icon

Čo si myslíte o mene Larissa?

slojda
3. feb 2015

Chcela by som vas poprosit o nazor,co si myslite o mene Larissa...

Strana
z3
adkat13
3. feb 2015

a prečo to musí byť s dvoma "s"? myslíš, že to znie honosnejšie? vôbec nie, na slovensku je to akurát tak smiešne. inak meno pekné, originálne...

jojake
3. feb 2015

Pekne, znie krasne rusky, ale pripomina mi znacku deky 🙂 riad sa svojim vnutornym pocitom, tvoje dieta, ty urcis meno. Prajem vsetko dobre 🙂

beatrice1607
3. feb 2015

Kraasne ruske meno. Dufam, ze sa hodi k priezvisku. 🙂
Mna na VS ucila ruska menom Larisa. Bola velmi mudra a vzdelana, takze to meno mne osobne znie vyborne. 🙂

tomiholjubavi
3. feb 2015

@slojda pači sa mi, znie tak carsky 🙂 ale tiez by som dala len jedno S 🙂

slojda
autor
3. feb 2015

Neviem preco s dvomi s, tak som ho nasla, to uz je len detail... a prave tej deky sa obavam 🙂

mircalla
3. feb 2015

@slojda Fakt ma napadla ta deka, i ked to meno sa to nemoze, fakt za to moze deka....co takto Lara?

jersey333
3. feb 2015

zijem v zahranici a tu sa tak vola jedno mesto ,..akurat s jednym "s"

bebe87
3. feb 2015

fajn... my mame larisu na gauci...

veronikabb
3. feb 2015

kamaratka sa vola Larisa s jednym s ... podla mna je to pekne meno

kadri
3. feb 2015

larisa/lara je postava z romanu doktor zivago 🙂

tomiholjubavi
3. feb 2015

@slojda mne to vobec nepripomina deku 🙂 niekomu Vesna pripomina keksiky, ale pre mojho muza je to meno jeho mamy. deky poznaju mozno terajsie mamicky, ale Larisa ma dlhyyy povod a vela zaujimavych nositeliek 🙂

libka1
3. feb 2015

tie dve s sa tam nehodia, a tiez ma prva napadla deka, ale inac potom ked som sa zamyslela to meno je pekne, len nie dve s prosim 😅 iba ho spotvoris...

pribinak
3. feb 2015

Aka je zdrobnenina? Lariska? Larka? Znie to cudne, Rusi asi nemajú zdrobneninu na toto meno.

adelakk
3. feb 2015

@slojda je to pekne ruske meno
Poznam Larisu, ktora je klavirna virtuozka a profesorka hudby na univerzite v Jakutsku. Mam rada ruske mena. Takze palec hore.

hencsi83
3. feb 2015

Pekné meno. Mne sa páči. 🙂 😉

prasiatko30
3. feb 2015

Ach boze keby ludia vaicej citaju alebo aspon pozeraju klasikov namiesto tureckych srrialov tak by to nebolo na zahodenie - larisa - lara antipova z dr zhivaga - to je vzdy to prve co mi pride na um ked pocujem meno larisa - velmi pekne meno ale drviva vacsina ludi je velmi malo zbehnuta v svetovych klasikoch skoda

slojda
autor
3. feb 2015

Dakujem za nazory, potesili ste ma 🙂

adawada
3. feb 2015
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

larisa bola taka deka nie? inak fajn

mircalla
3. feb 2015

inak meno je to celkom pekne.....lara sa mi paci asi viacej, ale nemam vobec nic proti nemu...je to originalne

zeriempizzu
3. feb 2015

Pekne ruske meno. Nevhodne pre dieta na Slovensku.

fra
3. feb 2015

Myslím, že každý človek má na mená asociácie s tým, kde to konkrétne meno stretol prípadne či mu bol sympatický nejaký jeho nositeľ 🙂 Takže pre mna osobne je Larissa 1. deka 2. meno riadne hlúpeho ale veľmi pekného a dobrosrdečného dievčaťa z obľúbenej detskej knihy (O 100 rokov predtym) - čiže ja by som dcére také meno nedala, ale verím že tí, ktorí poznali nejakú super Larissu alebo poznali inu literarnu postavu s tymto menom možu mať uplne opačný postoj 🙂 Mimochodom, ja som kedysi bola zaľubená do mena Agátka, než som nespoznala jednu fakt nepríjemnú dospelú nositeľku toho mena, odvtedy sa mi nepáči 🙂

atrami
3. feb 2015

Nerieš, či sa páči iným. Ja som mala jedinú podmienku, aby sa dala vytvoriť zdrobnenina. Všetci synovia majú 2 mená. Pred 11. rokmi to nebolo bežné, teraz áno. Prostredný syn je Natanael Pavol a bolo nám jedno, či sa páči iným. Larissa je krásne meno.

mircalla
3. feb 2015

@prasiatko30 ale zase nemachruj, ja som tiez citala zivaga, dokonca je to jedna z mojich oblubenych knih a filmov. a citaty mam vypisane uz roky.....myslis, ze sme tu vsetci kulturni mrzaci?

lavinis
3. feb 2015

závisí od priezviska, inak super meno 🙂

anetkaadamko
3. feb 2015

poznám kobylu s menom Larisa 🙂

peeetulka84
3. feb 2015

Mne sa paci velmi. Dokonca aj s dvomi s. Jedna mamicka tu ma dievcatko s tymto menom.

lenkamatus
3. feb 2015

Velmi pekne meno, kludne vhodne aj na Slovensko 🙂🙂🙂🙂

fra
3. feb 2015

@prasiatko30 chaa, tieto literarne postavy... doktora Živaga som síce čítala, ale už veľmi dávno a nepamatám si konkretnosti len celkovy dojem, zato ten Bulyčov vo mne rezonuje doteraz kedže som ho nedávno čítala s dcérou 😀

marusik
3. feb 2015

deka?

lavinis
3. feb 2015

komentáre niektorých užívateliek sú fakt neskutočné....to meno je super a ak máš k nemu vhodné priezvisko, neváhaj 🙂

Strana
z3