icon

Ktoré meno je lepšie?

tinka53
5. júl 2013

Ahojte maminky isto ospevovaná otázka, ale potrebujem pomoc s výberom mena. Ano, viem, rozhodujeme ja a partner...ale mame kopec mien vybranych a niet rady ani pomoci 😀 tak to skúšam tu. A mená? Vivien, Karolína, Nika (čisto len Nika nie Veronika), Lilli, Linda, Noemi, Erika. Kludne píšte svoj názor....a teraz..babo raď 😀 😉

sense
5. júl 2013

z tvojich mien Karolina....

julu1984
5. júl 2013

Emily alebo Timea čo?

ivuska6
5. júl 2013

vyberaj take ktorych je pomenej uz karoliny je kopu na kazdom rohu zakricis a otocia sa ti3 naraz mne sa vivien paci z tych vsetkych ale nedala by som si ju 🙂

mirage
5. júl 2013

Berte do uvahy moj chladny sarkazmus.. Ale toto je otazka .. VY budete mat dieta a MY mame rozhodnut ako sa bude volat?

koniarova
5. júl 2013

Ani jedno. Už mi je zle stále s tých istých mien. 😝 😝 😝

fabula
5. júl 2013

zakázala by som zakladať takéto hlúpe témy .. nech si dá každý meno aké chce pre svoje dieťa ...

evinaz
5. júl 2013

Ja som tiez vyberala mena, ktore ked zavolam na ihrisku, nebude na mna kukat 20toro oci...Mame Adriana a Alicu 🙂 nikde naokolo nie je nik s takym menom a pritom su to slovenske mena a hlavne super pasuju k priezvisku. Takze ja by som z Vasho vyberu tiez nevybrala nic...

mamulienka000
5. júl 2013

Z tvojich Vivien, máme doma Melisu 🙂

cikyta
5. júl 2013

Linda 🙂 (Nika a Lili nie 😒 To je tak pre kačičku, alebo dieťatko do 5 rokov 😒 )

petra122
5. júl 2013

My mame Lianu doma...

anibas
5. júl 2013

Vybrala by som asi bez písmena R 😉 😉

atrami
5. júl 2013

Všetky sú krásne!!!!!!!!!!!!! Mne sa páčia, keď sa dý vytvoriť zdrobnenina. Ja keď som čakala 1. syna, dala som kombináciu mena po otcovi a po dedovi. V období výberu, to boli málo používané mená. V porodnici, bol každý druhý. 🙂 Daj pokojne aj 2 mená. Pre dievčatko sme mali vybrané slovenské mená- Anna, Eva, Alžbeta, Marta

monika2606
5. júl 2013

Linda a Erika

biancal
5. júl 2013

Erika, ostatne su tuctove 😉

edita84
5. júl 2013

ja by som z týchto vybrala Karolínku a Eriku ostatné sú také že ked zakričíš na ihrisku príde ti tam X detičiek :D

obi
5. júl 2013

Mena su pekne,a co tak Vanesska 🙂

atreyu
5. júl 2013

Ani jedno 🙄

yuriko
5. júl 2013

Ja som strašne chcela Lindu, ale čakáme Juraja. Ak však ďalšie bude dievča, tak u nás určite Linda 😉 Aj Erika sa mi páči.

cabby88
5. júl 2013

Baby preco ste take zle...ved skoro kazda z nas cele tehotenstvo rozmysla nad menom pre svoje babo..tak jej to doprajte a odpustite si ustipacne poznamky..ked nechcete poradit,tak radsej nic nepiste...a k otazke,mne sa paci Linda a Erika 🙂

1katkas
5. júl 2013

tak rozhodnut sa musis len ty a partner a ked sa nedohodnite tak losujte 😀 a mne sa vseobecne pacia take mena kde sa da povedat zdrobneninou

simca06022011
5. júl 2013

no hlavne jej treba dat meno pre dospelu zenu... a nie exotiku ani zdrobnelinku... a podla priezviska... Ja keby som este jednu babu mala tak je Karin... z tvojich Karolinu, Lindu.. Erika sa mne nepaci, ale ak sa vam k tomu hodi priezvisko... Lilli je ako llizatko... mozno skreckovi by som ho dala ale nie dietatu

julka82
5. júl 2013

ja by som tiež dala viac slovenské meno, ale tak milé sú aj tie tvoje. Podľa mňa si to do konca tehu sama ujasníš a vyselektuješ 🙂

fomarik
5. júl 2013

z týchto možností vyberám Eriku ♥

kateklaudia
5. júl 2013

Noemi 🙂

kristiii
6. júl 2013

boože zas sú tu všetky maminky strašne múdre, miesto odpovedí komentujú...mne sa vobec nezdá žeby tie mená boli nejako otrepané, ja teda v okolí nepoznám jedinú Karolínku, Lindu, Eriku, dokonca ani Noemi. Vivien som tiež počula asi raz zakričať na ihrisku. A čo sa týka mňa najviac sa mi páči Linda, aj Karolínka je pekné ale rátaj s tým že z nej bude Kajka

sandrika1986
6. júl 2013

Z Tvojich mien : Vivien a Karolína. My máme Vivien a Nicol 🙂

stanislavao
6. júl 2013

ja by som si sice nevybrala ani jedno z tychto divnych mien, tie mena su take cudne. alebo ked uz, tak Erika. to je aspon normalne meno. Mne sa paci Anicka, Maruska, Zuzanka, ale ja by som si dala urcite Stela, keby som mala dcerku. to meno sa mi paci od malicka a neda sa mu skaredo povedat. tak z tych vasich mi najlogickejsie vychadza Erika. Erika bude stale Erika. no ako uz budete volat noemi? mne to pride ako noemova archa a nemate tomu dietatu ako povedat. to je take meno za trest. davate dietatu meno na cely zivot, tak treba vybrat rozumom i citom. vase dieta bude s tym menom zit cely zivot, tak nech sa zan nemusi hanbit.

evabb35
6. júl 2013

Linda.
Je to krátke meno, nevyskytuje sa v kolektívoch detských často a dá sa rýchlo povedať, netreba ho skracovať potom na detskom ihrisku, aj medzi deťmi sa ujme, aj zdrobneliny sa z neho dobre tvoria, dá sa dobre zapamätať.
Záleží samozrejme od priezviska.

chymenitta33
6. júl 2013

Linda a Vivien nadčasové a pekné, Erika je katastrofálne meno pre mna mužský vzor je pekný ale žensky 😝 😝 😝

lucinka1552
6. júl 2013

Noemi 🙂