icon

Čo ste našli pod vianočným stromčekom?

24. dec 2024

Kazdy rok citam tuto temu tak sa pochvalte co ste si nasli pod stromcekom? Alebo co ste tam mali a sklamalo vas?
Ja som dostala hodvabne pyzamo a sal ja som sa velmi potesila.Najhorsie co som dostala bola skatulka starej cokolady v ktorej uz boli plesne a pavucina.
Tu som citala ako najhorsi dar pouzity strojcek na holenie od svokry.

Strana
z3
katkaseiner
24. dec 2024

Dostala som parfem a telefon. Telefon som sice menit nechcela ale teda ma 5 rokov a uz ani fotky nie su bohviečo, takže ma prekvapil - musim sa ale dat do poriadku a potom mozem na dovolenkach fotit a natáčať krátke videá 😊
Mna by najviac potesila dovolenka spoločná, ved mame fakt vsetko -žial z dovodu mojich platničkovych problemov je ťažko odhadnúť kedy budem zas fit 😔

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
nicicka
24. dec 2024

Dali sme si v únik v marci do teplúčka. Destinácia, ktorá bola mojim veľkým snom ☺️

katesocka
24. dec 2024

My si s mužom kupujeme darčeky hlavne kvôli deťom, aby sa nepýtali, prečo nemáme nič pod stromčekom, teda hlavne syn, dcéra tomu ešte nerozumie. A teda každý z nás si vybral, čo chcel. Muž nový paplón a obliečky a ja som si veru pre seba dlho nevedela nič vybrať, lebo čo potrebujem, chcem, si kúpim behom roka. Ale našťastie som si spomenula, že už dlhšiu dobu som si chcela kúpiť novú peňaženku, akurát som to stále len odkladala, tak som si ju nakoniec kúpila.

mamina7070
24. dec 2024

my odchadzame buduci tyzden k moru do tepla takze som dostala uv tricko na plavanie a lego milky way na skladanie muz dostal parfem Eros Versace velke balenie a samsonite batoh na notas co si prial

modrykolibrik
24. dec 2024

Ja som dostala ten najkrajší darček ❤️ dnes ma požiadal o ruku 💍

scila
24. dec 2024

My sme si s mužom kúpili spoločný darček - izoláciu na zateplenie strechy. Ale teda pod stromček sa nám nevošla 🙂
A mimoriadne zlý darček som asi nikdy nedostala.

tianna
25. dec 2024

@katesocka my máme toto vyriešené 😁 Ježiško predsa nosí darčeky len deťom 😁

katulienocka999
25. dec 2024

My sme sa dohodli,že si nič nedávame ale no nesplnene 😁 sme sa obdarovali spolocenskou hrou, ja som dostala a aj muž odomna ale našťastie nie tou istou aj keď mi hovoril,že chcel pôvodne tu co som mu ja darovala 😅😁

mandarinka555
25. dec 2024

Lebo je to blud...buď má niekto nejakú diagnózu, alebo svokru tak nenávidíš, že tieto "perly" si vymyslela na počkanie😂

dundulica
25. dec 2024

@petulda333 my minulý rok s mamkou tak isto, rovnaké darčeky sme si dali, to bolo rehotu pri rozbaľovaní

zuzu13487
25. dec 2024

Všetky darčeky ma potešili 👍🏼(knihy asi najviac, tie sú moja srdcovka) a aj on bol spokojný, o deťoch ani nehovorím, tie sa hrali včera celý večer a pokračujú teraz ráno. Ale jedny Vianoce, tuším tri roky dozadu, ma šokoval aj rozosmial zároveň, zabalil mi pod stromček platobnú kartu s pekným obnosom, poslal ma po Vianociach na nákupy 😉, nechcel mi zbytočne kupovať oblečenie, tak to vyriešil takto 😁

misuliks
25. dec 2024

@ssimusska 🤣

sudocek
25. dec 2024

Novú Brúsku a odsávačku na nechty.A to som aj chcela.

