icon

Koľko darčekov ste nakúpili?

Dnes o 08:57

No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.

svetlonos
Dnes o 12:35
@anonym_autor

@svetlonos do kazdej diskusie kde sa niekto opyta na druhych chodis pisat ze houby ta je do toho?

@anonym_autor
nie iba pokial sa niekto takuto blbost napise a stara sa druhym do rozpočtu 😉. Ved si po sebe precitaj, ako hnusne to znie.

laila22
Dnes o 12:38

@anonym_autor U nás sa haraburdy nekupujú. Dcéra dostane čo si želala, veci ktoré využije. Deťom z rodiny som kúpila každému Lego a knihu, po konzultácii s rodičmi a rodičom tiež veci ktoré využijú, keďže všetci majú všetko 🙂. Určite som nikomu nekupovala 20 haaraburd bez rozmyslu. To možno ty.

spenat9
Dnes o 12:41

Ja nechapem ze toto niekto riesi :D mna bavi to obdarovavanie ale samozrejme aj dostavanie.. a hlavne ta radost z toho ze ta druha tvoja milovana osoba ma radost.. ale vsak kazdy nech sa stara o seba a robi tak ako jemu vyhovuje nie? :D

autor
Dnes o 12:49
@beata_k

@anonym_autor Ty zjavne nic ked ta to tak serinka 😁

@beata_k ano mas pravdu, este som nic nedostala

stellarstar
Dnes o 12:50
@anonym_autor

@anonym_autor ale na čo je to dobré?

beata_k
Dnes o 12:50
@anonym_autor

@anonym_autor A asi ani nedostanes ked si taka "prijemna" osoba. Nuz, co uz. Mozno nabuduce.

autor
Dnes o 12:54
@stellarstar

@anonym_autor ale na čo je to dobré?

@stellarstar tato tema? Iba zo zvedavosti. Tak ako sa niekto pyta kto bali darceky a kto co pecie, ja som chcela vediet kolko sa dava v inych domacnostiach

stellarstar
Dnes o 12:58
@anonym_autor

@stellarstar tato tema? Iba zo zvedavosti. Tak ako sa niekto pyta kto bali darceky a kto co pecie, ja som chcela vediet kolko sa dava v inych domacnostiach

@anonym_autor nie téma, takéto správanie sa

kristiii
Dnes o 13:12

@anonym_autor neviem ako ty, ale ja nekupujem haraburdy ani počas roka, tak nechápem, prečo by som ich mala kupovať na Vianoce. Veď si kúpime to, čo využijeme.

amelia89
Dnes o 13:13

Ja neviem ale co su to haraburdy?
Ja mam 2 male deti a jasne ze nedostanu len 1 vec ved tie vianoce su hlavne o nich. ale hracky typu: lego,knizka, spolocenska hra mi pridu totalne adekvatne a moze toho byt aj viac. ale veru pochybujem ze sme minulo viac ako 100€ na tie veci… a hlavne ved je to o nich a o tom ze. hces urobit druhemu radost- manzelovi veci do fitka, kozmetiku proste normalka. Laska a klud aj do tvojho srdca ❤️🎄

biba_18
Dnes o 13:17

a keď ovládol tak čo? 🤷‍♀️

anonym_8e4695
Dnes o 13:31

@anonym_autor keby aj tridsať, teba do toho absolutne nič...

autor
Dnes o 13:41
@stellarstar

@anonym_autor nie téma, takéto správanie sa

@stellarstar aha. Taky maly experiment

autor
Dnes o 13:42
@biba_18

a keď ovládol tak čo? 🤷‍♀️

@biba_18 tak nic

bessie12
Dnes o 13:48

@anonym_autor žiadnych 20 nových haraburd. Moje 2 naj kamošky dostali po jednom veľkom baliku rôznych vecí, ktoré môžu zjesť alebo využiť. Manžel dostane 4 darčeky v 3 balíčkoch. Nikdy nekupujem somariny, ale len veci, ktoré sú využiteľné.

maca1984
Dnes o 13:52

Veľa. Museli sme dokúpiť ďalšie 2 stromčeky aby sa tie darčeky pod ne zmestili. Teraz ale rozmýšĺam, že sme mohli radšej dokúpiť dom. No nič, budúci rok...

