Čo kúpiť manželovi pod stromček?
Baby už som zúfalá, neviem čo mám kúpiť manželovi pod stromček, všetko má a vždy mi všetko čo mu kúpim ofrfle, rozmýšľala som že mu dám peniaze, nebude to blbe?
tak mu kup aspoň nejake tielko (ja kupujem vylucne od slov.vyrobcu Slovenk. )alebo nejake funkčné tricka napr.bepone .. alebo kvalitnu zrnkovu kavu ak ma rad kavu al mate kavovar...poukazku do kníhkupectva a pod
@alexinka33 Môj tiež všetko ofrflával. Odkedy som mu prestala kupovať, tak ak niečo dostane tak je rád.
Mu nekupuj, keď sa mu nepáči.
A kto povedal, že musí byť niečo pod stromčekom, Vianoce nie sú predsa o darčekoch, či?
Nemusí tam byť vôbec nič.
No to akoby si o mojom písala 🙂 . A najhoršie vždy bolo, že on o niečom cez rok hovoril, ja som si to zapamätala, jasné že kúpila...lenže on medzitým zabudol, že to chcel a síce sa tváril OK, ale videla som, že sa diví, akože toto mi načo bude? Ja som mu už tiež povedala, že mu dám peniaze, ale to odmieta. Tak tentokrát sme sa dohodli na spoločnom darčeku a kúpili si wellnes pobyt spoločný (len sami vo dvojici). Minulý rok sme tak boli na moje narodeniny a to sa mu páčilo. Inak ma napadlo, čo kupuje on Tebe? Podľa toho môžeš zistiť, či ho zaujíma a napadá. Ak si si teda sama nevyberala...
@ajdika on mi kupuje všeličo aj oblečenie a vždy sa trafí, to vo si kúpim sama oblečenie raz alebo vôbec, no ja jed mu niečo kúpim sa mu to nepáči, veď práve ja by som aj bola rada keby sme si nič nekupovali ale on nám už darčeky dal pod stromček, naštastie našim už nemusíme kupovať, sú to zbytočne stresy.
Inak je o nicom kupovat ako darcek oblecenie, nakolko hned po Vianociach zacnu nan zlavy, uz aj teraz niekde su, ale budu vacsie. Preco neusetrit?
Paci sa mi napad so spolocnym pobytom niekde, bud wellnes alebo len vikend pre dvoch, pre dospelych je zazitok viac nez hmotna vec, tiez uz su po tych rokoch a rokoch Vianoc obkukane. Nevahala by som ist tymto smerom. Myslim ze ziadneho chlapa nieco take neurazi a bude sa tesit 😉
ponozky a boxerky tych nikdy neni dost 😀
ja som kúpila manželovi toto
http://www.hurricanefactory.com/tatralandia/sk
nebude to ani najmenej čakať. takže 100% prekvapko 🙂
no a v sobotu sme si kúpili spoločný rodinný darček, nový televízor
@alexinka33 a on trva na klasickom darceku? Lebo ak nie,tak nakupna poukazka by tiez nebola zla. Kupi si podla seba. Alebo potom uz fakt nejaku klasiku v obleceni...mikinu,tepl.supravu a pod., co je take,ze vyuzije, lebo je to prakticke. Pripadne ak by mu to nevadilo,tak nejaku tu z Albi hru, steklivu 😂. To su dilemy vzdy, poznam. Ja som uz inak v stadiu, ze kupim, a je mi uz jedno,ci sa bude pacit alebo nie,lebo ked som sa snazila a vymyslala, bola som hrozne sklamana a smutna,ked som na nom videla, ze mu to je jedno. Tak uz aj mne je. A ja si vzdy nadiktujem, poposiela linky a na, vyber si, co mi z toho kupis. Aj po nom som to tak chcela, ale oni nikdy vela darcekov nedostavali, nebol na tom odchovany ako ja 😃. Tak on si na tom tak nepotrpi.
Wellness SIM mu kúpila minuly rok take kupóny a boli sme len raz, no práve on si na to nepotrpí ale mne je blbe že on mi vždy veľa nákupy a ja jemu nič, a teraz som aj po operácii a konečne dom trosku mobilná, inak by dom to riešila skôr, no nedalo sa.
Sorry za tie preklepy, píšem cez mobil
Ahoj @alexinka33 my sme nedávno synovcovi hľadali draček vo Vnímavých hračkách a poviem ti, že som skoro odpadla, keď som videla aký záujem môj muž prejavil o logické hry, xyloby a rodinné spoločenské hry. Dokonca mi neskôr medzi rečou spomenul, že by ho podobný darček potešil. Chlapi sú večné deti, čo si budeme hovoriť... 😀 😝
ja som mojmu manzelovi kupila trosku drahsi darcek a to listok na futbalovy zapas, kedze ma najradsej futbal 🙂
My sme to vyriešili tak že sa dohodneme čo nám treba kúpiť do domácnosti alebo na seba tak si kúpime...
u nás sa tiež moje kreatívne darčekové nápady nenosia, mužíček to celkom neocení. ale tak počúvam priebežne v priebehu roka, čo by sa mu mohlo hodiť. aj v lidli a pod. mali pár krát všelijaké veci pre mužov ako šrobováky, a vrtáky a pod., a podľa toho mu vyberám.
napr. môj otec každoročne povie, že nechce nič, tak mamina sa tento rok naštvala a to nič mu zabalí do veľkej krabice. k tomu dostane len autíčko na diaľkové ovládanie, aby bola sranda :D
sme v setrnom rezime tak iba nejaku kozmetiku a dohodli sme sa ze skor si nechame peniazky pre nase babatko 🙂

Ten môj si vybral ako darček lešenie. Dobré, že? 🙂)))