Je rozdávanie kúskov torty novým trendom?
Neter mala 15,.mala som doviesť aj mamu, cestou sa však pokazilo auto, došli sme dosť neskoro. Mama je diabetička, tak ma ani nenapadlo na mieste keď som dostala kúsok torty a už sme aj šli. Teraz vidím na soc sieti foto netere ,,tortou,, jeden veterník, jeden punčak, jeden kúsok torty (to čo som tam zjedla) atď 8 ks, toľko kusov ako sme boli pozvaný. Je to nejaký nový trend?
@anonym_autor takže na celej oslave bol jeden kúsok torty ktorý si ty zjedla a oslávenkyňa, jej rodičia a tvoja mama žiadnu tortu nemali?
Pánečku, na najbližšej oslave vytiahnem rovno celý plech zákusku,koláču. Keď si bude chcieť niekto odfotiť nech je jasne vidieť že máme viac ako 8 kusov 😂
Autorka, nie je to žiadny nový trend. Možno len nemajú peniaze na 5 kilovú tortu a 50 zákuskov, možno len nechcú vyhadzovať čo sa nezje, možno majú v chladničke a nemajú potrebu obsah chladničky zverejňovať na soc.sieť.
Úplne normálne...dnes bezne stoja zakusky 2-3€ za kus....moj švagor so zenou nepecu torty, vzdy su zakusky, a kazdemu kupi taky ako ma rad...ked nas je 10, kupia 10 zakuskov...js mam rada veternik, ani si neviem predstaviť, žeby som zjedla viac ako jeden
Možno chce mať slečna originál tortu na oslave pre kamošky 😛 tak pre rodinu nakúpili zákusky a dá si každý taký na aký má chuť 🤷 absolútne by mi to nenapadlo riešiť. Môj syn napr tortu ani nemá rád. Raz dostal muffiny so zapichmi a sviečkami miesto torty a veľmi sa potešil 😊
Moja otázka: to je teraz taký nový trend? Pýtať sa takéto chobotiny na MK? 🤣
@anonym_autor prestaň sa tu rozčuľovať. Keď ti 10 ľudí napíše, že tomu nerozumie tak asi je chyba v tom ako si to napísala. Pre teba je to samozrejme pochopiteľné lebo si to zažila. Ale keď si to prečíta cudzia osoba, znie to ako náhodny generátor slov len tak pospájanych dokopy, ani hlava ani päta. Tak tu neocapuj papulu na ostatných.
@doriiis položila iba otázkou.
A ten kto pochopil aj odpovedal.
Je to podľa toho nový trend, že ak niekto pozve piatich na oslavu a dokopy ich tam bude osem, tak kúpi iba osem zákuskov. Možno iba osem sendvičov..
@anonym_autor kazdy chysta pohostenie podla seba. Ja napr vzdy robim tortu. Iba jednu. Svagrina robi torty 3 a este kolace. To ja absolutne nechapem, tolko zradla. Nezdrave plytvanie.
@anonym_autor kazdy chysta pohostenie podla seba. Ja napr vzdy robim tortu. Iba jednu. Svagrina robi torty 3 a este kolace. To ja absolutne nechapem, tolko zradla. Nezdrave plytvanie.
@simsalabim prečo žrádlo, prečo nezdravé plytvanie? Existuje aj zdravé plytvanie? A keď zjedia a rozdá zvyšok, to je zlé?
@simsalabim prečo žrádlo, prečo nezdravé plytvanie? Existuje aj zdravé plytvanie? A keď zjedia a rozdá zvyšok, to je zlé?
@mirage pozri, nie je to zle ani dobre. Je to jej nazor na to, ze na oslave sa musia stoly prehybat. Ja mam na to iny pohlad ako ona. Nepotrebujem na oslave zjest 5 kusov torty a nepotrebujem mat doma nabalenu vysluzku 10ks roznych kolacov. Cast sice zjeme, ked to uz mame doma, ale cast ide do kosa. A rovnako vyhadzuje aj svagrina - aj polovicu toho, co nachysta, viem to od brata. Naco to je dobre?
Autorka, asi to bude trend. Boli sme na oslave kde na stole bola torta, po oslave tortu spratali a odniesli domov. Všetci sme akurát tak pozerali. Cestou z oslavy sme sa zastavili v cukrárni a kúpili pár koláčov na domov.
@anonym_autor prosím ťa nerieš, budúci rok sa ponúkni, že jej k narodeninám podaruješ tortu ❤
To nie je trend, len ľuďom už šibe pravdepodobne. Ja som toto nezažila, ani len z počutia od okolia.
Och pane bože, kto chce chápe....
neter nemala tortu, sviečku je dala sestra do daakého koláča, ona jej kúpila asi čo našla na poobede v cukrárni, neviem. Jeden kúsok nejakej čoko torty, jeden punčak, jedna divoška, jeden veterník, niečo kokosové, niečo ovocné. Proste 8 ks rôznych zákuskov, hodené len tak na tácku. Ak je pomenej hostí dá sa kúpiť upiecť aj mini torta.
Len som sa pýtala či je to nový trend ?
@anonym_autor divoška? 👀 toto som este nejedla.
neter nemala tortu, sviečku je dala sestra do daakého koláča, ona jej kúpila asi čo našla na poobede v cukrárni, neviem. Jeden kúsok nejakej čoko torty, jeden punčak, jedna divoška, jeden veterník, niečo kokosové, niečo ovocné. Proste 8 ks rôznych zákuskov, hodené len tak na tácku. Ak je pomenej hostí dá sa kúpiť upiecť aj mini torta.
@anonym_autor ano, su take moderne torty, kazdy kusok iny.