Môže byť ?

kikusahoj
Dnes o 14:01

@anonym_autor ziadne darceky som nekupila. Pre mna su vianoce o oddychu a nie o hrbe zbytocnych veci v peknom papieri

viestta
Dnes o 14:01

@anonym_autor nie, neprepadla ma ani darcekova besnost, teda ani nikto nedostane 20 darcekov a uz vobec nie haraburdy. Kazdy dospely jeden symbolicky a dieta presne 4, z toho 3 uzitocne alebo poucne.

biba_18
Dnes o 14:02

@kikusahoj prečo kupuješ zbytočné veci? my napr. zbytočné veci nekupujeme 🤷‍♀️

viestta
Dnes o 14:09

@anonym_autor ked tak docitavam co si este popisala, tak tebe by sa zisiel len jeden darcek. Zial to sa kupit neda, to clovek alebo ma alebo nema...

anonym_a6a11d
Dnes o 14:17

Preco je to take negativne ked dieta dostane vela darcekov ?
To ze niekto dostane vela darcekov neznamena ze si nic nevazi.😳

Nechapem toto zmyslanie

Moja ma 7r ako je rok dlhy nedostne takmer nic .narodky a Vianoce o to viac .
A neni rozmaznana ani nevdacna .jeziskovi 3dni pisala lebo nic nechce (a nie nema vsetko) .ani zdaleka.
A uzivam si to ,lebo cim bude vacsia tym bude darcekov menej 😕

ktobytobolpovedal
Dnes o 14:18

Ach, strasne musis mat smutny zivot. Velmi by som ta chcela teraz objat. Tak posielam aspon takto vela vela lasky a prajem krasne a pozehnane vianoce ❤️

autor
Dnes o 14:26
@ktobytobolpovedal

Ach, strasne musis mat smutny zivot. Velmi by som ta chcela teraz objat. Tak posielam aspon takto vela vela lasky a prajem krasne a pozehnane vianoce ❤️

@ktobytobolpovedal a preco si myslis ze ja by som chcela aby si ma objimala?

lenka.25
Dnes o 14:29

Dcéry dostanu každá po 8 darcekov , krstné dcéry po 2 , mamina 2, muž 3 , svokrovci po 2 , náš pes 3, naj kamoska 2 .
Dúfam že som pomohla v tvojom smutnom živote ❤️

ivanaks
Dnes o 14:46
@anonym_autor

@anonym_cb1dc6 tak malo? Vy ste chudobni?

@anonym_autor Ty si chudobná/chudobný. Duchom... Ale bohatá/bohatý na závisť a nenávisť. Len to skrývaš pod rúškom moralizovania o pravej podstate Vianoc (ale silné pochybujem, že aj tú skutočne poznáš...).

anonym_a3ea19
Dnes o 14:52

Deti po 3 darceky.Zmysluplne,ktore naozaj vyuziju,dlho pred sviatkami sa rozpravame o tom co.A toto viem ze su veci,ktore davaju zmysel a vyuziju na sport,na vonku.Ziadne nezmysly.

maminkadeticiek
Autor odpoveď zmazal
anonym_a3ea19
Dnes o 14:57

No dobre,tak po 4,zabijem sa? 🤷‍♀️😁😁

tom_i
Dnes o 15:02

Taký darčekový kôš pre rodičov sa ráta za 1 či podľa počtu položiek 😁...

autor
Dnes o 15:05
@tom_i

Taký darčekový kôš pre rodičov sa ráta za 1 či podľa počtu položiek 😁...

@tom_i na kusy. A ak su tam arasidy alebo tycinky tak aj to po jednom