Manžel zabudol na naše 5. výročie
Dnes mame 5 vyrocie sobasa a manzel na to zabudol ako by ste to zobrali vela ma toho v praci alebo co ??????? Ja som z toho mimo velmi ma to boli lebo an na DMzabudol co si o tom myslite.A aby some nepovedala ha som my dala darcek tak to zacal riesit ze zavolal ku detom mojho oca a ze pojd ☹ 😠 ☹ 😠 eme na pivo co vy na to????
tiež by som to neriešila 😉 . Chlapi sú proste takí, oni nepočítajú, nešpekulujú...
dôležité je, či je ešte aj po piatich rokoch medzi vami taký vzťah ako na začiatku... 😉
ak áno, tak nerieš a zasmej sa z toho - máš doma normálneho chlapa 😀 😀 .
nečítala som celú diskusiu, tak možno sa budem opakovať. u chlapa je to normálne - dátumy pre nich nie sú dôležité. to iba my ženy si na tom zakladáme. ale nakoniec Ťa pozval aspoň von, takže úplne fuk mu to nie je. podľa mňa očakávaj ešte nejaký dodatočný darček. 😉
ak sa chceš vyhnúť v budúcnosti podobným sklamaniam odporúčam mu nejako sviatky - dátumy pripomenúť. ja som to robila nasledovne. do exovho mobilu, do pripomienok som mu dala opakované pripomienky na moje narodeniny, meniny a výročie zoznámenia. prvá bola týždeň pred daným dátumom a druhá v deň dátumu. fungovalo to pekne roky. on nezabúdal a v podstate bol rád, že má takéto pripomienky. odvtedy vymenil pár mobilov a už niekoľko rokov netvoríme pár, napriek tomu sa mi raz priznal, že tie pripomienky (týkajúce sa mojich sviatkov) si prenáša do každého nového mobilu a na narodeniny, alebo meniny dostávam pekné SMS. 😉 a rovnaké pripomienky si tvorí aj pre svoju aktuálnu priateľku. 😉
a nemyslím si, že pípanie mobilu v dnešnej pretechnizovanej dobe by bolo niečo zlé. pri mojom otcovi som dlhé roky fungovala ako pripomienkovač ja - aby nezabúdal na mamine narodeniny, meniny, sviatky... 😉
@matta1 ide o to ako sa sprava celkovo, ak ti pomaha, snazi sa,tak by som to vobec neriesila. stalo sa to prvykrat, nie? Vies, ze uz aj mne sa podarilo zabudnut na nejake nase vyrocie? ak na teba kasle celkovo, tak to uz by som riesila, neposudzuj to podla vyrocia, ale podla toho, ako sa celkovo sprava....zabudnut moze kazdy
fiiiha asi by si mala poziadat o rozvod kvoli tomu... 😀 😀 😀 akoze baby neblaznite.. ved su ovela ovela dolezitejsie veci ako vyrocia a darceky! bud rada ze je zivy, zdravy, ma pracu, mate kde byvat... zobral si ta za zenu... ak nieco od muza chces, trebu mu to povedat. oni nevedia citat myslienky a datumy im naozaj nic nehovoria.. cest vynimkam.
@matta1 Moja zmier sa s tym muzi su taki...skus si na tu myslienku jednoducho zvyknut, oni to neberu tak ako vacsina zien, a byt tebou na to pivo by som sla hned, mozes byt rada, ze vypadnes od deti a v klude sa porozpravat, pre mna je viac, ako nejake velke prekvapenie ci darcek. odparucam, ti precitaz si knizku zeny su z venuse, muzi su z marsu, muzi su proste ini, nepomoze naznacovanie, alebo behat okolo horucej kase, oni potrebuju, priamo povedat co od nich chces, aby to spravili, oni sa nedomyslia!! netrap sa a radsej si zvykni...aj ja si zvykam 😉 a mame v pohode vztah
nam nase planovane oslavy vacsinou vzdy nevysli, bud ochorelo dieta, alebo sa vyskytlo nieco ine atd... preto oslavujeme skor spontanne, ked nieco chcem, tak to muzovi poviem na rovinu, mna prekvapi aj tym,ze mi napr prichysta veceru, tiez si nemyslim, ze iniciatorom ma byt len muz, aj zena by mala muzovi prichystat prekvapenie , nie? U nas su to len drobnosti a vacsie veci si vyberame sami. Ja budem mat teraz narodeniny, tak uz som si objednala nejake oblecenie a kozmetiku pre seba a hotovo. Cokoladku prinesie muz, ale ja to velmi nejedavam, takze zjeme spolocne aj s detmi.
