icon

Ísť s bábätkom na svadbu?

9. jan 2025

Ahojte, sme pozvany na svadbu mojho brata, momentalne som vsak tehotna a podla terminu to vyzera tak, ze v case svadby bude mat babo 3 tyzdne. Isli by ste na takuto svadbu? Aspon na obrad a veceru? Alebo je to este skoro na take malo babatko byt medzi tolkymi ludmi?

Strana
z2
dudos
9. jan 2025

Ja sa prikláňam k názoru, že by som sa rozhodla buď v daný deň alebo pár dní pred tým. Nech vám brat vyhradí dve miesta tak ako by to urobil ak by ste na 100 % išli. A naozaj sa s nimi dohodnite, že fakt to budete vedieť až podľa situácie.
Na obrad by som išla aj s tak maličkým dieťatkom a hostinu by sme zvážili.
A brat by mohol zariadiť aj to, že ak by ste nešli Zak jedlo vám zabalia a pošlú po šoférovi.
Ja by som to takto pre svoju sestru alebo brata spravila.

janinah
9. jan 2025

Nie,ani bratovi nie.sestonedelie nie je len slovo,ten čas zotavovanie sa a zvykania si bábätka na svet a jeho bacily nevymysleli odborníci na paradu

zuzanaete
9. jan 2025

Toto je vysoko individualne a nepredvidatelne. Mala som porod, ked by som svadbu po 3 tyzdnoch nedala a porod, ked ano. Teda nie na celu svadbu a babo by som nenechala pri hlasnej hudbe. Dalej treba zvazit, ze v akom mesiaci je svadba. Ak v mesiaci, kedy su bezne respiracne ochorenia, tak sa treba drzat v uzadi. Dalej poznate si rodiny. Ak bude na svadbe 100 ludi a ich predstava je, ze babo bude kolovat po vsetkych, tak to idealne nie je. Ak len na babo budu pozerat, tak ok.

kitycat
9. jan 2025

Tu sa zase robi z komara somar 😃

Porodis, uvidis ako budete s babatkom zziti... bud pojdes alebo nie. Babo bude v kociku trebars, nie je to cvicena opica, ktoru si tam budu podavat z ruky do ruky. S trochou stastia bude babo iba spinkat a kakat, kedze to mas 10 minut, tak to ozaj nie je ziadna kovbojka

terezkaarthuramax
10. jan 2025

Ja som na ziadnom obrade nevidela takto male babatko ani na ziadnych inych spolocenstvach....

lienkka89
10. jan 2025

Ja som bola s dcérou na svadbe keď mala 3 týždne. Nebol žiadny problém, skoro celú svadbu spala v kočíku ja som sa zabávala do druhej do rána 😀
Malá bola ale kludné dieťa a ja som nemala žiadne zdravotné problémy a obmedzenia.
Podľa mňa uvidíš keď porodíš

Strana
z2