Deti na svadbe - ako by ste reagovali?
Ahojte. Viem, dookola opakovana tema...
Nemyslela som si, ze sa ma to bude az tak tykat, ale co uz. Planujeme svadbu a uz mame aj svoje deti. Hosti nebude az tak vela, okrem nas a personalu zo skuzieb nejakych 65 pozvanych... zatial.
Kazdopadne co nas trosku prekvapilo je to, ze mnohe rodiny chcu prist vyhradne s detmi a co je na tom najzasadnejsie je to, ze sa ani netaja tym, ze kvoli nim planuju skor odist. Nechapte ma zle. Su to napriklad rodiny, ktore byvaju na ulcii so starymi rodicmi ci dokonca taki, ktori byvaju v jednom dome a deti chcu vziat preto, aby si to udajne uzili. Aj nam povedali, ze bez problemov by zostali s babkou ale maju radi tancovanie atd ze by im to bolo luto prist bez. Deti bude cez 20, vek 1-7r. Mame aj rodinu, ktora ide v priebehu mesiaca a pol na 3 svadby /nasa je posledna/, vsade idu s detmi a aj k nam chcu prist lebo ved preco nie. No a kvoli tomuto poctu nemozeme napriklad zavolat kamaratov zo skoly s partnermi, lebo sa uz nezmestime 😪 mam sama deti, rozumiem, ze nie kazdemu sa da, nie kazdy chce... ale naozaj si tie deti svadbu az tak uziju? Ci to bude jedna velka meva nahanacka a ja z toho dostanem infarkt? Chodime aj my na rozne svadby a oslavy, ak mozeme, vzdy si to zariadime tak, aby sme prisli bez a aby sme si to spolocne aj uzili... napiste mi vas nazor
Tesať do kameňa 👍
@aurora33 Ano, spomenula, velmi jasne a velmi razne. Nuz, asi to IQ nedosahuje tych 50.
@fiirsttiime o detoch sa bavime do 6r, starsie ani nespominam
@yosi Mozes mi dat kontakt na tu pani za stovku?
@stanislava29 nielen počet , ale napr. mená, nech je jasné že ide o dospelých. Ak majú deti/ dieťa rovnaké krstné meno ako rodič, tak odpíšem st.
Nielen oznámenie ale radšej 2 kartičky a na každé jedno meno Jožko mrkvička st. Jana mrkvickova st.
Zvážila by som aj Text v zmysle deti nechajte doma, príďte sa s nami zabavit do rána.
Aj rsvp - potvrďte účasť do 15.5. ( tj minimálne 10 dní vopred) dátum je príklad, na tč 0007556 alebo email : abcd@ gmail.
@1ryba ale autorka neakceptuje neúčasť na svadbe. Ona akceptuje iba aby prišli bez detí. Lebo keď prídu s deťmi tak nepozrú program a keď neprídu vôbec tak tiež nepozrú program.
Tak kebyže to spomenies veľmi jasne a rázne tak asi nepotrebuješ zakladať temu na MK.
Pochybujem, že sme z jedného mesta. A pokiaľ áno, stačí osloviť istú miestnu skupinu ktorá podniká v oblasti detskej zábavy. Ja som bol na tej svadbe hosť a tá animátorka bola také mladé dievča. Viem len, že brala 20 za hodinu. A vystačila si sama na takých 15 malých detí
@cacianka presne, ja neviem ci @autorka ide robiť svadbu alebo detskú oslavu. 🤔 a kvôli deťom akoze robiť svadbu na luke s hračkami, či čo jej to tu radili??? 😯 normalne ziram. Nema im este aj kolotoč objednať, vsak jej to udajne vyjde z toho co jej potom udajne zaplatia. To jej platia popredu, aby vedela, že jej to teda vyjde?🤔
Raz tam deti nechce, tak komu sa nepáči, nech proste nechodí. Bodka
@bluka2 never tomu, že je to u všetkých tak... niekto dá tu 100ku za celú rodinu (4 osoby) a niekto ani to nie.
@ziarifka mne dali aj nič 🙈 teda 0 . S odôvodnením, ze nech sa nehnevám, ale kvôli mojej svadbe mali neočakávané výdavky, museli si kúpiť saty, topánky, zaplatit kaderníka. No a v neposlednom rade este aj benzín. Ešte že ubytovanie mali od nás zaplatené, lebo to by už asi neprišli vôbec 🙈🤣
Teda par don, doniesli mi kvety, aby som zase neklamala. 1 slnecnicu.
My sme mali svadbu bez deti. Ak si dobre pamatam, tak neprisla iba jedna rodina, ktora chodi vsade spolu a uz byvala kamoska, ktora to vedela uz skoro rok pred svadbou a aj tak dufala, ze dostane jej syn nejaku specialnu vynimku. 🤣 Vecer pred svadbou sa urazila a ja som velmi spokojna, ze je z mojho zivota vymazana. Urcite si urobte svadbu podla seba.
@11bodka11 Prosim? 😃 ake deti z rodiny nechcem? Cituj mi ten komentar. Ja viem ze je tu fakt vela komentarov, ale neprekrucaj prosim, nic take som nenapisala
@dominikamacakova Preco by som neakceptovala neucast na svadbe? Co je to za hlupost? Niekolkokrat som jasne napisala, ze ja mam podla mna pravo pozvat koho chcem, oni maju pravo odmietnut. Chapem aj ich stranu, ale mali by chapat aj oni moju. Nie tak, ze sa bavime o dvoch miestach, o pare...volame si, diskutujeme o tom a teraz sa vidime a zistime, ze to nebude par ale stvorica a ze vlastne nemam ani diskutovat o tom, ci s detmi mozu prist, pridu a hotovo. Co je to za debatu, vysvetlit mi?! Nase kapacity nie su neobmedzene, ak sa im nepaci, naozaj nemusia chodit, nik ich nenuti. Nie ze sa tam pozvu dobre ze nie kolki chcu
@yosi Oslovila som, preto chcem kontakt na tu pani za 100€. Lebo nemas asi vobec realnu predstavu kolko nas take cosi moze stat a ked sa pytam na konkretne odporucania, tak zrazu nie su 😃
@aurora33 Citaj komentare. Povedali nam JASNE, ZE DETI BERU A NEDEBATUJU S NAMI DALEJ. Rozumies tomu co tu riesim?
Autorka, ešte to podčiarkni, lebo väčším sa to už nedá napisat 😂😂😂😂😂
@mimi3008
Nasi ludia sa asi ozaj doma nudia, lebo nam neomietol ucast doslova ani jeden par 😃 hosti mame rovnako aj jedna aj druha strana +-2osoby. Dokonca sa nukaju svokry a podobne zalezitosti navyse. Cize ti domnienka nevysla, ale asi si niekoho pobavila 🙂 citas akym stylom pises ty?
Ale veď si im dala na výber 🙂 pre nich sú asi svadby bez detí oxymoron. To nie je drzosť. To si len vybrali z ponúknutých možností.

@fiirsttiime ale 17 ročné dieťa asi nepristúpi neveste šaty, ani jej nevyvalí candybar, ani ho ona nepristúpi😀 ale na tajnáša opiť by sa teda mohlo a pridať sa k niektorým nevychovaným dospelákom.