Čo milencovi/kamarátovi k meninám?
Ahojte poprosím nejaké nápady. Sú to jeho prvé meniny čo sa poznáme. Stojí pri mne v najhorších chvíľach je mi kamarát a psychoterapeut v jednom. Párkrát sme sa spolu aj milovali. Som po hlbokých traumach v sexuálnej oblasti z minulosti a výrazne mi pomohol ísť vpred. Nemáme spolu vzťah ako partner - partnerka. Chcela by som mu dať niečo s tým aby vedel že som mu vďačná a myslím na neho. Sú to síce len meniny ale on zbožňuje pozornosť hoci aj maličkú a verím že by mal radosť ak by odo mňa niečo pekné dostal. ❤️
@petulda333 No a tebe ten prispevok nepride v nicom divny? 😄
@dadis no vobec nie
@jana_eyre_2 Teda myslim si, ze ziadna to nepochopila tak, ze ide o profesionala, ale ze "kamarat - taky rad".. len autorka sa asi na milenca prilis naviazala a z toho moze vzniknut co? No len dalsie hlboke sklamanie autorky, ze kamarat neocenil hlboke dusevne suznenie a do autorky sa nezamiloval... podla mna by to malo byt opacne, najprv suznenie, potom zamilovanie a potom sex.. jedine zeby sex len tak, ale potom naco ten darcek??
@petulda333 Ja som to pochopila správne, že je to kamarát 😁 preto som toho "terapeuta" dala do úvodzoviek...ale to nemení nič na tom, že pokiaľ to nie je príspevok na rozpútanie vášni, tak to mohla napísať aj úplne jednoducho...bez sexualného podtónu...napr. Mám kamaráta, ktorý mi je oporou v ťažkých chvíľach a chcem ho potešiť originálnym darčekom. Chcem ten darček ako vďaku za to, že ma podporuje, pomáha mi prekonať chvíle, ktoré by som sama neprekonala a blaa blaa blaa blaaa
@tanyag tak podla mna len chcela vysvetlit vsetko,co medzi nimi je.
@petulda333 ale to je úplne nepodstatné...pokiaľ mu nechce dať nejaký darček so sexuálnym podtónom 🙂
To máš to isté, akokeby sem niekto napíše, poraďte darček pre manžela...sex máme len 1 x do mesiaca...občas ma v niečom podporí, niekedy sa hádame...🤭🤭🤭
Veď to, že s niekym spím má nejakú "váhu" na tom, aký darček mu dám?
Kamarátovi, s ktorému sa vyžalujem, vypočuje ma - dám fľašu vína ale kamarátovi, s ktorým spím už dám wellness pobyt? Asi som ja divná.... 🤔
@tanyag to nech ti ona odpovie. Za mna,mozno nechcela nieco ck by posobilo osobne,kedze spolu nechodia,ale zas asi nechcela hlupost,lebo je pre nu dolezity.
@petulda333 V poriadku, rozumiem 😁
@jana_eyre_2 pochopila si správne. Zoznámili sme sa v čase keď som sa bála mužského dotyku. Hneď som ostala paralyzovana a ukázali sa mi všetky traumy. To pomenovanie psychoterapeut bolo myslene ako môj osobný ktorý ma počúva pýta sa rozumie.. Nie nepretahuje ma v jednom kuse ako tu bolo pomenované.. Milovali sme sa niekoľkokrát ale nešlo to ze hrrr využíva ma. Veľakrát sme to nedokončili lebo som sa rozplakala a začala odtahovat ci triasť.. Len ma objal zotrel slzy a postiskal. Priznám sa sama ako z milenky zo mňa nemá nič. Ide to pomaly niekedy jeden krok vpred prenasledujú 2 vzad. Ma veľmi veľa trpezlivosti so mnou
@petulda333 ďakujem ti pochopila si to presne z tohto krátkeho príspevku. Je to niekto kde sa konečne nemusím báť ze mi ublizi. Bola som zneužívana v puberte. Preto tie traumy

@jana_eyre_2 nie, nemam pocit, ze by niektora pochopila, ze ide o oficialneho terapeuta