Citát na kabelku pre svokru na 50. narodeniny
Baby ahojte!
Potrebujem poradiť citát na kabelku ku 50.narodeninám mojej svokry.
Je cieľavedomá, úspešná, inšpiratívna, podnikavá, s chuťou a radosťou do života. Mimochodom vôbec nevyzerajúca na svoj vek, tak ten by som tam rada nepersonalizovala.
Niečo povzbudzujúce a obdivuhodné voči jej osobe - od nás detí, ale zároveň, aby to bolo o nej.
Neviete mi niečo prosím poradiť, čo by sa tam hodilo, keď sa bude na to pozerať každý deň ? :D
P.S.:Len nie, že už je za polovicou, hahaha. Lebo by nás s mužom vyhodila von oknom.
Ďakujem !
ked sa musis pytat na modrom koniku, aky citat, tak to naozaj nema zmysel. co by na tom bolo osobne a jedinecne? ak to nie je taky citat, co vam dvom nieco hovori, ze to dotycna vyslovene oceni, je to cisty gyc.
@nikolka232 ja by som si tam dala font comeniusscript: Neotravujte ma s …….,(celé slovo,biele na čiernom) lenže nemám 50🤔 a kabelku by som nosila, že fakt všade.
@sulavikova
🤣🤣🤣 dik za typ, dam mm triko s takym napisom di ptace 😁. Minule za nim prisla kolegyna (je itckar), ze potrebuje na pracovnom telefone zvysit data, aby mohla pocuvat v praci aj doma youtub 😄Ze snad si nebude na to minat svoje sukromne dáta 🫣.
A ze choď rad do prace....
@nikolka232
ak silo mocou chces a svokra tiez, suhladim s komentmi vyssie - z vnutra tasky napisat 🙂
@nikolka232 v živote by som nechcela kabelku od DR.Vyskakuje to zovšadiaľ,vštky,doslova všetky aj neznáme influencerky od nej dostali kabele s citátmi a tie ich akože reakcie na to,keď to rozbaľovali,no išla som sa dogrcať od tej falošnosti...
@nikolka232 v živote by som nechcela kabelku od DR.Vyskakuje to zovšadiaľ,vštky,doslova všetky aj neznáme influencerky od nej dostali kabele s citátmi a tie ich akože reakcie na to,keď to rozbaľovali,no išla som sa dogrcať od tej falošnosti...
@rozculena uplny suhlas. Ja len cakam kedy na mna reklama s falosnymi usmevmi a nadsenim vyskoci doma z chladnicky. Alergicka som uz na to.
sorry, ale keby mi niekto daroval kabelku (akúkoľvek) s citátom (akýmkoľvek), v živote by som ju nepoužila. Zbytočne vyhodené peniaze
sorry, ale keby mi niekto daroval kabelku (akúkoľvek) s citátom (akýmkoľvek), v živote by som ju nepoužila. Zbytočne vyhodené peniaze
@danica2711 asi tak a hlavne v tomto pripade ide o stovky EUR. Lebo uzasny napad. No neviem kto by toto nosil.
ja neviem,,, asi som tu jedina,, ak som to zbezne prebehla..., mne by to nevadilo, ja by som bola rada,, videla som to,, je to zvycajne na zadnej strane, len ako keby vyrazene, dost malym pismom, obavam sa, ze pri vzdialenosti 1m to uz nema sancu nikto precitat,,, ale netusim, aku vetu by som si tam vedela predstavit,,, ale urcite taka je.... 🙂
som jedina, co nevie, co je DR?
@anonym_f6ec31 ani ja som nevedela čo je Dr. Rozmýšľala som, či nie dior 😁. Píšu sa tu v témach samé skratky, potom len rozmýšľam co to asi je. 😄
A ešte k veci, ani to som ešte nepočula, že na kabelky sa píšu nejaké citáty. No, ešte sa mam co učiť 🤭
Toto je moj obľúbený citát:
Nejagá sa všetka zlata krása,
Kto poblúdi, ešte nie je stratený,
Staré, keď je mocné, nepoddá sa,
Mráz nespáli koreň v zem vrastený.
Tolkien
Akurát neviem, ci je to vhodné na 50tku na kabelku.😆

@nikolka232 Ja som to videla, jeden kratší a jeden dlhší v angličtine.
Ten prvý bol: "Follow your dreams." v preklade Nasleduj svoje sny.
A dlhší "Where there is love, there is live." v preklade Kde je láska, tam je život.
Bolo to celkom prijateľné, ale ja by som to nechcela.
@petronelag urcite live? nie life?