Ísť s bábätkom na svadbu?
Ahojte, sme pozvany na svadbu mojho brata, momentalne som vsak tehotna a podla terminu to vyzera tak, ze v case svadby bude mat babo 3 tyzdne. Isli by ste na takuto svadbu? Aspon na obrad a veceru? Alebo je to este skoro na take malo babatko byt medzi tolkymi ludmi?
Nie,ani bratovi nie.sestonedelie nie je len slovo,ten čas zotavovanie sa a zvykania si bábätka na svet a jeho bacily nevymysleli odborníci na paradu
Toto je vysoko individualne a nepredvidatelne. Mala som porod, ked by som svadbu po 3 tyzdnoch nedala a porod, ked ano. Teda nie na celu svadbu a babo by som nenechala pri hlasnej hudbe. Dalej treba zvazit, ze v akom mesiaci je svadba. Ak v mesiaci, kedy su bezne respiracne ochorenia, tak sa treba drzat v uzadi. Dalej poznate si rodiny. Ak bude na svadbe 100 ludi a ich predstava je, ze babo bude kolovat po vsetkych, tak to idealne nie je. Ak len na babo budu pozerat, tak ok.
Tu sa zase robi z komara somar 😃
Porodis, uvidis ako budete s babatkom zziti... bud pojdes alebo nie. Babo bude v kociku trebars, nie je to cvicena opica, ktoru si tam budu podavat z ruky do ruky. S trochou stastia bude babo iba spinkat a kakat, kedze to mas 10 minut, tak to ozaj nie je ziadna kovbojka
Ja som na ziadnom obrade nevidela takto male babatko ani na ziadnych inych spolocenstvach....
Ja som bola s dcérou na svadbe keď mala 3 týždne. Nebol žiadny problém, skoro celú svadbu spala v kočíku ja som sa zabávala do druhej do rána 😀
Malá bola ale kludné dieťa a ja som nemala žiadne zdravotné problémy a obmedzenia.
Podľa mňa uvidíš keď porodíš

Ja sa prikláňam k názoru, že by som sa rozhodla buď v daný deň alebo pár dní pred tým. Nech vám brat vyhradí dve miesta tak ako by to urobil ak by ste na 100 % išli. A naozaj sa s nimi dohodnite, že fakt to budete vedieť až podľa situácie.
Na obrad by som išla aj s tak maličkým dieťatkom a hostinu by sme zvážili.
A brat by mohol zariadiť aj to, že ak by ste nešli Zak jedlo vám zabalia a pošlú po šoférovi.
Ja by som to takto pre svoju sestru alebo brata spravila.