icon

Dávali ste výslužku z oslavy prvých narodenín?

12. jan 2026

Ahojte dávali ste ' výslužku ' z prvých narodenín? Budeme mať
Rodinný obed plus káva a torta v reštaurácii. Dávať ešte domov výslužku? Viem že je to individuálne len ma zaujíma ako ste to mali vy.

dagas
12. jan 2026

@anonym_autor ak zostane z torty a viem že ju nezjeme doma tak ano..inak nie.

nyusika
12. jan 2026

nie
😀 😀 😀
zo ziadnej oslavy nedavam vysluzku
ale ked nieco ostane, opytam sa, ci to niekto nechce zabalit - nech to nemusim vyhadzovat

deti95060810
12. jan 2026

dávam výslužky. aj z obyčajnej rod. návštevy. Napečiem viac. zas si nemysli že pol krabice. Pár koláčikov.

nikaeli
12. jan 2026

Oslavu sme mali doma a keďže sa nám toho veľa zvýšilo, áno, dali sme domov. Aj susedom sme odniesli 🫠 urobila by som to rovnako aj keby sme boli v reštaurácii. Nie plánovane s nachystanými krabičkami ako na svadbe, ale podľa situácie.

nivea777
12. jan 2026

Keď zostane tak prerozdelim,ale nekupujem navyse na,vysluzky. Vysluzky dávam pri krste,prijímani,birmovke.

michaela329
12. jan 2026

@anonym_autor z torty zvykneme zabaliť.

anonym_ea936f
12. jan 2026

Fakt?si nesvojpravna?však keď chces daj ,keď nie nedaj.to ozaj treba každé 💩 tu riešiť?

autor
12. jan 2026
@anonym_ea936f

Fakt?si nesvojpravna?však keď chces daj ,keď nie nedaj.to ozaj treba každé 💩 tu riešiť?

@anonym_ea936f Nik ta nenútil sem komentovať. Len som chcela počuť názory iných alebo ako to malý. Každý aj tak správy podľa seba

janinah
12. jan 2026

Nedavam, dam do mraznicky a ked pride navsteva akoby si nasiel.

mili2016
12. jan 2026

@anonym_autor mám už kopec osláv za sebou a vždy som dala hosťom aj domov. Keďže sa toho veľa zvýšilo a my by sme to všetko sami nezjedli

lucylaw
12. jan 2026

Akože výslužku v zmysle,že by som objednávala koláče čisto na výslužku ako sa to robí na svadbe,tak to nie,ale prakticky z každých synových narodenín dávam našim a svokrovcom výslužku,lebo vždy sa zvýši torta a aj chlebíčky a nemáme to šancu so synom pojesť,tak im zabalím 🙂 ale nekupujem kvôli tomu nič navyše 🙂

anonym_31b722
12. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_ea936f Nik ta nenútil sem komentovať. Len som chcela počuť názory iných alebo ako to malý. Každý aj tak správy podľa seba

@anonym_autor tak si aj ty urob podľa seba,načo sa tu vypytuješ takúto chujovinu

andrejka1974
12. jan 2026

@anonym_autor nedávam výslužby , ale keď niečo zostane rozdáme

spongebob1
12. jan 2026

@anonym_autor Davam z kazdej oslavy, ak zostane. Zakusky, sem tam chlebicky. A ver mi, ze si to ludia pamataju. 🙂

laskonkaa1
12. jan 2026

Ano dávam.

katulienocka999
12. jan 2026

@anonym_autor na krstinach sme dávali ale na narodeniny sme nemali zvlášť, rozdali sme koláče a z torty co sa zvýšilo 🙂

momusik
12. jan 2026

Vzdy zabalim z toriet, zvykneme mat aj 4,my tolko nezjeme, nech to zmizne cim skor

anonym_68291e
12. jan 2026

@anonym_autor áno dávali, objednávali sme krabičky pre hostí a zlatú mincu k tomu na.pamiatku, objednanú na.mieru v Kremnici.

anonym_77567e
12. jan 2026

Celkovo dám výslužku podľa sympatií.Svokre poslednú dobu už nie 😃

saxana000
13. jan 2026

Davam ked vela ostane.. my sme spojili 1 narodeniny s krstom torty bolo naozaj vela plus aj kolace doniesla este babka asi 40 kusov v kartone.pagace pracliky po 50 kusov.tak kazdy dostal trochu domov povinne.ale nikdy neobjednavam dopredu navyse ze by som ratala hned s vysluzkami.

euka210
13. jan 2026

@anonym_autor detom narodeniny robime doma, ziadna restika. Ani vysluzka.