Je dôležitá cena zásnubného prsteňa?
Je dôležite cenu zásnubneho prstena?
Za kolko mám kupit taký prsteň?
@schoke Cena dolezita nie je,skor vkus priatelky. Ja nosim len rose gold a taky som chcela aj prsten... no a samozrejme aj s diamantom 🤭
Pre mna nie. Prsten bol zo zlatnictva nic prehnane, ale darovany z uprimnej lasky. Sme spolu uz 21 rokov z toho manzelia 13 a stale zalubeni po usi. 😉😊
@schoke jdes ji pozadat o ruku nebo si ji jdes koupit? davas jí prstynek z lásky nebo ji chces zacpat usta necim drahym? muzes nenapadne zjistit,jaky prstynek se partnerce libi, ale ve finale je na tobe,jaky koupis.a pokud ho neprijme nebo ti ho omlati o hlavu,ze se ji nelibi,nebo ze ona pozaduje takovy a onaky, tak jak se pak muzes spolehnout,ze od tebe prijme pozdeji cokoliv, kdyz dokaze kolem jednoho prstenu darovaneho z lasky nadelat cirkus a kraval. tak at si s prominutim trhne nohou. kdyz ji spontanne pozadas o ruku nekde na nejakem miste a po ruce budes mit např. jen matku ze sroubu,tak kdyz kvuli tomu rekne ne, tak ji neni skoda. zasnuby a manzelstvi nejsou o prstenu.a pokud si uz nekdo na zacatku vztahu dava podminky,ze bere jen zlato,diamanty atd,tak bych zpozornela a dvakrat si tu nabidku k snatku rozmyslela.....navic clovek vekem pribere prstynek stejne skonci nekde v supliku,a u nekterych povolanich ani sperky nejsou dovolene napr.zednik kvuli riziku urazu a opuchnuti prstu sperky by nosit nemel. nam to na zdravce taky zakazovali, z hygienickych duvodu.
@schoke nie je dolezita cena, dolezitejsia je laska a ten symbol. Ale mal by si vediet koho si chces zobrat...ci taku zenu, ktorej cena nie je dolezita, alebo si na to potrpi.
Mne moj kupil taky, co vedel, ze bude vyhovovat, ...lebo s vycnievajucim ockom sa mi nikdy nepacili 🤣 Po svadbe uz aj tak nosim len obrucku.
Ja ešte za seba dodám. Ja ten prsteň nosím už 6 rokov a verím ze ho budem nosiť do konca života 🙂. Takže hlavne nech je to nejaký trvácny materiál. Je tu síce veľa takých, ktorým by stačil strieborný prípadný žiadny ako tak čítam komentáre, ale ja by som osobne bola smutná keby som nemohla nosiť snubak celý život vedľa obrúčky. Ale každého vec 🙂.
Zálezi od človeka. Ja som dostala snubný asi za 20€. Muž práve po škole, ja v maturitnom ročníku. Nikdy mi na týchto veciach nezáležalo. Keby som dostala prsteň za 10 000€, nič by sa pre mna nezmenilo. Okrem toho som ho na sebe nikdy nemala, sní obrúčku, neznášam prstene.
@gerrwie_girl me ze zdravotnich duvodu otekaji prsty, mam proto zakaz noseni jakychkoliv prstenu,pokud teda nechci riskovat,ze mi kvuli nemu useknou prst. takze jsem ze sveho predsevzetinosit i snubak az do smrti musela hodne slevit.preji ti,at ti to tvoje prani vydrzi
@anickabasnicka to ma mrzí ze nemôžeš nosiť :(
@gerrwie_girl už jsem si zvykla, ale jak píšu už dříve, nám na zdravce zakazovali nosit z hygienických důvodů šperky, takže bych ho asi i tak nemohla nosit. a ted i kdyby zdraví dovolilo, tak bych ho nenosila, protože by mi překážel v práci, kterou dělám. i když to není zdravotnictví. už mi není dvacet ani třcet, abych lpěla na takové maličkosti a blbosti
@anickabasnicka ja mam 41 a nelipnem na tom, ale som rada ze ho mam 🙂
@anna134 zlatokopku 😁. Dievčatá a keď ste sa vydávali, nedali ste nehorázne peniaze za 1 vecer za šaty? (cest vynimkam). Prečo by muž nemohol kúpiť poriadny prsteň zene? Ja len dúfam, že ta slecna nedostane prsteň za 10 euro so slovami ze baby na MK povedali ze to stačí 🤭.
Moja švagriná mi raz povedala, že snubný prsteň má mať hodnotu troch mesačných platov chlapa, aby keď sa raz rozídu, ho mohla baba predať a mohla nejakú dobu fungovať z tých peňazí a že ona toto aj očakáva. Áno, má cez 40 a stále nie je vydatá, ani zasnúbená, hoci s otcom detí žijú spolu. 🙈🤷♀️
@lucy_ms 3 platy to je už naozaj trosku príliš 😁. A ten dôvod 😀.
@gerrwie_girl čo ti poviem. Bolo to asi 15 rokov dozadu, keď sme sa my s mužom zasnúbili.
Môj stal 125e..viem lebo sme boli meniť veľkosť 😃 mne je jedno aj keby stal 10e..hlavne že je z lásky a nieje zo žltého zlata nemám ho rada 😃
Ja som chcela pravy diamant a taky aby ho bolo aj vidno. Nie malilicky kamienok ktory sa neda ani rozoznat. Bolo to pre mna dolezite, lebo je to len raz v zivote a aj som chcela, aby kazdy na prvy pohlad rozoznal ze je to zasnubny prsten.
Ale nezalezalo mi na tom aby stal 3 muzove platy (ako sa to tusim hovori).
Terajsi manzel mi kupil nadherny, ktory sa sklada zo 7 mensich diamamtov ktore spolu vytvaraju taky kvet v strede. Pre mna je najkrajsi na svete a nebol ani taky drahy, lebo 7 malych diamantov su lacnejsie ako 1 vacsi. Stal tusim len okolo 1.000€
@lucy_ms zrejme kdyby ji dal ted prsten za tri mesicni platy,tak se po ty tri mesice muze jit i s celou rodinou past,protoze by jim ty penize chybely.😀....takova podminka platila mozna v drivejsich dobach, kdy muz musel ukazat,ze ma jak a z ceho uzivit budouci rodinu.jen by me zajimalo,kdyby se rozesli jeste pred svatbou, popripade po svatbe,ze mu zena je neverna,jestli je tam i podminka,ze zena musi v takovem pripade takto drahy snubni prsten vratit. coz by se asi patrilo
Nie, ja ho nemám, povedala som mužovi nech mi to nedáva, ja to nosiť nebudem

Dostala som prsteň adekvátny k príjmu(začínal pracovať)a milujem ten prsteň....stačí mi symbolika....viac ako obrúčku❤️