darceky, ako taketo nieco. Je to trapne pre obidve strany,-

liv1
27. dec 2023

@majki_ki okej, toto neviem ci nepredcilo hrobove miesto a zlaty zub 🤣. Ale minimalne sa priblizuje 😁

tiika
27. dec 2023

@h2 Len pozor, aby ten zub napokon nepatril “Zubatej” 😆🫢

majki_ki
27. dec 2023

@liv1 haha, ďakujem za uznanie, s láskou na tú susedu spomínam 🙂 mala som vtedy možno tak 9 rokov

gaborka28
28. dec 2023

Ja dostavam každý rok ponozky veľkosti 35-38 a tielko o dve čísla mensie. Už pred rokmi som sa to snažila utat, ale bezvýsledne. Uz radsej nekomentujem, ponozky nosí 8rocny syn, tielko poslúži na handry. A ešte som kedysi dostala použitý kokosový olej. Ale ako tu tak čítam, stále je to v pohode, kým to nie je zub alebo hrobové miesto 😂

asemrakova
28. dec 2023

Ja som tieto vianoce dostala od svokry noseny sveter, so spratým štítkom, že ani veľkosť neviem prečítať, s vôňou jej prášku na pranie a bonusom- jej blonďavým vlasom 😀minulý rok sme celá rodina ten sveter dostali nový na vianoce od svokra. Rok ho nosila a teraz mi ho podarovala 🙈
Pred 2 rokmi som od nej dostala používanú kulmu na vlasy, v roztrhanej dolepenej krabici 😀pričom mám krátke vlasy a v živote som kulmu nepoužila

stanulienkat
28. dec 2023

@asemrakova aj si jej nieco povedala?😁 Ja by som je to pribalila.

asemrakova
28. dec 2023

@stanulienkat neriesim to, byvam s nou v jednom dvore a viem aka je, kebyze jej to pribalim spat tak mi to necha na okne na parapete, ze je to uz moje, pripadne posle po muzovi 😀raz je to dar a mam byt vdacna (jej nazor) 😀

evaachesa
28. dec 2023

@asemrakova hodila by som to rovno do koša a nechala otvorený poklop. Nech vidí kam patria jej použité darčeky. 🤷🤦🏻‍♀️No mne sa ozaj rozum zastavuje. Môžem len ďakovať že mám takú úžasnú svokru akú mám. 🙏

asemrakova
28. dec 2023

@evaachesa ona je schopna to z kosa vytiahnut a znova mi to dat 😀vsetko co vyhodim do kontajnera a nie je to v sacku, preskuma a co sa jej zda ze sa da este pouzit vyberie, ako napr.vytiahla zo smetiaka synove derave gumaky co som vyhodila lebo do nich tieklo a nasla som ich na druhy den pred mojimi dverami 😀alebo rohozku uz znicenu...dala si ju vedla tej svojej pred vchod 😀strateny pripad🙈

emm_i
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
28. dec 2023

@asemrakova prepána...ale tak toto je už nejaká diagnóza nie? Tak to by som vyhadzovala potom niekde mimo. 🤦🏻‍♀️

modra_kolobezka
28. dec 2023

Tento rok to vyzeralo, ze pod stromcekom lezi surf, bolo to podlhovaste, dlhe a ploche. Nakoniec sa z toho vyklul rebrik. Darcek od rodicov🙈 s muzom si robime zarty, ze sme dostali schody doneba 🤪