@matta1 ahoj 🙂 ja to riešim podobne ako ostatné baby - dva týždne pred dátumom D mu pripomínam že "láska, o dva týždne mám narodky; láska, budúci týždeň mám meniny, tak mi niečo kúp" 🙂 proste ho poznám, viem, aký je a nebudem sa kvôli tomu durdiť. som s ním a viem, že je zmeniť sa nezmení. osobne by som to nebrala tragicky. nabudúce budeš vedieť, pripomenieš a už sa to nestane 🙂
Ja si tiez z toho nič nerobím, taký sú už raz muži..
Tomu môjmu sa zas podarilo začať organizovať pre mňa narodeninovú opekačku v júni, a aj mam pri tom narodeniny v júli . Ale snaha sa cení. a nebudem sa teraz na neho hnevať, že si pomýlil mesiace. Je to proste chlap a dátumy mu veľa nehovoria
Tak zienky boli sme na tom pive a poviem vam jak sme vosli do krcmi chceli sme hned prejst do baru a co hodinku som sedela jak taka........ bo as rozpraval s kamaratom z dectva co sa nevydeli 25r. ......... takze asi take vyrocie ale nevadi potom sme sli sami na diskoteku a tam to dopadlo tak isto kamarati a bla bla bla ZIENKY POVIEM VAM TI CHEAP SU HORSI JAK MY ZENY .KEBY ICH PUSTILI PO 3r. Z basy tak este pred basoumecaju dalsie 2r. Bo nedokecali o vsetkom co malia a ze ZENY KLEBETNE SU HORSI JAK ABKY V KOSTOLE V PRVEJ LAVICI 🙂 🙂
@matta1 My sme mali nedávno 6 rokov a obaja sme zabudli. Ja dokonca od rána pozerala na dátum, čím je taký výnimočný a prišla som na to až večer, keď som šla spať. Povedala som to manželovi aká som zábudlivá a on mi na to, netráp sa, ja som tiež zabudol. Proste toho máme veľa a všetko sa to točí okolo práce, detí a bežného života. Zabúdať by sa nemalo, ale sme len ľudia. Obaja sme presvedčení, že sa máme radi a dokazovať sa to dá aj v iný deň ako výročný.
ja si neviem dosť dobre predstaviť chlapa,čo pár dní pred výročím nedočkavo pripravuje prekvapenie pre manželku,pripomína jej že sa blíži velký dátum,pýta sa jej čo by si želala a v daný dátum s kyticou kvetov per pazuch berie ženu na večeru.ak taký chlap existuje,tak má asi ženské gény alebo homosex sklony.
@matta1 😀 si ma rozosmiala, lebo naposledy nam nase vyrocie pripomenula svokra telefonatom:"a viete ze mate dnes vyrocie?!" Tak sme sa s mm zasmiali a rychlo isiel do vecierky nakupit slatkosti a sme sa napratali.
Ja si skor vazim take momenty ako dnes - robili sme v zahrade a mm prisiel za mnou s rukou za chrbtom a dal mi kyticku lucnych kvetov a velku pusu 🙂
no u nas je to horsie zabudla som len ja a ked z roboty volal ze milujem ta laska ta ja na to ze co spravil 😀
Zienky mne sa stalo vcera este nieco horsie. Mali sme druhe vyrocie samozrejme som to pripomibala uz do prrdu. Bola slubena vecera romantika vselico. Zijeme v zahranici rovnako robime. Vcera ako sme prisli z prace som stale cakala na nieco no stale nic. Vecer pred spabim som na neho pozrela a povedala mu ze je hrozny partner opytal sa ma ze preco? Za to ze je dnes 20teho? Ja ze ano... a on ze a co som mal robit? No mohol sa ma toto opytat? Tak som mu povedala ze aspon mi zazelat pekne vyrocie milujem ta laska a dst mi pusu to by mi stacilo.... uz ma nebavi byt stale iniciativna.
