icon

Čo si myslíte o mene Larissa?

slojda
3. feb 2015

Chcela by som vas poprosit o nazor,co si myslite o mene Larissa...

bajana
3. feb 2015

Larisa je jedno z tych pre mna prijatelnych zahranicnych mien....rozhodne s jednym S, zena sa do buducna vyhne problemom s vysvetlovanim ako pisat jej meno

oktobermimi
3. feb 2015

@leslyelee má Larissku 🙂

zabudnuta
3. feb 2015

kráááásne

lavinis
3. feb 2015

priprav sa na komentáre typu, že máme dosť krásnych slovenských mien (Anička, Katka, Zuzka, ...) a prečo potrebuješ mať nejakú exotiku 😀 keby si tak zapátrali po ich pôvode, tak by zistili, že vlastne ani sú slovenské, ale hlavne, že môžu poúčať.

bajana
3. feb 2015

@lavinis myslim, ze ludia rozlisuju medzi rydzo zahranicnymi menami typu Elizabeth, Marco, Mathias a takymi, ktore sa na Slovensku udomacnili v davnej minulosti a vnimame ich ako nase (napr. tebou spomenute), samozrejme, ze len malo z ich ma cisto slovensky alebo slovansky povod, ale su napr. svetovo rozsirene a maju nasu slovensku variantu - z vyssie uvednych su to Alzbeta, Marek, Matus....
davat zamerne mena zahranicne, aj ked existuje ich ekvivalent v Sj, je pre mna nedostatok sebadovery a zbytocna a smiesna snaha o svetovost a vynimocnost

bonaqa2013
3. feb 2015

Larisa je značka deky

dollynkaa
3. feb 2015

My mame Melissa.trosku mi to pripomina 🙂 podla mna pekne a nie bezne.nepocuvaj nikoho ty sama sa rozhodni.nikomu sa meho Melissa nepacilo moc aj tak sme ho dali.a nemaju ju o nic menej radi ako keby bolo napriklad Anicka 😀

nanulik
3. feb 2015

nepaci sa mi lebo aj moja starka tak nazyvala deku

kvetka_
3. feb 2015

Moj manzel hrozne chcel larissu ale kedze vo mne to evokuje deku a sused ma psa laru mevedela som sa s tymstotoznit ze takto mam volat svoje dieta.
Mne sa to meno paci ale nie pre moje dieta

babatkoo
3. feb 2015

😀 skoda tej deky. Inak je to velmi pekne meno. Pokojne by som ho dala dcere.

stellamaris
3. feb 2015

@slojda Ked spominas Larissu,tak ma napada akurat deka.Nechapem,naco ma to meno 2x s,poznam akurat verziu s jednym s..... 😒

david93
3. feb 2015

a ty by si sa chcela tak volať? takto sa na to pozri, včera bol v telke rozhovor s jednou Lukréciou, čo mala vyše 90 rokov a na tú dobu to bola teda odvaha dať takéto meno, ale majiteľka toho mena sa s tým celý život nedokázala stotožniť

murka2222
3. feb 2015

Moja 8 ročná dcéra sa volá Larissa. Pred narodením ma každý odhováral,že je to deka a neviem čo ešte. A teraz všetci tvrdia aké nádherné meno nikoho nenapadlo spojiť si ho s dekou.

miadi
3. feb 2015

Slovenky na slovensku davaju exoticke mena Marco Damean Jessica Jennifer zacali to romovia ale uz to je bezne hocikde.Moze to zniet vtipne v spojenim s priezvyskom Marco Mrkvicka alebo Jessica Kralova..cize take exoticke meno by som dala len ak to ma dobry zvuk s priezvyskom su aj ludia co maju nemecky a inokrajne znejuce priezvyska..
Larisa bola nie velmi pekna deka..ale aj milenka v romane Dr Zivago tak si vyber 🙂 mozes ju volat aj Lara co mi pripomyna postavicku z videohry a filmu Lara Croft (hrala ju Angelina Joli)
Larissa je povodne grecke meno je aj svata Larissa a mesto Larissa v Grecku pochadza z mytologie a znamena citadela bolo to meno nympfy (co mne znie krajsie ako daka ruska milenka 🙂 Osobne sa mi paci viac s dvomi s nie je to problem vyspelovat ani v inom jazyku tazsie to mam ja so slovanskym menom ktore mi kazdy skomoli.. zariad sa podla seba..uz nove generacie nebudu vediet ze daka deka sa volala Larisa..nikto to tak aj tak nevola len starenky sto rocne..su horsie mena -Denis penis a furt je to popularne 🙂

moniciak
3. feb 2015

Mne sa páči 🙂 Len by som asi dala jedno s keby bolo možné 🙂

madono
3. feb 2015

mne sa nepáči

sante81
4. feb 2015

@slojda prvé čo ma napadlo bolo hruba ztlá deká, ktoru sme mali ako deti. meno sa mi nepáči

lili91
4. feb 2015

aj mna ako prva napadla deka... 🙂 ake myslim, ze je to len o zvyku 😉

red_kika
4. feb 2015

je to velmi pouzivane nemecke meno, a ako spominali vyssie, ak mas vhodne priezvisko, tak preco nie.
suseda rozmyslala nad nim, ale potom to skratili na Lara.

chrummka
4. feb 2015

velmi pekne meno a ano larisa je deka ale aj Linda su vlozky a bentley je znacka auta..... ak to tak citis daj meno okolie si zvykne. Ty si matka a ja verim ze ak ta to taha k nejakemu menu tak to dietatko by sa malo tak volat, mimochodom ja som v praci narazila raz na pani ktora mala vyse 70 a volala sa Leokádia, cize pre mna toto bolo najzvlastnejsie meno ake som pocula...

jabadaba
4. feb 2015

@bebe87 nuz a ja mam doma vlozky Lydie a praci prostriedok Zuzka. 😀 😉 Nepodstatne asociacie....asi tolko.

jabadaba
4. feb 2015

@bonaqa2013 vlozky su Lydie, Senty, pracie prostriedky Anky ci Zuzky...A kopec inych mien je na spotrebnom tovare. 😉

jabadaba
4. feb 2015

@mircalla sorry, ale rozhodne je lepsia asociacia co uviedla @prasiatko30 nez deka. 😉

jabadaba
4. feb 2015

@pribinak rusi zdrobnuju inak ako ma zauzivane SJ, ucite na toto meno teda nieco bude. Ako maju napr. rusi na Mariu - Masa, Maska. 🙂

bianca
4. feb 2015

@slojda mna napadne len jedno.Deka

kaktusik007
4. feb 2015

@bianca presne to iste!!! Larisa je deka.

mima4
4. feb 2015

@slojda

krasne meno pre mačku!! 🙂

jahodnicka
4. feb 2015

Jmeno pekne..proc ne..ale aby ladilo s prijmenim..

radlinka
4. feb 2015

Larisa mi vzdy pripomenie hrubu deku alebo spomienku na rusko. Inak teraz velmi pekne a moderne meno, takze mne sa osobne paci 🙂

jaruska8
4. feb 2015

Pekné meno.😊