Čo dávate manželom a priateľom pod stromček?
Čaute kočky, dajte dajakú inšpiráciu, čo MM pod stromček, mňa už fakt nič nenapadá... uvítam aj dajaké hovadinky 😀 😀
ja som minule Vianoce kupila poukazku na 90 minutovu degustaciu vín v narodnom salone vin v Pezinku.
Isiel tam sice az po 10 mesiacoch, ale velmi si to pochvaloval.
ja som sa už rozhodla.Chce rebrík !!!!!! na chatu tak dobre dostane naň peniaze lebo to neviem ako zabalím a dám pod stromček lebo chce 5 m.,potom som objednala hodiny vlhkomer /furt po ňom túži/,meteostanicu,a koženú peňažensku s monogramom zo zlata nestoji vela bola som sa už informovať,dám zlato a za pár dní je hotové,ocko tak dostal odomňa na 60 tku a každému sa to páčilo,je to také milé
ja mam tento rok viac tipov ale este neviem pre co sa rozhodnem tak napr: zastihovac vlasou.priklepova vrtacka+vrtaky,retiazka na krk z chirurgickej ocele,golasada))moj mm by toto chcel viem to ale on to neprizna ja si len vsimam po cely rok o com rozprava a spisujem na papier tak potom sa uz len rozhodnut)) ale kedze ma v januari 30tku tak si to nejak podelim na 2krat)))
môj túžil po elektrickej zubnej kefke,tak ju bude mať🙂
No ja idem na to seriozne :D
http://www.ejarmok.sk/apacka-afrika-domorodci-p...
moj je motorkar a velmi by chcel mikinu puma ducati,takze to🙂 ja uz pocas roka sledujem ked mi povie co by chcel a podla toho mu kupim 😉
tip na darek pre milovnikov slovenskej kultury alebo vyrobkov
http://www.valachshop.sk/remeselne-vyrobky -ale maju aj kvalitne vcelie produkty,medovinu,vina a ine
Moj drahy manzel sa stale pyta, kedy nasa mala dostane Lego, aby sa s nou mohol hrat. Tak som mu objednala Lego Technik. Dufam, ze sa bude tesit. Uz tu niekto spominal, ze muzi su vecne deti. To je pravda! Pravda je aj to, ze kto sa hra, nehneva 🙂
mm si praje helikoptéru na dialkové ovládanie 😀 , ale tá škola šmyku je tiež veľmi zaujímavá, aj ja by som šla 🙂
ja kebyze nemame dieta a stedry vecer travime sami a doma - tak by som podavala veceru v nejakom super erotickom peknom kostyme......a toto by podla mna dostalo kazdeho chlapa na kolena..🙂 a zvysok uz by isiel sam...
@novamaminka tak to poznam aj moj manzel je ako maly chlapec
Ja chcem kupiť tento rok školu šmyku. S parfémom a ponožkami by ma už asi vyhodil 🙂 kamoška mi spomínala, že jej miláčik už na to bol a nevedel si vynachváliť. V Rakúsku je to vraj lepšie. www.superdrive.sk
Toto 🙂 Možno..
Keď nie, tak neviem 😀
tento rok darujem asi ponozky 😀 😀 😀
ahojte, ja som kupila tento rok vsetko na jednom mieste a za dobre ceny, manzelovi pohotovostnu nabijacku na mobil a sexi zasteru, ze Tarzana, bude sranda, ked bude varit a na inac vacsom brusku bude mat krasne vypracovane tehlicky , to je nakreslene na tej zastere, dcere som kupila krasne vonave psikovske papuce, chalanovi puzzle za polovicnu cenu ako v obchode a pre sestru som dostala uzasne papuce co sa davaju do mikrovlnky na zohriatie ako darcek, , lebo som nakupila za nejaku sumu, ale neviem aku, je to na paradnedarceky, je tam kadeco, vyberies si, papa
baby, poradte, kde kupim nejaky dobry noz na zakusky, vzdy sa mi polame poleva, inac pocula som, ze je na to nejaka dobra rucna pilka, ale neviem ju zohnat, diky
Ahojte, potrebujem poradiť, písala som na viac fór ale žiadna odozva, sem na modrykonik som poprosila o radu vo viacerych temach. Na vianoce by som potrebovala pre dcérku väčšieho plyšáka ovečku Jolly (aspoň myslím, že sa tak píše). Neviem akej značky je ten plyšák ale v kuse o ňom hovori zo škôlky. V našom regióne som to v obchodoch nezohnala. Neviete poradiť, kde by sa dal kúpiť prípadne priamo názov obchodu? Ak ho nezoženiem ani si nechcem predstaviť aká bude sklamaná :( . Ďakujem veľmi pekne za každú radu.
tak ja som kúpila krásny svetrík RL a ešte dokúpim parfémik a kozmetiku a vybavené
moj si tento rok zela ponozky a urcite mu este nejake to prekvapko kupim aj on mne vzdy kupi nieco o com neviem potesime sa s malickostou detom kupujeme spolu a deti nas prekvapuju tiez skvelimi darcekmi minule ma syn potesil parfemom celine dion alebo ma potesia a jej nejakym praskom do mycky ale mne staci aj ich usmev ten je vzdy najkrajsi
@simisz túto hľadáš? http://www.plys.sk/plys-hracky/detail/26/NICI/6...
má 15 cm a je v akcii...
@ladoven ja používam nôž na chlieb, tenká čepeľ a zúbkavý... ale aby nepraskala čokoláda, tak jedine nahriať vo viracej vode a prvým rezom len prejsť po povrchu (to ide dobre hocijakým nožom), druhým krájať... samozrejme potom zase namočiť, prípadne zvyšky zotrieť servítkou z čepele...
pridávam link. http://www.profinoze.sk/profi/main.php?cmd=deta...
doma mám podobný, ale lacnejší, neznačkový... určite nájdeš v domácich potrebách

@ela23 kde si to kupovala???to by bolo niečo aj pre mojeho mangela....:D