lienkashcj
25. dec 2024

keď som bola malá chcela som sanitku, ale vtedy akurát rodičia žiadnu nezohnali v obchodoch a tento rok sme sa niečo bavili a spomenula som ocinovi že to bol vždy môj sen mať sanitku, ale myslela som to ako srandu a on to zobral vážne a dostala som hneď dve sanitky detské autíčka jedna žltá a druhá biela...skoro ma jeblo pri tom stromčeku, tak vyvalené oči som ešte nikdy nemala a nevedela som či sa smiať či plakať + mám zdravotné problémy a kúpil mi aj knihu Lurdské zázraky....sanitky bola sranda ale tá kniha nie a dnes ráno som hneď pozerala jeho email(samozrejme vrátiť to už nejde) dokopy to vyšlo na 50,48€ to mi radšej mohli dať tie peniaze klasicky to by ma aspoň potešilo. Ešte sa ma včera opýtal či ma to urazilo, nie neurazilo, ale neviem čo s tým budem robiť Lurdy čítať nebudem a tie sanitky on si naozaj myslí že si aspoň jednu vystavím najradšej by som to hneď predala, ale to by som ho urazila sklamala a to nechcem, netuším kde to dám......tie sanitky nie sú práve najmenšie...

petraa2022
25. dec 2024

Welness pobyt

iwesska
25. dec 2024

@stellarstar A ty vyuzijes ten krajac? Lebo my sme takto dostali taky super kvalitny elektrokrajac na chleba,salam,syr,akoze wau super mega prekvapenie a hned ako som to rozbalila si hovorim :"co ja s tym?"🤔Lebo teda sunku/syry kupujeme platkove,jeme viac pecivo a ten platok chleba uz ked mam,tak si nozom odrezem a nerobi mi to najmensi problem. Tak toto bol za mna taky darcek uplne mimo,rovnako ako mlyncek na kavu,ktoru vobec nepijem😂

iwesska
25. dec 2024

@ssimusska No ved prave preto,ze tam nechodis,tak aby si si rozsirila gastronomicke obzory😁

ssimusska
25. dec 2024

@iwesska bola som tam a viac ajo neplánujem. Humus ktorý sa nedá nazvať jedlom 😄

iwesska
25. dec 2024

Mna jedny Vianoce prekvapil oooobrovsky balik pod stromom. Ked som to otvarala,videla som kozu,hovorim si fiha,muz mi asi kupil nejake pohodlne kozene kreslo. Ake bolo moje prekvapenie,ked som zistila,ze je to masazny stol😂 Neviem,ako ho to napadlo,lebo muz nie je maser,len mi masaznym pristrojom obcas prejde po chrbte,ked ma boli.Ale ani som slovkom nikdy nespomenula,zeby som ho chcela. Ale asi sa mu nechcelo zohybat,tak si kupil stol😂 Problem bol,ze zaberal tak 1/4 obyvacky a rozprestreli sme ho 1x za mesiac,tak sa po par mesiacoch sam rozhodol,ze by mu bolo lepsie v inej domacnosti😂

stellarstar
25. dec 2024

@iwesska áno využívame pravidelne, mne sa už stará pokazila a tak padlo vhod

lenka.25
25. dec 2024

UGG, obrovskú teplucku zelenú deku, kryt na mobil , prehoz na posteľ , kozmetiku , zopár kúskov vianočnej kolekcie od Villeroy Boch . Na to , že ja na darčeky veľmi nie som a ani som si nič nepriala , tak sa mi ľudia až veľmi trafili do vkusu

zuzana76
4. aug 2025
@bosorkabb

Diár a batoh Nordace to som aj chcela. Ja som veľmi spokojná.

@bosorkabb si spokojná s Nordace? Ja by dom chcela tašku Siena pro tote.

bosorkabb
4. aug 2025
@zuzana76

@bosorkabb si spokojná s Nordace? Ja by dom chcela tašku Siena pro tote.

@zuzana76 áno spokojná. Je super.

zuzana76
4. aug 2025
@bosorkabb

@zuzana76 áno spokojná. Je super.

@bosorkabb objednávali ste cez tu stránku nordace.com?

bosorkabb
4. aug 2025
@zuzana76

@bosorkabb objednávali ste cez tu stránku nordace.com?

@zuzana76 ja nie ale muž áno.

Strana
z3