Kristova noho...Ja rozumiem, čo si tvojim príspevkom chcela povedať. Trend, netrend, ja tak robím vyše 25 rokov. Bude nás 6 na oslave, tak 6 koláčov ku káve, aj rôzne kto má aký rád. Úplne stačí. Máme 1 žalúdok, nie 3 bachory. Neviem či má význam piecť alebo objednávať 65 kusov koláčov a tortu, ak je na.oslave 8 ľudí. A ešte neviem, či je každý ochotný dať za tortu 80 eur🤷♀️ Napríklad moja švagriná vôbec, keď mal ich potomok rok, dva, alebo 3. Každý nech si urobí ako chce.
Ja nikdy neobjednávam torty, nepeciem torty, lebo to nemáme radi. Vždy kúpim pár zákuskov, takých lepších. Snažím sa cheescake rozne druhy a z klasických len kremeš, punčový a špic. Každý sa dá ku káve jeden, kto nechce, vypýta si na doma. Nemám problém zabaliť, väčšinou to robí moja mama 😀, lebo nezje veľa naraz, ale doma dostane chuť.
Mozno nemaju vobec radi torty a zakusky su len proforma… moje dieta tortu a kolace nechce vobec … ano sfuknut sviecku je pekne, ale jest to nebude. Tak max linecke kolaciky… kupim tortu na oslavu, lebo sa to patri … nie. On ju nechce, ja tiez nie … polka ludi ma alergie, intolerancie a druha nema rada xy veci .. tak aby sa ponukol kazdy tak by to som musela servirovat kocky ladu. Ked kupi par kolacikov, 1 bezlepkovy, 1 dia, 1 eco bio raw atd … su vsetci spokojni … nic sa nevyhodi a snad nikomu nebude zle. Bola to oslava netere .. pokial je ona spokojna, nie je co riesit. Ked budes oslavovat ty, kup si tortu aku chces.
@anonym_autor Pane bože, vyjadruješ sa ako tatar. Úvod, jadro, záver. Také jednoduché si nepamataš zo školy? Ty si nemala ani úvod, ani záver, len nejakú zlataninu.
@anonym_1d938a nenapisala by som nabuduce toto:vyjadrujes sa ako tatar.Niekto sa tak moze aj volat a zobrat to ako urazku, aj ked si to napisala s malym t.
@anonym_1d938a nenapisala by som nabuduce toto:vyjadrujes sa ako tatar.Niekto sa tak moze aj volat a zobrat to ako urazku, aj ked si to napisala s malym t.
@anonym_a2195e Mne je jedno čo by si ty nepísala. Bežne sa toto slovné spojenie používa. Tiež aj: píšeš ako Maďar. A teraz čo? 🙂 Ani to sa nemôže?
@anonym_a2195e Mne je jedno čo by si ty nepísala. Bežne sa toto slovné spojenie používa. Tiež aj: píšeš ako Maďar. A teraz čo? 🙂 Ani to sa nemôže?
@anonym_1d938a predstav si ze nie.Je to urazka pre niekoho kto sa tak vola.A moze ti byt vies co jedno.Staci sa vzit sa do ich situacie.Len preto ze ty mas mozno bezne meno nemaju ho vsetci.
Je to podľa toho nový trend, že ak niekto pozve piatich na oslavu a dokopy ich tam bude osem, tak kúpi iba osem zákuskov. Možno iba osem sendvičov..
@anonym_autor si predstav, ja robím chlebíčky 2 kusy na osobu 😉 Vždy stačilo a nikto sa nikdy nečudoval a neohováral. Jediné čo som kedysi počula, keď boli členovia vzdialenej rodiny pozrieť bábätko a prvorodičku, ponosovali sa, že išli ako od Suchánkov. Prečo? Lebo im len 1x ponúkli štamperlík Becherovky. No strašné čosi sa stalo. 🤦♀️ Prvorodička dojčila, otec dieťaťa vodič. Návšteva typická neohlásená zo strany drzých rodičov mladého. No a ešte si dovolili nenalievať. Hej, lebo keď netečie dole gágorom liter domáceho a nejdeš domov grcajúci v predklone, návšteva akokeby ani nebola 😉
Pánečku, na najbližšej oslave vytiahnem rovno celý plech zákusku,koláču. Keď si bude chcieť niekto odfotiť nech je jasne vidieť že máme viac ako 8 kusov 😂
Autorka, nie je to žiadny nový trend. Možno len nemajú peniaze na 5 kilovú tortu a 50 zákuskov, možno len nechcú vyhadzovať čo sa nezje, možno majú v chladničke a nemajú potrebu obsah chladničky zverejňovať na soc.sieť.
@maca1984 nepomýlila si sa??? 8 druhov koláčov a rovno celé plechy 🙃
ved kazdemu jeden kolac, v com je problem?
@anonym_autor moj muz otocil melon a zapichol do toho sviecky, bola to romantika 😂😂😂 Ludia riesia ako sa da a toto by som vobec nepitvala. Tiez napr moj muz isiel do cukrarne a kupil takto zakusky, do jedneho dal sviecky a bolo. Nechcem, aby som piekla, mali sme ist o par hodin prec na dovcu
Ja na oslavu narodenín vždy si upečiem tortu aj viac druhov zákuskov, nech je na výber. Ale u nás všetci majú radi sladké. A keď niečo vystane tak zoberiem do roboty nech si dajú aj kolegyne.
Panecku,pisete tak,ze moj maly syn by myslienku lepsie formuloval veruze a este sa tu budete zavzdusnovat 😏

@anonym_autor no hurá. Konečne som to pochopila 😂