Boze, v tomto sme my s muzom ako dvaja chlapi 😀 , nakolko ani ja a on neriesi nielen vyrocie svadby, ale ani narodky,meniny a pod. - strata casu pre mna, nie som oslavovy typ. Neznamena ze si obcas nevyjdeme niekam sadnut, obcas nekupi nieco on mne alebo ja jemu, ale skor je to len tak, podla momentalnej inspiracie nez podla kalendara.
Takze podla seba si viem zivo predstavit ako by to bolo zvlastne keby moj partner napr. na tom lpel, a urazal by sa za nieco co nie je jednoducho mojou sucastou. Ze by bral ako sucast lasky nejake vyrocie. Absurdne pre mna. Fakt za tym absoutne nemusi byt nejaky nezaujem, nedostatok laska.
Mne by bolo vrcholne trapne cakat ze mi ma nieco kupit z toho dovodu ze sme sa pred x rokmi na tento datum brali. A este sa pripominat stylom ze by som nieco chcela? By som si pripadala ako totalna trapka bez urazky 😠
Skúsim Ti vysvetliť, ako to funguje:
TESNE PO SEXE:
Myšlienky Ženy:
Je ticho, nič nehovorí, ktovie na čo myslí, určite sa mu to nepáčilo, ktovie, či ho ešte vzrušujem, Ja viem, mala by som schudnúť, ale ani on už nie je superman. Neverím, že je spokojný, určite by sa tváril inak. Ktovie dokedy mu ešte budem stačiť. Možno už aj má niekoho. Určite mladšiu a krajšiu. Na sto-pro niekoho má. Určite myslí na ňu. Podvádza ma - hajzel. To mu dám vyžrať, nech si ma nepraje. Rozvediem sa a nenechám mu ani jedny pos...té slipy, ...
Myšlienky muža:
Mucha na plafóne. Bohes, ako to robí, že nespadne.
Moja, nebuď smutná. 🙂
ja som svojho muza naucila svoj datum narodenia tak,ze som mu ho nastavila ako PIN na karte...to ze zabudne na vyrocia ja uz po xy rokoch neriesim.Darcek si kupim sama a on je stastny
@matta1 Ak ťa to uteší, my sme obaja zabudli aj na 4-té, a tento rok aj na 5-te... a premýšľam, či sme vôbec dakedy výročie sobáša oslavovali🙂 a neriešime, zasmejeme sa a ideme ďaleeeeej 🙂 😉 sú horšie veci, ktoré treba riešiť
@matta1 nič si z toho nerob, môj manžel nielen že zabudol na nase vyrocie svadby, ale aj to poctivo odignoroval, tak isto na naše 9 vyročie čo sa poznáme. a keby mu nepripomeniem, že mam narodeniny alebo meniny zabudne aj na to 🙂 a ak na to mysli tak nie že prekvapko bude .... pod ides si niečo vybrať 🙂 tak isto to bolo aj so snubnym prstenom ... povedal, že si mam isť vybrať aky chcem a naplanoval večer pri pizzi kde ma požiadal o ruku :D a take že den matiek alebo mdž to neriesi vobec... 🙂 možno si sem tam spomenie na valentina ked mu to mesiac dopredu pripomeniem :D
@martinka_martinka u nas tiez tak, strasne prekvapenie pri zasnubach, ze "na, vyber si" 🙂 Moj muz ma pripomienku v mobile, inak by nemal sajnu a napr. minuleho roku som zabudla na vyrocie ja.
@sharlotta to je čista romantika.... no veru s tou som sa už davno rozlucila... ak chcem romantiku pustim si preety woman

🙂 🙂 🙂 Z toho si tazku hlavu nerob.
A vlastne, preco by mal byt iniciatorom prekvapenia vzdy muz?