icon

Je vhodné darovať žreb 8-ročnému dieťaťu?

17. okt 2025

Dcéra ide na oslavu narodenín, kúpili sme nejaké darčeky, mám aj narodeninový detský pozdrav je tam klopa na peniaze, je to jej spolužiačka, peniaze nejdem dávať no môžem jej dať do tej klopy na peniaze žreb ? Viem že zreby sú od 18 rokov či je to teda vhodne to dať do pozdravu ? Nechcem aby sa rodičia urazili ďakujem za názor

zmrzlinka8
17. okt 2025

@anonym_autor ja by som nedavala zreb, ak je to zodpovedný rodic, asi by nerad videl ucit dieta na hazardné hry.

majus2323
17. okt 2025
@zmrzlinka8

@anonym_autor ja by som nedavala zreb, ak je to zodpovedný rodic, asi by nerad videl ucit dieta na hazardné hry.

@zmrzlinka8 súhlasím

gejb
17. okt 2025

@anonym_autor je to nevhodné .
A okrem toho keď to zotrie a nájde tam prd makový tak bude ešte aj sklamaná

autor
17. okt 2025

Ďakujem za názory 🙂

struhanka
17. okt 2025

Čo to je za nápad dávať 8-ročnému dieťaťu žreb? Nech si odmala zvyká na hazard a hry? Je to úplne nevhodné.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_9b56c6
17. okt 2025

@anonym_autor od 18 rokov to je, co si siaj odpovedala. Tak preco 8 rocnej? Ved sa vobec tie cisla nerovnaju.

sweet20
17. okt 2025

Dala by som len darcek a kartu s blahozelanim.

charlottha
17. okt 2025

tiez by som nedavala a ani by sa mi nepacilo, ked moja Karolinka dostala zreb, nie je to pre deti a preco ich ucit, ze nieco take existuje ked sa da aj nieco ine vymyslit. radsej nejaky listok do kina alebo nieco take tam skus dat

kiki68
17. okt 2025

Nie, co ked to nic moc nevyhra? Deti nedobre znasaju prehry

1mina
17. okt 2025

Nedávala by som. Keď už by som chcela to miesto vyplniť, mojej 7 ročnej by sa rátalo keby jej tam niekto strčí napríklad tetovacku, nálepky na nechty bývajú na takej kartičke v DM napríklad alebo niečo na ten štýl.

anonym_73a071
17. okt 2025

jezisiiii kristeeee 🫣🫣 dieta si zotrie jeden žreb a hned sa tu z neho robíte budúceho gemblera 😅 a ze prehra? no a? sak aj o tom je život ucit sa prehravat..... z jedného žrebu sa tu idete potento..... mne by to vobec nevadilo ak by moje dieťa dostalo žreb v obálke- zotrie, nevyhrá-vysvetlím a zijeme dalej... 🙄

anonym_b339fc
17. okt 2025

Je to oficiálne hazard takže nie.
Ja som raz musela ukazovať občiansky keď som si kupovala prasa v žite za 50 centov.

anonym_564734
17. okt 2025

@anonym_autor Vyhodene peniaze. Kebyze som dieta a dostanem zreb, tak som totalne sklamana. A ano, nevhodna somarina, z ktorej dieta ziadnu radost mat nemoze

januska12323
17. okt 2025

Nie, daj tam 5 eur alebo niečo iné.

anonym_c72f64
17. okt 2025

Ja by som tam vsunula napr. platkove zuvacky dve 😀

katarinka963
17. okt 2025

@anonym_autor áno môžeš.. aj moje si kupujú žreby...

sense
17. okt 2025

Cudziemu dieťaťu by som žreb nedávala. Ale s dcérou si občas žreb kúpime a nechám ju zotrieť. Vie veľmi dobre že to neznamená výhru a rovnako vie že keď náhodou niečo výhra neznamená to že keď bude ďalej chcieť a zotierat výhra viac

amdornik
17. okt 2025

nedala by som. nie z dôvodu nejakého hazardu, ale keby naň vyhral 100 000 , porazilo by ma 😀

katulienkax
17. okt 2025

jedine ak existuje dajaka detska verzia zrebu

martinkatinka
17. okt 2025
@katarinka963

@anonym_autor áno môžeš.. aj moje si kupujú žreby...

@katarinka963 detom sa nesmu predat zreby

rachel36a
18. okt 2025

Môjmu synovi dávame, cudziemu dietatu by som nedala

anonym_bd5dc2
18. okt 2025

No mňa vystrie. Že vraj jeden žreb nerobí gamblera. Tak dajte deťom aj pivo vypiť, veď jedno pivo alkoholika nerobí.

katarinka963
18. okt 2025
@martinkatinka

@katarinka963 detom sa nesmu predat zreby

@martinkatinka no normálne na mňa sociálku zavolaj... A áno a rada mu ich vždy zaplatím. Si predstav, že už vyhral aj rovnú tisicku

martinkatinka
18. okt 2025
@katarinka963

@martinkatinka no normálne na mňa sociálku zavolaj... A áno a rada mu ich vždy zaplatím. Si predstav, že už vyhral aj rovnú tisicku

@katarinka963 to netreba, kludne pri kupe sa mu moze stat, ze to urobia aj sami zo socialky, moze tam byt kontrola.

anonym_492996
18. okt 2025

Dala by som. Môj syn sa vždy tešil zo žrebu. Prababka mu ich kupovala.
Dnes študuje na VŠ a má väčšiu finančnú gramotnosť ako polka osadenstva koníka.

katarinka963
18. okt 2025
@martinkatinka

@katarinka963 to netreba, kludne pri kupe sa mu moze stat, ze to urobia aj sami zo socialky, moze tam byt kontrola.

@martinkatinka a čo akože sa mám posrat?

katarinka963
18. okt 2025
@anonym_492996

Dala by som. Môj syn sa vždy tešil zo žrebu. Prababka mu ich kupovala.
Dnes študuje na VŠ a má väčšiu finančnú gramotnosť ako polka osadenstva koníka.

@anonym_492996 veď tu s toho robia kovbojku