Čo si myslíte o mene Larissa?
Chcela by som vas poprosit o nazor,co si myslite o mene Larissa...
Pekne, znie krasne rusky, ale pripomina mi znacku deky 🙂 riad sa svojim vnutornym pocitom, tvoje dieta, ty urcis meno. Prajem vsetko dobre 🙂
Kraasne ruske meno. Dufam, ze sa hodi k priezvisku. 🙂
Mna na VS ucila ruska menom Larisa. Bola velmi mudra a vzdelana, takze to meno mne osobne znie vyborne. 🙂
@slojda pači sa mi, znie tak carsky 🙂 ale tiez by som dala len jedno S 🙂
Neviem preco s dvomi s, tak som ho nasla, to uz je len detail... a prave tej deky sa obavam 🙂
zijem v zahranici a tu sa tak vola jedno mesto ,..akurat s jednym "s"
fajn... my mame larisu na gauci...
kamaratka sa vola Larisa s jednym s ... podla mna je to pekne meno
larisa/lara je postava z romanu doktor zivago 🙂
@slojda mne to vobec nepripomina deku 🙂 niekomu Vesna pripomina keksiky, ale pre mojho muza je to meno jeho mamy. deky poznaju mozno terajsie mamicky, ale Larisa ma dlhyyy povod a vela zaujimavych nositeliek 🙂
tie dve s sa tam nehodia, a tiez ma prva napadla deka, ale inac potom ked som sa zamyslela to meno je pekne, len nie dve s prosim 😅 iba ho spotvoris...
Aka je zdrobnenina? Lariska? Larka? Znie to cudne, Rusi asi nemajú zdrobneninu na toto meno.
Pekné meno. Mne sa páči. 🙂 😉
Ach boze keby ludia vaicej citaju alebo aspon pozeraju klasikov namiesto tureckych srrialov tak by to nebolo na zahodenie - larisa - lara antipova z dr zhivaga - to je vzdy to prve co mi pride na um ked pocujem meno larisa - velmi pekne meno ale drviva vacsina ludi je velmi malo zbehnuta v svetovych klasikoch skoda
Dakujem za nazory, potesili ste ma 🙂
larisa bola taka deka nie? inak fajn
inak meno je to celkom pekne.....lara sa mi paci asi viacej, ale nemam vobec nic proti nemu...je to originalne
Pekne ruske meno. Nevhodne pre dieta na Slovensku.
Myslím, že každý človek má na mená asociácie s tým, kde to konkrétne meno stretol prípadne či mu bol sympatický nejaký jeho nositeľ 🙂 Takže pre mna osobne je Larissa 1. deka 2. meno riadne hlúpeho ale veľmi pekného a dobrosrdečného dievčaťa z obľúbenej detskej knihy (O 100 rokov predtym) - čiže ja by som dcére také meno nedala, ale verím že tí, ktorí poznali nejakú super Larissu alebo poznali inu literarnu postavu s tymto menom možu mať uplne opačný postoj 🙂 Mimochodom, ja som kedysi bola zaľubená do mena Agátka, než som nespoznala jednu fakt nepríjemnú dospelú nositeľku toho mena, odvtedy sa mi nepáči 🙂
Nerieš, či sa páči iným. Ja som mala jedinú podmienku, aby sa dala vytvoriť zdrobnenina. Všetci synovia majú 2 mená. Pred 11. rokmi to nebolo bežné, teraz áno. Prostredný syn je Natanael Pavol a bolo nám jedno, či sa páči iným. Larissa je krásne meno.
@prasiatko30 ale zase nemachruj, ja som tiez citala zivaga, dokonca je to jedna z mojich oblubenych knih a filmov. a citaty mam vypisane uz roky.....myslis, ze sme tu vsetci kulturni mrzaci?
závisí od priezviska, inak super meno 🙂
poznám kobylu s menom Larisa 🙂
Mne sa paci velmi. Dokonca aj s dvomi s. Jedna mamicka tu ma dievcatko s tymto menom.
Velmi pekne meno, kludne vhodne aj na Slovensko 🙂🙂🙂🙂
@prasiatko30 chaa, tieto literarne postavy... doktora Živaga som síce čítala, ale už veľmi dávno a nepamatám si konkretnosti len celkovy dojem, zato ten Bulyčov vo mne rezonuje doteraz kedže som ho nedávno čítala s dcérou 😀
deka?
komentáre niektorých užívateliek sú fakt neskutočné....to meno je super a ak máš k nemu vhodné priezvisko, neváhaj 🙂

a prečo to musí byť s dvoma "s"? myslíš, že to znie honosnejšie? vôbec nie, na slovensku je to akurát tak smiešne. inak meno pekné, originálne...