Ktoré svadobné šaty?
Tie s hojnou čipkou sú prekrasne, trbliecu sa celé a aj som si ich vybrala. Lenže tie biele sa mi páčili od začiatku veľmi, napriek tomu som sa rozhodla pre druhé a neviem, či som sa rozhodla správne...
@zorana999 tie čipkovane. Pristanú ti na postavu aj su pekne ženské.
@poopsie ĎAKUJEM 🙏, a aj za to, že ešte existujú normálni ľudia. Už som sa naozaj zamýšľala, či som fakt tak tlstá a bez vkusu. Tento strih aký som tu priložila mi proste sedí najviac. V ostatných som vyzerala hrozne. Mala som desiatky šiat na sebe. Ďakujem ti veľmi pekne za tvoj názor...
Beriem si ho s radosťou k srdcu.
@zorana999 podľa mňa jednoznačne prvé. Videla som takmer totozne na inej neveste a upravená v nich vyzerala skvostne. Šaty samé o sebe sú v skutočnosti veľmi pekne. Ostatne podľa mna na tebe nevyzerajú vôbec pekne, ale tak fotky sú fotky.
Takto - tie druhé na foto preto pôsobia na ostatných že si v nich široká aj keď nie si, lebo ti to prestrihnutie v strede skracuje trup - týmpádom aj rozširuje... Bez ohľadu na tento fakt, mne sa tie prvé strašne páčia, a neskutočne sa mi páčia fakt aj na tebe, vôbec žiadna chybička tam nie je. Ono názory budú kadejaké lebo každému sa páči niečo iné ... Ja by som išla jednoznačne do tých prvých teda 🙂 A na úvodnej foto pri druhých šatách, je ešte ten závoj spredu, a zlieva sa to dokopy so šatami, je to také klamlivé...
Ale teda prvé určite 🙂
@lenkasarka ďakujem ti pekne za názor. Tiež si myslím, že to s nimi bude taky wau efekt..mozno aj tým, že sú proste "iné" a ze kopu žien by si také neoblieklo..
Neviem co mi stúplo do hlavy ale rada by som na svojej svadbe bola výrazná a odvážna 🙂
@zorana999 bude to tvoj deň. Nech sa ti vydarí podľa predstav
@lenkasarka ďakujem moc
@zorana999 tie s čipkou...šaty sú krásne a baby čo tu píšu že sú zastaralé spred 20 rokov tak mali by reálne pozrieť nevesty spred 20 rokov nie mať iba veľké ústa. Fakt by ma zaujímalo čo je podľa nich aktuálna svadobná móda keď už sú taký experti. Budeš nádherná nevesta!!!!Hlavné aby si sa ty cítila dobre a som si istá že na svadbe ťa každý pochváli. Držím palce aby všetko dobre dopadlo mňa to už čaká za 2 týždne 🫣
@zorana999 Vies ked nemas krasne velke, plne prsia, urcite si ani neskusaj saty s hlbokym V vystrihom. Tie saty c. 3 a 4. maju presne taky vystrih a tvoj dekolt do nich vobec nepasuje. Dekolt zvol v tvare srdiecka, alebo aj oblucik, alebo stvorcovy, lodickovy, halter, proste hocico len nie hlboke V.
Druha vec je sukna. Ak sa zacina sukna riasit uz v pase, tak to robi siroky pas a stily pas je podla mna najdolezitejsi v akychkolvek satach. Zvol nieco kde sa sukne zacne rozsirovat az pod pasom. Staci aj 5cm pod pasom a hned to inac vyzera.
Ak chces urobit wow efekt kup si super dlhy zavoj. To posobi uzasne elegantne a pompezne.
Ale ako uz zeny vraveli, uplne najdolezitejsie je ako sa ty citis v tych satach. Ak sa citis ako misska a princezna tak je uplne jedno co si ludia budu mysliet. Tie saty c. 1a 2 ti oboje svecia velmi pekne a budes v nich krasna.
@zorana999 podla mňa tie celočipkové. Na tých prvých s hladkou sukňou by mne osobne prekážal pás aj to ako je riešený dekolt, nesedia ti podla mňa tak dobre. A asi by som si nedávala závoj. Príde mi to už moc prečačkané. Nechaj vyniknúť tie krásne šaty, k tomu jemné náušničky a vlasy jemne vypnúť. Tieto celočipkové šaty už ozaj nepotrebujú veľa, len krásnu, jemnú nevestu a budeš dokonalá. 😊
Aj za mňa tie celocipkove, tie druhé mi prídu také usadnute, pôsobia na Tebe až babkovsky.
@andreatytler ďakujem ti krasne za názor 🙏 mala som šaty aké si priložila - aj na ramienkach aj bez. Nesvedčí mi to. Mam široké rozpätie ramien - pôsobím mohutne v takých šatách a som za to, aby sa nevesta snažila pôsobiť hlavne nežne, jemne.
A áno..zavoj som si k tomu vzala dlhý 🙂
Tie cipkovane su pekne zozadu, ale tebe vobec nepristane ten hlboky V vystrih resp cely ten strih prednej casti, aj pas ti zbytocne rozsiruju.
Ja by som naozaj pohladala este dalsie saty, kludne cipkovane, ale iny typ vystrihu a zakryte ramena.
Nie som veľký fanúšik tých hlbokých vystrihov a tej akože neviditelnej sieťky ale ak nemáš veľmi kapacitu behať a riešiť - tie celocipkovane sú pekné a budeš v nich isto krásna! Nenechaj sa tlačiť týmto kultom dokonalosti. Fakt neviem o žiadnom previsajucom tuku.
Ja som na svadbe mala pár kg navyše, úplne obyč.saty a teda pri fotkách a videu som viac krát revala. Ehm od dojatia nie z môjho tuku.

Damy sa ti tu naozaj snazia poradit v dobrom nie ta zhodit…
Ano oboje su krasne ale nesvedcia tvojej postave-aj ja mam 180cm takze viem co idem pisat.
Ano si poporode a ano mali ste problemi s dietatkom ale ked budes na svadbe alebo pozerat svoje fotky a uvidis tam velmi nevkusne previsat ramenny tuk-nikoho nikdy nebude zaujimat ze si nemala cas sa venovat sebe lebo porod lebo doktori atd-a to myslim v dobrom-proste budes chcet mat najkrajsie spomienky aj tie vizualne zo svojej svadby. Ak ti je to samozrejme jedno a chces sa len citit dobre tak sa nepytaj nikoho na nazor a kup si ake chces.
Za mna mozu fotky skreslovat-ale to bude aj svadobne video a svadobne foto-avsak ani jedny saty nesvedcia tvojej vahe a teda ked som rodila s 93kg pri mojej vyske to bolo teda vahy a tuku.
Zelam ti vsak vela stastia pri vybere a krasnu svadbu.